Gitana - Classico - Cabernet Sauvignon 2016 - 0.75L, Alc: 14%
COD: VINROGITCLACASA
Descriere
REGIUNE / TARA: VALUL LUI TRAIAN / REPUBLICA MOLDOVA
SOIUL: CABERNET SAUVIGNON
VOL. ALC.: 13.5%
Macerarea pe boștină și fermentarea au loc în cuve de lemn de stejar, pentru o perioadă de 20 de zile. Fermentarea se realizează doar cu ajutorul drojdiilor indigene. Macerarea este realizată cu scopul de a extrage de taninuri moi și pentru a produce vinuri echilibrate, cu o structură complexă. Vinul este desăvârșit după o perioadă de maturare de circa 2 ani în butoaie de stejar provenite din Krasnodar, în condiţii controlate de umiditate și temperatură.
Vizual: limpede, roşu rubiniu intens.
Olfactiv Un vin de o culoare rosie intensa, in care se simte perfect aroma de pomusoare de padure, cirese negre, safian si piper verde
Gustativ: un vin generos, nobil, care acopera cerul gurii cu valuri de fructe rosii, coacaza neagra, taninuri mature si dulcii.
Recomandari culinare: Se poate asocia cu preparate din carne afumată, carne la grătar, ciuperci și legume prăjite, brânzeturi sau bucate condimentate.
Temperatura recomandata de consum: 16-18 ° C
SOIUL: CABERNET SAUVIGNON
VOL. ALC.: 13.5%
Macerarea pe boștină și fermentarea au loc în cuve de lemn de stejar, pentru o perioadă de 20 de zile. Fermentarea se realizează doar cu ajutorul drojdiilor indigene. Macerarea este realizată cu scopul de a extrage de taninuri moi și pentru a produce vinuri echilibrate, cu o structură complexă. Vinul este desăvârșit după o perioadă de maturare de circa 2 ani în butoaie de stejar provenite din Krasnodar, în condiţii controlate de umiditate și temperatură.
Vizual: limpede, roşu rubiniu intens.
Olfactiv Un vin de o culoare rosie intensa, in care se simte perfect aroma de pomusoare de padure, cirese negre, safian si piper verde
Gustativ: un vin generos, nobil, care acopera cerul gurii cu valuri de fructe rosii, coacaza neagra, taninuri mature si dulcii.
Recomandari culinare: Se poate asocia cu preparate din carne afumată, carne la grătar, ciuperci și legume prăjite, brânzeturi sau bucate condimentate.
Temperatura recomandata de consum: 16-18 ° C

