Vin & Şampanie
Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.
-
28,80 RON Începând cu: 27,07 RONStoc epuizat
-
Crama Girboiu - Cuartz vin spumant alb + 2 pahare - 0,75L, Alc: 12%
Acest spumant este conceput cu migală de Crama Gîrboiu pentru a oferi un mixt de jovialitate, gust si textură, toate infăşurate într-un parfum fructuos şi floral. Definit de o culoare galben pai cu inflexiuni verzui, surprinde plăcut prin perlajul persistent, iar gustativ, denotă o personalitate şi o prospeţime excelentă. Spumantul este realizat cu intenţia de a dărui surprize senzoriale plăcute in orice moment al zilei
Poate fi folosit ca aperitiv servit la o temperatură de 6-8 °C.Preț normal: 65,45 RON
Special Price 57,83 RON
(-7,62 RON)Stoc epuizat
-
Issa - Rose Pinot Noir Magnum 2017 - 1.5L, Alc: 13%
PRODUCATOR: LA SALINA
REGIUNE: DEALURILE TRANSILVANIEI
SOI STRUGURE: PINOT NOIR
Vinurile ISSA s-au născut lângă Turda, în inima Transilvaniei, zonă cu o puternică vocație pentru vinuri albe. Mergând pe o paralelă imaginară a așteptărilor, le-am putea plasa în vestita Burgundie. Terroirul specific Văii Ariesului vine însă cu amprenta identității sale și transformă oferta Cramei La Salina într-o experiență unică, similară, dar nu identică cu cea burgundă. Tocmai de aceea, aceste vinuri poartă numele ISSA, ca un omagiu adus tradițiilor viticole milenare formate aici încă de când localitatea purta numele Potaissa.
ISSA Pinot Noir Rose
Pinot Noir rose, vinificat în stil clasic, este o plăcută surpriză, mai ales că soiul este unul foarte pretențios și dificil. Prezintă o culoare plăcută, roz-somon strălucitor. Aromele tipice soiului se tranforma prin vinificarea in rose in note de trandafiri, capsuna si pepene rosu. Gustul este sprințar, cu o bună aciditate, dar suficient de corpolent, cu un final plăcut sustinut in postgust.
Recomandări culinare: ca aperitiv, alături de bruschete cu somon, sau piept de rață afumat; coq au vin; brânzeturi.
Temperatura de servire: 10° - 12°C.110,01 RON Începând cu: 103,40 RONStoc epuizat
-
Crama Oprisor - Paleologul 1.5L - cutie
CUTIA PALEOLOGU
MAGNUM 1,5L
Hammerman este prezent la datorie şi te loveşte cu ciocanul în frunte cât poate de tare. Este singura explicaţie plauzibilă pentru atacul brutal şi năucitor al acestui vin, care debutează cu senzaţiile tari dobândite din Cabernet Sauvignon şi Dornfelder. Dar la fel cum Institutul de Cercetări Corective va izbuti să „cureţe” omul de poverile neomeniei, Feteasca Neagră şi Shiraz-ul intervin rapid, pentru a vindeca şocul iniţial şi pentru a corecta manifestările abuzive ale celor doi „grei”. După câteva înghiţituri – este imposibil să preţuieşti „întregul” din prima! – menite să modifice palierele liminale ale percepţiei, vinul se redefineşte, se recompune, fragmentele se ordonează coerent precum piesele unui puzzle. Se nasc nuanţe de fructe negre de pădure, ceaiuri negre şi cireşe negre. În următorul pas, aceste senzaţii întunecate se învelesc într-o urmă de prună afumată, care conferă catifelare şi tonuri caramelizate, pentru ca finalul să concentreze, într-o logică internă perfectă, ciocolata neagră şi pudra pură de cacao, cu vagi adaosuri glicerice, într-un postgust lung, cu puţine, dar foarte expresive nuanţe de condiment.
CULOARE: Rubiniu-intens
MIROS: Cireșe negre, cacao
GUST: Puternic, complex, rotund; 14 % vol.
ASOCIERI: Rață cu portocale366,53 RON Începând cu: 316,55 RONStoc epuizat
-
Crama Oprisor - Paleologul 3L - cutie
CUTIA PALEOLOGU
DUBLU MAGNUM 3,0L
Hammerman se prezintă la datorie şi te loveşte cu ciocanul în frunte cât poate de tare. Este singura explicaţie plauzibilă pentru atacul brutal şi năucitor al acestui vin, care debutează cu senzaţiile tari dobândite din Cabernet Sauvignon şi Dornfelder. Dar la fel cum Institutul de Cercetări Corective va izbuti să „cureţe” omul de poverile neomeniei, Feteasca Neagră şi Shiraz-ul intervin rapid, pentru a vindeca şocul iniţial şi pentru a corecta manifestările abuzive ale celor doi „grei”. După câteva înghiţituri – este imposibil să apreciezi întregul din prima! – menite să modifice palierele liminale ale percepţiei, vinul se redefineşte, se recompune, fragmentele se ordonează coerent, ca piesele unui puzzle. Se nasc nuanţe de fructe negre de pădure, ceaiuri negre şi cireşe negre. Aceste senzaţii întunecate se învelesc într-o urmă de prună afumată, care conferă catifelare şi tonuri caramelizate, pentru ca finalul să concentreze, într-o logică internă perfect, ciocolata neagră şi pudra pură de cacao, cu vagi adaosuri glicerice, într-un postgust lung, cu puţine, dar foarte expresive nuanţe de condiment.
CULOARE: Rubiniu-intens
MIROS: Cireșe negre, cacao
GUST: Puternic, complex, rotund; 14 % vol.
ASOCIERI: Rață cu portocale659,75 RON Începând cu: 569,78 RONStoc epuizat
-
Crama Oprisor - Premium Cabernet Sauvignon 0.75L
Chiar cele mai complicate lucruri îşi găsesc uneori expresia într-un cuvânt, într-o culoare, gest, pas, zâmbet, uitare. Cel de-a treilea element fundamental al Oprişorului este cel mai simplu şi mai greu de explicat: pământul. Văzut zi de zi, lucrat când şi când până la epuizare, clocotit până la insuportabil sau îngheţat de nici vârful de cazma nu-l poate pătrunde, recipient pentru tributul nesfârşit de sudoare, pământul devine într-atât o parte a vieţii, încât, fără să simţi, se face invizibil. Şi totuşi, acest pământ dă înapoi mult. Totul e să iei aminte, să ai ochi să vezi cât de nemăsurat se întoarce din pământ. Rege al viei, rege al vinurilor, Cabernet-ul este piatra de hotar a Oprişorului, produsul de excepţie al cramei, aşa cum Braşovul se mândreşte cu Biserica Neagră, iar Parisul, cu Turnul Eiffel. Între cele trei vinuri complexe ce fac apel la minte şi inimă se numără, desigur, şi un CABERNET SAUVIGNON. Jenant de simplu, ar putea veni, de undeva, reproşul. Dar nimic nu e simplu! Sunt şase vinuri cu timpi de maturare diferiţi, butoaie diferite, mai vechi sau mai noi, din struguri culeşi în zone diferite ale podgoriei, fiecare vin fiind lucrat până la expresia maximă. Asamblarea în acelaşi vin înseamnă, la fel ca la cele mai complicate cupaje, alchimie, talent, dragoste, muncă şi, mai presus decât orice, înţelegerea locului.
Soi/Cupaj: Cabernet Sauvignon 100%
DOC/IG/altele: IG Dealurile Olteniei
Areal: Ferma Oprisor, Jud. Mehedinti, Romania
Organoleptic: Rubiniu inchis, cu reflexe de indigo, Intens in aroma, cu nuante de cirese negre, afine si trufe de ciocolata neagra vinul se dezvaluie treptat degustatorului ce descopera un Cabernet puternic fara a fi agresiv, insa lung si corpolent, cu lemn bine integrat intr-o structura complexa, excellent completata de taninii bine copti si de aciditatea placuta Este haina pe care şi-o îmbracă Oprişorul când iese în lume.
Servire: O asociere fericita - langa Steak, costiță de miel.98,89 RON Începând cu: 92,97 RONStoc epuizat
-
Rotenberg - Merlot Primus, Dealu Mare Ceptura 2012 - 0.75L, Alc: 12.7%
Lung, corpolent si catifelat, cu accente de vanilie si piper. Invechit 24 de luni in butoaie noi de stejar romanesc. Sec, vol alc 13,4%.91,63 RONStoc epuizat
-
Serve - Cuvee Alexandru 2007 - 0.75L, Alc: 14.5%
NOTE DE DEGUSTARE:
An de recoltă: 2007
Soiul de struguri: Cabernet Sauvignon
Podgorie: Dealu Mare, D.O.C.
Miros: arome de prune uscate, piele, scorţişoară, coacăze
Gust: afine, coacăze, cireşe amare, taninuri dulci, vanilie
Cu ce meniu se serveşte: piept de raţă, curcan la cuptor cu piure
de castane, tocană de viţel cu sos de bere şi ciuperci de pădure
Temperatura de servire: temperatura camerei (190
C)
Potenţial de învechire: 10 ani155,56 RON Începând cu: 146,23 RONStoc epuizat
-
Serve - Magnum Cuvee - Sissi 1.5L
NOTE DE DEGUSTARE:
An de recoltă: 2016
Soiuri de struguri: Pinot Noir
Podgoria: Dealurile Munteniei, IG
Miros: discret si elegant, flori albe (caprifoi) dar si fructe rosii
(cirese si visine)
Gust: proaspat, racoritor, citric, echilibrat pana la final cu o
buna persistenta
Cu ce meniu se servește: aperitiv sau pentru a insoti mese
usoare vara
Temperatura de servire: 11 - 12°C121,00 RON Începând cu: 104,51 RONStoc epuizat
-
43,20 RON Începând cu: 37,31 RONStoc epuizat
-
Serve - Terra Romana - Millenium alb Magnum 2017 - 1.5L, Alc: 13%
PRODUCATOR: S.E.R.V.E.
REGIUNE / TARA: DEALU MARE / ROMANIA
SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC / RIESLING ITALIAN / CHARDONNAY
Ȋn 2015, temperaturile deosebit de ridicate din Dealu Mare nu ar fi permis obţinerea unor vinuri albe remarcabile, însă dispoziţia plantaţiilor (expunere Estică şi Nord-Estică, la altitudine mică) a fost principalul atuu care ne-a ajutat să conturăm caracterul vinului Milenium Alb. Obţinut din struguri atent selectaţi de pe parcele speciale, dupa îndelungi tatonări, Milenium Alb 2015 este un asamblaj ce impresionează prin prospeţime şi echilibru: strugurii de Sauvignon Blanc şi Riesling de Rhin îi oferă notele florale, culoarea stralucitoare şi gustul crocant, iar cei de Fetească Albă structura, echilibrând asamblajul.
Miros: floral – flori de lămâi, iasomie, piersică și pepene galben
Gust: proaspăt, crocant, citrice, vanilie. Un vin echilibrat și lung, cu o complexitate deosebită
Cu ce meniu se serveşte: peşte, fructe de mare, carne de pasăre
Temperatura de servire: 12-14°C88,00 RONStoc epuizat
-
Serve - Terra Romana - Millenium rosu Magnum 2015 - 1.5L, Alc: 14%
NOTE DE DEGUSTARE:
An de recoltă: 2013
Soiul de struguri: Merlot, Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră;
Podgorie: DOC CMD Dealu Mare.
Miros: fructe negre bine coapte, stafide, cafea, prune, condimente.
Gust / Structură: fructe negre bine coapte, visine, mure, ciocolata neagra,
piper, scortisoara, vanilie. Aciditate buna, tanini puternici dar moi si fini,
alcool bine integrat, final persistent.
Cu ce meniu se serveşte: carne roșie ( vită, miel, vânat), brânzeturi
maturate sau deserturi cu ciocolată neagră.
Temperatura de servire: 16-180
C
Potențial de învechire: 10 ani99,00 RON Începând cu: 94,05 RONStoc epuizat
-
Vinarte - Prince Matei, Merlot Magnum - 2000 - 1.5 L, Alc: 14.5%
Denumire de Origine: DOC-CMD Dealu Mare – Zoresti
Producator: vinul este produs si imbuteliat la Crama Villa Zorilor - Vinarte
Clima: temperat-continentala, cu parametri ce caracterizeaza regiunea ecologica viticola sud – carpatica .
Sol: argiluvisoluri de tip brun roscat, de la slab la puternic erodat, cu urme de carbonat de calciu si texturi lutoase si luto-argiloase.
Soi: Merlot 90% , Cabernet Sauvignon 10% .
Continut de alcool : 14,5 % vol.
Vinificatie: Strugurii provin din parcele consacrate si conditii naturale pentru obtinerea de maxima calitate. Numarul de ciorchini pe butuc este limitat in asa fel incat sa se obtina un echilibru perfect intre acumularea de zahar, concentratia de arome si substante colorante.
Selectia strugurilor se face foarte minutios atat la recoltarea facuta manual cat si pe banda de sortare inainte de zdrobire si desciorchinare. Mustuiala este trimisa in cisterne de inox cu temperatura controlata unde are loc maceratia si fermentatia alcoolica (timp de 25 zile). Vinul se trage in barrique-uri de 225 litri de provenienta franceza, unde are loc fermentatia malolactica si maturarea pentru o perioada de 12 luni. Dupa aceasta perioada , vinul se imbuteliaza in sticle si se pastreaza in pivnita minimum sase luni.
Degustare:
Vizual: limpede, culoare rosu rubiniu, stralucitor, reflexii purpurii-
roscate
Olfactiv: fructe de padure (mure, coacaze, fragi), arome complexe
de piper negru, ciocolata, cafea si vanilie.
Gustativ: sec, intens, corpolent, textura bine echilibrata de tanini
dulci, astringenta delicata, post-gust prelung
Asocieri gastronomice: temperatura optima de consum este de 18-20C. Se poate servi la preparate din carne rosie, vanat nobil cu sosuri complexe, preparate traditionale romanesti pe baza de carne, branzeturi maturate
Potential de invechire: vinul poate fi invechit la sticla in conditii de pivnita, astfel capatand o textura catifelata si un buchet complex.261,80 RON Începând cu: 246,09 RONStoc epuizat
-
462,08 RON Începând cu: 434,36 RONStoc epuizat
-
54,55 RON Începând cu: 51,28 RONStoc epuizat
-
26,05 RON Începând cu: 22,50 RONStoc epuizat