Martini - Prosecco - 0,75L, Alc: 11.5%
COD: BDGSPAPROSESPAR
Descriere
PRODUCATOR / PODGORIE: MARTINI & ROSSI
ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
REGIUNE / TARA: VENETO FRIULUI / ITALIA
SOIUL / SOIURILE: GLERA
VOL. ALC.: 11.5%
VIN ALB SPUMANT SEC.
ASPECT: Seducator si stralucitor, de o culoare de un galben pai cu inflexiuni argintii, efervescent.
MIROS: Mirosul este curat si foarte proaspat, placut floral (accentuat de soc si tei), intens fructat, distinct de piersici albe si mandarine.
GUSTL; Gustul este intens, floral si fructat (de pere, piersici, mandarine, mere), de o aciditate ridicata, usor si lejer, de o foarte mica corpolenta, si cu un gust remanent ce aminteste de coaja de portocale si lamaie.
ASOCIERE CULINARA: Un aperitiv excelent de consumat inainte de luarea mesei, pentru pofta de mancare, sau langa mizilicuri / finger food / gustarele / amuse bouche, pe baza de fructe de mare, produse de patiserie, carne de peste, caviar, legume sau mezeluri usoare (Mortadella, sunca de Praga, parizer).
Este ingredientul perfect pentru cocktail-uri pe baza de vin spumant (in Mimosa, Bellini si mai ales in Aperol Spritz).
TEMP. DE SERVIRE: 3-5º C (Nu se recomanda decantarea)
ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
REGIUNE / TARA: VENETO FRIULUI / ITALIA
SOIUL / SOIURILE: GLERA
VOL. ALC.: 11.5%
VIN ALB SPUMANT SEC.
ASPECT: Seducator si stralucitor, de o culoare de un galben pai cu inflexiuni argintii, efervescent.
MIROS: Mirosul este curat si foarte proaspat, placut floral (accentuat de soc si tei), intens fructat, distinct de piersici albe si mandarine.
GUSTL; Gustul este intens, floral si fructat (de pere, piersici, mandarine, mere), de o aciditate ridicata, usor si lejer, de o foarte mica corpolenta, si cu un gust remanent ce aminteste de coaja de portocale si lamaie.
ASOCIERE CULINARA: Un aperitiv excelent de consumat inainte de luarea mesei, pentru pofta de mancare, sau langa mizilicuri / finger food / gustarele / amuse bouche, pe baza de fructe de mare, produse de patiserie, carne de peste, caviar, legume sau mezeluri usoare (Mortadella, sunca de Praga, parizer).
Este ingredientul perfect pentru cocktail-uri pe baza de vin spumant (in Mimosa, Bellini si mai ales in Aperol Spritz).
TEMP. DE SERVIRE: 3-5º C (Nu se recomanda decantarea)

