Vin & Şampanie

Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 12
  2. 13
  3. 14
  4. 15
  5. 16
Grilă Listă
Filtru
  • De Ladoucette - Baron de L blanc Magnum 2008 - 1.5L, Alc: 12.5% De Ladoucette - Baron de L blanc Magnum 2008 - 1.5L, Alc: 12.5%

    De Ladoucette - Baron de L blanc Magnum 2008 - 1.5L, Alc: 12.5%

    PRODUCATOR / PODGORIE: DE LADOUCETTE
    ANUL DE RECOLTA: 2008
    REGIUNE / TARA: A.O.C.POUILLY FUME / LORIE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC
    VOL. ALC.: 12.5%

    VIN ALB SEC.

    ASPECT: Culoare delicata de galben pal, cu reflexii argintii.

    MIROS: Placut, delicat floral si rafinat vegetal, de bame, praz si ardei gras verde, de iarba proaspat cosita completat de arome minerale.

    GUST: Intens, lejer, elegant, fructat (pere si mere verzi, agrise si grapefruit) si vegetal, seducator, de o corpolenta mica si o aciditate ridicata. Gustul remanent, este lung, citric si mineral..

    ASOCIERE CULINARA: Cu preparate vegan sau lacto-vegetariene, cu sote-uri de legume, risotto cu ciuperci Champignon de cultura si conopida gratinata langa peste slab de balta servit cu sos de lamaie si chives, si de ce nu cu varza de Bruxelles sotata cu bacon prajit. La finalul mesei, langa branzeturi tari si semitari (Swiss Cheese, Bavarian Bergkase, Zamorano) garnisite cu fructe proaspete, struguri, mere verzi, pere, cu fistic si nuci caju.

    TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)
    59,50 RON
  • Stefano Farina - Barolo docg, rosso 2010 - 0,75L, Alc: 14.5% Stefano Farina - Barolo docg, rosso 2010 - 0,75L, Alc: 14.5%

    Stefano Farina - Barolo docg, rosso 2010 - 0,75L, Alc: 14.5%

    PRODUCATOR / PODGORIE: STEFANO FARINA
    ANUL DE RECOLTA: 2010
    REGIUNE / TARA: D.O.C.G. / PIEMONTE / ITALIA
    SOIUL / SOIURILE: NEBBIOLO
    VOL. ALC.: 14.5%

    VIN ROSU SEC din struguri Nebbiolo proveniţi din Provincia Cuneo, La Morra d’Alba din Piemonte îmbătrânit în butoaie de stejar provenite din Slovenia. Numele de “nebbiolo” provine de la “nebbia”, ceaţă ce se întinde peste regiunea Piemonte spre sfârşitul lunii octombrie în timpul culesului viilor. Evaluat la 91 de puncte în numărul din august 2009 al Wine Spectator şi locul 84 în top 100 vinuri a aceleiaşi reviste în 2008, confirmând încă odată renumele de “regele vinurilor” italiene.

    ASPECT: De un roşu închis cu nuanţe de grena.

    MIROS: Are o paletă aromatică foarte intensă de cireşe coapte şi violete, conturate elegant cu o aromă de piele, hambar şi foarte subtil de fum şi humidor.

    GUST: Se confirmă fructozitatea, dar percepţia este mai pregnantă de fructe uscate şi pământ susţinute de o aciditate fermă şi tanini prăfuiţi. La final, gustul se păstrează mult timp pe paletin.

    ASOCIERE CULINARĂ: Un adevărat “prieten” al iubitorilor de carne de vânat mare şi mijlociu; recomandat cu orice tip de carne roşie pregătită cu sosuri grele pe bază de trufe şi funghi porcini sau orice tip de ciuperci sălbatice. Se asociază foarte bine şi cu brânzeturi moi intens aromate (Boschetto al Tartufo - Italia).

    TEMP. DE SERVIRE: 18º - 20º C (Se recomandă decantarea cu cel puţin 1h înainte de consum)
    200,28 RON
  • Villa Raiano - Orano Rosato 2012 - 0.75L, Alc: 14% Villa Raiano - Orano Rosato 2012 - 0.75L, Alc: 14%

    Villa Raiano - Orano Rosato 2012 - 0.75L, Alc: 14%

    PRODUCATOR / PODGORIE: VILLA RAIANO
    ANUL DE RECOLTA: 2012
    REGIUNE / TARA: I.G.T. CAMPANIA ROSATO / ITALIA
    SOIUL / SOIURILE: AGLIANICO
    VOL. ALC.: 13.5%

    VIN ROSE SEC.

    ASPECT: Vibrant si luminos de un roz cu note de violaceu.

    MIROS: Placut, foarte floral, si delicat de fructe proaspete.

    GUST: Proaspat si pregnant de apa de randafiri, foarte floral, fructos de capsuni si cirese de mai, delicat de coaja de portocale, are o aciditate relativ mica, si un gust la final, remanent pe paletin, intens si lung.

    ASOCIERE CULINARA: Ca orice rose, este un vin versatil ce se poate servi langa peste gras inabusit in foaie de gatit la cuptor cu legume; crustacee de balta fierte, cu mujdei de usturoi chinezesc nu foarte intens aromat, lungit cu apa; rapane in sos rosu sau la tigaie cu legume sotate; carne de vita pregatita rasol, sau crud (tartar sau carpaccio). La finalul mesei, cu platouri de branzeturi si fructe uscate.

    TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Nu se recomanda decantarea)
    24,13 RON
  • Chateau Clerc Milon - Pauillac Grand Cru Classe rouge Magnum 2014 - 1.5L, Alc: 13% Chateau Clerc Milon - Pauillac Grand Cru Classe rouge Magnum 2014 - 1.5L, Alc: 13%

    Chateau Clerc Milon - Pauillac Grand Cru Classe rouge Magnum 2014 - 1.5L, Alc: 13%

    PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU CLERC MILON
    ANUL DE RECOLTA: 2004
    REGIUNE / TARA: CINQUIEME CRUS -GRAND CRU CLASSE 1855 / PAUILLAC / MEDOC / BORDEAUX / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: 49% CABERNET SAUVIGNON / 42% MERLOT / 7% CABERNET FRANC / 1% PETIT VERDOT / 1% CARMENERE
    VOL. ALC.: 13.5%

    VIN ROSU SEC. Este un Grand Cru Classe din 1855 (Cinquieme Cru Classe) Pauillac, ce a fost achizitionat de catre Baron Philippe de Rothschild in 1970. In 1988 la moartea lui Baron Philippe Rothschild, reconstructia cramei si a chateau-lui erau in plina desfasurare, si in ziua de astazi mai multe cladiri moderne din sticla, piatra si lemn, insumand 3600 de metri patrati, se integreaza perfect in peisajul din Medoc.
    2004 a ramas in memoria oenologilor ca cel mai secetos an din 1962 incoace.

    ASPECT: De o buna limpiditate si de o culoare de rosu purpuriu, extrem de inchis.

    MIROS: Bine structurat, intens, cu arome proaspete si distincte de cirese amare, afine, coacaze negre, lemn de santal si grafit (mina de creion), completate de valente delicate lemnoase de stejar si paine prajita.

    GUST: Perceptia initiala de rotunjime si catifelare, surprinde cu o textura armonioasa a taninilor echilibrata de corpolenta ridicata, sustinuta de o paleta gustativa de fructe negre (dude negre, mure, afine, cirese negre, coacaze) si accente subtile lemnoase. Perceptia pe paletin dupa inghitire, este placuta, lunga si echilibrata, tipica unui Clerc Milon clasic.

    ASOCIERE CULINARA: Cu mezeluri fine uscate, pastrame, carnatarii condimentate sau jambon (hamon, prosciutto) acompaniate de branzeturi “fandosite”, maturate, moi si semimoi langa nuci, alune de pamant, prune uscate si stafide rosii. Se asociaza elegant langa preparate din carne rosie la tava (porc, miel, vita, berbecut, curcan) impanate cu mirodenii, servite cu cartofi gratinati cu parmezan, cartofi rumeniti cu busuioc sau varza de Bruxelles trasa-n tigaie cu bacon si ceapa.

    TEMP. DE SERVIRE: 20-22º C (Se recomanda decantarea cu circa 20-30 min. inainte de servire)
    993,53 RON
  • Young Liliac - Fresh, Sauvignon Blanc + Feteasca Alba 2017 - 0.75L, Alc: 12% Young Liliac - Fresh, Sauvignon Blanc + Feteasca Alba 2017 - 0.75L, Alc: 12%

    Young Liliac - Fresh, Sauvignon Blanc + Feteasca Alba 2017 - 0.75L, Alc: 12%

    Soi de struguri: Sauvignon Blanc & Feteasca Alba

    Specialitati recomandate: Este un vin racoritor recomandat sa acompanieze bucataria mediteraneeana bazata pe peste si fructe de mare. Este o alegere excelenta si pt branzeturile fine sau cele maturate.

    Temperatura de servire: 10 grade Celsius

    Continut de alcool : 12,5 Vol. %
    31,42 RON
  • Vinul Cavalerului - Rose 2016 - 0.75L, Alc: 13%

    VINUL CAVALERULUI

    PRODUCATOR: S.E.R.V.E.
    REGIUNE / TARA: COLINELE DOBROGEI / ROMANIA
    SOIUL: CABERNET SAUVIGNON

    Vinul Cavalerului Roze 2016, obţinut și în acest an din Cabernet Sauvignon, este un vin ușor și proaspăt.

    Este obtinut din struguri culesi manual in zona Cogealac, din plantatiile infiintate si intretinute de noi. Culesul s-a facut in primele ore ale diminetii astfel incat dupa-masa strugurii ajung la Ceptura pentru a fi prelucrati in aceeasi zi . Dupa presare si limpezire mustul a fost fermentat la 16-17 grade ,in loturi mici ,dupa fermentare s-a facut asamblarea si stabilizarea .

    Indiferent de anotimp, pentru a vă bucura din plin de aromele sale, vă sfătuim să–l serviţi la o temperatură de 13°C, în compania unor preparate ușoare, pe bază de carne albă, dar și cu brânzeturi sau mezeluri picante.

    Vinul Cavalerului Roze 2016 este un vin romanesc premiat, ce provine din podgoria Dealul Mare, renumită pentru producerea de cele mai bune vinuri romanesti.

    Miros: fructe exotice, pomelo, citrice , capsuni dar si flori albe
    Gust: proaspăt de fragi, căpşuni, aciditate bună, echilibrat, cu post-gust fructat
    Cu ce meniu se serveşte: aperitiv, salate, fructe de mare, carne albă, mezeluri uscate, pizza, paste
    Temperatura de servire: 13°C
    28,88 RON
  • LacertA - Cuvee X 2015 - 0.75L, Alc: 13.5% LacertA - Cuvee X 2015 - 0.75L, Alc: 13.5%

    LacertA - Cuvee X 2015 - 0.75L, Alc: 13.5%

    PRODUCATOR: LACERTA WINERY
    REGIUNE: DEALU MARE
    SOI STRUGURE: CHARDONNAY, SAUVIGNON BLANC, PINOT GRIS, RHEIN RIESLING, FETEASCA ALBA

    Vin alb cu nuante de citrice, mere, grapefruit, banane si iarba proaspat cosita. Gust proaspat, cu un echilibru deosebit intre alcool, aciditate si restul de zahar.

    Temperatura optima de consum: 8 - 10°C.

    Recomandat cu: Preparate din peste, fructe de mare, carne alba.
    70,69 RON
  • LacertA - Cuvee IX 2015 - 0.75L, Alc: 14.4% LacertA - Cuvee IX 2015 - 0.75L, Alc: 14.4%

    LacertA - Cuvee IX 2015 - 0.75L, Alc: 14.4%

    PRODUCATOR: LACERTA WINERY
    REGIUNE: DEALU MARE
    SOI STRUGURE: CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, FETEASCA NEAGRA, SHIRAZ

    Vin cu o culoare rosie intensa, cu aroma de fructe de padure rosii si negre, visine, coacaze si zmeura. Maturarea la barrique timp de un an adauga nuante de vanilie, cafea, ciocolata si condiment.

    Temperatura optima de consum: 17 - 19°C.

    Recomandat cu: Carne rosie, in special vanat, branzeturi puternic aromate si ciocolata.
    103,41 RON
  • LacertA - Chardonnay 2017 - 0.75L, Alc: 14%

    PRODUCATOR: LACERTA WINERY
    REGIUNE: DEALU MARE
    SOI STRUGURE: CHARDONNAY

    Vin cu personalitate puternica, cu aroma de citrice, banana si fructe tropicale. In gust se regasesc nuante de unt proaspat care dau onctuozitate vinului.

    Temperatura optima de consum: 8-10 °C

    Recomandat cu:

    Pui si peste la gratar, fructe de mare, carne alba, branzeturi
    53,90 RON
  • Corcova - Sauvignon Blanc 2016 - 0.75L, Alc: 13.5% Corcova - Sauvignon Blanc 2016 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Corcova - Sauvignon Blanc 2016 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Aflat printre puţinele soiuri albe care se pretează învechirii, Chardonnay este în această ipostază un vin cu multă personalitate. Galben deschis cu reflexii argintii, reuneşte într-o asamblare armonioasă nuanţe de citrice, unt şi migdale, ce îi conferă un grad de complexitate ridicat. Finalul este plăcut, uşor condimentat şi cu atât mai favorabil unor asocieri gastronomice îndrăzneţe, din universul alcătuit de aperitive, peşte şi carne de pasăre. Se serveşte la 12-14 grade Celsius.
    38,50 RON
  • Crama Girboiu - Cuartz vin spumant roze 0.75L, Alc: 12%

    Acest spumant este conceput cu migala de Crama Garboiu pentru a oferi un mixt de jovialitate, ghust si textura, toate infasurate intr-un parfum fructuos si floral. definit cu o culoare roze-somon, cu un parfum ce aminteste de cirese si zmeura, uimeste intr-un postgust curat si savuros, cu inflexiuni de coacaze negre. spumantul este realizat cu intentia de a darui surprize senzoriale placute in orice moment al zilei.

    Recomandat cu deserturi din fructe, servit la o temperatura de 6-8 grade celsius.
    35,34 RON
  • La Bastide Saint Dominique - Chateauneuf du Pape rouge 2015 - 0.75L, Alc: 15% La Bastide Saint Dominique - Chateauneuf du Pape rouge 2015 - 0.75L, Alc: 15%

    La Bastide Saint Dominique - Chateauneuf du Pape rouge 2015 - 0.75L, Alc: 15%

    PRODUCATOR / PODGORIE: LA BASTIDE SAINT DOMINIQUE
    ANUL DE RECOLTA: 2015
    REGIUNE / TARA: A.O.C. CHATEAUNEUF DU PAPE / VALLEE DU RHONE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: GRENACHE / SYRAH / MOURVEDRE / CINSAULT
    VOL. ALC.: 14%

    VIN ROSU SEC.

    ASPECT: De un rosu purpuriu intens, opac, cu nuante de grena.

    MIROS: Distinct fructat si elegant de vegetale si de o lemnozitate dicreta, savuros de mure, dude rosii si afine, sustinut de arome delicate minerale.

    GUST: Placut, fructat si carnos (de o corpolenta medie spre mare, cu tanini eleganti si o aciditate bine integrata), distinct de coacaze, cirese negre, dude rosii si afine; are o lemnozitate fina, bine asimilata, un vin echilibrat, armonios si cremos, cu un gust remanent lung.

    ASOCIERE CULINARA: Un vin 'gourmet' ce necesita mancare pt. a fi pus in valoare. Perfect langa preparate elaborate din carne rosie sau maruntaie, pregatite la cuptor sau la ceaun: tocanite de ficat sau muschiulet de porc, cotlet de vita la tava, pulpa de miel sau prepelita la cuptor. Dintre branzeturi, se asociaza bine cu cele moi si semimoi (Gorgonzola, Danish Blue, Camembert).

    TEMP. DE SERVIRE: 14-16º C (Se recomanda decantarea, chiar inainte de servire)
    198,97 RON
  • Chateau Les Ormez de Pez - Saint Estephe rouge 2009 - 0.75L, Alc: 13.5% Chateau Les Ormez de Pez - Saint Estephe rouge 2009 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Chateau Les Ormez de Pez - Saint Estephe rouge 2009 - 0.75L, Alc: 13.5%

    PRODUCATOR / PODGORIE: ORMEZ DE PEZ
    ANUL DE RECOLTA: 2009
    REGIUNE / TARA: A.O.C. SAINT-ESTEPHE / BORDEAUX / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CUPAJ CLASIC ROSU DE BORDEAUX
    VOL. ALC.: 13%

    VIN ROSU SEC.

    ASPECT: De o culoare intensa, stralucitoare, rubinie opaca cu infletiuni violacee.

    MIROS: Seducator, curat, de fructe rosii coapte, dominat de zmeura si mure, completat de accente lemnoase elegante, si delicate de condimente.

    GUST: Intens si extrem de fructat, o caracteristica bine evidentiata si in echilibru cu lemoziatea si notele de fum si vanilie. Acest cupaj, maturat in butoaie de stejar, este cremos. Vinul este echilibrat si bine structurat, are tanini moi si o aciditate medie. Gustul final ce ne ramane pe paletin, este lung si savuros.

    ASOCIERE CULINARA: Evidenta, cu carne rosie pregatita pe grill, protap, tigaie sau la gratar, invelita in prosciutto sau bacon, sau rulouri din carne de porc umplute cu legume si maruntaie, drob de miel sau haggis si chiar cu preparate in sos vanatoresc, sos brun cu Champignon brune de cultura. La finalul mesei langa branzeturi fine (Gorgonzola, Camembert) garnisite cu fructe uscate si nuca.

    TEMP. DE SERVIRE: 16-18º C (Se recomanda decantarea cu circa 30 de minute inainte de servire)
    315,47 RON
  • Poggio Al Tesoro - Solosole Vermentino doc bianco Bolgheri 2015 - 0.75L, Alc: 14.5% Poggio Al Tesoro - Solosole Vermentino doc bianco Bolgheri 2015 - 0.75L, Alc: 14.5%

    Poggio Al Tesoro - Solosole Vermentino doc bianco Bolgheri 2015 - 0.75L, Alc: 14.5%

    Un vin galben-pai cu nuanţe strălucitoare, proaspăt, delicat şi echilibrat. Combinaţie de arome tipică acestui soi cu nuanţe florale (flori albe şi de salcâm ) şi fructe galbene( banane şi caise ). Îl recomandăm impreună cu aperitive, peşte sau legume.
    97,53 RON
  • La Bastide Saint Dominique - Cotes du Rhone rouge 2015 - 0.75L, Alc: 12.5% La Bastide Saint Dominique - Cotes du Rhone rouge 2015 - 0.75L, Alc: 12.5%

    La Bastide Saint Dominique - Cotes du Rhone rouge 2015 - 0.75L, Alc: 12.5%

    PRODUCATOR / PODGORIE: LA BASTIDE SAINT DOMINIQUE
    ANUL DE RECOLTA: 2015
    REGIUNE / TARA: A.O.C. COTES DU RHONE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: GRENACHE / SYRAH
    VOL. ALC.: 14%

    VIN ROSU SEC.

    ASPECT: De o culoare placuta de un rosu intens, profund, cu nuante de grena.

    MIROS: Puternic, fructat si vegetal, savuros de coacaze si afine, sustinut de arome delicate minerale.

    GUST: Savuros, carnos, extrem de fructata, distinct de coacaze, cirese negre, mure si afine, de o lemnozitate subtila, bine incorporata, delicata de cedru, un vin cremos, cu tanini moi si un gust remanent lung si elegant.

    ASOCIERE CULINARA: Evident ca este pus in valoare langa preparate din carne rosie sau maruntaie, ca antreuri sau fel principal: scaricica, ficat sau ceafa de porc, muschiulet, fudulii sau cotlet de vita, pulpa de miel sau prepelita la tava. Dintre branzeturi, se asociaza bine cu cele moi si semimoi, branzeturi proaspete de oaie sau capra.

    TEMP. DE SERVIRE: 14-16º C (Nu se recomanda decantarea)
    70,69 RON
  • Corte Giara - Pinot Grigio delle Venezie igt, bianco 2016 - 0.75L, Alc: 12.5% Corte Giara - Pinot Grigio delle Venezie igt, bianco 2016 - 0.75L, Alc: 12.5%

    Corte Giara - Pinot Grigio delle Venezie igt, bianco 2016 - 0.75L, Alc: 12.5%

    PRODUCATOR / PODGORIE: CORTE GIARA
    ANUL DE RECOLTA: 2016
    REGIUNE / TARA: I.G.T. VENEZZIE / VENETO / ITALIA
    SOIUL / SOIURILE: PINOT GRIGIO
    VOL. ALC.: 12.5%

    VIN ALB SEC.
    ASPECT: Are o culoare de un galben pai cu usoare tente de argintii.
    MIROS: Subtil si suav, cu arome placute florale imbogatite de accente de fructe si vegetale.
    GUST: Proaspat si racoritor, un vin lejer de corpolenta medie, floral si vegetal, si cu un gust remanent persistent, placut citric; perfect pentru serile calduroase de vara.

    ASOCIERE CULINARA: Perfect ca aperitiv servit inainte de luarea mesei, dar si langa antreuri sau preparate fel principal vegan, vegetariene sau pe baza de fructe de mare sau peste oceanic (spanac sote cu seminte de pin, mix de salata cu nuca si sos Thousand Islands, paella cu fructe de mare). La finalul mesei, poate fi servit langa branzeturi tari (Emmentaler, Cheddar) garnisite cu struguri albi proaspeti si felii de mar verde.
    TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda aerarea / decantarea)
    41,89 RON
  • Avincis - Cramposie Selectionata 2018 - 0.75L, Alc: 13%

    AVINCIS - CUVEE PETIT - SAUVIGNON BLANC
    PRODUCATOR / PODGORIE: AVINCIS VINURI

    Recoltarea se face manual, în lădiţe de numai 18 kg, pentru ca strugurii să rămână cât mai intacţi posibil. Culegătorii noştri aleg numai strugurii buni şi sănătoşi. Urmărirea maturării strugurilor şi a dezvoltării aromei are loc în mod regulat, pentru a se identifica data ideală de recoltare.
    Strugurii sunt sortaţi pentru a doua oară pe bandă transportoare pentru a ne asigura că au fost culeşi numai cei copţi şi sănătoşi.
    Strugurilor li se îndepărtează ciorchinii şi sunt maceraţi într-o presă pneumatică închisă, sub atmosferă protectoare.
    Fermentarea se face în cisterne de inox, cu controlul permanent al temperaturii, folosindu-se drojdii selectate pentru păstrarea aromelor.

    Degustare:

    Culoarea sa este galben foarte deschis, cu discrete reflexii verzi.
    Acest vin are un buchet proaspăt şi expresiv de pară şi măr verde.
    Gustul său este plin de viaţă, cu note citrice şi de măr verde combinate cu o mineralitate persistentă.
    Acest vin poate fi consumat imediat dar îşi va păstra prospeţimea şi în următorii 2 -3 ani.

    Recomandări privind servirea:

    - A se servi la 7 ̊C.
    - Este un vin potrivit oricărei ocazii.
    - Acompaniază foarte bine aperitivele.
    - Vă recomandăm să îl consumaţi alături de peşte la grătar saufructe de mare.
    45,10 RON
  • Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut Jeroboam - 3L , Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut Jeroboam - 3L , Alc: 12%

    Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut Jeroboam - 3L , Alc: 12%

    LAURENT PERRIER - SAMPANIE LA CUVEE BRUT SALMANAZAR  9L     Alc. 12%

     

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR, PINOT MEUNIER

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE. Brand-ul de șampanie Laurent Perrier și primele unități de producție au fost create în 1812 de André Michel Pierlot, care a luat numele Vve Laurent Perrier de la Mathilde Emilie Perrier. Mathilde, văduva lui Eugène Laurent, a decis să își unească numele cu Pierlot și să extindă afacerea.

     

     În 1939, fiica Mathildei a vandut afacerea către Marie-Louise Lanson de Nancourt. Bernard, unul dintre cei doi fii, a preluat afacerea și a învățat tot ceea ce se putea despre șampanie. În 1948 Bernard a fost numit directorul companiei, iar acest moment a marcat început expansiunii companiei Laurent Perrier.

     

    În anii ’50, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de peste 70 de ani, cu modernizările și regulile proprii stilului Laurent Perrier.

    La Cuvee Brut este produs în Tour sur Marne, regiunea Champagne, din soiurile Chardonay (peste 50%), Pinot Noir (peste 30%), Pinot Meunier (între 10-20%), și vinuri din reservă, în proporție de 20-30%.

     

     

    ASPECT:  O culoare clară de galben pal ce pune în evidență perlajul fin și persistent.

     

    MIROS: La Cuvee Brut oferă un parfum delicat și proaspăt de fructe, ce se ridică cu armonie în jurul paharului. Acest parfum creat să evoce natura și arta creației are nevoie de câteva momente pentrua dezvălui și notele de fructe cu sâmbure tare.  

     

    GUST: Fructe difuze, finețe și efervescență care determină o schimbare constantă a mixului de arome, cu un finish lung și satisfăcător.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O șampanie recomandată la aperitive, meniuri diverse din carne de pasăre și cele mai bune preparate din pește.

     

    TEMP. DE SERVIRE:  8 - 10°C

     

    1.124,55 RON
Pagina:
  1. 12
  2. 13
  3. 14
  4. 15
  5. 16
Grilă Listă