Vin & Şampanie
Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie. 
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.
- 
                        
                                    
                            
                                                                                                                            
                    
    
                
    
    Chateau de Berne - Emotion vin rose 2018 - 0.75L, Alc: 12.5%
Cei care preferă vinurile rosé vor îndrăgi cu siguranţă caracterul vibrant al sortimentului, pe care îl putem anticipa la prima vedere datorită ambalajului cu design aproape hipnotizant. Creat dintr-un amestec de struguri Cinsault 60% şi Grenache Noir 40%, acest rosé franţuzesc expresiv cucereşte de la prima degustare cu buchetul său proaspăt, armonios şi bine echilibrat. Servit ca aperitiv, sortimentul Emotion Rosé de Provence este ideal pentru vară, însă se potriveşte foarte bine şi cu friptură la grătar sau salate de sezon. Temperatura ideală de servire este de 8 - 10°C. Se consumă imediat.
Notele degustării:
Culoare: Roz pal.
Miros: Un buchet predominant fructat, unde se remarcă note bogate de fructe de pădure.
Gust: Arome bogate şi captivante de fragi, zmeură şi căpşune proaspăt culese.48,79 RON - 
                        
                                    
                            
                                                                                                                            
                    
    
                
    
    Crama Ratesti - Feteasca Regala 2015 - 0.75L, Alc: 11.7%
Un vin alb, sec, elegant, cu miros placut de fructe tropicale (ananas, mango, papaya). Gust savuros, proaspat, ce aminteste de merele Golden si piersici. O Feteasca Regala dintr-o vie tanara de numai patru ani.
Asociere culinara: Cu legume si branzeturi proaspete, cu peste sau pui.
Temperatura de servire: 8-10°C.19,81 RON - 
                        
                                    
                            
                                                                                                                            
                    
    
                
    
    Averesti - Nativ - Busuioaca vin rose demidulce 2018 - 0.75L, Alc: 12%
Sunt locuri in Romania unde frumosul, romanticul și tradiția se întrepătrund, dând naștere unui veritabil izvor de emoții și trăiri. Domeniile Averești este unul dintre acestea, este zona in care se transpune povestea vinului în realitate. In fiecare pahar de vin Domeniile Averești, este o nota a pasiunii, condimentata de noi provocări și noi descoperiri, o frumoasa poveste de dragoste.
Aspect: Culoare de roz pal.
Miros: Proaspat si intens cu note de busuioc si trandafiri, completate de note citrice de grapefruit.
Gust: Dulce cu o usoara tenta de acrisor, alcoolul bine integrat si aciditate medie, imbina aromele florare cu aroma imbietoare de busuioc, lasand aromele de citrice si usoare arome de capsuna sa apara in post gustul lung.
Asociere culinara: Bun de asortat cu mancaruri dulci-acrisoare si deserturi: torturi, checuri, prajituri.
Temperatura de servire: 8-10°C.38,50 RON - 
                        
                                    
                            
                                                                                                                            
                    
    
                
    
    Armand de Brignac - Sampanie - La Collection - 6 bucati x 0,75L, Alc: 12.5%
Armand de Brignac brut gold este primul sortiment de sampanie produs din aceasta gama. Aceasta sampanie reprezinta un cuvee de exceptie din trei soiuri representative: Pinot Noir, Chardonnay si Pinot Meunier din trei ani diferiti: 2009, 2010 si 2012. Sticlele sunt pastrate in conditii ideale, cu temperatura controlata si ferite de lumina. Din toate acestea rezulta o sampanie ce impresioneaza cu caracterul sau unic si sofisticat.
ASPECT: De foarte intensa stralucire, si o culoare de un galben pai cu inflexiuni aurii, perlat, carbogazos.
MIROS: Proaspat, floral si usor vegetal, imbina notele de piersica si caisa cu cele de fructe rosii coapte, urmate de note citrice, portocale si briose.
GUST: Fructat, ce aduce in prim plan arome de cirese, fructe exotice si o usoara aroma de lamaie, acestea fiind urmate de minunatele arome de vanilie si miere facand aceasta sampanie sa fie mai catifelata si ii ofera o cremozitate aparte. Post gustul este lung cu usoare note de paine prajita provenite de la butoiul de stejar frantuzesc.
ASOCIERE CULINARA: Se poate savura ca atare sau pe sezlongul unui lounge pe marginea oceanului, servit foarte rece ca aperitiv inainte de luarea mesei, sau se poate aprecia langa preparatele antreu din stridii proaspete, crustacee (crab oceanic, homar, langoustine), fructe de mare, carne de peste in preparate rafinate (sushi, sashimi, file de peste pe pat de piure de mazare si pesto, Mahi Mahi sau Dorada pregatita in frunze de palmier cu fructe exotice si orez salbatic).
TEMP. DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea).
Armand de Brignac Golfer’s Limited Edition este un veritabil cuvee brut, vibrant, cu o eleganta aparte. Aceasta sampanie este un cupaj de Pinot noir, Chardonnay si Pinot Meunier din trei ani diferiti: 2009, 2010 si 2012. Aceasta este sampania perfecta pentru a incheia o zi minunata de golf. Acest sortiment comemoreaza turneul de golf “ Master Golf Tournament”, iar in fiecare an , Armand de Brignac ofera cadou castigatorului o sticla de Armand de Brignac Golfer’s Edition.
ASPECT: Galben auriu.
MIROS: Cu un buchet proaspat si vibrant, in prim plan se regasesc notele de briose proaspat scoase din cuptor, vanilie completate ulterior de note de fructe rosii, pere, piersica si note florale.
GUST: Echilibrat si fructat ce combina perfect aromele de fructe exotice, lamaie cu cele de vanilie, lasand in post gust sa se regaseasca aromele de paine prajita provenit de la butoiul de stejar frantuzesc.
ASOCIERE CULINARA: Poate fi servit ca atare sau langa preparate din peste proaspat.
TEMP. DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea).
Armand de Brignac Rose este o sampanie cuvee, proaspata si complexa din Pinot Noir, Pinot Meunier si Chardonnay din trei ani diferiti: 2009, 2010 si 2012. Vibranta culoare este data de asamblajul vinului spumant cu 15% vin rosu provenit din struguri Pinot Noir culesi manual din vii cultivate special pentru aceasta sampanie. Acest lucru aduce un plus de arome de fructe rosii, facand-o perfecta pentru a fi savurata pe toata durata mesei.
ASPECT: Culoare delicata de un roz pal cu tuse de somon, de o buna limpiditate, stralucitor.
MIROS: Fructat, viu si vibrant, notele de capsuni, coacaze si cirese inunda simturile lasand notele florale si cele dulci de migdala sa se regaseasca ulterior.
GUST: Aromele de fructe rosii si cirese sunt bine evidentiate inca de la inceput, aromele de Chardonnay intervin ulterior, aducand un plus de eleganta.
ASOCIERE CULINARA: Evident ca este un excelent aperitiv servit inainte de luarea mesei, dar totodata se poate asocia cu mancaruri rafinate din fructe de mare, peste sau cu icre de somon in compozitie. Este un vin versatil care se asociaza foarte bine cu o gama larga de feluri de mancare, de la carne rosie gatita delicat cu sosuri usoare pana la cele asiatice si chiar o mare varietate de branzeturi (Chevre sau Brie - Franta / Cheddar - Anglia / Colby - S.U.A. / Edam - Olanda).
TEMP. DE SERVIRE: 7 - 9º C (Nu se recomanda decantarea sau aerarea.)
Armand de Brignac Demi Sec a fost la inceput o simpla curiozitate impartita vizitatorilor la casa din Chighy-les-Roses din Franta, dar mai tarziu a fost lansata pentru minunata asociere cu preparatele exotice. Aceasta sampanie este un cupaj din Pinot Noir, Chardonnay si Pinot Meunier din trei ani diferiti: 2009,2010 si 2012.
ASPECT: Galben auriu.
MIROS: Se regasesc usor notele de grapefruit, compot de fructe, gutuie balansate perfect cu cele de caramel si briose.
GUST: Bogatele arome de mure se imbina cu aromele citrice si cu cele de miere. Perlajul fin si delicat face ca post gustul sa fie lung si dulceag.
ASOCIERE CULINARA: Se poate servi alaturi de foie gras, branzeturi si mancaruri usor picante. Poate fi servit si alaturi de un platou de fructe exotice sau desert.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea).
Armand de Brignac Blanc de Blanc aduce in prim plan principalele carateristici ale terroir-ului regiunii Champagne. Aceasta sampanie contine 100% Chardonnay Cuvee, strugurii fiind culesi manual din zonele Cote des Blanc si Montagne de Reims iar pentru aceasta sampanie este folosit doar primul must. Sticlele sunt pastrate in conditii ideale, cu temperatura controlata si ferite de lumina. Din toate acestea rezulta o sampanie ce impresioneaza cu caracterul sau unic si sofisticat.
ASPECT: Galben auriu.
MIROS: Minunatele note de para si unt se imbina perfect cu cele de alune de padure si usoare note de turta dulce.
GUST: Aromele de fructe exotice ca guava, piersica si agrisa sunt ulterior completate de arome de mirodenii dulci, lasand post gustul sa fie proaspat si mineral.
ASOCIERE CULINARA: Poate fi servit ca atare sau langa carpaccio, sashimi, peste la gratar sau branza usoara.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea).
Armand de Brignac Blanc de Noirs este un cupaj de Pinot Noir din trei ani diferiti: 2008, 2009 si 2010. Strugurii provin din zona Montagne de Reims si sunt atent selectati manual. Sticlele sunt pastrate in conditii ideale, cu temperatura controlata, ferite de lumina si sunt numerotate manual.
ASPECT: Galben auriu.
MIROS: Notele inconfundabile de fructe rosii coapte, fructe de padure, mure, coacaze negre, se imbina perfect cu cele de condimente dulci.
GUST: Aromele de mure si coacaze negre sunt aduse in prim plan de perlajul catifelat lasand ca in post gusul lung si delicat sa putem regasi aromele subtile de menta.
ASOCIERE CULINARA: Ideal pentru preparate din carne de rata, miel la gratar, dar poate fi servit si ca atare.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea).22.015,00 RON - 
                        
                                    
                            
                                                                                                                            
                    
    
                
    
    Feudo di Santa Croce - Bianco di Puglia 2015 - 0.75L, Alc: 12%
In 1960 a fost infiintata crama Tinazzi condusa atunci de catre Eugenio Tinazzi, care, prin devotamentul si pasiunea sa pentru vinuri a adus pe piata vinuri de calitate superioara. In prezent, Giorgio si Francesca Tinazzi se afla la conducere pastrand traditia familiei de a produce vinuri recunoscute si vandute in peste 30 de tari.
ASPECT: Galben pai.
MIROS: Fructat, se regasesc notele specific soiului Malvasia de piersica si notele florale.
GUST: Aroma de piersica predomina la inceput, fiind urmata de subtile arome de piper lasand in post gustul persistent sa se regaseasca aromele de caisa.
ASOCIERE CULINARA: Se preteaza a fi consumat ca atare sau in asociere cu peste sau carne alba.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 8°C.29,75 RON - 
                        
                                    
                            
                                                                                                                            
                    
    
                
    
    Balla Geza - Stone Wine - Furmint 2017 - 0.75L, Alc: 13%
ASPECT: Galben auriu.
MIROS: Notele fructate de pere coapte si caise sunt completate perfect de cele de ceai de tei.
GUST: Mineralitatea terroir-ului este bine evidentiata prin aciditatea acestui vin, completata de aromele de caise si pere coapte, lasand ca post gustul sa fie lung fructat.
ASOCIERE CULINARA: Se recomanda a fi servit cu preparate din carne de rata si curcan sau branzeturi tari.60,21 RON Începând cu: 59,06 RON - 
                        
                                    
                            
                                                                                                                            
                    
    
                
    
    Tenuta Valleselle -Ripa Magna Corvina Della Provincia Verona 2016- 0.75L, Alc: 14%
Acest vin contine 100% struguri din soiul Corvina Veronese din regiunea Valpolicella, una dintre cele mai bune regiuni pretabile pentru cultivarea acestui soi, iar strugurii sunt culesi manual in luna Octombrie la maturitate deplina.
ASPECT: Rosu rubiniu intens.
MIROS: Fructat si complex, sunt usor de identificat notele de mure, afine si coacaze lasand spre final notele de cirese negre coapte.
GUST: Corpolent si cu o finete desavarsita, aromele de fructe de padure si cirese negre sunt completate perfect de aromele de condimente si lemn provenite de la butoi. Post gustul este lung si catifelat.
ASOCIERE CULINARA: Se poate servi alaturi de carne rosie la grill cu sos usor condimentat sau ca atare.89,01 RON - 
                        
                                    
                            
                                                                                                                            
                    
    
                
    
    D. Vladoi - Dinastia Basarabi - Shiraz 2015 - 0.75L, Alc: 12.9%
Shirazul de la Domeniul Vlădoi se remarcă prin tipicitatea de soi completată de specificul exuberant și unic al terroirului Dobrogean.Cu o culoare plăcută, roșie-rubinie, vinul se remarcă prin aroma vegetală, proaspătă, cu note condimentate, de piper alb și fructate, de zmeură coaptă și de coacăze roșii. Gustul este sec, suplu, echilibrat și se termină cu o persistenta medie.Este partenerul perfect pentru preparate la grătar, pentru o tigaie picantă, sau pentru carnea de berbecuț, condimentată și pregătită după rețetele Dobrogene.
Temperatura de servire: 14-16ᵒC.51,05 RON Începând cu: 47,99 RON - 
                        
                                    
                            
                                                                                                                            
                    
    
                
    
    Lechburg - Pinot Noir rosu 2017 - 0.75L, Alc: 14%
Culesul si selectia strugurilor este riguros executata manual. Desciorchinarea delicata a ciorchinilor intregi, presarea usoara si deburbarea prin sedimentare naturala. Fermentarea este lenta in bazine de beton cu temperatura controlata. Maturare de 5-7 luni pe drojdiile fine in cisterne de beton si aplicare periodica a batonajului.
CULOARE: Rosu puternic rubiniu.
MIROS: Coacaze negre, fragute de padure si aroma de tamaie.
GUST: Vin catifelat cu tanini moi si cu aciditate hotarata, dar catifelata.
ASOCIERE CULINARA: Se imbina perfect cu mezeluri crud-uscate si carnaciori sau cu carne rosie la gratar.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 10-12 °C.49,51 RON - 
                        
                                    
                            
                                                                                                                            
                    
    
                
    
    Lechburg - Chardonnay alb 2017 - 0.75L, Alc: 13.5%
Chardonnay este un soi alb, international, cultivat in toate arealele viticole ale lumii. In zilele noastre se produc mari cantitati de vin din acest soi si in cele mai indepartate locuri ale lumii.
Ampla varietate de componente aromatice reiese in mod diferit in funcție de terenul si clima unde este cultivat.
CULOARE: Galben pai cu reflexe vezui.
AROMA: Intensa de fructe coapte printre care castiga ananasul si banana.
GUST: Vin structurat de mare eleganta, catifelat si cu final foarte sapid, mineral.
ASOCIERE CULINARA: Recomandat alaturi de branza maturata, paste umplute (ravioli), carnuri albe si friptura.
TEMPERATURA DE SERVIRE: Recomandam o servire de 10-12 °C.41,80 RON - 
                        
                                    
                            
                                                                                                                            
                    
    
                
    
    Lechburg - Feteasca Regala 2018 - 0.75L, Alc: 13%
Feteasca Regala este un soi alb, autohton romanesc, identificat in regiunea Transilvaniei si se crede ca ar fi rezultat al hibridarii naturale intre feteasca alba si grasa de cotnari. Este un soi semiterpenic, care produce vinuri albe de o culoare galben verzuie care trece de la galben pai la galben auriu dupa o perioda de maturare, fructat si cu mari nivele de aciditate ce confera o placuta prospetime si finete vinurilor.
CULOARE: Galben cu reflexii vezui.
AROMA: Florala, cedru, fan din flori.
GUST: Vin racoritor, de corp mediu, caracterizat prin aciditate vioaie si placuta.
ASOCIERE CULINARA: Recomandat alaturi de aperitiv.
TEMPERATURA DE SERVIRE: Recomandam o servire de 10-12 °C.38,50 RON - 
                        
                                    
                            
                                                                                                                            
                    
    
                
    
    Lechburg - Pinot Grigio 2017 - 0.75L, Alc: 14%
Pinot Gris este probabil o mutatie genetica a Pinot Noirului. Apartine soiurilor internationale desi este de origine franceza si este raspandit in toata lumea. Culoarea lui este cuprata, de multe ori este vinificat in alb, dar vinificat in contact cu bostina. Imprumuta o culore naturala roz portocalie.
CULOARE: Galben intens cu reflexii cuprate.
MIROS: Parfum de fructe coapte, pere Williams, pepene galben.
GUST: Este un vin amplu, structurat, cu un gust persistent de fructe.
ASOCIERE CULINARA: Se insoteste perfect cu mancarea de mare, incepand de la aperitive, trecand la peste prajit si felul doi de peste.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 10-12 °C.39,85 RON - 
                        
                                    
                            
                                                                                                                            
                    
    
                
    
    Lechburg - Gewurztraminer alb 2017 - 0.75L, Alc: 14.5%
CULOARE: Galben pai cu reflexii aurii.
MIROS: Scortisoara, trandafir, cuisoare, coaja de portocala.
GUST: Este un vin corpolent, amplu cu un placut gust persistent de mirodenii.
ASOCIERE CULINARA: Peste, crustacee, bucătărie asiatica, branzeturi de capra, pui cu curry, strudel cu mere.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 10-12 °C.42,90 RON - 
                        
                                    
                            
                                                                                                                            
                    
    
                
    
    Bottega - Spumant Poeti brut rose - 0.75L, Alc: 11.5%
Il Vino dei Poeti Rosé este un sortiment versatil şi proaspăt, obţinut din soiurile Raboso şi Pinot Noir. Strugurii sunt culeşi manual şi vinificaţi în rosé iar refermentarea se face în autoclavă efectuându-se la o temperatură de 14-15°C. Vinul este apoi stabilizat la rece (-3°C) timp de o săptămână, urmând ca în final să fie filtrat şi îmbuteliat.
ASPECT: Roz.
MIROS: Floral, cu note de căpşune, zmeură şi coacăze.
GUST: Arome expresive de flori şi fructe proaspete, completate spre final cu accente citrice.
Sortimentul este excelent pentru a fi savurat înainte de masă şi se potriveşte foarte bine cu aperitive, gustări şi preparate pe bază de peşte.33,45 RON