Vin & Şampanie
Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.
-
Young Light - Rose Feteasca Neagra 2018 - 0.75L, Alc: 12.5%
Soi de struguri: Sauvignon Blanc & Feteasca Alba
Specialitati recomandate: Este un vin racoritor recomandat sa acompanieze bucataria mediteraneeana bazata pe peste si fructe de mare. Este o alegere excelenta si pt branzeturile fine sau cele maturate.
Temperatura de servire: 10 grade Celsius
Continut de alcool : 12,5 Vol. %31,42 RONStoc epuizat
-
Alira Tribun 0.75 L
PRODUCATOR: ALIRA
REGIUNE / SUBREGIUNE: DOBROGEA ALIMAN
SOI STRUGURE: MERLOT + CABERNET SAUVIGNON + FETEASCA NEAGRA
ALCOOL: 13.7%
Un vin elegant și catifelat, care etalează note intense de fructe de pădure, vișine și ciocolată neagră, învăluite de taninurile fine din strugurii culeși la maturitate deplină.
ALIRA Tribun reunește într-un cupaj echilibrat și prietenos cele mai bune soiuri cultivate în Dobrogea, pe malurile Dunării, între Aliman și Rasova.
Strugurii sunt culeși manual, fiind apoi selectați cu atenție pe mesele de sortare. Macerarea la rece a boabelor de struguri durează între 5 și 8 zile, la temperatura controlată de 16 °C. Fermentația alcoolică (100% prin adăugare de drojdii selectate) este controlata la 26-28 °C între 8-10 zile, urmată apoi de macerarea la cald (termo-macerare) între 5 şi 8 zile.
O parte din vin a fost maturat pentru 3 luni în baricuri de stejar franțuzesc. Restul vinului a fost păstrat în tancuri de inox pentru a menține taninurile tinere și catifelate, dar și pentru a potența prospețimea și fructuozitatea vinului.27,49 RONStoc epuizat
-
Cotnari - Domenii - tamaioasa romaneasca 0.75L
PODGORIE/REGIUNE/TARA: COTNARI/MOLDOVA/ROMANIA
SOI: TAMAIOASA ROMANEASCA
TIP: Demisec
ALCOOL: 14%
Un vin proaspat, elegant, puternic, sustinut de arome de struguri bine imparguiti de muscat, cu note de fructe de mango, pere, busuioc proaspat, iasomie, putin ananas, miere de salcam, pepene galben, completate de o nota de grapefruit pe final, cu un postgust mediu. Se recomanda a fi servit ca aperitiv, dar si impreuna cu preparate din peste si carne alba.
Temperatura de servire: 10 - 12 grade C.33,51 RON Începând cu: 31,50 RONStoc epuizat
-
Cotnari - Domenii - feteasca alba 0.75L
PODGORIE/REGIUNE/TARA: COTNARI/MOLDOVA/ROMANIA
SOI: FETEASCA ALBA
Un vin dintr-un soi traditional romanesc, vinificat cu migala de un tanar oenolog. Recoltat la maturitate deplina (CMD), atunci cand toamna imblanzeste razele soarelui ce strabat aramiul frunzelor de vita de vie. Este vremea culesului, iar Feteasca Alba atent selectionata, este purtata in mici ladite in crama, unde maini pricepute o vor transforma in vinul apreciat de cunoscatorii din intreaga tara. Bine racit, va fi camaradul de incredere in momentele de inceput.
Nas intens, frumos, floral, insotit de note fructuoase (mere, pere dar si fructe exotice – mango, papaya), postgust mediu, sustinut de o proaspetime atragatoare, cu nuante de citrice pe final.33,51 RON Începând cu: 31,50 RONStoc epuizat
-
Cotnari - Domenii - busuioaca de bohotin 0.75L
PODGORIE/REGIUNE/TARA: COTNARI/MOLDOVA/ROMANIA
SOI: BUSUIOACA DE BOHOTIN
CULOARE: ROSE
Un soi incomparabil. O culoare unica, roz antic, cu nuante de trandafir topit. Marii cunoscatori o descriu ca si a patra foita de ceapa. Arome tulburatoare, recoltate de pe cea mai inalta culme a podgoriei, in ferma Carjoaia. Un vin zamislit din atente recoltari tarzii, Tamaioasa Vanata de Moldova trezeste spiritul spre noi tentatii, deschizand o noua perspectiva a simturilor. Asculta-ti inima .
Vinul are o culoare rose pal, discret, luminos si patrunzator, ce te intampina cu un nas discret, fin, ce aminteste de aromele capsunilor si fragutelor de padure. Aromele olfactive se pierd frumos in gustul de fructe varatice, sustinute de o aciditate medie, corespunzatoare, un post-gust relativ scurt. Este un vin deosebit, o Busuioaca de Bohotin clasica, altceva decat “suratele” ce le gasim prin magazine de ani de zile.45,19 RON Începând cu: 42,48 RONStoc epuizat
-
Cotnari - Colocviu - grasa de cotnari 0.75L
PODGORIE/REGIUNE/TARA: COTNARI/MOLDOVA/ROMANIA
SOI: GRASA DE COTNARI
CULOARE: ALB
NOTE DE DEGUSTARE: de o culoare galben pal discret, cu uşoare inflexiuni verzui, gustul său este complet, specific soiului, fiind dominat de note asemănătoare mierii de pădure, agrişelor bine coapte, pepene galben, întruchipate elegant de note ce iradiază un final cu note de condimentate şi muscat, discrete, asemănătoare ghimbirului şi cu ceva urme de mosc. Este un vin ce va deveni emblematic pentru Casa de Vinuri Cotnari.
RECOMANDĂRI CULINARE: poate însoți foarte bine mâncăruri ușoare, pește alb, fructe de mare, salate sau servit simplu, ca un aperitiv.45,19 RON Începând cu: 42,48 RONStoc epuizat
-
Cotnari - Colocviu - La Paris busuioaca 0.75L
PODGORIE/REGIUNE/TARA: COTNARI/MOLDOVA/ROMANIA
SOI: GRASA DE COTNARI
CULOARE: ALB
NOTE DE DEGUSTARE: de o culoare galben pal discret, cu uşoare inflexiuni verzui, gustul său este complet, specific soiului, fiind dominat de note asemănătoare mierii de pădure, agrişelor bine coapte, pepene galben, întruchipate elegant de note ce iradiază un final cu note de condimentate şi muscat, discrete, asemănătoare ghimbirului şi cu ceva urme de mosc. Este un vin ce va deveni emblematic pentru Casa de Vinuri Cotnari.
RECOMANDĂRI CULINARE: poate însoți foarte bine mâncăruri ușoare, pește alb, fructe de mare, salate sau servit simplu, ca un aperitiv.50,83 RON Începând cu: 47,78 RONStoc epuizat
-
Cotnari - Colocviu - tamaioasa romaneasca 0.75L
PODGORIE/REGIUNE/TARA: COTNARI/MOLDOVA/ROMANIA
SOI: TAMAIOASA ROMANEASCA
CULOARE: ALB
NOTE DE DEGUSTARE: vinul este extractiv, special, în nota dominantă a Tămâioasei Românești. Un vin cu un nas ce debutează exploziv, susținut de arome de struguri bine împărguiți de muscat, catifelați, cu gust predominant caracteristic soiului, ce parcă se întercalează cu fructe de mango, pere din soiul Untoas bosc bine coapte și urme de pepene galben. Este bine susținut de aciditatea relativ ridicată, un post-gust mediu. Un vin emoționant ce merita a fi incercat!
RECOMANDĂRI CULINARE: ca apertiv sau cu preparate ușoare din pește sau pui; se poate servi și la desert, împreună cu prăjituri fine.45,19 RON Începând cu: 42,48 RONStoc epuizat
-
72,00 RON Începând cu: 67,68 RONStoc epuizat
-
Senator Hereditas - Babeasca neagra 0.75 L
PRODUCATOR: SENATOR WINE
SOI STRUGURE: BABEASCA NEAGRA
Soi autohton, romanesc, raspandit in special in podgoriile din Moldova. Alaturi de Feteasca Neagra, este un „soi erou", care a rezistat concurentei soiurilor rosii aduse din strainatate dupa invazia filoxerica. Vinurile obtinute din soiul Babeasca Neagra sunt, de obicei, vinuri de masa, cu o culoare rosie vie, cu nuante stralucitoare, lejere si fructoase, cu aciditate echilibrata...28,42 RON Începând cu: 26,71 RONStoc epuizat
-
Tinazzi - Pinot grigio igt, bianco - Arnasi, Valleselle 0.75 L - 2016
PRODUCATOR / PODGORIE: TINAZZI - TENUTA VALLESELLE
ANUL DE RECOLTA: 2016
REGIUNE / TARA: I.G.T. / VENETO / ITALIA
SOIUL / SOIURILE: PINOT GRIGIO
VOL. ALC.: 13%
VIN ALB SEC.
ASPECT: Stralucitor de culoare un galben pai cu reflexii verzui.
MIROS: Placut si seducator, proaspat, cu arome de pere galbene.
GUST: Puternic, de citrice, mere verzi, pere, extrem de proaspat, de o buna aciditate, corpolenta mica spre medie, si un gust final racoritor.
ASOCIERE CULINARA: Se serveste langa carne alba de pui, peste sau chiar curcan si prepelita. Este foarte bine pus in valoare langa fructe de mare trase in unt si vin alb la tigaie, fileu de peste oceanic, gras, garnisit cu asparagus, brocoli sau varza de Brussels.
TEMP. DE SERVIRE: 12-14º C (Nu se recomanda decantarea)65,45 RONStoc epuizat
-
D. Bogdan - Selection - Sauvignon Blanc 2015 - 0.75L, Alc: 13.3%
Gama Sélection combină tipicitatea soiurilor cu un caracter autentic de terroir dobrogean. Așadar, Sélection Sauvignon Blanc este un vin corpolent, mineral și proaspăt.
Aroma acestuia dezvoltă note de flori de tei, mango și fructul pasiunii. Sélection Sauvignon Blanc este un vin maturat pe drojdii fine timp de 8 luni, aspect ce îi oferă eleganță, ținută și echilibrul ideal, aducând un impact visual prin nuanțe de alb-gălbui cu reflexii verzui.
Recomandăm servirea Sélection Sauvignon Blanc alături de preparate ușoare din carne albă, brânzeturi proaspete, salate.32,73 RON Începând cu: 30,77 RONStoc epuizat
-
Corte Giara - Chardonnay delle Venezie igt, bianco 2012 - 0,75L, Alc: 13.5%
Un vin de culoare pai cu expresii de aur strălucitor. Gust de fructe, persistent în mere şi pere, care mai târziu capătă un accent de citrice. Suplu şi întotdeauna proaspăt, cu aciditate bine echilibrată, face parte din categoria uşor de băut.18,62 RONStoc epuizat
-
Corte Giara - Chardonnay delle Venezie igt, bianco 2013 - 0,75L, Alc: 13%
Un vin de culoare pai cu expresii de aur strălucitor. Gust de fructe, persistent în mere şi pere, care mai târziu capătă un accent de citrice. Suplu şi întotdeauna proaspăt, cu aciditate bine echilibrată, face parte din categoria uşor de băut.21,18 RONStoc epuizat
-
Mapu - Reserva Merlot, Chile rojo 2013 - 0.75L, Alc: 12.5%
VIN: MAPU RESERVA - MERLOT
PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD
ANUL DE RECOLTA: 2013
REGIUNE / TARA: VALLE CENTRAL / CHILE
SOIUL / SOIURILE: MERLOT
VOL. ALC.: 12.5%
VIN ROSU SEC.
ASPECT: De o culoare atractiva de un rosu rubiniu, intens.
MIROS: Este puternic si complex, imbinand elegant arome de fructe rosii si negre de padure, completate cu note de lemn dulce si anason.
GUST: De o corpolenta relativ mare, un vin cu tanini moi, catifelat si molatec, de o aciditate bine integrata, cu accente fructate (cirese negre si fragute) si valente de ciocolata si paine prajita. Gustul final, remanent, este intens, si lasa o senzatie de prospetime.
ASOCIERE CULINARA: Evidenta cu carne rosie, cu frigarui din carne de miel, ceafa de porc la tava, tocanita de curcan cu ciuperci Chanterelle / galbenele, biftec de vita sau ficatei trasi la tigaie cu prune uscate. La finalul mesei, ‘sta’ bine langa branzeturi moi si semimoi (Brie, Camembert, Danish Blue) garnisite cu fructe uscate si nuci pecan.
TEMP. DE SERVIRE: 15-17º C (Nu se recomanda decantarea)18,94 RONStoc epuizat
-
Chateau D`Esclans - Whispering Angel cupaj rose Double Magnum 2015 - 3L, Alc: 13.5%
PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU D’ESCLANS
ANUL DE RECOLTA: 2015
REGIUNE / TARA: A.O.C. COTES DE PROVENCE / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: GRENACHE / ROLLE / CINSAULT / SYRAH / MOURVEDRE
VOL. ALC.: 13.5%
VIN ROSE SEC, clasic din regiunea Provence, este primul vin al Chateau D’Esclans ce a reusit sa obtina un punctaj de 17/20 de la Matthew Jukes si 16.5/20 de la Steven Spurrier, Medalia de Argint - Decanter World Wine Awards 2013.
Nascut in Bordeaux, Sacha Lichine si-a inceput cariera in tinerete la Chateau Prieure Lichine (clasificat Quatriemes Crus din 1855), domeniu pe care-l administra deja la varsta de 27 de ani. Momentul de rascruce in cariera-i de vinificator a fost in 2006 cand a achizitionat Chateau D’Esclans, punand astfel umarul la popularizarea rose-urilor de mare valoare din Provence.
ASPECT: Are o culoare de roz delicat si pal, cu nuante de somon si infletiuni aurii, clasica pentru rose-urile din sudul Frantei.
MIROS: Placut si proaspat, fructat, evident de fructe rosii, in special de cirese, mure si capsuni salbatice.
GUST: Catifelat, lejer si totusi intens floral si fructat, accentuat de cirese, grapefruit si capsuni; un vin lejer de mica corpolenta si savuroasa mineralitate. Are o structura buna, o prospetime sustinuta de aciditate, si un gust final remanent lung si placut.
ASOCIERE CULINARA: De consumat si ca aperitiv, dar si in asociere cu antreuri sau feluri principale pe baza de carne alba, in special peste si fructe de mare; dar 'face fata' cu brio si preparatelor din carne rosie, daca nu sunt extrem de condimentate sau iuti. Un vin versatil care poate fi servit de la amuse-bouche si pana dupa felul principal, cu branzeturi tari si semitari, sau la desert, langa tartine sau salate cu fructe neinsiropate.
TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)283,22 RONStoc epuizat
-
Chateau D`Esclans - Whispering Angel cupaj rose Methuselah 2014 - 6L, Alc: 13.5%
PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU D’ESCLANS
ANUL DE RECOLTA: 2014
REGIUNE / TARA: A.O.C. COTES DE PROVENCE / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: GRENACHE / ROLLE / CINSAULT / SYRAH / MOURVEDRE
VOL. ALC.: 13.5%
VIN ROSE SEC, clasic din regiunea Provence, este primul vin al Chateau D’Esclans ce a reusit sa obtina un punctaj de 17/20 de la Matthew Jukes si 16.5/20 de la Steven Spurrier, Medalia de Argint - Decanter World Wine Awards 2013.
Nascut in Bordeaux, Sacha Lichine si-a inceput cariera in tinerete la Chateau Prieure Lichine (clasificat Quatriemes Crus din 1855), domeniu pe care-l administra deja la varsta de 27 de ani. Momentul de rascruce in cariera-i de vinificator a fost in 2006 cand a achizitionat Chateau D’Esclans, punand astfel umarul la popularizarea rose-urilor de mare valoare din Provence.
ASPECT: Are o culoare de roz delicat si pal, cu nuante de somon si infletiuni aurii, clasica pentru rose-urile din sudul Frantei.
MIROS: Placut si proaspat, fructat, evident de fructe rosii, in special de cirese, mure si capsuni salbatice.
GUST: Catifelat, lejer si totusi intens floral si fructat, accentuat de cirese, grapefruit si capsuni; un vin lejer de mica corpolenta si savuroasa mineralitate. Are o structura buna, o prospetime sustinuta de aciditate, si un gust final remanent lung si placut.
ASOCIERE CULINARA: De consumat si ca aperitiv, dar si in asociere cu antreuri sau feluri principale pe baza de carne alba, in special peste si fructe de mare; dar 'face fata' cu brio si preparatelor din carne rosie, daca nu sunt extrem de condimentate sau iuti. Un vin versatil care poate fi servit de la amuse-bouche si pana dupa felul principal, cu branzeturi tari si semitari, sau la desert, langa tartine sau salate cu fructe neinsiropate.
TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)703,77 RONStoc epuizat
-
Domaine du Castel - C Blanc du Castel Magnum 2008 - 1.5L, Alc: 13%
PRODUCATOR / PODGORIE: DOMAINE DU CASTEL
ANUL DE RECOLTA: 2008
REGIUNE / TARA: JUDEAN HILS / ISRAEL
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
VOL. ALC.: 13%
VIN ALB SEC (Khoser for Passover)
ASPECT: Culoare galben pai cu accente auriu.
MIROS: Imbietor de fructe exotice rascoapte (ananas, mango, pere si mere golden), completate de arome elegante de mineralitate si drojdii fine.
GUST: Un vin echilibrat de o aciditate placuta, onctuos si cremos, cu o caracteristica de fructe exotice rascoapte, de o lemnozitate eleganta si o mineralitate discreta. Gustul final este persistent si savuros.
ASOCIERE CULINARA: Cu preparate / salate antreu, usoare pe baza de verdeturi si legume, in special fasole verde si mazare, castraveti cu smantana degresata, completate cu carne de pui la gratar, homar, fructe de mare si chiar de curcan. La finalul mesei, este excelent langa branzeturi semitari si tari, servite cu struguri albi si nuca.
TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Se recomanda aerarea prin decantare)380,24 RONStoc epuizat