Whisky
Americanii si irlandezii il numesc „whiskey”, iar scotienii, canadienii si restul lumii il prefera ca „whisky”. Este o simpla diferenta de nuanta, care insa nu defineste bautura barbatilor puternici si a femeilor sofisticate. Daca whisky-ul este bautura ta preferata, inseamna ca „esti o persoana simpla – te multumesti cu ce-i mai bun” (Sir Winston Churchill).
Dupa o experienta de aproape 20 de ani in industria bauturilor spirtoase din Romania, Beicevrei.ro se mandreste cu o oferta exceptionala de whisky-uri Americane si Scotiene. Vei regasi in catalogul nostru peste 80 de branduri de whiskey, alaturi de cea mai larga selectie de Jack Daniel’s importata din America. Aici vei regasi de la arhi-cunoscutul Jack Daniel’s Old No. 7 Tennessee Sour Mash Whiskey’ sau simplu ‘Jack’, la variantele dedicate cunoscatorilor si celor care apreciaza un single barrel American whiskey de calitate (asa cum sunt Gentleman Jack sau Jack Daniel’s Single Barrel). Totodata, lista noastra de bauturi online cuprinde si celebrele whisky-uri Scotiene de o calitate exceptionala: The Maccallan, The Famous Grouse, Highland Park, Dewar's, si nu ne oprim aici. Cunoscatorii stiu despre ce vorbim!
Beicevrei este magazinul de bauturi online unde vei gasi cu siguranta whisky-ul perfect indiferent ca vrei sa te delectezi cu el acasa, sa iti rasfeti invitatii la evenimentul pe care il organizezi sau sa oferi un cadou pe care orice gentleman care se respecta il va aprecia. Suntem inportatori oficiali ai celor mai indragite bauturi online, asa ca te asiguram ca experienta pe care ti-o oferim este 100% originala.
Citește Mai Mult Afiseaza mai putineMomentan Cumpărați după:
- Vechime: Standard Eliminare
- 
                        
   Togouchi 18 years old este un blended whisky cu caracter scotian si canadian dar cu spirit japonez. Facut din single malturi, invechite pe putin 18 ani, in butoaie de stejar, acest whisky este bogat, cu structura buna avand o aroma complexa exprimata prin arome intense de lemn si fructe. Togouchi 18 years old este un blended whisky cu caracter scotian si canadian dar cu spirit japonez. Facut din single malturi, invechite pe putin 18 ani, in butoaie de stejar, acest whisky este bogat, cu structura buna avand o aroma complexa exprimata prin arome intense de lemn si fructe.
 Ca o curiozitate, Togouchi 18 ani este un blend care ii va seduce pe amatorii care vor sa experimenteze bauturile traditionale japoneze.
 Este un whisky foarte dulce, oferind o senzatie de invelire a cavitatii bucale. Sirop auriu deschis si gust fructat. Pamantiu, cu aroma de stejar si finis uscat.278,46 RONStoc epuizat 
- 
                        
   Isle Of Jura Superstition este un whisky misterios, care nu încetează să surprindă inca de la prima înghiţitură. Este rezultatul uniunii dintre două whisky-uri, unul în vârstă de 13 și celălalt de 21 de ani, este un single malt deosebit şi complex ce trebuie incercat. Jura supersition este o bautura extrem de apreciata in randul cunoscatorilor din intreaga lume.199,32 RON Isle Of Jura Superstition este un whisky misterios, care nu încetează să surprindă inca de la prima înghiţitură. Este rezultatul uniunii dintre două whisky-uri, unul în vârstă de 13 și celălalt de 21 de ani, este un single malt deosebit şi complex ce trebuie incercat. Jura supersition este o bautura extrem de apreciata in randul cunoscatorilor din intreaga lume.199,32 RONStoc epuizat 
- 
                        
   AMRUT SINGLE MALT WHISKY AMRUT SINGLE MALT WHISKY
 PROVENIENTA: INDIA / BANGALORE
 CATEGORIE: INDIAN SINGLE MALT WHISKY
 VOL. ALC.: 46%
 TIP / TIPURI BUTOAIE FOLOSITE LA MATURARE: Butoaie de stejar din industria Bourbon-ului.
 NOTE DE DEGUSTARE: De o culoare de un galben auriu, si o caracteristica distincta, fructata si mieroasa, completata de accente de condimente si arome provenite din maturarea in lemn de stejar (lemn dulce, vanilie, toffee), atat in gust cat si in miros. Senzatia finala dupa inghitire, este persistenta, matasoasa si usor dulceaga.
 RECOMANDARE DE CONSUM: Perfect langa cigar-uri robuste (Corona Grande, Double Corona si chiar Churchill), dar si langa specialitati de cafea de origine Kenya sau India.
 TEMPERATURA DE SERVIRE RECOMANDATA: Ideal un single malt este cel mai bine savurat la “temperatura camerei” (circa 18-20º C) dintr-un pahar tip Glencairn, eventual adaugand cativa stropi de apla plata, tot la temperatura camerei.161,84 RONStoc epuizat 
- 
                        
   Aceast whisky de culoare chihlimbarie, delicat, aproape timid la inceput, isi dezvaluie adevarata personalitate invaluind nasul cu mirosuri florale si citrice, acoperite de conotatii de vanilie si cereale zdrobite. Gustul dulceag de stafide albe si caramel, insotite de accente de scortisoara si bomboane de fructe, isi fac loc pe paletin intr-un mod delicat sustinand gustul pregnant de mere verzi si citrice, in special de lamaie si lime. Gustul final ce-ti ramane pe limba pentru foarte mult timp, este sustinut de subtile valente de ghimbir si de o lemnozitate molateca. Aceast whisky de culoare chihlimbarie, delicat, aproape timid la inceput, isi dezvaluie adevarata personalitate invaluind nasul cu mirosuri florale si citrice, acoperite de conotatii de vanilie si cereale zdrobite. Gustul dulceag de stafide albe si caramel, insotite de accente de scortisoara si bomboane de fructe, isi fac loc pe paletin intr-un mod delicat sustinand gustul pregnant de mere verzi si citrice, in special de lamaie si lime. Gustul final ce-ti ramane pe limba pentru foarte mult timp, este sustinut de subtile valente de ghimbir si de o lemnozitate molateca.
 Este imbatranit 100% in butoaie din stejar american si stejar spaniol, folosite anterior la imbatranirea vinului de Xerses (sherry).240,02 RONStoc epuizat 
- 
                        
   Distileria Helios din Okinawa Japonia este cunoscuta pentru productia de rom si awamori de cateva decenii. Putini oameni stiu insa ca acestia produc si whisky de ceva timp. Acestia se folosesc de butoaiele de rom pentru acest produs unic de whisky. Un lucru inedit in lumea whisky-ului japonez. Distileria Helios din Okinawa Japonia este cunoscuta pentru productia de rom si awamori de cateva decenii. Putini oameni stiu insa ca acestia produc si whisky de ceva timp. Acestia se folosesc de butoaiele de rom pentru acest produs unic de whisky. Un lucru inedit in lumea whisky-ului japonez.
 Miros: Stejar prajit cu o atingere de muschi, lamaie cremoasa si malt moale.
 Gust: Zahar brun, stejar (cu o fina atingere de pamant), marmelada de lime.
 Finis: Paine de secara cu o atingere de strugure amar.332,94 RONStoc epuizat 
- 
                        
   O exclusivitate japoneza, aceasta sticla cu un nivel ridicat de ABV de la Kirin este cunoscuta ca fiind foarte asemanatoare bourbon-ului. Lansat in martie 2016, acest whisky este obtinut printr-o combinatie de whisky-uri de mai multe feluri si tarii. Cel care are grija de reteta, Jota Tanaka, a decis ca sticlele sa fie tinute la 50% ABV. Aproape necunoscut in afara granitelor Japoniei, Fuji Sanroku, care in traducere libera inseamna, la poalele muntelui Fuji, este produs in distileria Fuji Gotemba, deschisa in anul 1973 si detinuta de grupul Kirin. Locatia este unica iar mediul inconjurator foarte special. Apa provine din zapada topita de pe crestele muntelui Fuji si din ploi. Maturarea are loc, de obicei, in butoaiele x-Bourbon. In timp ce se pune accentul pe whisky-ul din cereale, o cantitate de whisky din malt este, de asemenea, produsa si comercializata sub diverse etichete (Gotemba & Sanroku), precum si o componenta a whisky-urilor mixte Kirin. O exclusivitate japoneza, aceasta sticla cu un nivel ridicat de ABV de la Kirin este cunoscuta ca fiind foarte asemanatoare bourbon-ului. Lansat in martie 2016, acest whisky este obtinut printr-o combinatie de whisky-uri de mai multe feluri si tarii. Cel care are grija de reteta, Jota Tanaka, a decis ca sticlele sa fie tinute la 50% ABV. Aproape necunoscut in afara granitelor Japoniei, Fuji Sanroku, care in traducere libera inseamna, la poalele muntelui Fuji, este produs in distileria Fuji Gotemba, deschisa in anul 1973 si detinuta de grupul Kirin. Locatia este unica iar mediul inconjurator foarte special. Apa provine din zapada topita de pe crestele muntelui Fuji si din ploi. Maturarea are loc, de obicei, in butoaiele x-Bourbon. In timp ce se pune accentul pe whisky-ul din cereale, o cantitate de whisky din malt este, de asemenea, produsa si comercializata sub diverse etichete (Gotemba & Sanroku), precum si o componenta a whisky-urilor mixte Kirin.
 Un auriu profund. La deschidere prezinta un miros de strudel de mere, pere, guma de mestecat si vanilie. Dupa contactul cu aerul, i se adauga mirosului urme de porumb copt si diferite graunte. Prezentat cu un profil zemos, vibrant si asemantor bourbon-ului, cu arome cremoase si mar caramelizat, porumb sarat si piper. Semi-dulce, picant, intr-un balans cu fructe de gradina, bomboane gobstopper ce isi pastreaza gustul pentru mult timp.198,14 RONStoc epuizat 
 
                     
                                     
                            
									                                                                            					 
                                     
                            
									                                                                            					 
                                     
                            
									                                                                            					 
                                    