Vin rosu

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Grilă Listă
  1. Cel mai pretenţios şi dificil strugure roşu a gãsit în pãmântul de la Segarcea tot ce avea nevoie pentru a naşte un vin complet: fin, aşa cum o cere soiul, dar bine conturat, complex, dar totuşi uşor. Aromele trec de la o senzaţie iniţialã dominatã de condimente, spre o deschidere în fructe cu multã pulpã - cireşe şi prune mature. Taninurile dau rotunjime şi o senzaţie mãtãsoasã fãrã sã dea o greutate suplimentarã vinului.
  2. Segarcea - Elite - Merlot 2013 - 0.75L, Alc: 14.5% Segarcea - Elite - Merlot 2013 - 0.75L, Alc: 14.5%
    Un vin clasic, în toate etapele sale de realizare. Producţie controlatã, culegere manualã, o fermentare în care contactul dintre pieliţe şi must a fost ajutat prin tehnici speciale, astfel încât vinul nãscut sã fie cât mai bogat în arome de fructe, în fine - o maturare scurtã (6-8 luni), dar beneficã, în butoaie de stejar. Aromele vinului obţinut variazã de la note lemnoase foarte fine la condimente dulci şi fructe roşii. În acelaşi timp proaspãt şi matur, foarte sec, dar rotund, fãrã asprimi, vinul se încheie cu note de condimente picante.
  3. Realizat exclusiv din struguri culeşi manual, vinul a fost maturat parte în butoaie de stejar noi, parte în butoaie folosite a doua oarã, pentru a obţine o combinaţie seducãtoare de taninuri. Rezultatul este un complex de arome lemnoase perfect integrate, care completeazã excelent ansamblul de arome dominat de caramel, gemuri şi dulceţuri de fructe negre de pãdute. Chiar dacã este un vin mai degrabã solid, gustul este plãcut, lipsit de duritate, începând de la prima senzaţie şi pânã la postgustul lung şi complex.
    32,73 RON
  4. Un vin creat în spirit clasic, de la recolta redusa la 6 tone per hectar la anul petrecut în butoaie de stejar francez, urmat de o perioadã de un an de învechire la sticlã, pentru integrarea aromelor dobândite din contactul cu lemnul. Rezultatul este un vin corpolent, sobru, cu o aromã dominantã de fructe de pãdure, ascuţimi de ierburi aromatice, totul învelit în aroma inconfundabilã de lemn şi vanilie a unui vin baricat. Gustul dezvãluie o structurã complexã a vinului, cu aromele de fruct completate de nuanţe subtile de lemn prãjit, condimente şi lemn dulce.
  5. Calitatea Cabernetului în Oltenia este deja de notorietate, iar cel de la Segarcea nu face excepţie. Dacã era nevoie de vreo confirmare, aceasta a fost adusã de medalia de aur obţinutã în 2010 la Selections Mondiales du Vin, din Quebec, Canada. Vinul grupeazã un spectru extrem de larg de arome, datoritã macerarãrii îndelungate, de aproape opt sãptãmâni, şi a maturãrii de 8-12 luni în butoaie de stejar. Acelaşi proces de vinificare contribuie în mod esenţial la extragerea de taninuri şi la obţinerea unei culori profunde. Aromele variazã de la gemuri la fructe proaspete şi vanilie, dimensiunea olfactivã fiind confirmatã gustativ, unde taninurile bine integrate şi corpul atletic sunt completate de un postgust lung şi amplu.
    41,89 RON
  6. Segarcea - Principesa Margareta, vin rosu 2013 - 0.75L, Alc: 14.3% Segarcea - Principesa Margareta, vin rosu 2013 - 0.75L, Alc: 14.3%
    Al doilea vin dedicat Alteţei Sale Regale, Principesa Margareta a României, este produs 100% dintr-un soi de struguri exotic, atât pentru Segarcea, cât şi pentru celelalte podgorii din România - Marselan. Rezultatele excelente pe care acest strugure a dovedit cã le poate avea în Segarcea ne-au încurajat sã ne aventurãm în lansarea lui în formã purã, necupajat cu un alt soi, mai uşor de înţeles şi de acceptat de cãtre public. Aromele cresc de la gem de capşune, zmeurã şi afine la tabac, condimente, cacao, ciocolata cu lapte, rom, cocos şi piele finã. Gustul este complex, finalizat cu un postgust prelung şi elegant, de lemn-dulce şi ciocolatã cu lapte. Are o putere mare de învechire.
  7. Liliac Transylvania - Red Cuvee 2016 - 0.75 L, Alc: 13% Liliac Transylvania - Red Cuvee 2016 - 0.75 L, Alc: 13%
    Un vin roșu-rubiniu ușor mat. Se deschide cu a arome de fructe roșii, puteti simții în principal un buchet de vișine cu ușoare note de alune, în post gust puteți descoperi caise uscate. Pe valul palatin senzațiile sunat ale unui vin nu foarte corpolent, frumos echilibrat, ușor și catifelat. Aromele gustative indică afine cu note picante. Finalul este sec cu tanini fini bine integrați. Poate acompania cu succes carnea de vită dar se poate servi și la branză și prosciutto
    52,81 RON
  8. Culoarea roşu rubinie intensă, cu reflexe purpurii, parfumul de prune uscate şi fructe de pădure completate cu nuanţe de piper şi condiment, dau o eleganţă sobră acestui vin. Gustul este amplu, puternic şi expresiv, postgustul uşor amărui.Culinar se poate asocia cu preparate pe bază de carne roşie, paste cu brânzeturi.
  9. Povestea Cramei Basilescu se intinde pe mai mult de un secol. Urmas al unei familii nobiliare, Nicolae Basilescu a fost o personalitate proeminenta a Bucurestilor.
    Acest vin este realizat prin cupajarea a cinci vinuri obţinute din trei soiuri – Fetească Neagră, Cabernet Sauvignon, Merlot – din care doar două vinuri sunt maturate şi în baric din lemn de stejar franțuzesc și românesc timp de 6 luni. Arome evoluate, intense, de curmale, ardei capia si note de lemn bine asezate între cele fructate. Gustul demareaza într-o nota dulceaga, care îi da densitate, finalul sobru fiind invadat de o suita de arome puternice de condiment si visine amarui.
  10. Într-o robă violetă, ca de catifea, Feteasca neagră este vinul de referinţă al românilor. Cu o savuroasă amprentă de prune uscate şi condiment, vinul îşi dezvăluie postgustul prelung, potenţat de notele fine de baric nou şi de aciditatea bine echilibrată. Elegant, vinul Fetească Neagră impresionează prin personalitatea sa puternică. Poate fi asociat culinar cu carne de miel la grătar, carne de vânat şi chiar meniuri asiatice.
Pagina:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Grilă Listă