Vin & Şampanie

Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 66
  2. 67
  3. 68
  4. 69
  5. 70
Grilă Listă
Filtru
  1. BPHR - Reserve Mouton Cadet, rouge 0.75L BPHR - Reserve Mouton Cadet, rouge 0.75L
    PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD
    REGIUNE / TARA: A.O.C. MEDOC / BORDEAUX / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: 50% CABERNET SAUVIGNON / 45% MERLOT / 5% CABERNET FRANC
    VOL. ALC.: 13.5%

    VIN ROSU SEC, maturat timp de 12 luni.

    ASPECT: De o culoare rosu rubiniu, vibrant, luminos, cu tuse violacee.

    MIROS: Un miros bogat si complex de fructe coapte, rosii si negre, in special de cirese si foarte pregnant de mure negre, imbogatite cu arome delicate de condimente.

    GUST: De o mare intensitate, cu un buchet pe cat de proaspat pe atat de bogat, complex, savuros si expresiv, cu tanini fermi si de o eleganta onctuozitate, cu un potential bun de invechire la sticla.

    ASOCIERE CULINARA: Asociere clasica langa carnea de miel la cuptor, carnea de vita, mai ales antricot gatit dupa retetele traditionale din Bordeaux. De asemenea se potriveste elegant cu branzeturi moi sau semimoi (Camembert / Brie / Tome de Bordeaux / Tome des Recollets - Franta) si chiar cu desert din smochine proaspete asezonat cu o crema de nuci.

    TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20º C (Se recomanda decantarea cu aproximativ 15 - 20 de minute inainte de servire.)
    62,83 RON
  2. La Roche - Spumant brut 0.75 L, Alc: 11% La Roche - Spumant brut 0.75 L, Alc: 11%
    Încântătorul vin spumant La Roche brut este realizat din strugurii viilor mature din nordul Franţei, cu arome de fructe proaspete.
    Mirosul dezvolta arome citrice(grapefruit, lamaie) cu note de piersica si emre verzi ,iar gustul este complex:fructe uscate ,caramel si miere.
    19,50 RON
  3. Chateau Mouton Rothschild - Le Petit Mouton rouge 2003 - 0.75L, Alc: 13% Chateau Mouton Rothschild - Le Petit Mouton rouge 2003 - 0.75L, Alc: 13%
    PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU MOUTON ROTHSCHILD
    ANUL DE RECOLTA: 2007
    REGIUNE / TARA: A.O.C. PAUILLAC / BORDEAUX / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: 76% CABERNET SAUVIGNON / 13% MERLOT / 11% CABERNET FRANC
    VOL. ALC.: 12.5%

    VIN ROSU SEC. Este un excelent exemplu al terroir-ului de la Chateau Mouton Rothschild, la preturi mult mai accesibile decat Premier Cru Classe-ul. Iese in piata in 1993, ca a doua eticheta a Chateau Mouton Rothschild, vinificat dupa aceleasi standarde dar selectat din vita de vie tanara.

    ASPECT: Culoare este de un rosu inchis cu accente de purpura.

    MIROS: Intens, placut, de fructe rosii si negre de padure, rascoapte, in special de coacaze negre, acompaniate de note florale de violete.

    GUST: Bogat si vioi, proaspat, cu o oarecare robustete sustinuta de corpolenta (densitatea vinului din pahar) destul de ridicata, extrem de fructat, cu o eleganta lemnoasa si condimentata demna de taninii bine integrati si structura generala extrem de rafinata. Are un gust remanent (ceea ce ramane pe limba dupa inghitire) extrem de lung si savuros.

    ASOCIERE CULINARA: Langa preparate elaborate, rafinate, din carne rosie (vanat mic, manzat, purcel de lapte) pregatite rasol, pe grill, rotisor sau gratar, cu sosuri brune, de fructe rosii sau reductii de vin, acompaniate de sote-uri de legume (ciuperci de padure, vinete, cartofi noi, ardei grasi rosii si kapia, brocoli) bogat condimentate cu ierburi.

    TEMP. DE SERVIRE: 20-22º C (Se recomanda decantare cu cel putin 25 minute inainte de servire )
    693,77 RON
  4. Dom Perignon 2000 sticla 1.5 L Dom Perignon 2000 sticla 1.5 L
    Un vintage extrem de concentrat, Dom Perignon Vintage 2000 exprima toata puterea strugurilor alesi la maturitate, sporind bogatia naturala.
    Dom Perignon Vintage 2000 este captivant, paradoxal concentrat si totusi cremos, energic, intens si elegant.
    2.757,27 RON
  5. Vinificatie:
    Proces vinificatie tradiţională; îmbătrânire în cuve de inox.

    Notele de degustare:
    Arome de fructe roşii, plăcut răcoritoare pe cerul gurii.

    Se serveşte la:
    Salate, pizza, carne la grătar, mâncăruri condimentate.
    26,83 RON
  6. Freixenet - Cava Cordon Nero - 0,75L, Alc: 11.5% Freixenet - Cava Cordon Nero - 0,75L, Alc: 11.5%
    Freixenet este un Cava produs în una din cele mai vechi pivnite, in inima Cataluniei, Spania, este obtinut prin metoda traditionala, prin fermentatia naturala la sticla. Maturat 18 - 24 de luni, Cordon Negro este un vin spumant elegant,brut cu o aroma persistenta si speciala.

    Preț normal: 37,98 RON

    Special Price 30,00 RON

    (-7,98 RON)
  7. Freixenet Rosado Seco 0.75 L Freixenet Rosado Seco 0.75 L
    Freixenet este un Cava produs în una din cele mai vechi pivnite, in inima Cataluniei, Spania, este obtinut prin metoda traditionala, prin fermentatia naturala la sticla.
    Freixenet Cordon Rosado Seco atrage atat prin expresia prietenoasa si prin textura catifelata, cat si prin culoarea atractiva. Aromele vii, de cirese coapte, se imbina armonios cu cele de ierburi uscate si drojdii. Gustul este intens si structurat, cu o perlatie bogata, ce aduce parca si niste tonuri de zmeura si ciocolata amaruie. Aciditatea se exprima interesant pe final, alaturi de notele condimentate, dandu-i prospetime.Freixenet Cordon Rosado Seco atrage atat prin expresia prietenoasa si prin textura catifelata, cat si prin culoarea atractiva. Aromele vii, de cirese coapte, se imbina armonios cu cele de ierburi uscate si drojdii. Gustul este intens si structurat, cu o perlatie bogata, ce aduce parca si niste tonuri de zmeura si ciocolata amaruie. Aciditatea se exprima interesant pe final, alaturi de notele condimentate, dandu-i prospetime.

    Preț normal: 47,14 RON

    Special Price 30,00 RON

    (-17,14 RON)
  8. JP Chenet found reserve chardonnay 0.75 L JP Chenet found reserve chardonnay 0.75 L
    Vin de Pays d'Oc Alb.
    Chardonnay originar din Burgundia. Cel mai bun, calitativ soi de struguri albi. Este bine implantat în sudul Franţei de aproximativ 20 de ani.
    Podgoriile din Oc se întind de la ţărmurile Mediteranei până la dealurile Cévennes, de la delta Rhône la Pirinei. Acest Chardonnay provine exclusiv din zona de Limoux.
    Variat de-a lungul întregii suprafeţe de producţie a vinului din zona Oc: nisipos, argilo-calcaros, schistous.Strugurii se recoltează doar atunci când sunt foarte copţi, presaţi, apoi mustul este mutat (la temperaturi mici ) din butoi în butoi timp de 12 ore pentru a lasă în urmă impurităţile drojdiei. Fermentarea are loc la o temperatură scăzută(15 - 17 °C). Fermentarea alcoolică are loc timp de aproximativ o săptămâna. Maturat în butoaie de stejar.

    Transparentă şi strălucitoare, gălbui aurie, cu uşoare reflexe verzui. Foarte expresiv cu note de flori de salcâm, unt proaspăt, ananas, fructe tropicale, lemn de butoaie de stejar. Rotund, plăcut, fin, echilibrat cu note de grapefruit, vanilie. Se potriveşte cu preparate din peşte la grătar, carne albă, carne de pasăre, de asemenea, cu unele tipuri de brânză.
    31,42 RON
  9. De Ladoucette - Baron de L blanc 2009 - 0.75L, Alc: 12.5% De Ladoucette - Baron de L blanc 2009 - 0.75L, Alc: 12.5%
    PRODUCATOR / PODGORIE: DE LADOUCETTE
    ANUL DE RECOLTA: 2009
    REGIUNE / TARA: A.O.C.POUILLY FUME / LORE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC
    VOL. ALC.: 12.5%

    VIN ALB SEC.

    ASPECT: Culoare delicata de galben pal, cu reflexii argintii.

    MIROS: Placut, delicat floral si rafinat vegetal, de bame, praz si ardei gras verde, de iarba proaspat cosita completat de arome minerale.

    GUST: Intens, lejer, elegant, fructat (pere si mere verzi, agrise si grapefruit) si vegetal, seducator, de o corpolenta mica si o aciditate ridicata. Gustul remanent, este lung, citric si mineral.

    ASOCIERE CULINARA: Cu preparate vegan sau lacto-vegetariene, cu sote-uri de legume, risotto cu ciuperci Champignon de cultura si conopida gratinata langa peste slab de balta servit cu sos de lamaie si chives, si de ce nu cu varza de Bruxelles sotata cu bacon prajit. La finalul mesei, langa branzeturi tari si semitari (Swiss Cheese, Bavarian Bergkase, Zamorano) garnisite cu fructe proaspete, struguri, mere verzi, pere, cu fistic si nuci caju.

    TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)
    352,12 RON
Pagina:
  1. 66
  2. 67
  3. 68
  4. 69
  5. 70
Grilă Listă