Vin & Şampanie

Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Culoare: Vin alb Eliminare
  2. Tip dulce: Brut Eliminare
  • Martini - Prosecco - 0,75L, Alc: 11.5% Martini - Prosecco - 0,75L, Alc: 11.5%

    Martini - Prosecco - 0,75L, Alc: 11.5%

    PRODUCATOR / PODGORIE: MARTINI & ROSSI
    ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
    REGIUNE / TARA: VENETO FRIULUI / ITALIA
    SOIUL / SOIURILE: GLERA
    VOL. ALC.: 11.5%
    VIN ALB SPUMANT SEC.

    ASPECT: Seducator si stralucitor, de o culoare de un galben pai cu inflexiuni argintii, efervescent.
    MIROS: Mirosul este curat si foarte proaspat, placut floral (accentuat de soc si tei), intens fructat, distinct de piersici albe si mandarine.
    GUSTL; Gustul este intens, floral si fructat (de pere, piersici, mandarine, mere), de o aciditate ridicata, usor si lejer, de o foarte mica corpolenta, si cu un gust remanent ce aminteste de coaja de portocale si lamaie.

    ASOCIERE CULINARA: Un aperitiv excelent de consumat inainte de luarea mesei, pentru pofta de mancare, sau langa mizilicuri / finger food / gustarele / amuse bouche, pe baza de fructe de mare, produse de patiserie, carne de peste, caviar, legume sau mezeluri usoare (Mortadella, sunca de Praga, parizer).
    Este ingredientul perfect pentru cocktail-uri pe baza de vin spumant (in Mimosa, Bellini si mai ales in Aperol Spritz).
    TEMP. DE SERVIRE: 3-5º C (Nu se recomanda decantarea)
    44,23 RON
  • Vinopera - Bervini 1955 - Prosecco DOC Millesimato - 0.75L, Alc: 11% Vinopera - Bervini 1955 - Prosecco DOC Millesimato - 0.75L, Alc: 11%

    Vinopera - Bervini 1955 - Prosecco DOC Millesimato - 0.75L, Alc: 11%

    PRODUCATOR / PODGORIE: BERVINI 1955
    ANUL DE RECOLTA: NV NON VINTAGE
    REGIUNE / TARA: DOC PROSECCO / VENETO - FRIULI VENEZIA GIULIA / ITALIA
    SOIUL / SOIURILE: GLERA
    VOL. ALC.: 11%
    VIN SPUMANT EXTRA DRY obtinut prin metoda Charmat.

    ASPECT: Stralucitor, de o culoare de un galben pal si de o foarte buna limpiditate.
    MIROS: Este intens, fructat, completat de arome delicate florale.
    GUST: Echilibrat, proaspat, cu o aciditate bine integrata, placut fructat (distinct de citrice si pere coapte), si de un gust final remanent, prelung si savuros.

    ASOCIERE CULINARA: Un aperitiv excelent, de servit inainte de luarea mesei sau langa amuse bouche. Este perfect cu preparate pe baza de fructe de mare, peste, sau langa salate usoare fel principal.

    TEMPERATURA DE SERVIRE: 6-8º C (Nu necesita decantare)
    24,22 RON
  • Crama Girboiu - Cuartz vin spumant alb 0.75L, Alc: 12%

    Precum cristalul ce ii poarte numele, Cuartz este reprezentat prin valoarea sa pretioasa, prin limpezimea cristalina a vinului si a mineralitatii acidulate ce iti satisface setea in zilele fierbinti de vara. Cuartz este primul spumant produs de Crama Girboiu si reprezinta mandria Cramei pt noile trenduri de vara, nu ezitati sa-l incercati.

    Acest spumant este conceput cu migala de Crama Girboiu pentru a oferi un mixt de jovialitate, gust si textura, toate infasurate intr-un parfum fructuos si floral. Definit de o culoare galben pai cu inflexiuni verzui, surprinde placut prin perlajul persistent iar gustativ denota o personalitate si o prospetime excelenta. Spumantul este realizat cu intentia de a darui surprize senzoriale placute in orice moment al zilei.
    35,34 RON
  • Recas - Spumant alb (ch) 0.75L, Alc: 11% Recas - Spumant alb (ch) 0.75L, Alc: 11%

    Recas - Spumant alb (ch) 0.75L, Alc: 11%

    Sole Spumant este nascut dintr-un vin de baza al celor de la Cramele Recas, un Chardonnay, ce a fost transformat apoi in spumant prin metoda Charmat in crama Viniviticola Tambacco din Italia. Culoare galben-pai cu inflexiuni verzui, arome de mere verzi, caise necoapte si struguri tari, perlaj fin, delicat si o mineralitate accentuata de completarea acestora cu aromele de drojdii, toate, fac acest spumant deosebit, vesel si optimist.
  • Bottega - Spumant Millesimato Brut 0.75L, Alc: 11% Bottega - Spumant Millesimato Brut 0.75L, Alc: 11%

    Bottega - Spumant Millesimato Brut 0.75L, Alc: 11%

    Bottega Millesimato provine din struguri care compun un vin spumant proaspăt și versatil.

    Recoltat un pic mai devreme, acesti struguri sunt caracterizati printr-un bob rotund galben-verde, care are un gust ușor ascuțit și parfumat. Vinificat la o temperatură scăzută, acest soi produce un vin care este parfumat și care devine strălucitor după a doua fermentare în recipiente de oțel cu metoda Charmat.
  • Crama Carastelec - Spumant Carassia Clasic - 0.75L, Alc: 12%

    Carassia, vin spumant de calitate obținut prin metodă tradițională!
    Anul recoltei: 2015

    Culoarea galben deschisă strălucește elegant prin perlajul fin și persistent al vinului. Aromele de citrice si fructe de vară, piersici, mere, pere verzi se îmbină cu notele de ierburi fine și cele de autoliză, coajă de pâine, maia. Corpolența Pinot Noir-ului și cremozitatea și finețea Chardonnay-ului se completează perfect în acest cupaj tradițional. Consistență și efervescentă persistentă dau personalitate și noblețe acestui vin, iar dozajul echilibrează stuctura vinului și accentuează aromele de autoliză. Perlaj fin persistent, postgust complex, mineral.

    Spumant vinificat 100% din Pinot Noir.

    Temperatură de servire: 6-8°C
    Temperatură de depozitare: sub 15°C
    Asocieri culinare: Paste sau risotto cu trufe, tartar de somon, legume sote, vită.
  • Bottega - Spumant Poeti brut rose - 0.75L, Alc: 11.5% Bottega - Spumant Poeti brut rose - 0.75L, Alc: 11.5%

    Bottega - Spumant Poeti brut rose - 0.75L, Alc: 11.5%

    Il Vino dei Poeti Rosé este un sortiment versatil şi proaspăt, obţinut din soiurile Raboso şi Pinot Noir. Strugurii sunt culeşi manual şi vinificaţi în rosé iar refermentarea se face în autoclavă efectuându-se la o temperatură de 14-15°C. Vinul este apoi stabilizat la rece (-3°C) timp de o săptămână, urmând ca în final să fie filtrat şi îmbuteliat.

    ASPECT: Roz.
    MIROS: Floral, cu note de căpşune, zmeură şi coacăze.
    GUST: Arome expresive de flori şi fructe proaspete, completate spre final cu accente citrice.

    Sortimentul este excelent pentru a fi savurat înainte de masă şi se potriveşte foarte bine cu aperitive, gustări şi preparate pe bază de peşte.
    33,45 RON
  • Bottega - Prosecco Stardust 0,75L, Alc: 11% Bottega - Prosecco Stardust 0,75L, Alc: 11%

    Bottega - Prosecco Stardust 0,75L, Alc: 11%

    Bottega Stardust este un sortiment elegant şi impresionant atât în interior cât şi la exterior graţie cristalelor ce îmbracă sticla de sus până jos, oferind un spectacol vizual excelent. Este obţinut din struguri Glera culeşi de pe dealurile însorite din Treviso, unde clima este perfectă pentru dezvoltarea optimă a soiului, iar temperatura menţine un echilibru perfect al acidităţii strugurilori. Unii dintre strugurii care compun acest vin spumant sunt culeşi din vii vechi de 80 de ani, care dau struguri puţini, dar cu un conţinut extrem de concentrat.


    ASPECT: Galben pai strălucitor.
    GUST: Elegant, mineral, fructat, accentuat de un perlaj fin, persistent.
    MIROS: Note proaspete de pară, piersică, măr şi citrice, învăluite în accente florale discrete.

    Sortimentul poate fi servit ca aperitiv, însă se potriveşte bine şi alături de homar, sushi sau produse de patiserie uşor dulci.
    390,62 RON
  • Bottega - Prosecco Gold DOC - 0.75L, Alc: 11% Bottega - Prosecco Gold DOC - 0.75L, Alc: 11%

    Bottega - Prosecco Gold DOC - 0.75L, Alc: 11%

    Bottega Gold este un sortiment brut proaspăt, obţinut din vinificarea strugurilor din soiul Glera. Clima de aici este extrem de favorabilă soiului, strugurii fiind culeşi manual, pentru a asigura calitatea produsului, iar mustul obţinut prin presare uşoară este păstrat în tancuri din oţel inoxidabil la temperaturi joase, pentru a-i păstra prospeţimea. Fermentaţia durează aproximativ 40 de zile, la o temperatură controlată de 14-15°C, folosind metoda Charmat.


    ASPECT: Galben pai.
    MIROS: Note de fructe, măr şi pară, completate de tonuri de flori de salcâm şi lăcrămioare.
    GUST: Proaspăt şi armonios, care combină cu eleganţă arome delicate de flori şi fructe.

    Sortimentul poate fi savurat ca aperitiv şi se potriveşte foarte bine alături de feluri principale pe bază de carne de peşte sau pui.
    94,11 RON
  • Bottega - Prosecco Gold DOC Magnum - 1.5L, Alc: 11% Bottega - Prosecco Gold DOC Magnum - 1.5L, Alc: 11%

    Bottega - Prosecco Gold DOC Magnum - 1.5L, Alc: 11%

    Bottega Gold este un sortiment brut proaspăt, obţinut din vinificarea strugurilor din soiul Glera. Clima de aici este extrem de favorabilă soiului, strugurii fiind culeşi manual, pentru a asigura calitatea produsului, iar mustul obţinut prin presare uşoară este păstrat în tancuri din oţel inoxidabil la temperaturi joase, pentru a-i păstra prospeţimea. Fermentaţia durează aproximativ 40 de zile, la o temperatură controlată de 14-15°C, folosind metoda Charmat.


    ASPECT: Galben pai.
    MIROS: Note de fructe, măr şi pară, completate de tonuri de flori de salcâm şi lăcrămioare.
    GUST: Proaspăt şi armonios, care combină cu eleganţă arome delicate de flori şi fructe.

    Sortimentul poate fi savurat ca aperitiv şi se potriveşte foarte bine alături de feluri principale pe bază de carne de peşte sau pui.
    182,07 RON
  • Bottega - Prosecco Poeti DOC 0.75L - 2018, Alc: 11% Bottega - Prosecco Poeti DOC 0.75L - 2018, Alc: 11%

    Bottega - Prosecco Poeti DOC 0.75L - 2018, Alc: 11%

    Sortimentul aduce un omagiu felului în care poeţii italieni obişnuiesc să închine un pahar de vin spumant în cinstea bucuriei de a trăi. Strugurii Glera sunt culeşi manual la mijlocul lunii septembrie din vii cultivate în zona deluroasă a provinciei Treviso, iar vinul este fermentat secundar prin metoda Charmat la o temperatură controlată de 15°C, pentru a păstra cât mai bine aromele specifice strugurelui.


    ASPECT: Galben pai.
    MIROS: Note bogate de mere, piersici, pere şi citrice, învăluite delicat în tonuri fine de flori de salcâm.
    GUST: Arome fructate, scăldate discret în nuanţe florale.
    38,62 RON
  • Bottega - Prosecco Valdobbiadene Poeti DOC - 0.75L, Alc: 11.5% Bottega - Prosecco Valdobbiadene Poeti DOC - 0.75L, Alc: 11.5%

    Bottega - Prosecco Valdobbiadene Poeti DOC - 0.75L, Alc: 11.5%

    Strugurii din soiul Glera care intră în compoziţia acestui sortiment expresiv sunt culeşi manual, iar mustul este obţinut prin presarea uşoară a întregului strugure. Prima fermentare se efectuează în prezenţa fermenţilor selecţionaţi, în timp ce cea de-a doua fermentare este realizată folosind metoda Charmat, la o temperatură controlată de 14-15° C. Vinul este apoi stabilizat la rece (-3° C), filtrat şi îmbuteliat.


    ASPECT: Galben pai.
    MIROS: Elegant, dominat de note de mere, pere, flori de salcâm şi accente citrice.
    GUST: Arome bogate de fructe de livadă proaspete, frumos echilibrate.

    Sortimentul poate fi savurat ca aperitiv, în compoziţia unui cocktail sau alături de gustări şi preparate pe bază de carne de pasăre sau peşte.
    45,79 RON
  • Purcari - Spumant Cuvee Alb Brut - 0.75L, Alc: 12.5% Purcari - Spumant Cuvee Alb Brut - 0.75L, Alc: 12.5%

    Purcari - Spumant Cuvee Alb Brut - 0.75L, Alc: 12.5%

    Fondat in 1827 Chateau Purcari reprezinta unul dintre cele mai valoroase si renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile noastre au fost servite la Curtile Regale din Europa de peste 150 de ani. Prima sa medalie de Aur a fost acordata in 1878 la Expozitia Mondiala de la Paris, cand expertii francezi au fost profund impresionati de aroma bogata si culoarea intensa a lui Negru de Purcari, care a depasit chiar vinurile Bordeaux. De-a lungul timpului, vinurile Purcari au castigat peste 300 de medalii si distinctii la cele mai prestigioase concursuri internationale ca Decanter, Concours Mondial de Bruxelles, Challenge International du Vin, precum si recunoasterea Casei Regale a Marii Britanii.

    Pentru tine, aproape doua secole de istorie si savoare – Chateau Purcari iti aduce prin aceasta fantezie creativa spumantul Cuvée de Purcari, obtinut prin metoda clasica de fermentare si pastrare indelungata in sticle.

    Maturarea indelungata in sticla confera un perlaj persistent si fin. Culoarea galben deschis este innobilata de arome de citrice si un gust complex cu nuante de piersic.
    Temperatura de servire: 6 -10 °С.
  • Vinopera - Bervini 1955 - Prosecco BIO Vegan Organic - 0.75L, Alc: 11% Vinopera - Bervini 1955 - Prosecco BIO Vegan Organic - 0.75L, Alc: 11%

    Vinopera - Bervini 1955 - Prosecco BIO Vegan Organic - 0.75L, Alc: 11%

    BERVINI 1955 PROSECCO BIOLOGICO
    ANUL DE RECOLTA: NV NON VINTAGE
    REGIUNE / TARA: FRIULI VENETIA GIULIA / ITALIA
    SOIUL / SOIURILE: GLERA
    VOL. ALC.: 11%


    VIN SPUMANT EXTRA SEC. Antonio Bergamo a înfiinţat societatea Bervini în 1955, în oraşul italian Bergamo, şi a început să comercializeze prosecco neîmbuteliat, restaurantelor şi stabilimentelor în regim hotelier. Odată cu trecerea anilor, familia din Bergamo şi-a achizionat propria distilerie, instalaţii moderne pentru producţia vinului spumant şi propria linie de îmbuteliere. Aflaţi la a treia generaţie, descendenţii lui Antonio Bergamo se îngrijesc de producţia unui prosecco din
    struguri Glera, crescuţi în provincia Pordenone din regiunea autonomă Friuli-Venezia Giulia, din Italia.


    ASPECT: Un vin spumant de culoare galben pal, limpede, aşezat, trădat doar de micile bule efervescente ce se ridică la suprafaţă datorită îmbogăţirii cu dioxid de carbon.
    MIROS: Bervini are un buchet timid, de aceea este necesar să fim aproape de licoare pentru a sesiza buchetul delicat de mere şi piersici.
    GUST: Pentru acest prosecco este folosită metoda Charmat, de fermentare în rezervoare din oţel inoxidabil. O fermentare secundară, timp de 40 de zile, la temperatura de 16 ºC, permite vinului să îşi păstreze un gust proaspăt, fructat, cu aciditate plăcută.
    TEMPERATURA DE SERVIRE: 6-8 ºC.
    ASOCIERE CULINARA: Un prosecco bio este binevenit înainte de masă, în postura de aperitiv, sau servit alături de meniuri bogate în pui, peşte şi crustacee.
    30,11 RON
  • La Roche - Spumant brut 0.75 L, Alc: 11% La Roche - Spumant brut 0.75 L, Alc: 11%

    La Roche - Spumant brut 0.75 L, Alc: 11%

    Încântătorul vin spumant La Roche brut este realizat din strugurii viilor mature din nordul Franţei, cu arome de fructe proaspete.
    Mirosul dezvolta arome citrice(grapefruit, lamaie) cu note de piersica si emre verzi ,iar gustul este complex:fructe uscate ,caramel si miere.
    19,50 RON
Grilă Listă