Vin & Şampanie
Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.
-
Soi de struguri: Sauvignon Blanc & Feteasca Alba
Specialitati recomandate: Este un vin racoritor recomandat sa acompanieze bucataria mediteraneeana bazata pe peste si fructe de mare. Este o alegere excelenta si pt branzeturile fine sau cele maturate.
Temperatura de servire: 10 grade Celsius
Continut de alcool : 12,5 Vol. %31,42 RONStoc epuizat
-
PRODUCATOR: ALIRA
REGIUNE / SUBREGIUNE: DOBROGEA ALIMAN
SOI STRUGURE: MERLOT + CABERNET SAUVIGNON + FETEASCA NEAGRA
ALCOOL: 13.7%
Un vin elegant și catifelat, care etalează note intense de fructe de pădure, vișine și ciocolată neagră, învăluite de taninurile fine din strugurii culeși la maturitate deplină.
ALIRA Tribun reunește într-un cupaj echilibrat și prietenos cele mai bune soiuri cultivate în Dobrogea, pe malurile Dunării, între Aliman și Rasova.
Strugurii sunt culeși manual, fiind apoi selectați cu atenție pe mesele de sortare. Macerarea la rece a boabelor de struguri durează între 5 și 8 zile, la temperatura controlată de 16 °C. Fermentația alcoolică (100% prin adăugare de drojdii selectate) este controlata la 26-28 °C între 8-10 zile, urmată apoi de macerarea la cald (termo-macerare) între 5 şi 8 zile.
O parte din vin a fost maturat pentru 3 luni în baricuri de stejar franțuzesc. Restul vinului a fost păstrat în tancuri de inox pentru a menține taninurile tinere și catifelate, dar și pentru a potența prospețimea și fructuozitatea vinului.27,49 RONStoc epuizat
-
PODGORIE/REGIUNE/TARA: COTNARI/MOLDOVA/ROMANIA
SOI: TAMAIOASA ROMANEASCA
TIP: Demisec
ALCOOL: 14%
Un vin proaspat, elegant, puternic, sustinut de arome de struguri bine imparguiti de muscat, cu note de fructe de mango, pere, busuioc proaspat, iasomie, putin ananas, miere de salcam, pepene galben, completate de o nota de grapefruit pe final, cu un postgust mediu. Se recomanda a fi servit ca aperitiv, dar si impreuna cu preparate din peste si carne alba.
Temperatura de servire: 10 - 12 grade C.33,51 RON Începând cu: 31,50 RONStoc epuizat
-
PODGORIE/REGIUNE/TARA: COTNARI/MOLDOVA/ROMANIA
SOI: FETEASCA ALBA
Un vin dintr-un soi traditional romanesc, vinificat cu migala de un tanar oenolog. Recoltat la maturitate deplina (CMD), atunci cand toamna imblanzeste razele soarelui ce strabat aramiul frunzelor de vita de vie. Este vremea culesului, iar Feteasca Alba atent selectionata, este purtata in mici ladite in crama, unde maini pricepute o vor transforma in vinul apreciat de cunoscatorii din intreaga tara. Bine racit, va fi camaradul de incredere in momentele de inceput.
Nas intens, frumos, floral, insotit de note fructuoase (mere, pere dar si fructe exotice – mango, papaya), postgust mediu, sustinut de o proaspetime atragatoare, cu nuante de citrice pe final.33,51 RON Începând cu: 31,50 RONStoc epuizat
-
PODGORIE/REGIUNE/TARA: COTNARI/MOLDOVA/ROMANIA
SOI: BUSUIOACA DE BOHOTIN
CULOARE: ROSE
Un soi incomparabil. O culoare unica, roz antic, cu nuante de trandafir topit. Marii cunoscatori o descriu ca si a patra foita de ceapa. Arome tulburatoare, recoltate de pe cea mai inalta culme a podgoriei, in ferma Carjoaia. Un vin zamislit din atente recoltari tarzii, Tamaioasa Vanata de Moldova trezeste spiritul spre noi tentatii, deschizand o noua perspectiva a simturilor. Asculta-ti inima .
Vinul are o culoare rose pal, discret, luminos si patrunzator, ce te intampina cu un nas discret, fin, ce aminteste de aromele capsunilor si fragutelor de padure. Aromele olfactive se pierd frumos in gustul de fructe varatice, sustinute de o aciditate medie, corespunzatoare, un post-gust relativ scurt. Este un vin deosebit, o Busuioaca de Bohotin clasica, altceva decat “suratele” ce le gasim prin magazine de ani de zile.45,19 RON Începând cu: 42,48 RONStoc epuizat
-
PODGORIE/REGIUNE/TARA: COTNARI/MOLDOVA/ROMANIA
SOI: GRASA DE COTNARI
CULOARE: ALB
NOTE DE DEGUSTARE: de o culoare galben pal discret, cu uşoare inflexiuni verzui, gustul său este complet, specific soiului, fiind dominat de note asemănătoare mierii de pădure, agrişelor bine coapte, pepene galben, întruchipate elegant de note ce iradiază un final cu note de condimentate şi muscat, discrete, asemănătoare ghimbirului şi cu ceva urme de mosc. Este un vin ce va deveni emblematic pentru Casa de Vinuri Cotnari.
RECOMANDĂRI CULINARE: poate însoți foarte bine mâncăruri ușoare, pește alb, fructe de mare, salate sau servit simplu, ca un aperitiv.45,19 RON Începând cu: 42,48 RONStoc epuizat
-
PODGORIE/REGIUNE/TARA: COTNARI/MOLDOVA/ROMANIA
SOI: GRASA DE COTNARI
CULOARE: ALB
NOTE DE DEGUSTARE: de o culoare galben pal discret, cu uşoare inflexiuni verzui, gustul său este complet, specific soiului, fiind dominat de note asemănătoare mierii de pădure, agrişelor bine coapte, pepene galben, întruchipate elegant de note ce iradiază un final cu note de condimentate şi muscat, discrete, asemănătoare ghimbirului şi cu ceva urme de mosc. Este un vin ce va deveni emblematic pentru Casa de Vinuri Cotnari.
RECOMANDĂRI CULINARE: poate însoți foarte bine mâncăruri ușoare, pește alb, fructe de mare, salate sau servit simplu, ca un aperitiv.50,83 RON Începând cu: 47,78 RONStoc epuizat
-
PODGORIE/REGIUNE/TARA: COTNARI/MOLDOVA/ROMANIA
SOI: TAMAIOASA ROMANEASCA
CULOARE: ALB
NOTE DE DEGUSTARE: vinul este extractiv, special, în nota dominantă a Tămâioasei Românești. Un vin cu un nas ce debutează exploziv, susținut de arome de struguri bine împărguiți de muscat, catifelați, cu gust predominant caracteristic soiului, ce parcă se întercalează cu fructe de mango, pere din soiul Untoas bosc bine coapte și urme de pepene galben. Este bine susținut de aciditatea relativ ridicată, un post-gust mediu. Un vin emoționant ce merita a fi incercat!
RECOMANDĂRI CULINARE: ca apertiv sau cu preparate ușoare din pește sau pui; se poate servi și la desert, împreună cu prăjituri fine.45,19 RON Începând cu: 42,48 RONStoc epuizat
-
72,00 RON Începând cu: 67,68 RONStoc epuizat