Amrut - Indian single malt whisky 0,7L, Alc: 46%
COD: OTHAMRINDSINGMA
Descriere
AMRUT SINGLE MALT WHISKY
PROVENIENTA: INDIA / BANGALORE
CATEGORIE: INDIAN SINGLE MALT WHISKY
VOL. ALC.: 46%
TIP / TIPURI BUTOAIE FOLOSITE LA MATURARE: Butoaie de stejar din industria Bourbon-ului.
NOTE DE DEGUSTARE: De o culoare de un galben auriu, si o caracteristica distincta, fructata si mieroasa, completata de accente de condimente si arome provenite din maturarea in lemn de stejar (lemn dulce, vanilie, toffee), atat in gust cat si in miros. Senzatia finala dupa inghitire, este persistenta, matasoasa si usor dulceaga.
RECOMANDARE DE CONSUM: Perfect langa cigar-uri robuste (Corona Grande, Double Corona si chiar Churchill), dar si langa specialitati de cafea de origine Kenya sau India.
TEMPERATURA DE SERVIRE RECOMANDATA: Ideal un single malt este cel mai bine savurat la “temperatura camerei” (circa 18-20º C) dintr-un pahar tip Glencairn, eventual adaugand cativa stropi de apla plata, tot la temperatura camerei.
PROVENIENTA: INDIA / BANGALORE
CATEGORIE: INDIAN SINGLE MALT WHISKY
VOL. ALC.: 46%
TIP / TIPURI BUTOAIE FOLOSITE LA MATURARE: Butoaie de stejar din industria Bourbon-ului.
NOTE DE DEGUSTARE: De o culoare de un galben auriu, si o caracteristica distincta, fructata si mieroasa, completata de accente de condimente si arome provenite din maturarea in lemn de stejar (lemn dulce, vanilie, toffee), atat in gust cat si in miros. Senzatia finala dupa inghitire, este persistenta, matasoasa si usor dulceaga.
RECOMANDARE DE CONSUM: Perfect langa cigar-uri robuste (Corona Grande, Double Corona si chiar Churchill), dar si langa specialitati de cafea de origine Kenya sau India.
TEMPERATURA DE SERVIRE RECOMANDATA: Ideal un single malt este cel mai bine savurat la “temperatura camerei” (circa 18-20º C) dintr-un pahar tip Glencairn, eventual adaugand cativa stropi de apla plata, tot la temperatura camerei.

