Vin & Şampanie

Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 18
  2. 19
  3. 20
  4. 21
  5. 22
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Tip dulce: Sec Eliminare
  1. Gitana - Premium - Sophie ( ch + fr + ri) 2016 - 0.75L, Alc: 14% Gitana - Premium - Sophie ( ch + fr + ri) 2016 - 0.75L, Alc: 14%
    REGIUNE / TARA: VALUL LUI TRAIAN / REPUBLICA MOLDOVA
    SOIUL / SOIURI: CHARDONNAY + FETEASCA REGALA + RIESLING
    VOL. ALC.: 13.5%

    Strugurii sunt recoltaţi manual ,desciorchinaţi, după care urmeaza aplicarea tehnicei de criomacerare ce constă în ţinerea mustului în contact cu boștina timp de 6-8 ore, la o temperatură de 2°C. După limpezire ,mustul este supus unei fermentaţii alcoolice supravegheate, la o temperatură controlată de 12-14°C. Acest proces permite extragerea substanţelor aromatice din pieliţa strugurilor, oferind vinului o aromă tipică. Maturarea are loc în baricuri mici de 225 l.

    Vizual: limpede cristalin, galben pai auriu, cu reflexii verzui.
    Olfactiv: buchet intens, cu arome de trandafir, flori de salcâm și safran, completate cu nuanţe fine de vanilie si citrice.
    Gustativ: gust intens, mieros și complex cu nuanţe de ananas și citrice. Poseda o aciditate echilibrata si un post-gust proaspat, elegant şi prelung.
    Recomandari culinare: Se recomandă cu preparate din fructe de mare, pește și bucate din carne albă, se potriveste perfect cu paste in sosuri albe, supe crema de sparanghel, spanac etc
    Temperatura recomandata de consum: 14-16 ° C

  2. Gitana - Classico - Cabernet Sauvignon 2016 - 0.75L, Alc: 14% Gitana - Classico - Cabernet Sauvignon 2016 - 0.75L, Alc: 14%
    REGIUNE / TARA: VALUL LUI TRAIAN / REPUBLICA MOLDOVA
    SOIUL: CABERNET SAUVIGNON
    VOL. ALC.: 13.5%

    Macerarea pe boștină și fermentarea au loc în cuve de lemn de stejar, pentru o perioadă de 20 de zile. Fermentarea se realizează doar cu ajutorul drojdiilor indigene. Macerarea este realizată cu scopul de a extrage de taninuri moi și pentru a produce vinuri echilibrate, cu o structură complexă. Vinul este desăvârșit după o perioadă de maturare de circa 2 ani în butoaie de stejar provenite din Krasnodar, în condiţii controlate de umiditate și temperatură.

    Vizual: limpede, roşu rubiniu intens.
    Olfactiv Un vin de o culoare rosie intensa, in care se simte perfect aroma de pomusoare de padure, cirese negre, safian si piper verde
    Gustativ: un vin generos, nobil, care acopera cerul gurii cu valuri de fructe rosii, coacaza neagra, taninuri mature si dulcii.
    Recomandari culinare: Se poate asocia cu preparate din carne afumată, carne la grătar, ciuperci și legume prăjite, brânzeturi sau bucate condimentate.
    Temperatura recomandata de consum: 16-18 ° C

  3. Gitana - Premium - Manastirea Riesling 2016 - 0.75L, Alc: 13.5% Gitana - Premium - Manastirea Riesling 2016 - 0.75L, Alc: 13.5%
    REGIUNE / TARA: VALUL LUI TRAIAN / REPUBLICA MOLDOVA
    SOIUL: RIESLING


    87,62 RON
  4. O culoare galbenă strălucitoare în pahar, vă indică un vin elegant plin de arome. Descoperiți în pahar parfumul florilor de soc împreuna cu cel al fructelor exotice atât în miros cât și în gust, gustul este desăvarșit de aromele de citrice. Are un final lung cu ușoare note de grapfruit. Acest vin poate să acompanieze perfect mâncărurile mediteraneene și dar cele asiatice.
  5. Pentru iubitorii de vin roşu, care se vãd siliţi în zilele fierbinţi sã stea departe de bãutura favoritã, acest roze se constituie într-o alternativã excelentã. Deşi este fãcut pentru a fi servit rece, el pãstreazã, mai ales datoritã soiului, caracteristici predominante de vin roşu tânãr. Arome intense de fructe roşii de pãdure, dulceţuri şi zmeurã. Rotunjimea şi greutatea inevitabile, date de strugurii de Cabernet, sunt echilibrate de o aciditate proaspãtã, vioaie.
  6. Poggio Al Tesoro - Cassiopea rosato doc Bolgheri 2012 - 0.75L, Alc: 12% Poggio Al Tesoro - Cassiopea rosato doc Bolgheri 2012 - 0.75L, Alc: 12%
    Un vin roze cu caracter, exprimând în acelaşi timp complexitatea şi bucuria simplă, într-o aromă de fructe proaspete ce subliniază zmeura. Este uşor de băut şi se asociază foarte bine cu peştele prăjit, grătar de carne albă, legume sau brânzeturi.
    30,68 RON
  7. San Polo - Rosso di Montalcino doc 2014 - 0.75L, Alc: 14% San Polo - Rosso di Montalcino doc 2014 - 0.75L, Alc: 14%
    PRODUCATOR / PODGORIE: SAN POLO - ALLEGRINI
    ANUL DE RECOLTA: 2014
    REGIUNE / TARA: DOC / TOSCANA / ITALIA
    SOIUL / SOIURILE: SANGIOVESE
    VOL. ALC.: 13.5%
    VIN ROSU SEC cosiderat a fi "fratele mai mic" al celebrului Brunello di Montalcino, cateodata produs din varietatea de Sangiovese Grosso.

    ASPECT: Are culoare opaca, de un rosu intens rubiniu.
    MIROS: Puternic, extrem de complex, cu arome de fructe rosii si negre rascoapte (cirese Maraschino, mure, cirese negre), cu accente elegante lemnoase si usoare valente de vanilie si nucsoara.
    GUST: Complex, puternic fructat, un vin cremos si corpolent cu tanini fermi dar echilibrati, cu un gust remanent de lunga durata, aromat cu note de lemnozitate si vanilie.

    ASOCIERE CULINARA: Este pus in valoare langa preparate din bucataria toscana, risotto-uri cu trufe si ciuperci salbatice, paste cu sosuri grele complex condimentate, carne de porc sau vita pregatita pe gratar servite cu garnitura de cartofi la cuptor; la finalul mesei, este perfect cu branzeturi moi, usor maturate.
    TEMP. DE SERVIRE:18-20º C (Se recomanda decantarea cu circa 30-45 min. inainte de servire)
    104,72 RON
  8. Saxenburg - Chardonnay Private Collection blanc 2010 - 0.75L, Alc: 13.5% Saxenburg - Chardonnay Private Collection blanc 2010 - 0.75L, Alc: 13.5%
    PRODUCATOR / PODGORIE: SAXENBURG
    ANUL DE RECOLTA: 2010
    REGIUNE / TARA: AFRICA DE SUD
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY


    60,52 RON
  9. Domaine du Castel - C Blanc du Castel 2008 - 0.75L, Alc: 13.5% Domaine du Castel - C Blanc du Castel 2008 - 0.75L, Alc: 13.5%
    PRODUCATOR / PODGORIE: DOMAINE DU CASTEL
    ANUL DE RECOLTA: 2008
    REGIUNE / TARA: JUDEAN HILS / ISRAEL
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
    VOL. ALC.: 13%

    VIN ALB SEC (Khoser for Passover)

    ASPECT: Culoare galben pai cu accente auriu.

    MIROS: Imbietor de fructe exotice rascoapte (ananas, mango, pere si mere golden), completate de arome elegante de mineralitate si drojdii fine.

    GUST: Un vin echilibrat de o aciditate placuta, onctuos si cremos, cu o caracteristica de fructe exotice rascoapte, de o lemnozitate eleganta si o mineralitate discreta. Gustul final este persistent si savuros.

    ASOCIERE CULINARA: Cu preparate / salate antreu, usoare pe baza de verdeturi si legume, in special fasole verde si mazare, castraveti cu smantana degresata, completate cu carne de pui la gratar, homar, fructe de mare si chiar de curcan. La finalul mesei, este excelent langa branzeturi semitari si tari, servite cu struguri albi si nuca.

    TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Se recomanda aerarea prin decantare)
    380,80 RON
Pagina:
  1. 18
  2. 19
  3. 20
  4. 21
  5. 22
Grilă Listă