Vin & Şampanie
Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.
-
PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD
REGIUNE / TARA: A.O.C. MEDOC / BORDEAUX / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: 50% CABERNET SAUVIGNON / 45% MERLOT / 5% CABERNET FRANC
VOL. ALC.: 13.5%
VIN ROSU SEC, maturat timp de 12 luni.
ASPECT: De o culoare rosu rubiniu, vibrant, luminos, cu tuse violacee.
MIROS: Un miros bogat si complex de fructe coapte, rosii si negre, in special de cirese si foarte pregnant de mure negre, imbogatite cu arome delicate de condimente.
GUST: De o mare intensitate, cu un buchet pe cat de proaspat pe atat de bogat, complex, savuros si expresiv, cu tanini fermi si de o eleganta onctuozitate, cu un potential bun de invechire la sticla.
ASOCIERE CULINARA: Asociere clasica langa carnea de miel la cuptor, carnea de vita, mai ales antricot gatit dupa retetele traditionale din Bordeaux. De asemenea se potriveste elegant cu branzeturi moi sau semimoi (Camembert / Brie / Tome de Bordeaux / Tome des Recollets - Franta) si chiar cu desert din smochine proaspete asezonat cu o crema de nuci.
TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20º C (Se recomanda decantarea cu aproximativ 15 - 20 de minute inainte de servire.)62,83 RONStoc epuizat
-
PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU MOUTON ROTHSCHILD
ANUL DE RECOLTA: 2007
REGIUNE / TARA: A.O.C. PAUILLAC / BORDEAUX / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: 76% CABERNET SAUVIGNON / 13% MERLOT / 11% CABERNET FRANC
VOL. ALC.: 12.5%
VIN ROSU SEC. Este un excelent exemplu al terroir-ului de la Chateau Mouton Rothschild, la preturi mult mai accesibile decat Premier Cru Classe-ul. Iese in piata in 1993, ca a doua eticheta a Chateau Mouton Rothschild, vinificat dupa aceleasi standarde dar selectat din vita de vie tanara.
ASPECT: Culoare este de un rosu inchis cu accente de purpura.
MIROS: Intens, placut, de fructe rosii si negre de padure, rascoapte, in special de coacaze negre, acompaniate de note florale de violete.
GUST: Bogat si vioi, proaspat, cu o oarecare robustete sustinuta de corpolenta (densitatea vinului din pahar) destul de ridicata, extrem de fructat, cu o eleganta lemnoasa si condimentata demna de taninii bine integrati si structura generala extrem de rafinata. Are un gust remanent (ceea ce ramane pe limba dupa inghitire) extrem de lung si savuros.
ASOCIERE CULINARA: Langa preparate elaborate, rafinate, din carne rosie (vanat mic, manzat, purcel de lapte) pregatite rasol, pe grill, rotisor sau gratar, cu sosuri brune, de fructe rosii sau reductii de vin, acompaniate de sote-uri de legume (ciuperci de padure, vinete, cartofi noi, ardei grasi rosii si kapia, brocoli) bogat condimentate cu ierburi.
TEMP. DE SERVIRE: 20-22º C (Se recomanda decantare cu cel putin 25 minute inainte de servire )693,77 RONStoc epuizat
-
Freixenet este un Cava produs în una din cele mai vechi pivnite, in inima Cataluniei, Spania, este obtinut prin metoda traditionala, prin fermentatia naturala la sticla. Maturat 18 - 24 de luni, Cordon Negro este un vin spumant elegant,brut cu o aroma persistenta si speciala.Preț normal: 37,98 RON
Special Price 30,00 RON
(-7,98 RON)Stoc epuizat
-
Freixenet este un Cava produs în una din cele mai vechi pivnite, in inima Cataluniei, Spania, este obtinut prin metoda traditionala, prin fermentatia naturala la sticla.
Freixenet Cordon Rosado Seco atrage atat prin expresia prietenoasa si prin textura catifelata, cat si prin culoarea atractiva. Aromele vii, de cirese coapte, se imbina armonios cu cele de ierburi uscate si drojdii. Gustul este intens si structurat, cu o perlatie bogata, ce aduce parca si niste tonuri de zmeura si ciocolata amaruie. Aciditatea se exprima interesant pe final, alaturi de notele condimentate, dandu-i prospetime.Freixenet Cordon Rosado Seco atrage atat prin expresia prietenoasa si prin textura catifelata, cat si prin culoarea atractiva. Aromele vii, de cirese coapte, se imbina armonios cu cele de ierburi uscate si drojdii. Gustul este intens si structurat, cu o perlatie bogata, ce aduce parca si niste tonuri de zmeura si ciocolata amaruie. Aciditatea se exprima interesant pe final, alaturi de notele condimentate, dandu-i prospetime.Preț normal: 47,14 RON
Special Price 30,00 RON
(-17,14 RON)Stoc epuizat
-
Vin de Pays d'Oc Alb.
Chardonnay originar din Burgundia. Cel mai bun, calitativ soi de struguri albi. Este bine implantat în sudul Franţei de aproximativ 20 de ani.
Podgoriile din Oc se întind de la ţărmurile Mediteranei până la dealurile Cévennes, de la delta Rhône la Pirinei. Acest Chardonnay provine exclusiv din zona de Limoux.
Variat de-a lungul întregii suprafeţe de producţie a vinului din zona Oc: nisipos, argilo-calcaros, schistous.Strugurii se recoltează doar atunci când sunt foarte copţi, presaţi, apoi mustul este mutat (la temperaturi mici ) din butoi în butoi timp de 12 ore pentru a lasă în urmă impurităţile drojdiei. Fermentarea are loc la o temperatură scăzută(15 - 17 °C). Fermentarea alcoolică are loc timp de aproximativ o săptămâna. Maturat în butoaie de stejar.
Transparentă şi strălucitoare, gălbui aurie, cu uşoare reflexe verzui. Foarte expresiv cu note de flori de salcâm, unt proaspăt, ananas, fructe tropicale, lemn de butoaie de stejar. Rotund, plăcut, fin, echilibrat cu note de grapefruit, vanilie. Se potriveşte cu preparate din peşte la grătar, carne albă, carne de pasăre, de asemenea, cu unele tipuri de brânză.31,42 RONStoc epuizat
-
43,85 RON Începând cu: 41,22 RONStoc epuizat
-
PRODUCATOR / PODGORIE: DE LADOUCETTE
ANUL DE RECOLTA: 2009
REGIUNE / TARA: A.O.C.POUILLY FUME / LORE / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC
VOL. ALC.: 12.5%
VIN ALB SEC.
ASPECT: Culoare delicata de galben pal, cu reflexii argintii.
MIROS: Placut, delicat floral si rafinat vegetal, de bame, praz si ardei gras verde, de iarba proaspat cosita completat de arome minerale.
GUST: Intens, lejer, elegant, fructat (pere si mere verzi, agrise si grapefruit) si vegetal, seducator, de o corpolenta mica si o aciditate ridicata. Gustul remanent, este lung, citric si mineral.
ASOCIERE CULINARA: Cu preparate vegan sau lacto-vegetariene, cu sote-uri de legume, risotto cu ciuperci Champignon de cultura si conopida gratinata langa peste slab de balta servit cu sos de lamaie si chives, si de ce nu cu varza de Bruxelles sotata cu bacon prajit. La finalul mesei, langa branzeturi tari si semitari (Swiss Cheese, Bavarian Bergkase, Zamorano) garnisite cu fructe proaspete, struguri, mere verzi, pere, cu fistic si nuci caju.
TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)352,12 RONStoc epuizat