Vin & Şampanie
Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.
Momentan Cumpărați după:
- Ţara de Origine: Republica Moldova Eliminare
-
Fondat in 1827 Chateau Purcari reprezinta unul dintre cele mai valoroase si renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile noastre au fost servite la Curtile Regale din Europa de peste 150 de ani. Prima sa medalie de Aur a fost acordata in 1878 la Expozitia Mondiala de la Paris, cand expertii francezi au fost profund impresionati de aroma bogata si culoarea intensa a lui Negru de Purcari, care a depasit chiar vinurile Bordeaux. De-a lungul timpului, vinurile Purcari au castigat peste 300 de medalii si distinctii la cele mai prestigioase concursuri internationale ca Decanter, Concours Mondial de Bruxelles, Challenge International du Vin, precum si recunoasterea Casei Regale a Marii Britanii.
Sauvignon Blanc de Purcari este ca un diamant lucrat cu iscusinta: bine conturat, plin de verva si prospetime.
ASPECT: Galben-pai, stralucitor.
MIROS: Note proaspete si vibrante de citrice, in special lime si grepfrut, fructe exotice si accente florale delicate.
GUST: Proaspat, bine conturat, este fructat si cu o aciditate bine echilibrata.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 10-12 °C.
ASOCIERE CULINARA: Culinar, vinul se potriveste foarte bine cu branzeturi de capra, preparate pe baza de carne de peste si salate.34,03 RON -
REGIUNE / TARA: VALUL LUI TRAIAN / REPUBLICA MOLDOVA
SOIUL / SOIURI: CABERNET SAUVIGNON + MERLOT + SAPERAVI
VOL. ALC.: 14%
Strugurii sunt recoltaţi manual, iar producerea vinului se realizează folosind tehnici vinificare clasice și echipamente moderne, de ultimă generaţie. Macerarea pe boștină și fermentaţia are loc pentru 20 de zile în căzi din lemn de stejar.Strugurii sunt recoltaţi manual. Procesul de vinificare este unul traditional, macerarea pe bostina petrecindu-se timp de 20 zile in cazi din lemn de stejar. În timpul fermentării, toate eforturile sint orientate spre a optimiza extracţia aromelor si substantelor colorante. Dupa terminare fermentarii alcoolice, vinul este supus procesului de maturare in butoaie mari din lemn de stejar din Krasnodar , unde se va petrece si fermentarea malo-lactica. Procesul de maturare continuă în baricuri de 225 litri pentru o perioada de 18 luni.
Vizual: roşu rubiniu intens, cu reflexii purpurii.
Olfactiv: buchetul este intens, bogat, cu arome de mure și fructe, la care se adaugă nuanţe de ciocolată, boabe de cafea, lemn dulce și marochin.
Gustativ: echilibrat, structurat, cu taninuri puternice, gust intens și complex și un post-gust rafinat, prelung, de prune și mure.
Recomandari culinare: Poate însoţi carnea afumată, carnea la grătar, ciupercile și alte legume prăjite. E perfect cu vinat, carnea rosie, mincaruri spetiate si cascavaluri mature.
Temperatura recomandata de consum: 16-18 ° C90,06 RON -
GITANA WINERY - AUTOGRAF CHARDONNAY
REGIUNE / TARA: VALUL LUI TRAIAN / REPUBLICA MOLDOVA
SOIUL: CHARDONNAY
VOL. ALC.: 13.5%
Se respectă tehnologia vinificarii vinurilor albe, cu utilizarea unui utilaj performant. Strugurii colectaţi sunt desciorchinaţi, după care este aplicată tehnica criomacerării, ce constă în menţinerea mustului în contact cu boștina timp de 6 de ore, la o temperatură de 2°C. După limpezire, mustul este supus unei fermentaţii alcoolice supravegheate la o temperatură controlată de 12-14°C. Maturarea vinului se petrece în butoaie de stejar provenite din Krasnodar timp de 4 luni cu ajutorul tehnicii de batonage.
Note de degustare:
- Vinul are o culoare galben pai.
- Aromele intense de caise bine coapte, pepene și grapefruit se completează cu cele dulci de miere .
- Un gust proaspăt, elegant dar corpolent, cu arome de flori de salcâm şi tei, alune de pădure şi ananas.
Recomandări culinare: Se poate asocia cu puiul sau pestele la gratar, cu fructele de mare sau branzeturile.
Temperatura / recomandare de consum: 8-10° C41,89 RON -
REGIUNE / TARA: VALUL LUI TRAIAN SAT ROMANOVCA / REPUBLICA MOLDOVA
SOIUL: CHARDONNAY
VOL. ALC.: 13.5%
Se respectă tehnologia vinificarii vinurilor albe, cu utilizarea unui utilaj performant. Strugurii colectaţi sunt desciorchinaţi, după care este aplicată tehnica criomacerării, ce constă în menţinerea mustului în contact cu boștina timp de 6 de ore, la o temperatură de 2°C. După limpezire, mustul este supus unei fermentaţii alcoolice supravegheate la o temperatură controlată de 12-14°C. Maturarea vinului se petrece în vase de inox.
Vinul are o culoare galben pai.
Aromele intense de caise bine coapte, pepene și grapefruit se completează cu cele dulci de miere .
Gust este proaspăt, elegant dar corpolent, cu arome de flori de salcâm şi tei, alune de pădure şi ananas.
Servit la 8-10° C, va face companie buna cu puiul sau pestele la gratar, cu fructele de mare sau branzeturile.36,00 RON Începând cu: 33,84 RON -
REGIUNE / TARA: VALUL LUI TRAIAN MICROZONA TIGANCA / REPUBLICA MOLDOVA
SOIUL: RARA NEAGRA + SAPERAVI
Vinul Surori provine de la doua soiuri autohtone importante rosii: Saperavi si Rara Neagra. Gustul lor se imbina ca strangerea de mana a doua surori, pentru a crea un vin unic si elegant. Strugurii sunt culesi manual, odata ajunsi la maturitatea fenolica, fiind apoi selectati cu atentie pe mesele de sortare. Mustul fermenteaza 15-18 zile la temperatura de 12°C. O perioada de 25 zile a stat pe depozit de drojdii fine, timp in care s-au efectuat doua batonnage-uri.
ASPECT: Roz somon.
MIROS: Buchetul este proaspat si etaleaza note de grepfrut, capsune, fragi si cirese galbene.
GUST: Arome bogate de fructe rosii invaluite in accente citrice, care merg pana in postgust.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 10-12°C.
ASOCIERI CULINARE: Recomandam cu rata in sos de portocale, piept de pui cu visine si piper negru, paste, fructe de mare, peste sau branzeturi.48,68 RON -
REGIUNE / TARA: VALUL LUI TRAIAN SAT ROMANOVCA / REPUBLICA MOLDOVA
SOIUL: CHARDONNAY
VOL. ALC.: 12.5%
100% Fetească Regală (soi obținut din încrucișarea soiului unguresc Furmint cu soiul de viță-de-vie autohton Fetească Albă)
Strugurii colectați sunt desciorchinați și trimiși la criomacerare. Tehnica criomacerării constă în menținerea mustului în contact cu boștina timp de 24 de ore, la o temperatură de 2°C. După limpezire, mustul este supus unei fermentații alcoolice supravegheate, la o temperatură controlată de 16-18°C. Acest proces permite extragerea substanțelor aromatice din pielița strugurilor, oferind vinului o aromă tipică. Maturarea vinului are loc în vase de inox.
Vizual: limpede cristalin, galben pai.
Olfactiv: delicat, cu arome de floare de salcâm și flori de câmp.
Gustativ: vioi, proaspăt, cu o aciditate plăcută, armonios, nobil, cu nuanțe de fructe și un post-gust fin de caramelă.
Recomandare culinara: Însoțește foarte bine mâncărurile cu fructe de mare, pește și bucatele din carne albă.
Temperatura recomandata de consum: 14-16 ° C51,05 RON Începând cu: 47,99 RON -
REGIUNE / TARA: VALUL LUI TRAIAN / REPUBLICA MOLDOVA
SOIUL: MERLOT
VOL. ALC.: 12.5%
Macerarea pe boștină și fermentaţia durează aproximativ 20 de zile în căzi din lemn de stejar, după care vinul trece prin fermentarea malolactică în butoaie de lemn. Fermentarea este realizată doar cu ajutorul drojdiilor indigene. Maturarea de aproximativ 2 ani are loc în butoaie de stejar din Krasnodar, în condiții controlate de umiditate și temperatură, optime înnobilării vinului.
Vizual: limpede, roşu rubiniu închis, strălucitor cu reflexii purpurii.
Olfactiv: intens, impresionant prin aromele complexe de fructe de pădure (cireșe, mure și afine).
Gustativ: consistent, echilibrat, cu taninuri catifelate, nuanţe de prune uscate și ciocolată amară, cu post-gust prelung, delicat.
Recomandari culinare: Acompaniază cu succes carnea la grătar, carnea roșie, carnea de curcan sau cea de rață.
Temperatura recomandata de consum: 16-18 ° C48,43 RON Începând cu: 45,76 RON -
REGIUNE / TARA: VALUL LUI TRAIAN / REPUBLICA MOLDOVA
SOIUL / SOIURI: SAPERAVI
VOL. ALC.: 13.5%
Strugurii sunt recoltaţi manual, iar fermentaţia are loc timp de 20 de zile, în căzi mari de stejar. În timpul fermentării nu sunt folosite produse chimice, fermenteaza sub actiunea drojdiilor indigene. Aceste lucruri permit îmbogăţirea maximă a vinului cu elemente care să-i asigure o culoare intensă și o structură echilibrată
Vizual: roşu rubiniu intens, cu nuanţe purpurii.
Olfactiv: aromă fină, complexă și bogată de fructe și prune uscate, la care se adaugă nuanţele de ciocolată.
Gustativ: gust intens și complex, cu o astringenţă bine temperată, taninuri bogate și un post-gust rafinat prelung, cu note de piper.
Recomandari culinare: Se potrivește cu carnea de miel sau de vânat, cu legume proaspete și brânzeturi mature sau semimature
Temperatura recomandata de consum: 16-18 ° C
Potential de invechire: Se poate consuma cu o uşoară învechire (2-3 ani). Maturarea necesită timp, dar calităţile vinului se păstrează foarte bine (7 ani si mai mult) și se intensifică gustul de frișcă în buchetul său complex.65,19 RON -
REGIUNE / TARA: VALUL LUI TRAIAN / REPUBLICA MOLDOVA
SOIUL / SOIURI: CHARDONNAY + FETEASCA REGALA + RIESLING
VOL. ALC.: 13.5%
Strugurii sunt recoltaţi manual ,desciorchinaţi, după care urmeaza aplicarea tehnicei de criomacerare ce constă în ţinerea mustului în contact cu boștina timp de 6-8 ore, la o temperatură de 2°C. După limpezire ,mustul este supus unei fermentaţii alcoolice supravegheate, la o temperatură controlată de 12-14°C. Acest proces permite extragerea substanţelor aromatice din pieliţa strugurilor, oferind vinului o aromă tipică. Maturarea are loc în baricuri mici de 225 l.
Vizual: limpede cristalin, galben pai auriu, cu reflexii verzui.
Olfactiv: buchet intens, cu arome de trandafir, flori de salcâm și safran, completate cu nuanţe fine de vanilie si citrice.
Gustativ: gust intens, mieros și complex cu nuanţe de ananas și citrice. Poseda o aciditate echilibrata si un post-gust proaspat, elegant şi prelung.
Recomandari culinare: Se recomandă cu preparate din fructe de mare, pește și bucate din carne albă, se potriveste perfect cu paste in sosuri albe, supe crema de sparanghel, spanac etc
Temperatura recomandata de consum: 14-16 ° C68,03 RON Începând cu: 67,78 RON -
REGIUNE / TARA: VALUL LUI TRAIAN / REPUBLICA MOLDOVA
SOIUL: CABERNET SAUVIGNON
VOL. ALC.: 13.5%
Macerarea pe boștină și fermentarea au loc în cuve de lemn de stejar, pentru o perioadă de 20 de zile. Fermentarea se realizează doar cu ajutorul drojdiilor indigene. Macerarea este realizată cu scopul de a extrage de taninuri moi și pentru a produce vinuri echilibrate, cu o structură complexă. Vinul este desăvârșit după o perioadă de maturare de circa 2 ani în butoaie de stejar provenite din Krasnodar, în condiţii controlate de umiditate și temperatură.
Vizual: limpede, roşu rubiniu intens.
Olfactiv Un vin de o culoare rosie intensa, in care se simte perfect aroma de pomusoare de padure, cirese negre, safian si piper verde
Gustativ: un vin generos, nobil, care acopera cerul gurii cu valuri de fructe rosii, coacaza neagra, taninuri mature si dulcii.
Recomandari culinare: Se poate asocia cu preparate din carne afumată, carne la grătar, ciuperci și legume prăjite, brânzeturi sau bucate condimentate.
Temperatura recomandata de consum: 16-18 ° C48,68 RON Începând cu: 45,76 RON