Vin & Şampanie

Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 11
  2. 12
  3. 13
  4. 14
  5. 15
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Litraj: 0,75L Eliminare
  • LacertA - Cuvee X 2015 - 0.75L, Alc: 13.5% LacertA - Cuvee X 2015 - 0.75L, Alc: 13.5%

    LacertA - Cuvee X 2015 - 0.75L, Alc: 13.5%

    PRODUCATOR: LACERTA WINERY
    REGIUNE: DEALU MARE
    SOI STRUGURE: CHARDONNAY, SAUVIGNON BLANC, PINOT GRIS, RHEIN RIESLING, FETEASCA ALBA

    Vin alb cu nuante de citrice, mere, grapefruit, banane si iarba proaspat cosita. Gust proaspat, cu un echilibru deosebit intre alcool, aciditate si restul de zahar.

    Temperatura optima de consum: 8 - 10°C.

    Recomandat cu: Preparate din peste, fructe de mare, carne alba.
    70,69 RON
  • LacertA - Cuvee IX 2015 - 0.75L, Alc: 14.4% LacertA - Cuvee IX 2015 - 0.75L, Alc: 14.4%

    LacertA - Cuvee IX 2015 - 0.75L, Alc: 14.4%

    PRODUCATOR: LACERTA WINERY
    REGIUNE: DEALU MARE
    SOI STRUGURE: CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, FETEASCA NEAGRA, SHIRAZ

    Vin cu o culoare rosie intensa, cu aroma de fructe de padure rosii si negre, visine, coacaze si zmeura. Maturarea la barrique timp de un an adauga nuante de vanilie, cafea, ciocolata si condiment.

    Temperatura optima de consum: 17 - 19°C.

    Recomandat cu: Carne rosie, in special vanat, branzeturi puternic aromate si ciocolata.
    103,41 RON
  • LacertA - Chardonnay 2017 - 0.75L, Alc: 14%

    PRODUCATOR: LACERTA WINERY
    REGIUNE: DEALU MARE
    SOI STRUGURE: CHARDONNAY

    Vin cu personalitate puternica, cu aroma de citrice, banana si fructe tropicale. In gust se regasesc nuante de unt proaspat care dau onctuozitate vinului.

    Temperatura optima de consum: 8-10 °C

    Recomandat cu:

    Pui si peste la gratar, fructe de mare, carne alba, branzeturi
    53,90 RON
  • Corcova - Sauvignon Blanc 2016 - 0.75L, Alc: 13.5% Corcova - Sauvignon Blanc 2016 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Corcova - Sauvignon Blanc 2016 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Aflat printre puţinele soiuri albe care se pretează învechirii, Chardonnay este în această ipostază un vin cu multă personalitate. Galben deschis cu reflexii argintii, reuneşte într-o asamblare armonioasă nuanţe de citrice, unt şi migdale, ce îi conferă un grad de complexitate ridicat. Finalul este plăcut, uşor condimentat şi cu atât mai favorabil unor asocieri gastronomice îndrăzneţe, din universul alcătuit de aperitive, peşte şi carne de pasăre. Se serveşte la 12-14 grade Celsius.
    38,50 RON
  • Crama Girboiu - Cuartz vin spumant roze 0.75L, Alc: 12%

    Acest spumant este conceput cu migala de Crama Garboiu pentru a oferi un mixt de jovialitate, ghust si textura, toate infasurate intr-un parfum fructuos si floral. definit cu o culoare roze-somon, cu un parfum ce aminteste de cirese si zmeura, uimeste intr-un postgust curat si savuros, cu inflexiuni de coacaze negre. spumantul este realizat cu intentia de a darui surprize senzoriale placute in orice moment al zilei.

    Recomandat cu deserturi din fructe, servit la o temperatura de 6-8 grade celsius.
    35,34 RON
  • La Bastide Saint Dominique - Chateauneuf du Pape rouge 2015 - 0.75L, Alc: 15% La Bastide Saint Dominique - Chateauneuf du Pape rouge 2015 - 0.75L, Alc: 15%

    La Bastide Saint Dominique - Chateauneuf du Pape rouge 2015 - 0.75L, Alc: 15%

    PRODUCATOR / PODGORIE: LA BASTIDE SAINT DOMINIQUE
    ANUL DE RECOLTA: 2015
    REGIUNE / TARA: A.O.C. CHATEAUNEUF DU PAPE / VALLEE DU RHONE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: GRENACHE / SYRAH / MOURVEDRE / CINSAULT
    VOL. ALC.: 14%

    VIN ROSU SEC.

    ASPECT: De un rosu purpuriu intens, opac, cu nuante de grena.

    MIROS: Distinct fructat si elegant de vegetale si de o lemnozitate dicreta, savuros de mure, dude rosii si afine, sustinut de arome delicate minerale.

    GUST: Placut, fructat si carnos (de o corpolenta medie spre mare, cu tanini eleganti si o aciditate bine integrata), distinct de coacaze, cirese negre, dude rosii si afine; are o lemnozitate fina, bine asimilata, un vin echilibrat, armonios si cremos, cu un gust remanent lung.

    ASOCIERE CULINARA: Un vin 'gourmet' ce necesita mancare pt. a fi pus in valoare. Perfect langa preparate elaborate din carne rosie sau maruntaie, pregatite la cuptor sau la ceaun: tocanite de ficat sau muschiulet de porc, cotlet de vita la tava, pulpa de miel sau prepelita la cuptor. Dintre branzeturi, se asociaza bine cu cele moi si semimoi (Gorgonzola, Danish Blue, Camembert).

    TEMP. DE SERVIRE: 14-16º C (Se recomanda decantarea, chiar inainte de servire)
    198,97 RON
  • Chateau Les Ormez de Pez - Saint Estephe rouge 2009 - 0.75L, Alc: 13.5% Chateau Les Ormez de Pez - Saint Estephe rouge 2009 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Chateau Les Ormez de Pez - Saint Estephe rouge 2009 - 0.75L, Alc: 13.5%

    PRODUCATOR / PODGORIE: ORMEZ DE PEZ
    ANUL DE RECOLTA: 2009
    REGIUNE / TARA: A.O.C. SAINT-ESTEPHE / BORDEAUX / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CUPAJ CLASIC ROSU DE BORDEAUX
    VOL. ALC.: 13%

    VIN ROSU SEC.

    ASPECT: De o culoare intensa, stralucitoare, rubinie opaca cu infletiuni violacee.

    MIROS: Seducator, curat, de fructe rosii coapte, dominat de zmeura si mure, completat de accente lemnoase elegante, si delicate de condimente.

    GUST: Intens si extrem de fructat, o caracteristica bine evidentiata si in echilibru cu lemoziatea si notele de fum si vanilie. Acest cupaj, maturat in butoaie de stejar, este cremos. Vinul este echilibrat si bine structurat, are tanini moi si o aciditate medie. Gustul final ce ne ramane pe paletin, este lung si savuros.

    ASOCIERE CULINARA: Evidenta, cu carne rosie pregatita pe grill, protap, tigaie sau la gratar, invelita in prosciutto sau bacon, sau rulouri din carne de porc umplute cu legume si maruntaie, drob de miel sau haggis si chiar cu preparate in sos vanatoresc, sos brun cu Champignon brune de cultura. La finalul mesei langa branzeturi fine (Gorgonzola, Camembert) garnisite cu fructe uscate si nuca.

    TEMP. DE SERVIRE: 16-18º C (Se recomanda decantarea cu circa 30 de minute inainte de servire)
    315,47 RON
  • Poggio Al Tesoro - Solosole Vermentino doc bianco Bolgheri 2015 - 0.75L, Alc: 14.5% Poggio Al Tesoro - Solosole Vermentino doc bianco Bolgheri 2015 - 0.75L, Alc: 14.5%

    Poggio Al Tesoro - Solosole Vermentino doc bianco Bolgheri 2015 - 0.75L, Alc: 14.5%

    Un vin galben-pai cu nuanţe strălucitoare, proaspăt, delicat şi echilibrat. Combinaţie de arome tipică acestui soi cu nuanţe florale (flori albe şi de salcâm ) şi fructe galbene( banane şi caise ). Îl recomandăm impreună cu aperitive, peşte sau legume.
    97,53 RON
  • La Bastide Saint Dominique - Cotes du Rhone rouge 2015 - 0.75L, Alc: 12.5% La Bastide Saint Dominique - Cotes du Rhone rouge 2015 - 0.75L, Alc: 12.5%

    La Bastide Saint Dominique - Cotes du Rhone rouge 2015 - 0.75L, Alc: 12.5%

    PRODUCATOR / PODGORIE: LA BASTIDE SAINT DOMINIQUE
    ANUL DE RECOLTA: 2015
    REGIUNE / TARA: A.O.C. COTES DU RHONE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: GRENACHE / SYRAH
    VOL. ALC.: 14%

    VIN ROSU SEC.

    ASPECT: De o culoare placuta de un rosu intens, profund, cu nuante de grena.

    MIROS: Puternic, fructat si vegetal, savuros de coacaze si afine, sustinut de arome delicate minerale.

    GUST: Savuros, carnos, extrem de fructata, distinct de coacaze, cirese negre, mure si afine, de o lemnozitate subtila, bine incorporata, delicata de cedru, un vin cremos, cu tanini moi si un gust remanent lung si elegant.

    ASOCIERE CULINARA: Evident ca este pus in valoare langa preparate din carne rosie sau maruntaie, ca antreuri sau fel principal: scaricica, ficat sau ceafa de porc, muschiulet, fudulii sau cotlet de vita, pulpa de miel sau prepelita la tava. Dintre branzeturi, se asociaza bine cu cele moi si semimoi, branzeturi proaspete de oaie sau capra.

    TEMP. DE SERVIRE: 14-16º C (Nu se recomanda decantarea)
    70,69 RON
  • Corte Giara - Pinot Grigio delle Venezie igt, bianco 2016 - 0.75L, Alc: 12.5% Corte Giara - Pinot Grigio delle Venezie igt, bianco 2016 - 0.75L, Alc: 12.5%

    Corte Giara - Pinot Grigio delle Venezie igt, bianco 2016 - 0.75L, Alc: 12.5%

    PRODUCATOR / PODGORIE: CORTE GIARA
    ANUL DE RECOLTA: 2016
    REGIUNE / TARA: I.G.T. VENEZZIE / VENETO / ITALIA
    SOIUL / SOIURILE: PINOT GRIGIO
    VOL. ALC.: 12.5%

    VIN ALB SEC.
    ASPECT: Are o culoare de un galben pai cu usoare tente de argintii.
    MIROS: Subtil si suav, cu arome placute florale imbogatite de accente de fructe si vegetale.
    GUST: Proaspat si racoritor, un vin lejer de corpolenta medie, floral si vegetal, si cu un gust remanent persistent, placut citric; perfect pentru serile calduroase de vara.

    ASOCIERE CULINARA: Perfect ca aperitiv servit inainte de luarea mesei, dar si langa antreuri sau preparate fel principal vegan, vegetariene sau pe baza de fructe de mare sau peste oceanic (spanac sote cu seminte de pin, mix de salata cu nuca si sos Thousand Islands, paella cu fructe de mare). La finalul mesei, poate fi servit langa branzeturi tari (Emmentaler, Cheddar) garnisite cu struguri albi proaspeti si felii de mar verde.
    TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda aerarea / decantarea)
    41,89 RON
  • Avincis - Cramposie Selectionata 2018 - 0.75L, Alc: 13%

    AVINCIS - CUVEE PETIT - SAUVIGNON BLANC
    PRODUCATOR / PODGORIE: AVINCIS VINURI

    Recoltarea se face manual, în lădiţe de numai 18 kg, pentru ca strugurii să rămână cât mai intacţi posibil. Culegătorii noştri aleg numai strugurii buni şi sănătoşi. Urmărirea maturării strugurilor şi a dezvoltării aromei are loc în mod regulat, pentru a se identifica data ideală de recoltare.
    Strugurii sunt sortaţi pentru a doua oară pe bandă transportoare pentru a ne asigura că au fost culeşi numai cei copţi şi sănătoşi.
    Strugurilor li se îndepărtează ciorchinii şi sunt maceraţi într-o presă pneumatică închisă, sub atmosferă protectoare.
    Fermentarea se face în cisterne de inox, cu controlul permanent al temperaturii, folosindu-se drojdii selectate pentru păstrarea aromelor.

    Degustare:

    Culoarea sa este galben foarte deschis, cu discrete reflexii verzi.
    Acest vin are un buchet proaspăt şi expresiv de pară şi măr verde.
    Gustul său este plin de viaţă, cu note citrice şi de măr verde combinate cu o mineralitate persistentă.
    Acest vin poate fi consumat imediat dar îşi va păstra prospeţimea şi în următorii 2 -3 ani.

    Recomandări privind servirea:

    - A se servi la 7 ̊C.
    - Este un vin potrivit oricărei ocazii.
    - Acompaniază foarte bine aperitivele.
    - Vă recomandăm să îl consumaţi alături de peşte la grătar saufructe de mare.
    45,10 RON
  • Gitana - Autograf - Merlot 2014 - 0.75 L, Alc: 14% Gitana - Autograf - Merlot 2014 - 0.75 L, Alc: 14%

    Gitana - Autograf - Merlot 2014 - 0.75 L, Alc: 14%

    GITANA WINERY - AUTOGRAF MERLOT
    REGIUNE / TARA: VALUL LUI TRAIAN / REPUBLICA MOLDOVA
    SOIUL: MERLOT
    VOL. ALC.: 14%

    Macerarea pe boștină și fermentarea au loc în cuve de lemn de stejar, pentru o perioadă de 20 de zile. Fermentarea se realizează doar cu ajutorul drojdiilor indigene.
    Macerarea este realizată cu scopul extragerii taninurilor moi și pentru a produce vinuri echilibrate, cu o structură complexă.
    Vinul este desăvârșit după o perioadă de maturare de circa 14 luni în butoaie de stejar provenite din Krasnodar, în condiții controlate de umiditate și temperatură. Fermentarea malolactică se petrece în butoaie de stejar de 50 hl.

    Note de degustare:
    - De o culoare rubinie închisă, cu reflexii purpurii, acest vin intens impresionează prin aromele complexe de fructe de pădure.
    - Este un vin consistent și echilibrat, cu tainuri catifelate, nuanțe de prune uscate si ciocolată amară, cu un post-gust prelung și delicat.

    Recomandări culinare: Se poate asocia cu preparate din carne la grătar, carne roșie, carne de curcan sau rață.
    Temperatura / recomandare de consum: 16-18 ° C
    Potențial de învechire: Lung
    48,68 RON
  • Gitana - Autograf - Cabernet Sauvignion 2014 - 0.75L, Alc: 14% Gitana - Autograf - Cabernet Sauvignion 2014 - 0.75L, Alc: 14%

    Gitana - Autograf - Cabernet Sauvignion 2014 - 0.75L, Alc: 14%

    GITANA WINERY - AUTOGRAF CABERNET SAUVIGNON
    REGIUNE / TARA: VALUL LUI TRAIAN / REPUBLICA MOLDOVA
    SOIUL: CABERNET SAUVIGNON
    VOL. ALC.: 14%

    Macerarea pe boștină și fermentarea au loc în cuve de lemn de stejar, pentru o perioadă de 20 de zile. Fermentarea se realizează doar cu ajutorul drojdiilor indigene.
    Macerarea este realizată cu scopul extragerii taninurilor moi și pentru a produce vinuri echilibrate, cu o structură complexă.
    Vinul este desăvârșit după o perioadă de maturare de circa 14 luni în butoaie de stejar de cca 50 hl, provenite din Krasnodar, în condiții controlate de umiditate și temperatură. Fermentarea malolactică se petrece în butoaie de stejar.

    Note de degustare:

    Vizual: limpede, roşu rubiniu intens.
    Olfactiv: cu aromă intensă de mure, cacao, cafea, cu note de piper negru.
    Gustativ: plin, echilibrat, cu tentă accentuată de coacăză neagră și roșie, taninuri puternice și o astringență bine temperată.

    Recomandări culinare: Se poate asocia cu preparate din carne afumată, carne la grătar, ciuperci și legume prăjite, brânzeturi sau bucate puternic condimentate.
    Temperatura / recomandare de consum: 16-18 ° C
    Potențial de învechire: Lung
    48,68 RON
  • Gitana - Autograf - Feteasca Regala 2016 - 0.75L, Alc: 13.5% Gitana - Autograf - Feteasca Regala 2016 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Gitana - Autograf - Feteasca Regala 2016 - 0.75L, Alc: 13.5%

    GITANA WINERY - AUTOGRAF FETEASCA REGALA
    REGIUNE / TARA: VALUL LUI TRAIAN / REPUBLICA MOLDOVA
    SOIUL: FETEASCA REGALA
    VOL. ALC.: 13%

    Strugurii colectați sunt desciorchinați și trimiși la criomacerare. Tehnica criomacerării constă în menținerea mustului în contact cu boștina timp de 24 de ore, la o temperatură de 2°C. După limpezire, mustul este supus unei fermentații alcoolice supravegheate, la o temperatură controlată de 16-18°C. Acest proces permite extragerea substanțelor aromatice din pielița strugurilor, oferind vinului o aromă tipică. Maturat în vase tehnologice cu batonnage timp de 4 luni.

    Note de degustare:
    - Vizual: limpede cristalin, galben pai.
    - Olfactiv: delicat, cu arome de floare de salcâm și flori de câmp.
    - Gustativ: vioi, proaspăt, cu o aciditate plăcută, armonios, nobil, cu nuanțe de fructe și un post-gust fin de caramel.

    Recomandări culinare: Însoțește foarte bine mâncărurile cu fructe de mare, pește și bucatele din carne albă.
    Temperatura / recomandare de consum: 14-16 ° C
    Potențial de învechire: Mediu

    Premii:
    - CHIȘINĂU WINES AND SPIRITS CONTESTS 2012 – diplomă de merit pentru Fetească Regală 2011
    - CHIȘINĂU WINES AND SPIRITS CONTEST 2013 – medalie de argint pentru Fetească Regală 2012
    41,89 RON
  • Avincis - Vila Dobrusa (fr+pg+tr) rosu, demisec 2017 - 0.75 L, Alc: 12.5%

    PRODUCATOR: AVINCIS
    REGIUNE: DRAGASANI
    SOI STRUGURE: FETEASCA REGALA – PINOT GRIS & TAMAIOASA ROMANEASCA

    Acest cupaj are o culoare galben deschis cu reflexe verzui. Gustul sau este viu cu aciditate intepatoare si arome delicate de miere. Cupajul este format din Feteasca Regala, Pinot Gris si Tamaioasa Romanească. Vinul prezinta un buchet cu note de piersica si lamaie.

    Va sfatuim sa degustati acest vin foarte rece, la 7˚C, alaturi de branza de capra sau aperitive, salate de sezon si peste la gratar.

  • Avincis - Vila Dobrusa Negru de Dragasani si Merlot 2017 - 0.75L, Alc: 14%

    PRODUCATOR: AVINCIS
    REGIUNE: DRAGASANI
    SOI STRUGURE: NEGRU DE DRAGASANI & MERLOT

    Culoarea acestui vin este violet inchis cu reflexe profunde de rubin. Cupajul este format din Negru de Dragasani si Merlot, iar gustul sau prezinta arome de fructe de padure, structura rotunda si aciditate proaspata. A se degusta la 17°C.

    Acompaniaza foarte bine carnea la gratar sau mancarea asiatica.


    28,80 RON
  • Avincis - Vila Dobrusa rose 2018 - 0.75L, Alc: 13%

    PRODUCATOR: AVINCIS
    REGIUNE: DRAGASANI
    SOI STRUGURE: ROSÉ - CABERNET SAUVIGNON

    Este un vin cu gust proaspat si racoritor , cu o culoare asemanatoare cu cea a cojii de ceapa, deschis, cu reflexii portocalii si un buchet cu arome de grepfruit si zmeura.

    Va sugeram sa il serviti foarte rece, la 7˚C, alaturi de aperitive reci. Acompaniaza foarte bine salatele proaspete de sezon, pestele la gratar sau puiul in sos dulce-picant.

  • Avincis - Vila Dobrusa Cabernet Sauvignon 2016 - 0.75L, Alc: 13.5%

    PRODUCATOR: AVINCIS
    REGIUNE: DRAGASANI
    SOI STRUGURE: ROSÉ - CABERNET SAUVIGNON

    Este un vin cu gust proaspat si racoritor , cu o culoare asemanatoare cu cea a cojii de ceapa, deschis, cu reflexii portocalii si un buchet cu arome de grepfruit si zmeura.

    Va sugeram sa il serviti foarte rece, la 7˚C, alaturi de aperitive reci. Acompaniaza foarte bine salatele proaspete de sezon, pestele la gratar sau puiul in sos dulce-picant.

  • Avincis - Vila Dobrusa Sauvignon Blanc 2017 - 0.75L, Alc: 13%

    PRODUCATOR: AVINCIS
    REGIUNE: DRAGASANI
    SOI STRUGURE: SAUVIGNON BLANC

    Acest vin are o culoare galben transparent, cu reflexii verzui si un buchet cu arome de fructe exotice. Gustul acestui vin este proaspat si rotund, cu arome de lamaie.

    Va recomandam sa il serviti foarte rece, la 7˚C, alaturi de branza de capra, gustari si aperitive. Acompaniaza, de asemenea, foarte bine salatele proaspete de sezon sau pestele la gratar.
    28,80 RON
Pagina:
  1. 11
  2. 12
  3. 13
  4. 14
  5. 15
Grilă Listă