Vin & Şampanie

Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 10
  2. 11
  3. 12
  4. 13
  5. 14
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Culoare: Vin rosu Eliminare
  • Tenuta Valleselle - Aureum Acinum Amarone Della Valpolicella 2013- 0.75L, Alc: 15% Tenuta Valleselle - Aureum Acinum Amarone Della Valpolicella 2013- 0.75L, Alc: 15%

    Tenuta Valleselle - Aureum Acinum Amarone Della Valpolicella 2013- 0.75L, Alc: 15%

    Regiunea Veneto este una dintre cele mai renumite regiuni din Italia atat pentru cantitatea vinurilor cat si pentru calitatea acestora, acestea castigand numeroase premii nationale cat si internationale. Complexitatea acestui vin provine din cupajarea a trei soiuri cunoscute pe piata din Italia: Corvina, Corvinone si Rondinella. Strugurii sunt culesi la maturitate optima pentru a oferi structura si echilibru aromatic vinului.

    ASPECT: Rosu rubiniu intens.
    MIROS: Fructele rosii coapte ca ciresele, inunda simturile fiind urmate de cele de ciocolata si lemn dulce lasand condimentele sa isi faca simtita prezenta ulterior.
    GUST: Imbinarea de arome de condimente provenite de la butoaie si fructe rosii ofera finete si eleganta vinului lasand ca in post gustul lung si delicat sa se regaseasca aromele de condimente.
    ASOCIERE CULINARA: Se preteaza a fi servit cu carne rosie la gratar cu sosuri usor condimentate sau branzeturi maturate.
    TEMPERATURA DE SERVIRE: 18-20°C
    276,20 RON
  • Chateau Ferran - St. Pierre, Bordeaux Rouge Superieur BIO 2017 - 0.75L, Alc: 12.5% Chateau Ferran - St. Pierre, Bordeaux Rouge Superieur BIO 2017 - 0.75L, Alc: 12.5%

    Chateau Ferran - St. Pierre, Bordeaux Rouge Superieur BIO 2017 - 0.75L, Alc: 12.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2017

    REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX / FRANȚA

    SOIUL / SOIURILE: MERLOT, CABERNET SAUVIGNON, CABERNET FRANC

    VOL. ALC.: 12.5%

    VIN ROȘU SEC


    Chateau Ferran este rezultatul efortului de a crea un vin autentic de pe pământul iubit de toţi cei care îi culeg roadele. Podgoria este situată în Saint Pierre de Bat, în regiunea Haut-Benauge, la sud-vest de regiunea viticolă Entre-Deux-Mers. Soiul Cabernet Sauvignon, aflat în mare proporţie la cupajele St. Pierre, este cultivat in proporţie de 40% pe cele 35 de hectare, lucrate anual.

    ASPECT: O culoare intensă de roşu rubin, cu opacitate mare în sticla proprie sau într-un pahar pentru vin roşu.

    MIROS: Uşor dulce, urmat de arome de fructe roşii, condimente şi piele.

    GUST: Deşi este un cupaj de soiuri roşii consistente, producătorii de la Chateau Ferran au obţinut un vin proaspăt cu aciditate moderată şi tanini de nivel potrivit pentru cei care preferă un post-gust din condimente şi piele.

    TEMP. DE SERVIRE: 15-18 ºC.

    ASOCIERE CULINARĂ: Vinul roşu este potrivit la carnea roşie. Acest cupaj nu face excepţie, de aceea se poate savura oricând la mese cu meniuri bazate pe carne de vită, carne de viţel, vânat şi păsări de ţară.
    65,45 RON
  • Chateau de Berne - Terres rouge 2016 - 0.75L, Alc: 13% Chateau de Berne - Terres rouge 2016 - 0.75L, Alc: 13%

    Chateau de Berne - Terres rouge 2016 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2016

     

    REGIUNE / ȚARĂ: PROVANCE / FRANȚA

     

    SOIUL/SOIURILE: SYRAH, CABERNET SAUVIGNON

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ROȘU SEC.  Chateau de Berne se află în regiunea franceză Provance, pe loturi în care s-a început cultivarea viței de vie în urmă cu 2000 de ani, în timpul Imperiului Roman.  În fapt, clădirile vinăriei sunt construite pe terenuri ocupate de grecii antici, pe care a fost construit apoi drumul roman Via Aurelia, care făcea legătura între Italia și Spania, în timpul Imperiului.

     

    Terenurile au avut mai mulți stăpâni însă strugurii au rămas, de-a lungul secolelor, rodul pământului fertil. Vița aflată la altitudine de 250 până la 330 de metri, extrage nutrienții din solul bogat în calcar, are parte de mult soare, vânt și ploi. Clima Mediteraneeană și influențele climatice de pe continent, în particular temperaturile scăzute din timpul nopții, asigură o coacere și recoltare târzie, față de teritoriile de pe coastă. Vinul roșu, obținut din soiurile Syrah și Cabernet Sauvignon au o personalitate complexă și, invitabil, robustă, datorită parfumului și aromelor de fructe și condimente locale și exotice.

     

     

     

    ASPECT: Roșu dens cu reflexii de rubine granate.

     

    MIROS: Parfum de fructe negre, jeleu din coacăze de Burgundia, cu note de piper Timut, din Nepal și cicoare Zan din sudul Franței.

     

    GUST: Arome fine, fructate și echilibrate, urmate de un finish cu cicoare, menit să aducă simetrie unui vin matur, de o consistență evidentă, ce trebuie savurat cu măsură.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Terres de Berne roșu este pus în valoare de o friptură de vită generoasă, cu ierburi din Provance, budincă neagra la gratar și tocană à la provençal.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16° - 18 °C

     

    58,31 RON
  • Floarea Soarelui - fet. neagra, vin rosu demisec 2017 - 0.187L, Alc: 13% Floarea Soarelui - fet. neagra, vin rosu demisec 2017 - 0.187L, Alc: 13%

    Floarea Soarelui - fet. neagra, vin rosu demisec 2017 - 0.187L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ:  2017

     

    REGIUNE / ȚARĂ: DEALU MARE / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: FETEASCĂ NEAGRĂ

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ROȘU DEMISEC:  Floarea Soarelui demisec din soiul Fetească Neagră e produs de Cramele Halewood, filiala românească a companiei britanice Halewood Internațional. Domeniile Halewood au 350 de hectare de vie cultivată în regiunile Dealu Mare, Podișul Transilvaniei și Murfatlar.

     

    Din portofoliul celor 15 brand-uri de vinuri liniștite și spumante, produse de Cramele Halewood, Floarea Soarelui - Fetească Neagră, demisec, este produs din Fetească Neagră, un soi de struguri autentic românesc, folosit pentru vinuri mono-soi, bogate în arome și catifelate.

     

     

    ASPECT: Roșu rubiniu.

     

    MIROS: Condimente, fructe de pădure și vegetale.

     

    GUST: Cramele Halewood ne oferă un vin cu personalitate, corpolent și complex, mulțumită aromelor de alune, migdale, lemn dulce, prună, coacaze, cireșe negre și marțipan.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Se serveste alături de preparate din carne roșie, paste sau brânzeturi.

     

    TEMP. DE SERVIRE:  16 - 18°C

     

    5,62 RON
Pagina:
  1. 10
  2. 11
  3. 12
  4. 13
  5. 14
Grilă Listă