Vin & Şampanie

Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 7
  2. 8
  3. 9
  4. 10
  5. 11
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Culoare: Vin rosu Eliminare
  1. Poggio ai Santi - Montepulciano D`Abruzzo doc rosso, 2015- 0.75L, Alc: 13% Poggio ai Santi - Montepulciano D`Abruzzo doc rosso, 2015- 0.75L, Alc: 13%
    PRODUCATOR / PODGORIE: TINAZZI / POGGIO AI SANTI
    ANUL DE RECOLTA: 2015
    REGIUNE / TARA: D.O.C. / ABRUZZO / ITALIA
    SOIUL / SOIURILE: MONTEPULCIANO (100% MONTEPULCIANO)
    VOL. ALC.: 13%

    VIN ROSU DEMISEC din struguri proveniti din cea mai buna podgorie din Abruzzo, vinificat dupa metode traditionale. Mustul este tinut in contact coaja strugurelui timp de 8-10 zile. Este fermentat la temperaturi controlate de 24-26º C in tancuri de inox.

    ASPECT: Rosu rubiniu, placut si imbietor.

    MIROS: Arome delicate de fructe rosii.

    GUST: Vin echilibrat, tanar si vibrant, savuros, de o aciditate ferma si un gust fructos, structurat din coacaze si mure rosii.

    ASOCIERE CULINARA: Se imbina frumos cu mancaruri din carne rosie, simple la rotisor sau pe gril, fara sosuri grele servite langa garnituri din legume sotate. Se asociaza de asemenea cu branzeturi tinere, tari (Jalsberg - Norvegia) sau moi (Mozzarella proaspata - Italia).

    TEMP. DE SERVIRE: 16-18º C (Nu necesita decantare)
    36,65 RON
  2. Allegrini - Pallazo della Torre igt, rosso 2010 - 0.75L, Alc: 13.5% Allegrini - Pallazo della Torre igt, rosso 2010 - 0.75L, Alc: 13.5%
    Un vin roşu catifelat, bine echilibrat, cu note de fructe mature, cu pulpă. Acest vin are o culoarea roşu rubiniu profund şi uşor de asociat, cu diferite feluri de mâncare italiană, mai presus de toate, risottos,în special cele aromate cu şofran, ciuperci porcini şi de carne de porc. Vinul excelează atunci când se asociază cu Şuncă de Parma şi brânzeturile maturate-mediu, în special Parmigiano Reggiano, Pecorino şi Monte Veronese. Aroma încântătoare de struguri stafidiţi este îmbunătăţiţă, dacă vinul este servit la 18 ° C, într-un pahar cu deschidere largă.
    151,84 RON
  3. Se produce prin culesul selectiv al strugurilor din cele mai valoroase parcele de Cabernet Sauvignon, Merlot si Feteasca Neagra, vita de vie avand o varsta medie de circa 37 - 40 ani. Vinificarea separata a celor trei soiuri din cupaj. Struguri selectati pe banda de triere, flux menajat de prelucrare. Metoda de vinificatie in rosu: clasica pe bostina, in vase mici de inox la 26-28°C, Cabernet Sauvignontimp de 29 zile, Merlot–23 zile si Feteasca Neagra–19 zile. Fermentatie malolactica desavarsita imediat dupa cea alcoolica, in barrique. 100% maturat in baricuri de stejar romanesc din care: 88% noi si 12% la a doua utilizare timp de 9-10 luni. In cupaj concura cele mai valoroase butoaie, procentele de participare ale fiecarui soi fiind: Cabernet Sauvignon 70%, Merlot 20% si Feteasca Neagra 10%. Invechire la sticla minimum 30 luni.
  4. VINUL CAVALERULUI

    PRODUCATOR: S.E.R.V.E.
    REGIUNE / TARA: COLINELE DOBROGEI / ROMANIA
    SOIUL: CABERNET SAUVIGNON

    Vinul Cavalerului Cabernet Sauvignon, obtinut din struguri selectionati si culesi manual, a fost partial baricat timp de 12 luni, pentru a obtine echilibrul corect intre aromele intense de fructe rosii si taninii puternici. Rezultatul este un vin proaspat, fructat, cu aciditate discreta si placuta, ce exprima corect caracteristicile tipice ale acestui soi. Va recomandam sa serviti acest vin la o temperatura de 18 ⁰C, in compania unor preparate din carne rosie cu sos, vanat sau branzeturi.

    Miros: nas proaspat si fructat; visine, coacaza rosie, vanilie

    Gust: fructe rosii, coacaze, afine; aciditate placuta si tanini eleganti

    Cu ce meniu se serveste: preparate pe baza de carne, cu sosuri, branzeturi

    Temperatura de servire: 18⁰C
    28,88 RON
  5. PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD
    REGIUNE / TARA: PAYS D’OC / LANGUEDOC-ROUSSILLON / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: SYRAH
    VOL. ALC.: 13%
    VIN ROSU SEC.
    ASPECT: De o culoare intensa de un rosu purpura.
    MIROS: Complex si expresiv, o adevarata ‘parada’ de fructe negre de padure (mure si coacaze) completate de arome ierboase si condimentate (distincte de piper).
    GUST: O placere pentru papilele gustative, initial extrem de fructat, catifelat si matasos, cu tanini moi, de o corpolenta medie, de o persistenta la final a gustului remanent, lunga si condimentata.
    ASOCIERE CULINARA: Perfect cu preparate din carne de miel, coaste sau pulpa la tava, cu ierburi aromate si cartofi cu fenicul si rozmarin, sau langa carne rosie preparata ca in sezonul de iarna, condimentata cu nucsoara, scortisoara, piper, cuisoare si portocale. La finalul mesei, insoteste elegant, branzeturi fine (Brie de Melun, Langres, branza de burduf invechita) garnisite cu stafide rosii si crackers Wasa, sau mousse-uri de ciocolata, ornata cu chilli.
    TEMP. DE SERVIRE: 18-20o C (Se recomanda decantarea inainte de servire)
    32,73 RON
  6. Almaviva - Puente Alto, Central Valley rosso Chile 2012 - 0.75L, Alc: 15% Almaviva - Puente Alto, Central Valley rosso Chile 2012 - 0.75L, Alc: 15%
    PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD & VINA CONCHA Y TORO
    ANUL DE RECOLTA: 2012
    REGIUNE / TARA: PUENTE ALTO / VALLE DE MAIPO / CHILE
    SOIUL / SOIURILE: 67% CABERNET SAUVIGNON / 25% CARMENERE / 5% CABERNET FRANC / 2% MERLOT / 1% PETIT VERDOT
    VOL. ALC.: 15%

    VIN ROSU SEC, ce a obtinut 92 de puncte in Wine Spectator pentru vintage 2008, primeste in genere intre 92 si 95 de puncte din partea lui Robert Parker si Wine Spectator si a fost cotat nu odata Best Chilean premium Wine.
    În 1997, baroana Pilippine de Rothschild, Președinte al Consiliului Consultativ de la Baron Philippe de Rothschild SA, și Eduardo Guilisasti Tagle, președintele Viña Concha y Toro SA, au încheiat un acord de parteneriat cu scopul de a crea un vin franco-chilian excepțional numit Almaviva .
    Produse sub supravegherea tehnică comună a ambilor parteneri, prima recoltă a avut un succes internațional imediat după lansarea sa în 1998.
    Nu există încă nici o clasificare oficiala a vinurilor in Chile dar cu toate acestea, lansarea Almaviva a dat naștere categoriei Primer Orden, un termen spaniol care corespunde conceptului francez de Grand Cru sau termenului in limba engleză de Estate Grown.
    Almaviva este un “assemblage” extrem de reusit al intalnirii intre metoda franceza de vinificatie, traditie si savoir-faire cu terroir-ul, solul si clima din Chile.

    ASPECT: Culoare opaca, densa de un rosu cu nuante de visina putreda si inflexiuni de grena.

    MIROS: Delicat de coacaze coapte, capsuni salbatice si mure negre, in amestec cu arome minerale si note fine de vanilie, cafea, lemn dulce si condimente.

    GUST: De un echilibru exceptional, tanini maturi si extrem de bine structurati, rafinati, un gust concentrat de o textura catifelata si cremoasa cu un buchet aromios si bogat. Un vin complex, gratios, “precis” in caracteristica-i de mineralitate, cu un gust final de o mare expresivitate.

    ASOCIERE CULINARA: Langa preparate elegante din carne rosie si vanat: Beef Stroganoff, Beef Wellington, coaste de miel cu crusta de nuca si fistic servite cu jeleu de menta, cotlete de porc impanate cu usturoi si mirodenii, preparate la cuptor, Filet Mignon , cotlete de miel inabusite la tigaie in suc de rodii, vita sau pork Teriyaki, cotlete de porc in sos de cidru de mere, Osso Buco, porcusor de lapte la cupor, tocanite vanatoresti sau carne de mistret la tava asezonata cu trufe.

    TEMP. DE SERVIRE: 20-22º C (Se recomanda decantarea cu circa 30-45 de minute inainte de servire; se poate consuma acum sau imbatranii la sticla pentru 10-15 ani de la anul de productie)
    916,30 RON
  7. Gitana - Classico - Merlot 2013 - 0.75L, Alc: 14% Gitana - Classico - Merlot 2013 - 0.75L, Alc: 14%
    REGIUNE / TARA: VALUL LUI TRAIAN / REPUBLICA MOLDOVA
    SOIUL: MERLOT
    VOL. ALC.: 12.5%

    Macerarea pe boștină și fermentaţia durează aproximativ 20 de zile în căzi din lemn de stejar, după care vinul trece prin fermentarea malolactică în butoaie de lemn. Fermentarea este realizată doar cu ajutorul drojdiilor indigene. Maturarea de aproximativ 2 ani are loc în butoaie de stejar din Krasnodar, în condiții controlate de umiditate și temperatură, optime înnobilării vinului.

    Vizual: limpede, roşu rubiniu închis, strălucitor cu reflexii purpurii.
    Olfactiv: intens, impresionant prin aromele complexe de fructe de pădure (cireșe, mure și afine).
    Gustativ: consistent, echilibrat, cu taninuri catifelate, nuanţe de prune uscate și ciocolată amară, cu post-gust prelung, delicat.
    Recomandari culinare: Acompaniază cu succes carnea la grătar, carnea roșie, carnea de curcan sau cea de rață.
    Temperatura recomandata de consum: 16-18 ° C
  8. Gitana - Classico - Saperavi 2017 - 0.75L, Alc: 14% Gitana - Classico - Saperavi 2017 - 0.75L, Alc: 14%
    REGIUNE / TARA: VALUL LUI TRAIAN / REPUBLICA MOLDOVA
    SOIUL / SOIURI: SAPERAVI
    VOL. ALC.: 13.5%

    Strugurii sunt recoltaţi manual, iar fermentaţia are loc timp de 20 de zile, în căzi mari de stejar. În timpul fermentării nu sunt folosite produse chimice, fermenteaza sub actiunea drojdiilor indigene. Aceste lucruri permit îmbogăţirea maximă a vinului cu elemente care să-i asigure o culoare intensă și o structură echilibrată

    Vizual: roşu rubiniu intens, cu nuanţe purpurii.
    Olfactiv: aromă fină, complexă și bogată de fructe și prune uscate, la care se adaugă nuanţele de ciocolată.
    Gustativ: gust intens și complex, cu o astringenţă bine temperată, taninuri bogate și un post-gust rafinat prelung, cu note de piper.
    Recomandari culinare: Se potrivește cu carnea de miel sau de vânat, cu legume proaspete și brânzeturi mature sau semimature
    Temperatura recomandata de consum: 16-18 ° C

    Potential de invechire: Se poate consuma cu o uşoară învechire (2-3 ani). Maturarea necesită timp, dar calităţile vinului se păstrează foarte bine (7 ani si mai mult) și se intensifică gustul de frișcă în buchetul său complex.
    65,19 RON
  9. Gitana - Classico - Cabernet Sauvignon 2016 - 0.75L, Alc: 14% Gitana - Classico - Cabernet Sauvignon 2016 - 0.75L, Alc: 14%
    REGIUNE / TARA: VALUL LUI TRAIAN / REPUBLICA MOLDOVA
    SOIUL: CABERNET SAUVIGNON
    VOL. ALC.: 13.5%

    Macerarea pe boștină și fermentarea au loc în cuve de lemn de stejar, pentru o perioadă de 20 de zile. Fermentarea se realizează doar cu ajutorul drojdiilor indigene. Macerarea este realizată cu scopul de a extrage de taninuri moi și pentru a produce vinuri echilibrate, cu o structură complexă. Vinul este desăvârșit după o perioadă de maturare de circa 2 ani în butoaie de stejar provenite din Krasnodar, în condiţii controlate de umiditate și temperatură.

    Vizual: limpede, roşu rubiniu intens.
    Olfactiv Un vin de o culoare rosie intensa, in care se simte perfect aroma de pomusoare de padure, cirese negre, safian si piper verde
    Gustativ: un vin generos, nobil, care acopera cerul gurii cu valuri de fructe rosii, coacaza neagra, taninuri mature si dulcii.
    Recomandari culinare: Se poate asocia cu preparate din carne afumată, carne la grătar, ciuperci și legume prăjite, brânzeturi sau bucate condimentate.
    Temperatura recomandata de consum: 16-18 ° C

  10. Pentru iubitorii de vin roşu, care se vãd siliţi în zilele fierbinţi sã stea departe de bãutura favoritã, acest roze se constituie într-o alternativã excelentã. Deşi este fãcut pentru a fi servit rece, el pãstreazã, mai ales datoritã soiului, caracteristici predominante de vin roşu tânãr. Arome intense de fructe roşii de pãdure, dulceţuri şi zmeurã. Rotunjimea şi greutatea inevitabile, date de strugurii de Cabernet, sunt echilibrate de o aciditate proaspãtã, vioaie.
Pagina:
  1. 7
  2. 8
  3. 9
  4. 10
  5. 11
Grilă Listă