Vin & Şampanie

Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă
Filtru
  • Purcari - Sauvignon blanc 2018 - 0.75L, Alc: 13% Purcari - Sauvignon blanc 2018 - 0.75L, Alc: 13%

    Purcari - Sauvignon blanc 2018 - 0.75L, Alc: 13%

    Fondat in 1827 Chateau Purcari reprezinta unul dintre cele mai valoroase si renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile noastre au fost servite la Curtile Regale din Europa de peste 150 de ani. Prima sa medalie de Aur a fost acordata in 1878 la Expozitia Mondiala de la Paris, cand expertii francezi au fost profund impresionati de aroma bogata si culoarea intensa a lui Negru de Purcari, care a depasit chiar vinurile Bordeaux. De-a lungul timpului, vinurile Purcari au castigat peste 300 de medalii si distinctii la cele mai prestigioase concursuri internationale ca Decanter, Concours Mondial de Bruxelles, Challenge International du Vin, precum si recunoasterea Casei Regale a Marii Britanii.

    Sauvignon Blanc de Purcari este ca un diamant lucrat cu iscusinta: bine conturat, plin de verva si prospetime.

    ASPECT: Galben-pai, stralucitor.
    MIROS: Note proaspete si vibrante de citrice, in special lime si grepfrut, fructe exotice si accente florale delicate.
    GUST: Proaspat, bine conturat, este fructat si cu o aciditate bine echilibrata.
    TEMPERATURA DE SERVIRE: 10-12 °C.
    ASOCIERE CULINARA: Culinar, vinul se potriveste foarte bine cu branzeturi de capra, preparate pe baza de carne de peste si salate.
    34,03 RON
  • Recas - Sole - Chardonay barrique 2017 - 0.75 L, Alc: 13.5% Recas - Sole - Chardonay barrique 2017 - 0.75 L, Alc: 13.5%

    Recas - Sole - Chardonay barrique 2017 - 0.75 L, Alc: 13.5%

    Un clasic în categoria sa, de vin alb baricat, cu arome intense, elegante şi seducătoare de lemn de vanilie, seminţe prăjite, un pic de fum alb, bine integrate pe o structură de fruct bine copt, cu senzaţii de fagure de miere, dublate însă de o surprinzătoare senzaţie de tinereţe, dată de accentele de piersică verde şi tonurile vegetale, precum şi de finalul viu, crocant, în care se trădează o aciditate semnificativă, cu influenţe citrice.
    Pentru felul în care se joacă între nuanţele untoase, de vin baricat, s-ar putea aşeza lângă o porţie de langustine, raci sau crabi. Pentru senzaţiile de prospeţime şi pentru vivacitate, ar putea însoţi şi o farfurie mai complexă, pe bază de curcan sau piept de vânat cu pene.
    54,98 RON
  • Segarcea - Principesa Margareta, vin rosu 2013 - 0.75L, Alc: 14.3% Segarcea - Principesa Margareta, vin rosu 2013 - 0.75L, Alc: 14.3%

    Segarcea - Principesa Margareta, vin rosu 2013 - 0.75L, Alc: 14.3%

    Al doilea vin dedicat Alteţei Sale Regale, Principesa Margareta a României, este produs 100% dintr-un soi de struguri exotic, atât pentru Segarcea, cât şi pentru celelalte podgorii din România - Marselan. Rezultatele excelente pe care acest strugure a dovedit cã le poate avea în Segarcea ne-au încurajat sã ne aventurãm în lansarea lui în formã purã, necupajat cu un alt soi, mai uşor de înţeles şi de acceptat de cãtre public. Aromele cresc de la gem de capşune, zmeurã şi afine la tabac, condimente, cacao, ciocolata cu lapte, rom, cocos şi piele finã. Gustul este complex, finalizat cu un postgust prelung şi elegant, de lemn-dulce şi ciocolatã cu lapte. Are o putere mare de învechire.
  • Gitana - Premium - Lupi (cs + me + sa) 2015 - 0.75L, Alc: 14.5% Gitana - Premium - Lupi (cs + me + sa) 2015 - 0.75L, Alc: 14.5%

    Gitana - Premium - Lupi (cs + me + sa) 2015 - 0.75L, Alc: 14.5%

    REGIUNE / TARA: VALUL LUI TRAIAN / REPUBLICA MOLDOVA
    SOIUL / SOIURI: CABERNET SAUVIGNON + MERLOT + SAPERAVI
    VOL. ALC.: 14%

    Strugurii sunt recoltaţi manual, iar producerea vinului se realizează folosind tehnici vinificare clasice și echipamente moderne, de ultimă generaţie. Macerarea pe boștină și fermentaţia are loc pentru 20 de zile în căzi din lemn de stejar.Strugurii sunt recoltaţi manual. Procesul de vinificare este unul traditional, macerarea pe bostina petrecindu-se timp de 20 zile in cazi din lemn de stejar. În timpul fermentării, toate eforturile sint orientate spre a optimiza extracţia aromelor si substantelor colorante. Dupa terminare fermentarii alcoolice, vinul este supus procesului de maturare in butoaie mari din lemn de stejar din Krasnodar , unde se va petrece si fermentarea malo-lactica. Procesul de maturare continuă în baricuri de 225 litri pentru o perioada de 18 luni.

    Vizual: roşu rubiniu intens, cu reflexii purpurii.
    Olfactiv: buchetul este intens, bogat, cu arome de mure și fructe, la care se adaugă nuanţe de ciocolată, boabe de cafea, lemn dulce și marochin.
    Gustativ: echilibrat, structurat, cu taninuri puternice, gust intens și complex și un post-gust rafinat, prelung, de prune și mure.
    Recomandari culinare: Poate însoţi carnea afumată, carnea la grătar, ciupercile și alte legume prăjite. E perfect cu vinat, carnea rosie, mincaruri spetiate si cascavaluri mature.
    Temperatura recomandata de consum: 16-18 ° C
    90,06 RON
  • Segarcea - Minima Moralia - Onoare, alb 2017 - 0.75 L, Alc: 13%

    Un cupaj “alchimic”, însă unul care ține cont de regulile eterne care creau, în vremurile trecute, ceea ce se numea “sortiment regional”. S-a născut astfel un vin al cărui debut olfactiv este exploziv, cu arome iniţiale de polen fin, flori uscate, soc,fân şi vanilie. După aerisire, aromele sunt dominate de miere, pulpă de fructe şi salcâm. Gustativ, confirmă complexitatea aromelor. Un element central, fructozitatea, este învelit de senzaţii extreme, pe de o parte de prospeţimea dată de o aciditate ridicată, pe de altă parte arome de vin matur - unt şi vanilie, cuprinse într-un corp solid, rotund, cu senzaţii glicerice.
  • Segarcea - Prestige - Tamaioasa roza 2017 - 0.75L, Alc: 12.7% Segarcea - Prestige - Tamaioasa roza 2017 - 0.75L, Alc: 12.7%

    Segarcea - Prestige - Tamaioasa roza 2017 - 0.75L, Alc: 12.7%

    Un soi salvat de la extincţie, odatã cu relansarea, dupã 2000, a podgoriei din Segarcea, a reuşit sã îşi gãseascã recunoaşterea internaţionalã în doar câţiva ani de existenţã pe piaţã, cucerind în aceastã primãvarã Medalia de Aur la Challenge International du Vin, în Bordeaux. Realizarea este cu atât mai mare cu cât juriul, cu o înclinaţie evidentã spre vinurile seci, a considerat acest vin demidulce demn de cea mai înaltã distincţie. Aromele distinctive - de piersicã bine coaptã, caise albe şi fructe roşii de pãdure - construiesc un buchet delicat, dar puternic. În gust se regãsesc aceleaşi arome, însã finalul lasã în urmã o notã lungã de petale şi dulceaţã de trandafiri.
    58,91 RON
  • Gitana - Autograf - Chardonnay 2016 - 0.75 L, Alc: 13.5% Gitana - Autograf - Chardonnay 2016 - 0.75 L, Alc: 13.5%

    Gitana - Autograf - Chardonnay 2016 - 0.75 L, Alc: 13.5%

    GITANA WINERY - AUTOGRAF CHARDONNAY
    REGIUNE / TARA: VALUL LUI TRAIAN / REPUBLICA MOLDOVA
    SOIUL: CHARDONNAY
    VOL. ALC.: 13.5%

    Se respectă tehnologia vinificarii vinurilor albe, cu utilizarea unui utilaj performant. Strugurii colectaţi sunt desciorchinaţi, după care este aplicată tehnica criomacerării, ce constă în menţinerea mustului în contact cu boștina timp de 6 de ore, la o temperatură de 2°C. După limpezire, mustul este supus unei fermentaţii alcoolice supravegheate la o temperatură controlată de 12-14°C. Maturarea vinului se petrece în butoaie de stejar provenite din Krasnodar timp de 4 luni cu ajutorul tehnicii de batonage.

    Note de degustare:

    - Vinul are o culoare galben pai.
    - Aromele intense de caise bine coapte, pepene și grapefruit se completează cu cele dulci de miere .
    - Un gust proaspăt, elegant dar corpolent, cu arome de flori de salcâm şi tei, alune de pădure şi ananas.

    Recomandări culinare: Se poate asocia cu puiul sau pestele la gratar, cu fructele de mare sau branzeturile.
    Temperatura / recomandare de consum: 8-10° C
    41,89 RON
  • Avincis - Domnul de roua rosu 2018 - 0.75L, Alc: 14% Avincis - Domnul de roua rosu 2018 - 0.75L, Alc: 14%

    Avincis - Domnul de roua rosu 2018 - 0.75L, Alc: 14%

    Domnul de RouA spune povestea printului calator prin viile Dragasanilor, un îndragostit topit de razele soarelui în roua diminetii. Strugurii dezmierdati de stropii de roua au dat nastere vinului iubirii.

    Acest cupaj este format din soiurile Cabernet Sauvignon (50%), Merlot (35%) si Pinot Noir (15%).

    Culoarea acestui vin este violet închis. Vinul dezvaluie un buchet de coacaze negre si mure.
    Gustul sau este usor, cu structura rotunda si aciditate proaspata si arome de fructe.

    Acest vin trebuie degustat tanar!

    A se servi la 17˚C, alaturi de coaste la gratar.

    Tipul vinului: Sec
  • Issa - Chardonnay 2018 - 0.75L, Alc: 13.5% Issa - Chardonnay 2018 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Issa - Chardonnay 2018 - 0.75L, Alc: 13.5%

    PRODUCATOR: LA SALINA
    REGIUNE: DEALURILE TRANSILVANIEI
    SOI STRUGURE: CHARDONNAY

    Vinurile ISSA s-au născut lângă Turda, în inima Transilvaniei, zonă cu o puternică vocație pentru vinuri albe. Mergând pe o paralelă imaginară a așteptărilor, le-am putea plasa în vestita Burgundie. Terroirul specific Văii Ariesului vine însă cu amprenta identității sale și transformă oferta Cramei La Salina într-o experiență unică, similară, dar nu identică cu cea burgundă. Tocmai de aceea, aceste vinuri poartă numele ISSA, ca un omagiu adus tradițiilor viticole milenare formate aici încă de când localitatea purta numele Potaissa.

    ISSA Chardonnay

    Chardonnayul, prezintă o excelentă tipicitate de soi, cu o culoare galben-verzuie strălucitoare și cu arome dominante de fructe albe (pară, măr) continuată prin note intense, plăcute, de citrice și altele, mai temperate, minerale.
    Gustul este rotund și echilibrat, cu o tentă fină de unt topit și cu o bună aciditate. Finalul este plăcut, ușor condimentat.
    Recomandări culinare: ca aperitiv, alături de gustări; preparate din pește, fructe de mare, sau preparate din carne albă; brânzeturi proaspete, sau cremoase.
    Temperatura de servire: 10° - 12°C.
  • Crama Carastelec - Vinca - Friza Rose 2017 - 0.75L, Alc: 11% Crama Carastelec - Vinca - Friza Rose 2017 - 0.75L, Alc: 11%

    Crama Carastelec - Vinca - Friza Rose 2017 - 0.75L, Alc: 11%

    O fată tânără, cu perle elegante, o adevărată Regină. Cu aciditate elegantă, prospețime crocantă, îmblânzit cu restul de zahăr specific vinului petiant. Are tot ce se cuvine unei "Fete" regale: culoare somonie, miros profund de zmeura si capsuni specific soiului Pinot Noir; ca și cum ar fi fost inspirat din/de pe dealurile din Carastelec. Aparitia bulelor mici, catifelate si persistente amplifica senzatia starii de prospetime si naturalete.
    Gustul de aceleași fructe roșii de vară, cum ar fi zmeură și căpsunile, aciditatea distinsă şi postgustul amărui de grapefruit se potriveşte cu caracterul demisec al vinului petiant.

    Temperatura de servire: 6-8 °C
    Asocieri culinare: Preparate picante, sushi, salate, brânză proaspătă.
    28,80 RON
  • Martini - Sparkling wine brut - 0,75L, Alc: 11.5% Martini - Sparkling wine brut - 0,75L, Alc: 11.5%

    Martini - Sparkling wine brut - 0,75L, Alc: 11.5%

    PRODUCATOR / PODGORIE: MARTINI & ROSSI
    ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
    REGIUNE / TARA: VENETO FRIULUI / ITALIA
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY + GLERA
    VOL. ALC.: 11.5%
    VIN ALB SPUMANT SEC / BRUT.

    ASPECT: Stralucitor, placut, de o culoare de un galben usor auriu, efervescent.
    MIROS: Mirosul este seducator, foarte proaspat si floral, intens fructat (fructe exotice), distinct de piersici, banane si ananas.
    GUSTL; Gustul este puternic, floral si fructat, are o aciditate ridicata, de o corpolenta medie, si cu un gust remanent ce aminteste de fructe citrice si pepene galben.

    ASOCIERE CULINARA: Un aperitiv excelent de consumat inainte de luarea mesei, pentru pofta de mancare, sau langa mizilicuri / finger food / gustarele / amuse bouche, pe baza de fructe de mare, produse de patiserie, carne de peste, caviar, legume sau mezeluri usoare (Mortadella, sunca de Praga, parizer).
    Este ingredientul perfect pentru cocktail-uri pe baza de vin spumant (in Mimosa si Bellini), dar si "prietenul" perfect pentru o dupa amiaza calda de vara.
    TEMP. DE SERVIRE: 4-6º C (Nu se recomanda decantarea)
    52,36 RON
  • Martini - Prosecco - 0,75L, Alc: 11.5% Martini - Prosecco - 0,75L, Alc: 11.5%

    Martini - Prosecco - 0,75L, Alc: 11.5%

    PRODUCATOR / PODGORIE: MARTINI & ROSSI
    ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
    REGIUNE / TARA: VENETO FRIULUI / ITALIA
    SOIUL / SOIURILE: GLERA
    VOL. ALC.: 11.5%
    VIN ALB SPUMANT SEC.

    ASPECT: Seducator si stralucitor, de o culoare de un galben pai cu inflexiuni argintii, efervescent.
    MIROS: Mirosul este curat si foarte proaspat, placut floral (accentuat de soc si tei), intens fructat, distinct de piersici albe si mandarine.
    GUSTL; Gustul este intens, floral si fructat (de pere, piersici, mandarine, mere), de o aciditate ridicata, usor si lejer, de o foarte mica corpolenta, si cu un gust remanent ce aminteste de coaja de portocale si lamaie.

    ASOCIERE CULINARA: Un aperitiv excelent de consumat inainte de luarea mesei, pentru pofta de mancare, sau langa mizilicuri / finger food / gustarele / amuse bouche, pe baza de fructe de mare, produse de patiserie, carne de peste, caviar, legume sau mezeluri usoare (Mortadella, sunca de Praga, parizer).
    Este ingredientul perfect pentru cocktail-uri pe baza de vin spumant (in Mimosa, Bellini si mai ales in Aperol Spritz).
    TEMP. DE SERVIRE: 3-5º C (Nu se recomanda decantarea)
    44,23 RON
  • Luigi Tacchino - Barbera del Monferrato, rosso, Albarola 2009 - 0,75L, Alc: 14% Luigi Tacchino - Barbera del Monferrato, rosso, Albarola 2009 - 0,75L, Alc: 14%

    Luigi Tacchino - Barbera del Monferrato, rosso, Albarola 2009 - 0,75L, Alc: 14%

    PRODUCATOR / PODGORIE: LUIGI TACCHINO
    ANUL DE RECOLTA: 2009
    REGIUNE / TARA: D.O.C. / PIEMONTE / ITALIA
    SOIUL / SOIURILE: BARBERA

    VOL. ALC.: 13%

    VIN ROSU SEC.

    ASPECT: Are o culoare mata, usor terna, de o nuanta de un rosu rubiniu cu note de grena.

    MIROS: De o intensitate relativ ridicata, foarte bogat fructata (prune, afine, dude negre, coacaze si mure), delicat lemnoasa si vegetala, completate cu arome subtile mineral.

    GUST: De o corpolenta medie, cu o aciditate usor ridicata, proaspata si fructata; confirma paleta aromatica fructata identificata prin miros, intreg spectru de fructe amintite si cel al aromelor vegetale si minerale. Gustul final este relativ lung, usor astringent, savuros si delicat dulceag. Un vin lejer si echilibrat.

    ASOCIERE CULINARA: Langa carne de porc, vita sau miel, pe grill sau pe gratar insotite de sosuri vanatoresti, sosuri brune sau pe baza de trufe acolo unde este cazul (mici, cotlete de berbecut, pastrama de oaie, ceafa de porc, ficatei si legume frigarui, carnati cruzi, neafumati, pregatiti pe gratar), carne de pasare la rotisor, sau mezeluri din carne de porc, curcan, oaie si capra: carnati de Plescoi, babic, salam de vara, salam de Sibiu, carnati uscati, crenvusti de Brad din carne de oaie si capra.

    TEMP. DE SERVIRE: 16-18º C (Nu se recomanda decantarea)
    45,58 RON
  • Chateau Mouton Rothschild - Aile D`Argent blanc 2006 - 0,75L, Alc: 14% Chateau Mouton Rothschild - Aile D`Argent blanc 2006 - 0,75L, Alc: 14%

    Chateau Mouton Rothschild - Aile D`Argent blanc 2006 - 0,75L, Alc: 14%

    PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU MOUTON ROTHSCHILD
    ANUL DE RECOLTA: 2006
    REGIUNE / TARA: A.O.C. BORDEAUX / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC / SEMILLON / MUSCADELLE
    VOL. ALC.: 12%

    VIN ALB SEC. Este “creat” din 1991 din productia a 7 hectare de vita de vie plantate inca din 1981 cu soiuri albe la Chateau Mouton Rothschild (74% Semillon, 42% Sauvignon Blanc, 1% Muscadelle). Se instaureaza un nou standard de calitate si eleganta pentru productia destul de limitata de vinuri albe a regiunii Bordeaux.
    Numele de “Aile d’Argent la Magique” (în traducere: magica aripă din argint) de unde provine şi numele acestei etichete, este numele povestirii publicate de Gallimard în 1947 şi scrise de Baron Philippe în timpul încarcerării lui în perioada celui de al doilea război mondial; în fapt, o poveste inventată despre un ceainic, pe care obişnuia să o spună ficei lui Philippine (Baronesa Philippine de Rothschild).

    ASPECT: De o buna limpiditate si o culoare galben auriu.

    MIROS: Elegant, intens floral si de fructe rascoapte, in special piersici, mere golden si caise.

    GUST: Agreabil, placut floral si complex dfructat cuelicate note minerale, un vin echilibrat de o corpolenta medie si aciditate bine integrata.

    ASOCIERE CULINARA: Se poate consuma ca aperitiv, sau in asociere cu antreuri usoare din carne de peste, fructe de mare si chiar carne alba servita fara sosuri sau condimente puternic aromate.

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 9º C (Se recomanda aerarea cu circa 2 minute inainte de servire)
    458,15 RON
  • Domaine du Castel - C Blanc du Castel 2009 - 0.75L, Alc: 13% Domaine du Castel - C Blanc du Castel 2009 - 0.75L, Alc: 13%

    Domaine du Castel - C Blanc du Castel 2009 - 0.75L, Alc: 13%

    PRODUCATOR / PODGORIE: DOMAINE DU CASTEL
    ANUL DE RECOLTA: 2009
    REGIUNE / TARA: JUDEAN HILS / ISRAEL
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
    VOL. ALC.: 13%

    VIN ALB SEC (Khoser for Passover)

    ASPECT: Culoare galben pai cu accente auriu.

    MIROS: Imbietor de fructe exotice rascoapte (ananas, mango, pere si mere golden), completate de arome elegante de mineralitate si drojdii fine.

    GUST: Un vin echilibrat de o aciditate placuta, onctuos si cremos, cu o caracteristica de fructe exotice rascoapte, de o lemnozitate eleganta si o mineralitate discreta. Gustul final este persistent si savuros.

    ASOCIERE CULINARA: Cu preparate / salate antreu, usoare pe baza de verdeturi si legume, in special fasole verde si mazare, castraveti cu smantana degresata, completate cu carne de pui la gratar, homar, fructe de mare si chiar de curcan. La finalul mesei, este excelent langa branzeturi semitari si tari, servite cu struguri albi si nuca.

    TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Se recomanda aerarea prin decantare)
    185,36 RON
  • Chateau Clerc Milon - Pauillac Grand Cru Classe rouge Magnum 1997 - 1,5L, Alc: 12.5% Chateau Clerc Milon - Pauillac Grand Cru Classe rouge Magnum 1997 - 1,5L, Alc: 12.5%

    Chateau Clerc Milon - Pauillac Grand Cru Classe rouge Magnum 1997 - 1,5L, Alc: 12.5%

    PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU CLERC MILON
    ANUL DE RECOLTA: 1997
    REGIUNE / TARA: CINQUIEME CRUS -GRAND CRU CLASSE 1855 / PAUILLAC / MEDOC / BORDEAUX / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: 49% CABERNET SAUVIGNON / 42% MERLOT / 7% CABERNET FRANC / 1% PETIT VERDOT / 1% CARMENERE
    VOL. ALC.: 13.5%

    VIN ROSU SEC. Este un Grand Cru Classe din 1855 (Cinquieme Cru Classe) Pauillac, ce a fost achizitionat de catre Baron Philippe de Rothschild in 1970. In 1988 la moartea lui Baron Philippe Rothschild, reconstructia cramei si a chateau-lui erau in plina desfasurare, si in ziua de astazi mai multe cladiri moderne din sticla, piatra si lemn, insumand 3600 de metri patrati, se integreaza perfect in peisajul din Medoc.
    2004 a ramas in memoria oenologilor ca cel mai secetos an din 1962 incoace.

    ASPECT: De o buna limpiditate si de o culoare de rosu purpuriu, extrem de inchis.

    MIROS: Bine structurat, intens, cu arome proaspete si distincte de cirese amare, afine, coacaze negre, lemn de santal si grafit (mina de creion), completate de valente delicate lemnoase de stejar si paine prajita.

    GUST: Perceptia initiala de rotunjime si catifelare, surprinde cu o textura armonioasa a taninilor echilibrata de corpolenta ridicata, sustinuta de o paleta gustativa de fructe negre (dude negre, mure, afine, cirese negre, coacaze) si accente subtile lemnoase. Perceptia pe paletin dupa inghitire, este placuta, lunga si echilibrata, tipica unui Clerc Milon clasic.

    ASOCIERE CULINARA: Cu mezeluri fine uscate, pastrame, carnatarii condimentate sau jambon (hamon, prosciutto) acompaniate de branzeturi “fandosite”, maturate, moi si semimoi langa nuci, alune de pamant, prune uscate si stafide rosii. Se asociaza elegant langa preparate din carne rosie la tava (porc, miel, vita, berbecut, curcan) impanate cu mirodenii, servite cu cartofi gratinati cu parmezan, cartofi rumeniti cu busuioc sau varza de Bruxelles trasa-n tigaie cu bacon si ceapa.

    TEMP. DE SERVIRE: 20-22º C (Se recomanda decantarea cu circa 20-30 min. inainte de servire)
    788,02 RON
  • Regnard - Pouilly Fuisse Clos du Pavillon, blanc Magnum 2007 - 1.5L, Alc: 13% Regnard - Pouilly Fuisse Clos du Pavillon, blanc Magnum 2007 - 1.5L, Alc: 13%

    Regnard - Pouilly Fuisse Clos du Pavillon, blanc Magnum 2007 - 1.5L, Alc: 13%

    PRODUCATOR / PODGORIE: REGNARD
    ANUL DE RECOLTA: 2007
    REGIUNE / TARA: A.O.C. POUILLY FUISSE / BOURGOGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
    VOL. ALC.: 13%

    VIN ALB SEC.

    ASPECT: Luminos, de o culoare placuta de un galben auriu intens.

    MIROS: Complex, puternic fructat, accente de fructe exotice si arome florale, de soc si iasomie, completate de valente de nuca.

    GUST: Elegant, fructat, de mere golden supracoapte, ananas, banane, pepene galben (honey dew si cantalopue) si citrice; un vin onctuos de aciditate medie, cu un gust final, remanent lung, mineral si placut de caise si piersica.

    ASOCIERE CULINARA: Langa preparate fel principal, salate usoare de vara, cu fructe, cu file de peste gras si fructe de mare, cu crustacee (picioare de crab sau homar) servit cu untdelemn firbinte, sau cu preparate tip cherhana, peste (biban de mare, salau, lin, guvizi) pe grill cu mamaliguta. La finele mesei, langa branzeturi fine tari si semitari (Emmental, Jarlsberg, Pepper Jack) cu nuci pecan, struguri albi proaspeti si mere.

    TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Se recomanda aerarea prin decantare; se serveste in pahare mari de vin rosu, de tip Bourgogne)
    209,93 RON
  • Antonopoulos - Gerontoklima Merlot, red dry 2006 - 0.75L, Alc: 15.5% Antonopoulos - Gerontoklima Merlot, red dry 2006 - 0.75L, Alc: 15.5%

    Antonopoulos - Gerontoklima Merlot, red dry 2006 - 0.75L, Alc: 15.5%

    PRODUCATOR / PODGORIE: ANTONOPOULOS VINEYARDS
    ANUL DE RECOLTA: 2006
    REGIUNE / TARA: REGIONAL WINE OF ACHAIA / PATRAS / GRECIA
    SOIUL / SOIURILE: MERLOT
    VOL. ALC.: 15.5%

    VIN ROSU SEC.

    ASPECT: Seducator, de o culoare profunda de un rosu rubiniu cu note de grena.

    MIROS: Placut si intens de lemnozitate suava, bine integrata, sustinute de nuante de ceai negru si fructe rosii si negre.

    GUST: Pregnant de fructe rosii, cirese si visine, cu o caracteristica delicata vegetala, un vin de o corpolenta medie, cu tanini moi, catifelat si matasos.

    ASOCIERE CULINARA: In asociere cu carne grasa de pastrama de rata sau rata la rotisor, sau cu carne rosie de porc sau oaie pregatita in tocanite sau la cuptor. Merge foarte bine si langa maruntaie, preparate la tigaie in ulei, unt si ceapa calita.

    TEMP. DE SERVIRE: 16-18º C (Se recomanda decantarea cel putin 20 minute inainte de servire)
    82,90 RON
  • Allegrini - Soave doc, bianco 2015 - 0.75L, Alc: 13% Allegrini - Soave doc, bianco 2015 - 0.75L, Alc: 13%

    Allegrini - Soave doc, bianco 2015 - 0.75L, Alc: 13%

    Vin alb strălucitor de culoare galben pai cu nuanţe verzui. Delicat cu note aromatice de pere, tipice pentru Pinot. Aroma este bine-echilibrată, proaspătă şi savuroasă. Maturarea în lemn de stejar tradiţional pentru 4luni şi apoi în cuve din oţel inoxidabil. Recomandări culinare: este un vin excelent atât cu peşte de apă dulce cât şi peşte de mare, având în vedere structura sa, poate fi deasemenea asociat cu carne albă.
    54,98 RON
  • Chateau D`Esclans - La Poule blanche 2017 - 0.75L, Alc: 12% Chateau D`Esclans - La Poule blanche 2017 - 0.75L, Alc: 12%

    Chateau D`Esclans - La Poule blanche 2017 - 0.75L, Alc: 12%

    PRODUCATOR / PODGORIE: SACHA LICHINE
    ANUL DE RECOLTA: 2017
    REGIUNE / TARA: LANGUEDOC-ROUSSILLON / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: VERMENTINO / CHARDONNAY / SAUVIGNON BLANC / SEMILLON
    VOL. ALC.: 13%

    VIN ALB SEC. Acest vin este produs dupa cele mai moderne si riguroase metode tehnologice, ghidate de cunostintele despre vinificare, tradititional dobandite in Franta. Dupa o fermentare la temperaturi scazute, 20% din vin a fost imbatranit in butoaie de stejar.
    “Ca și tatăl meu, cred de vinul trebuie savurat și nu idolatrizat. Am creat acest cupaj cu o bucurie de hedonist în minte.” Sacha Lichine - vinificator

    ASPECT: Stralucitor, de o culoare galben pai cu reflexe aurii.

    MIROS: Fructat de piersici, grapefruit, banane si mango, delicat lemnos.

    GUST: Extrem de echilibrat, de corpolenta medie, proaspat si fructat, de caise, piersici, delicat de citrice si intens de fructe tropicale, de o aciditate medie, cu un gust final remanent lung si subtil lemnos.

    ASOCIERE CULINARA: Se potriveste perfect langa carne de pasare, pui, curcan, rata sau gasca, trasa la tigaie sau inabusite in vin alb, cu garnitura de sparanghel sau brocoli, sau preparate pe grill servite in salate; cu peste si fructe de mare pregatite ca aperitive, sau cu paste (linguine cu fructe de mare, spaghete cu scoici in sos de tomate). Langa orice tip de salata vegetariana cu crutoane sau cu rucola si parmesan.

    TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Nu se recomanda decantarea)
    39,27 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă