Vinul Cavalerului - Feteasca Neagra 2014 - 0.75L, Alc: 14%
COD: POWOTHOTHVCAFNE
Descriere
VINUL CAVALERULUI
PRODUCATOR: S.E.R.V.E.
REGIUNE / TARA: COLINELE DOBROGEI / ROMANIA
SOIUL: FETEASCA NEAGRA
Anul 2014, capricios si imprevizibil din punct de vedere al vremii, a pus la incercare maiestria făuritorilor de vin. Un an dificil care însă, „îmblânzit” corespunzător, ne-a oferit vinuri roşii deosebite, în special în regiunea Dealu Mare.
Vinul Cavalerului Fetească Neagră 2014 este un vin romanesc premiat ce se remarcă printr-un nas condimentat, de piper negru, aromele de prune uscate şi vanilie. Este un vin elegant, cu tanini fini, conturaţi parţial prin baricare timp de 8-10 luni, ce exprimă corect caracteristicile tipice ale soiului.
Vă recomandăm să îl serviţi la o temperatură de 18°C, în compania unui grătar de carne roșie, ghiveci de legume cu carne de miel sau suflé-uri de brânză.
Fetească Neagră 2014 este un vin romanesc premiat, ce provine din podgoria Dealul Mare, renumită pentru producerea de cele mai bune vinuri romanesti.
Miros: nas condimentat, arome de prună uscată, piper negru , vanilie, frunză de coacăz negru
Gust: elegant, tanini fini, fructe roșii, coacăză, mure, prună bine coaptă. Un vin complex și rotund
CU CE MENIU SE SERVESTE carne la grătar, ghiveci de legume, suflé-urile de brânză, miel la cuptor
Temperatura de servire: 18°C
PRODUCATOR: S.E.R.V.E.
REGIUNE / TARA: COLINELE DOBROGEI / ROMANIA
SOIUL: FETEASCA NEAGRA
Anul 2014, capricios si imprevizibil din punct de vedere al vremii, a pus la incercare maiestria făuritorilor de vin. Un an dificil care însă, „îmblânzit” corespunzător, ne-a oferit vinuri roşii deosebite, în special în regiunea Dealu Mare.
Vinul Cavalerului Fetească Neagră 2014 este un vin romanesc premiat ce se remarcă printr-un nas condimentat, de piper negru, aromele de prune uscate şi vanilie. Este un vin elegant, cu tanini fini, conturaţi parţial prin baricare timp de 8-10 luni, ce exprimă corect caracteristicile tipice ale soiului.
Vă recomandăm să îl serviţi la o temperatură de 18°C, în compania unui grătar de carne roșie, ghiveci de legume cu carne de miel sau suflé-uri de brânză.
Fetească Neagră 2014 este un vin romanesc premiat, ce provine din podgoria Dealul Mare, renumită pentru producerea de cele mai bune vinuri romanesti.
Miros: nas condimentat, arome de prună uscată, piper negru , vanilie, frunză de coacăz negru
Gust: elegant, tanini fini, fructe roșii, coacăză, mure, prună bine coaptă. Un vin complex și rotund
CU CE MENIU SE SERVESTE carne la grătar, ghiveci de legume, suflé-urile de brânză, miel la cuptor
Temperatura de servire: 18°C

