Vin & Şampanie
Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie. 
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.
- 
                        
    Almaviva - Puente Alto, Central Valley rosso Chile 2012 - 0.75L, Alc: 15%PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD & VINA CONCHA Y TORO
 ANUL DE RECOLTA: 2012
 REGIUNE / TARA: PUENTE ALTO / VALLE DE MAIPO / CHILE
 SOIUL / SOIURILE: 67% CABERNET SAUVIGNON / 25% CARMENERE / 5% CABERNET FRANC / 2% MERLOT / 1% PETIT VERDOT
 VOL. ALC.: 15%
 VIN ROSU SEC, ce a obtinut 92 de puncte in Wine Spectator pentru vintage 2008, primeste in genere intre 92 si 95 de puncte din partea lui Robert Parker si Wine Spectator si a fost cotat nu odata Best Chilean premium Wine.
 În 1997, baroana Pilippine de Rothschild, Președinte al Consiliului Consultativ de la Baron Philippe de Rothschild SA, și Eduardo Guilisasti Tagle, președintele Viña Concha y Toro SA, au încheiat un acord de parteneriat cu scopul de a crea un vin franco-chilian excepțional numit Almaviva .
 Produse sub supravegherea tehnică comună a ambilor parteneri, prima recoltă a avut un succes internațional imediat după lansarea sa în 1998.
 Nu există încă nici o clasificare oficiala a vinurilor in Chile dar cu toate acestea, lansarea Almaviva a dat naștere categoriei Primer Orden, un termen spaniol care corespunde conceptului francez de Grand Cru sau termenului in limba engleză de Estate Grown.
 Almaviva este un “assemblage” extrem de reusit al intalnirii intre metoda franceza de vinificatie, traditie si savoir-faire cu terroir-ul, solul si clima din Chile.
 
 ASPECT: Culoare opaca, densa de un rosu cu nuante de visina putreda si inflexiuni de grena.
 MIROS: Delicat de coacaze coapte, capsuni salbatice si mure negre, in amestec cu arome minerale si note fine de vanilie, cafea, lemn dulce si condimente.
 GUST: De un echilibru exceptional, tanini maturi si extrem de bine structurati, rafinati, un gust concentrat de o textura catifelata si cremoasa cu un buchet aromios si bogat. Un vin complex, gratios, “precis” in caracteristica-i de mineralitate, cu un gust final de o mare expresivitate.
 ASOCIERE CULINARA: Langa preparate elegante din carne rosie si vanat: Beef Stroganoff, Beef Wellington, coaste de miel cu crusta de nuca si fistic servite cu jeleu de menta, cotlete de porc impanate cu usturoi si mirodenii, preparate la cuptor, Filet Mignon , cotlete de miel inabusite la tigaie in suc de rodii, vita sau pork Teriyaki, cotlete de porc in sos de cidru de mere, Osso Buco, porcusor de lapte la cupor, tocanite vanatoresti sau carne de mistret la tava asezonata cu trufe.
 TEMP. DE SERVIRE: 20-22º C (Se recomanda decantarea cu circa 30-45 de minute inainte de servire; se poate consuma acum sau imbatranii la sticla pentru 10-15 ani de la anul de productie)916,30 RON
- 
                        
    Gitana - Classico - Chardonnay 2017 - 0.75L, Alc: 13%REGIUNE / TARA: VALUL LUI TRAIAN SAT ROMANOVCA / REPUBLICA MOLDOVA
 SOIUL: CHARDONNAY
 VOL. ALC.: 13.5%
 Se respectă tehnologia vinificarii vinurilor albe, cu utilizarea unui utilaj performant. Strugurii colectaţi sunt desciorchinaţi, după care este aplicată tehnica criomacerării, ce constă în menţinerea mustului în contact cu boștina timp de 6 de ore, la o temperatură de 2°C. După limpezire, mustul este supus unei fermentaţii alcoolice supravegheate la o temperatură controlată de 12-14°C. Maturarea vinului se petrece în vase de inox.
 Vinul are o culoare galben pai.
 Aromele intense de caise bine coapte, pepene și grapefruit se completează cu cele dulci de miere .
 Gust este proaspăt, elegant dar corpolent, cu arome de flori de salcâm şi tei, alune de pădure şi ananas.
 Servit la 8-10° C, va face companie buna cu puiul sau pestele la gratar, cu fructele de mare sau branzeturile.36,00 RON Începând cu: 33,84 RON
- 
                        
    Gitana - Classico - Surori Rose 2018 - 0.75L, Alc: 13.5%REGIUNE / TARA: VALUL LUI TRAIAN MICROZONA TIGANCA / REPUBLICA MOLDOVA
 SOIUL: RARA NEAGRA + SAPERAVI
 Vinul Surori provine de la doua soiuri autohtone importante rosii: Saperavi si Rara Neagra. Gustul lor se imbina ca strangerea de mana a doua surori, pentru a crea un vin unic si elegant. Strugurii sunt culesi manual, odata ajunsi la maturitatea fenolica, fiind apoi selectati cu atentie pe mesele de sortare. Mustul fermenteaza 15-18 zile la temperatura de 12°C. O perioada de 25 zile a stat pe depozit de drojdii fine, timp in care s-au efectuat doua batonnage-uri.
 ASPECT: Roz somon.
 MIROS: Buchetul este proaspat si etaleaza note de grepfrut, capsune, fragi si cirese galbene.
 GUST: Arome bogate de fructe rosii invaluite in accente citrice, care merg pana in postgust.
 TEMPERATURA DE SERVIRE: 10-12°C.
 ASOCIERI CULINARE: Recomandam cu rata in sos de portocale, piept de pui cu visine si piper negru, paste, fructe de mare, peste sau branzeturi.48,68 RON
- 
                        
    Gitana - Classico - Feteasca Regala 2015 - 0.75L, Alc: 13%REGIUNE / TARA: VALUL LUI TRAIAN SAT ROMANOVCA / REPUBLICA MOLDOVA
 SOIUL: CHARDONNAY
 VOL. ALC.: 12.5%
 100% Fetească Regală (soi obținut din încrucișarea soiului unguresc Furmint cu soiul de viță-de-vie autohton Fetească Albă)
 Strugurii colectați sunt desciorchinați și trimiși la criomacerare. Tehnica criomacerării constă în menținerea mustului în contact cu boștina timp de 24 de ore, la o temperatură de 2°C. După limpezire, mustul este supus unei fermentații alcoolice supravegheate, la o temperatură controlată de 16-18°C. Acest proces permite extragerea substanțelor aromatice din pielița strugurilor, oferind vinului o aromă tipică. Maturarea vinului are loc în vase de inox.
 Vizual: limpede cristalin, galben pai.
 Olfactiv: delicat, cu arome de floare de salcâm și flori de câmp.
 Gustativ: vioi, proaspăt, cu o aciditate plăcută, armonios, nobil, cu nuanțe de fructe și un post-gust fin de caramelă.
 Recomandare culinara: Însoțește foarte bine mâncărurile cu fructe de mare, pește și bucatele din carne albă.
 Temperatura recomandata de consum: 14-16 ° C51,05 RON Începând cu: 47,99 RON
- 
                        
    Gitana - Classico - Merlot 2013 - 0.75L, Alc: 14%REGIUNE / TARA: VALUL LUI TRAIAN / REPUBLICA MOLDOVA
 SOIUL: MERLOT
 VOL. ALC.: 12.5%
 Macerarea pe boștină și fermentaţia durează aproximativ 20 de zile în căzi din lemn de stejar, după care vinul trece prin fermentarea malolactică în butoaie de lemn. Fermentarea este realizată doar cu ajutorul drojdiilor indigene. Maturarea de aproximativ 2 ani are loc în butoaie de stejar din Krasnodar, în condiții controlate de umiditate și temperatură, optime înnobilării vinului.
 Vizual: limpede, roşu rubiniu închis, strălucitor cu reflexii purpurii.
 Olfactiv: intens, impresionant prin aromele complexe de fructe de pădure (cireșe, mure și afine).
 Gustativ: consistent, echilibrat, cu taninuri catifelate, nuanţe de prune uscate și ciocolată amară, cu post-gust prelung, delicat.
 Recomandari culinare: Acompaniază cu succes carnea la grătar, carnea roșie, carnea de curcan sau cea de rață.
 Temperatura recomandata de consum: 16-18 ° C48,43 RON Începând cu: 45,76 RON
- 
                        
    Gitana - Classico - Saperavi 2017 - 0.75L, Alc: 14%REGIUNE / TARA: VALUL LUI TRAIAN / REPUBLICA MOLDOVA
 SOIUL / SOIURI: SAPERAVI
 VOL. ALC.: 13.5%
 Strugurii sunt recoltaţi manual, iar fermentaţia are loc timp de 20 de zile, în căzi mari de stejar. În timpul fermentării nu sunt folosite produse chimice, fermenteaza sub actiunea drojdiilor indigene. Aceste lucruri permit îmbogăţirea maximă a vinului cu elemente care să-i asigure o culoare intensă și o structură echilibrată
 Vizual: roşu rubiniu intens, cu nuanţe purpurii.
 Olfactiv: aromă fină, complexă și bogată de fructe și prune uscate, la care se adaugă nuanţele de ciocolată.
 Gustativ: gust intens și complex, cu o astringenţă bine temperată, taninuri bogate și un post-gust rafinat prelung, cu note de piper.
 Recomandari culinare: Se potrivește cu carnea de miel sau de vânat, cu legume proaspete și brânzeturi mature sau semimature
 Temperatura recomandata de consum: 16-18 ° C
 Potential de invechire: Se poate consuma cu o uşoară învechire (2-3 ani). Maturarea necesită timp, dar calităţile vinului se păstrează foarte bine (7 ani si mai mult) și se intensifică gustul de frișcă în buchetul său complex.65,19 RON
- 
                        
    Gitana - Premium - Sophie ( ch + fr + ri) 2016 - 0.75L, Alc: 14%REGIUNE / TARA: VALUL LUI TRAIAN / REPUBLICA MOLDOVA
 SOIUL / SOIURI: CHARDONNAY + FETEASCA REGALA + RIESLING
 VOL. ALC.: 13.5%
 Strugurii sunt recoltaţi manual ,desciorchinaţi, după care urmeaza aplicarea tehnicei de criomacerare ce constă în ţinerea mustului în contact cu boștina timp de 6-8 ore, la o temperatură de 2°C. După limpezire ,mustul este supus unei fermentaţii alcoolice supravegheate, la o temperatură controlată de 12-14°C. Acest proces permite extragerea substanţelor aromatice din pieliţa strugurilor, oferind vinului o aromă tipică. Maturarea are loc în baricuri mici de 225 l.
 Vizual: limpede cristalin, galben pai auriu, cu reflexii verzui.
 Olfactiv: buchet intens, cu arome de trandafir, flori de salcâm și safran, completate cu nuanţe fine de vanilie si citrice.
 Gustativ: gust intens, mieros și complex cu nuanţe de ananas și citrice. Poseda o aciditate echilibrata si un post-gust proaspat, elegant şi prelung.
 Recomandari culinare: Se recomandă cu preparate din fructe de mare, pește și bucate din carne albă, se potriveste perfect cu paste in sosuri albe, supe crema de sparanghel, spanac etc
 Temperatura recomandata de consum: 14-16 ° C68,03 RON Începând cu: 67,78 RON
- 
                        
    Gitana - Classico - Cabernet Sauvignon 2016 - 0.75L, Alc: 14%REGIUNE / TARA: VALUL LUI TRAIAN / REPUBLICA MOLDOVA
 SOIUL: CABERNET SAUVIGNON
 VOL. ALC.: 13.5%
 Macerarea pe boștină și fermentarea au loc în cuve de lemn de stejar, pentru o perioadă de 20 de zile. Fermentarea se realizează doar cu ajutorul drojdiilor indigene. Macerarea este realizată cu scopul de a extrage de taninuri moi și pentru a produce vinuri echilibrate, cu o structură complexă. Vinul este desăvârșit după o perioadă de maturare de circa 2 ani în butoaie de stejar provenite din Krasnodar, în condiţii controlate de umiditate și temperatură.
 Vizual: limpede, roşu rubiniu intens.
 Olfactiv Un vin de o culoare rosie intensa, in care se simte perfect aroma de pomusoare de padure, cirese negre, safian si piper verde
 Gustativ: un vin generos, nobil, care acopera cerul gurii cu valuri de fructe rosii, coacaza neagra, taninuri mature si dulcii.
 Recomandari culinare: Se poate asocia cu preparate din carne afumată, carne la grătar, ciuperci și legume prăjite, brânzeturi sau bucate condimentate.
 Temperatura recomandata de consum: 16-18 ° C48,68 RON Începând cu: 45,76 RON
- 
                        
    Gitana - Premium - Manastirea Riesling 2016 - 0.75L, Alc: 13.5%REGIUNE / TARA: VALUL LUI TRAIAN / REPUBLICA MOLDOVA
 SOIUL: RIESLING87,62 RON
- 
                        
    Liliac Transylvania - Private Selection Chardonnay Orange 2015 - 0.75L, Alc: 14%O culoare galbenă strălucitoare în pahar, vă indică un vin elegant plin de arome. Descoperiți în pahar parfumul florilor de soc împreuna cu cel al fructelor exotice atât în miros cât și în gust, gustul este desăvarșit de aromele de citrice. Are un final lung cu ușoare note de grapfruit. Acest vin poate să acompanieze perfect mâncărurile mediteraneene și dar cele asiatice.82,51 RON Începând cu: 79,98 RON
- 
                        
    Poggio Al Tesoro - Cassiopea rosato doc Bolgheri 2012 - 0.75L, Alc: 12%Un vin roze cu caracter, exprimând în acelaşi timp complexitatea şi bucuria simplă, într-o aromă de fructe proaspete ce subliniază zmeura. Este uşor de băut şi se asociază foarte bine cu peştele prăjit, grătar de carne albă, legume sau brânzeturi.30,68 RON
- 
                        
    San Polo - Rosso di Montalcino doc 2014 - 0.75L, Alc: 14%PRODUCATOR / PODGORIE: SAN POLO - ALLEGRINI
 ANUL DE RECOLTA: 2014
 REGIUNE / TARA: DOC / TOSCANA / ITALIA
 SOIUL / SOIURILE: SANGIOVESE
 VOL. ALC.: 13.5%
 VIN ROSU SEC cosiderat a fi "fratele mai mic" al celebrului Brunello di Montalcino, cateodata produs din varietatea de Sangiovese Grosso.
 ASPECT: Are culoare opaca, de un rosu intens rubiniu.
 MIROS: Puternic, extrem de complex, cu arome de fructe rosii si negre rascoapte (cirese Maraschino, mure, cirese negre), cu accente elegante lemnoase si usoare valente de vanilie si nucsoara.
 GUST: Complex, puternic fructat, un vin cremos si corpolent cu tanini fermi dar echilibrati, cu un gust remanent de lunga durata, aromat cu note de lemnozitate si vanilie.
 ASOCIERE CULINARA: Este pus in valoare langa preparate din bucataria toscana, risotto-uri cu trufe si ciuperci salbatice, paste cu sosuri grele complex condimentate, carne de porc sau vita pregatita pe gratar servite cu garnitura de cartofi la cuptor; la finalul mesei, este perfect cu branzeturi moi, usor maturate.
 TEMP. DE SERVIRE:18-20º C (Se recomanda decantarea cu circa 30-45 min. inainte de servire)104,72 RON
- 
                        
    Saxenburg - Chardonnay Private Collection blanc 2010 - 0.75L, Alc: 13.5%PRODUCATOR / PODGORIE: SAXENBURG
 ANUL DE RECOLTA: 2010
 REGIUNE / TARA: AFRICA DE SUD
 SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY60,52 RON
- 
                        
    Domaine du Castel - C Blanc du Castel 2008 - 0.75L, Alc: 13.5%PRODUCATOR / PODGORIE: DOMAINE DU CASTEL
 ANUL DE RECOLTA: 2008
 REGIUNE / TARA: JUDEAN HILS / ISRAEL
 SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
 VOL. ALC.: 13%
 VIN ALB SEC (Khoser for Passover)
 ASPECT: Culoare galben pai cu accente auriu.
 MIROS: Imbietor de fructe exotice rascoapte (ananas, mango, pere si mere golden), completate de arome elegante de mineralitate si drojdii fine.
 GUST: Un vin echilibrat de o aciditate placuta, onctuos si cremos, cu o caracteristica de fructe exotice rascoapte, de o lemnozitate eleganta si o mineralitate discreta. Gustul final este persistent si savuros.
 ASOCIERE CULINARA: Cu preparate / salate antreu, usoare pe baza de verdeturi si legume, in special fasole verde si mazare, castraveti cu smantana degresata, completate cu carne de pui la gratar, homar, fructe de mare si chiar de curcan. La finalul mesei, este excelent langa branzeturi semitari si tari, servite cu struguri albi si nuca.
 TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Se recomanda aerarea prin decantare)380,80 RON
- 
                        
    Avincis - Muscat Ottonel & Sauvignon Blanc 2016 - 0.75L, Alc: 13.5%AVINCIS - Muscat OTTONEL + SAUVIGNON BLANC
 PRODUCATOR / PODGORIE: AVINCIS VINURI
 Acest cupaj special a fost creat prin valorificarea celor mai bune caracteristici ale celor două soiuri de struguri: Muscat Ottonel, un soi născut pe Valea Loirei, în 1839 şi care a poposit la începutul secolului XX la Drăgășani şi Sauvignon Blanc, un soi apărut în Franţa medievală, când era cunoscut sub numele Fiers, fiind consemnat ca atare încă din anul 1534, de nimeni altul decât François Rabelais, în cartea sa “Gargantua & Pantagruel” şi care a ajuns la Drăgăşani la sfărşitul secolului XIX.
 Delicateţea soiului Muscat Ottonel și prospeţimea soiului Sauvignon dau echilibru acestui vin proaspăt și îmbietor creat de AVINCIS.
 Culoarea sa este verde deshis, cu nuanţe aurii. Acest vin are un buchet floral, cu note de trandafiri, iar gustul său dezvăluie note de fructe exotice și arome citrice proaspete.
 A se degusta foarte rece la 7 °C, alături de peşte la grătar sau fructe de mare.
 Tipul vinului: Sec36,30 RON Începând cu: 34,12 RON
- 
                        
    Stefano Farina - Barolo docg, rosso 2010 - 0,75L, Alc: 14.5%PRODUCATOR / PODGORIE: STEFANO FARINA
 ANUL DE RECOLTA: 2010
 REGIUNE / TARA: D.O.C.G. / PIEMONTE / ITALIA
 SOIUL / SOIURILE: NEBBIOLO
 VOL. ALC.: 14.5%
 VIN ROSU SEC din struguri Nebbiolo proveniţi din Provincia Cuneo, La Morra d’Alba din Piemonte îmbătrânit în butoaie de stejar provenite din Slovenia. Numele de “nebbiolo” provine de la “nebbia”, ceaţă ce se întinde peste regiunea Piemonte spre sfârşitul lunii octombrie în timpul culesului viilor. Evaluat la 91 de puncte în numărul din august 2009 al Wine Spectator şi locul 84 în top 100 vinuri a aceleiaşi reviste în 2008, confirmând încă odată renumele de “regele vinurilor” italiene.
 ASPECT: De un roşu închis cu nuanţe de grena.
 MIROS: Are o paletă aromatică foarte intensă de cireşe coapte şi violete, conturate elegant cu o aromă de piele, hambar şi foarte subtil de fum şi humidor.
 GUST: Se confirmă fructozitatea, dar percepţia este mai pregnantă de fructe uscate şi pământ susţinute de o aciditate fermă şi tanini prăfuiţi. La final, gustul se păstrează mult timp pe paletin.
 ASOCIERE CULINARĂ: Un adevărat “prieten” al iubitorilor de carne de vânat mare şi mijlociu; recomandat cu orice tip de carne roşie pregătită cu sosuri grele pe bază de trufe şi funghi porcini sau orice tip de ciuperci sălbatice. Se asociază foarte bine şi cu brânzeturi moi intens aromate (Boschetto al Tartufo - Italia).
 TEMP. DE SERVIRE: 18º - 20º C (Se recomandă decantarea cu cel puţin 1h înainte de consum)200,28 RON
- 
                        
    Villa Raiano - Orano Rosato 2012 - 0.75L, Alc: 14%PRODUCATOR / PODGORIE: VILLA RAIANO
 ANUL DE RECOLTA: 2012
 REGIUNE / TARA: I.G.T. CAMPANIA ROSATO / ITALIA
 SOIUL / SOIURILE: AGLIANICO
 VOL. ALC.: 13.5%
 VIN ROSE SEC.
 ASPECT: Vibrant si luminos de un roz cu note de violaceu.
 MIROS: Placut, foarte floral, si delicat de fructe proaspete.
 GUST: Proaspat si pregnant de apa de randafiri, foarte floral, fructos de capsuni si cirese de mai, delicat de coaja de portocale, are o aciditate relativ mica, si un gust la final, remanent pe paletin, intens si lung.
 ASOCIERE CULINARA: Ca orice rose, este un vin versatil ce se poate servi langa peste gras inabusit in foaie de gatit la cuptor cu legume; crustacee de balta fierte, cu mujdei de usturoi chinezesc nu foarte intens aromat, lungit cu apa; rapane in sos rosu sau la tigaie cu legume sotate; carne de vita pregatita rasol, sau crud (tartar sau carpaccio). La finalul mesei, cu platouri de branzeturi si fructe uscate.
 TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Nu se recomanda decantarea)24,13 RON
- 
                        
    Young Liliac - Fresh, Sauvignon Blanc + Feteasca Alba 2017 - 0.75L, Alc: 12%Soi de struguri: Sauvignon Blanc & Feteasca Alba
 Specialitati recomandate: Este un vin racoritor recomandat sa acompanieze bucataria mediteraneeana bazata pe peste si fructe de mare. Este o alegere excelenta si pt branzeturile fine sau cele maturate.
 Temperatura de servire: 10 grade Celsius
 Continut de alcool : 12,5 Vol. %31,42 RON
- 
                        
    Vinul Cavalerului - Rose 2016 - 0.75L, Alc: 13%VINUL CAVALERULUI
 PRODUCATOR: S.E.R.V.E.
 REGIUNE / TARA: COLINELE DOBROGEI / ROMANIA
 SOIUL: CABERNET SAUVIGNON
 Vinul Cavalerului Roze 2016, obţinut și în acest an din Cabernet Sauvignon, este un vin ușor și proaspăt.
 Este obtinut din struguri culesi manual in zona Cogealac, din plantatiile infiintate si intretinute de noi. Culesul s-a facut in primele ore ale diminetii astfel incat dupa-masa strugurii ajung la Ceptura pentru a fi prelucrati in aceeasi zi . Dupa presare si limpezire mustul a fost fermentat la 16-17 grade ,in loturi mici ,dupa fermentare s-a facut asamblarea si stabilizarea .
 Indiferent de anotimp, pentru a vă bucura din plin de aromele sale, vă sfătuim să–l serviţi la o temperatură de 13°C, în compania unor preparate ușoare, pe bază de carne albă, dar și cu brânzeturi sau mezeluri picante.
 Vinul Cavalerului Roze 2016 este un vin romanesc premiat, ce provine din podgoria Dealul Mare, renumită pentru producerea de cele mai bune vinuri romanesti.
 Miros: fructe exotice, pomelo, citrice , capsuni dar si flori albe
 Gust: proaspăt de fragi, căpşuni, aciditate bună, echilibrat, cu post-gust fructat
 Cu ce meniu se serveşte: aperitiv, salate, fructe de mare, carne albă, mezeluri uscate, pizza, paste
 Temperatura de servire: 13°C28,88 RON
 
                     
                                    