Vin & Şampanie
Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.
-
Gitana - Autograf - Feteasca Regala 2016 - 0.75L, Alc: 13.5%
GITANA WINERY - AUTOGRAF FETEASCA REGALA
REGIUNE / TARA: VALUL LUI TRAIAN / REPUBLICA MOLDOVA
SOIUL: FETEASCA REGALA
VOL. ALC.: 13%
Strugurii colectați sunt desciorchinați și trimiși la criomacerare. Tehnica criomacerării constă în menținerea mustului în contact cu boștina timp de 24 de ore, la o temperatură de 2°C. După limpezire, mustul este supus unei fermentații alcoolice supravegheate, la o temperatură controlată de 16-18°C. Acest proces permite extragerea substanțelor aromatice din pielița strugurilor, oferind vinului o aromă tipică. Maturat în vase tehnologice cu batonnage timp de 4 luni.
Note de degustare:
- Vizual: limpede cristalin, galben pai.
- Olfactiv: delicat, cu arome de floare de salcâm și flori de câmp.
- Gustativ: vioi, proaspăt, cu o aciditate plăcută, armonios, nobil, cu nuanțe de fructe și un post-gust fin de caramel.
Recomandări culinare: Însoțește foarte bine mâncărurile cu fructe de mare, pește și bucatele din carne albă.
Temperatura / recomandare de consum: 14-16 ° C
Potențial de învechire: Mediu
Premii:
- CHIȘINĂU WINES AND SPIRITS CONTESTS 2012 – diplomă de merit pentru Fetească Regală 2011
- CHIȘINĂU WINES AND SPIRITS CONTEST 2013 – medalie de argint pentru Fetească Regală 201241,89 RON -
Avincis - Vila Dobrusa Sauvignon Blanc 2017 - 0.75L, Alc: 13%
PRODUCATOR: AVINCIS
REGIUNE: DRAGASANI
SOI STRUGURE: SAUVIGNON BLANC
Acest vin are o culoare galben transparent, cu reflexii verzui si un buchet cu arome de fructe exotice. Gustul acestui vin este proaspat si rotund, cu arome de lamaie.
Va recomandam sa il serviti foarte rece, la 7˚C, alaturi de branza de capra, gustari si aperitive. Acompaniaza, de asemenea, foarte bine salatele proaspete de sezon sau pestele la gratar.28,80 RON -
Davino - Revelatio 2018 - 0.75L, Alc: 13%
VIN: DAVINO REVELATIO
PRODUCATOR / PODGORIE: UNICOM PRODUCTION
REGIUNE / TARA: D.O.C. DEALU MARE / CEPTURA / ROMANIA
SOIUL / SOIURILE: FETEASCA ALBA + SAUVIGNON BLANC
Se obtine din Sauvignon Blanc si Feteasca Alba. Soiuri vinificate separat. Strugurii de Sauvignon Blanc provin din cele mai valoroase parcele din plaiul “Valea Gardului”, fiind selectionati in proportie de 70% din plantatii cu varsta mai mare de 25 de ani, iar 30% din colectia de vie tanara de peste 5 ani ce cuprinde 3 din cele mai valoroase clone de origine franceza. Tehnologia de vinificatie de tip reductiv, prin care s-a urmarit pastrarea aromelor primare varietale, a fost completata cu tehnici traditionale de maturare pe depozit fin de drojdie (“battonage”), in scopul completarii profilului aromatic cu arome secundare elaborate.103,41 RON Începând cu: 97,21 RON -
Davino - Faurar Alb de Ceptura 2018 - 0.75L, Alc: 13%
VIN: DAVINO FAURAR ALB DE CEPTURA
PRODUCATOR / PODGORIE: UNICOM PRODUCTION
REGIUNE / TARA: D.O.C. DEALU MARE / CEPTURA / ROMANIA
SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC, RIESLING, FETEASCA ALBA
Un cupaj elegant, impunator, in care cele trei soiuri isi fac simtita prezenta si se pun reciproc in valoare. Mirosul aduce a flori de vita de vie, grapefruit, ananas, drojdii si acea nota specifica vinurilor albe Davino, mineral-calcaroasa. Atacul propune niste senzatii dulci, care se perpetueaza pe tot parcursul gustativ, echilibrand tonurile efervescente si aciditatea ridicata. Finalul vine cald, lung si intens, de un verde-crud, aproape crocant.
Soiurile sunt vinificate separat printr-o tehnologie menajata de prelucrare, de la strugure si pana la vinul imbuteliat. Presarea menajata cu tehnologie pneumatica la max 1 bar, urmata de deburbare stabulatie la frig 24 ore.
Fermentatia alcoolica in vase de inox de 100 hl , la temperaturi de 10-12 grade, cu drojdii selectionate pentru fiecare sortiment in parte. Maturare in vase de inox.
Miros caracteristic soiurilor, intens si persistent, floral si note usor minerale.
Gust proaspat, fructuos, echilibrat, fin dar amplu, extractiv si persistent.27,49 RON Începând cu: 25,84 RON -
Davino - Iacob alb 2017 - 0.75L, Alc: 13%
VIN: DAVINO IACOB ALB
PRODUCATOR / PODGORIE: UNICOM PRODUCTION
REGIUNE / TARA: D.O.C. DEALU MARE / CEPTURA / ROMANIA
SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC, FETEASCA ALBA
Cupaj de Sauvignon Blanc si Feteasca Alba, Iacob pastreaza aromele acestor struguri de soi romanesc. Pe langa, aromele florale, minerale si acide se fac simtite odata cu prima inghititura, carora li se alatura note subtile de citrice si corcoduse zemoase. Este un vin elegant, fin, potrivit oricarui eveniment.49,74 RON Începând cu: 46,76 RON -
LacertA - Blanc de Noir, alb 2017 - 0.75L, Alc: 13.7%
PRODUCATOR: LACERTA WINERY
REGIUNE: DEALU MARE
SOI STRUGURE: PINOT NOIR
Vin obtinut prin vinificarea in alb a strugurilor de Pinot Noir, cu aroma de mere verzi, piersica si pepene galben si un gust vioi cu nuante de grapefruit si agrise.
Temperatura optima de consum: 8-10 °C
Recomandat cu:
salate, peste slab, fructe de mare, sarmale53,90 RON Începând cu: 50,68 RON -
LacertA - Chardonay Reserva 2013 - 0.75L, Alc: 14.2%
PRODUCATOR: LACERTA WINERY
REGIUNE: DEALU MARE
SOI STRUGURE: CHARDONNAY
Vin cu aroma usor florala si nuante de citrice, banane si barrique fin. In gust impresia de pepene galben si ananas echilibreaza in mod fericit vanilia provenita in urma maturarii in vas de stejar.
Temperatura optima de consum: 8-10 °C
Recomandat cu:
Pui si peste la gratar, fructe de mare, carne alba, branzeturi64,90 RON Începând cu: 56,05 RON -
Crama Girboiu - Bacanta - Chardonnay - Barrique 2017 - 0.75L, Alc: 13%
Asemenea mitologiei antice, “Bacanta” reuseste sa isi insuseasca misterul si opulenta gustului bine definit, intr-o formula demna de originea numelui sau. Prin aspect, aroma si textura acest vin readuce in prim plan esenta mitului.
Acest Chardonnay Barrique elegant prezinta o aroma complexa si intensa de piersica si fructe exotice cu tuse de vanilie, unt si caramel. Cu o textura onctuoasa datorata maturarii in baricuri frantuzestisi echilibrat de o aciditate ridicata, acest vin incanta printr-un post gust foarte lung.52,36 RON -
Crama Girboiu - Livia - Feteasca Alba 2015 - 0.75L, Alc: 13%
Livia, un nume puternic ce adună puterea celei mai cunoscute ginte romane ce a dăinuit de-a lungul îndelungatei tradiții latine.
Sub un astfel de caracter deosebit care recunoaște valorile adevărate, vinurile gamei Livia sunt o plăcere excepțională pentru cei care caută unicitatea și rafinamentul. Inspirate de noblețea numelui latin, vinurile Livia sunt seci sau demiseci, puternice și rafinate, din soiurile cele mai bune.
Aceste vinuri combină tradiția locurilor vrâncene cu metodele moderne de vinificație pentru a crea gusturi subtile și armonioase. Sunt vinuri cu caracter, puternice, cu fructuozitate și unicat – cum este strălucitoarea Sarbă.
Probabil cel mai nobil soi de vin alb romanesc. Culoarea sa galben-verzuie, eleganta este sustinuta de un gust catifelat in care se regasesc aromele florilor de vita-de-vie si magiun de caise21,60 RON Începând cu: 18,66 RON -
Crama Girboiu - Livia - Plavaie 2016 - 0.75L, Alc: 12%
Livia, un nume puternic ce adună puterea celei mai cunoscute ginte romane ce a dăinuit de-a lungul îndelungatei tradiții latine.
Sub un astfel de caracter deosebit care recunoaște valorile adevărate, vinurile gamei Livia sunt o plăcere excepțională pentru cei care caută unicitatea și rafinamentul. Inspirate de noblețea numelui latin, vinurile Livia sunt seci sau demiseci, puternice și rafinate, din soiurile cele mai bune.
Aceste vinuri combină tradiția locurilor vrâncene cu metodele moderne de vinificație pentru a crea gusturi subtile și armonioase. Sunt vinuri cu caracter, puternice, cu fructuozitate și unicat – cum este strălucitoarea Sarbă.
Soi neaos de o culoare verzuie cu arome de flori de tei si mar. Gustul aminteste de zarzare coapte si aciditatea ridicata da senzatii de piper si condimente pe fond vegetal21,60 RON -
Crama Girboiu - Livia - Sarba 2018 - 0.75L, Alc: 13%
Livia, un nume puternic ce adună puterea celei mai cunoscute ginte romane ce a dăinuit de-a lungul îndelungatei tradiții latine.
Sub un astfel de caracter deosebit care recunoaște valorile adevărate, vinurile gamei Livia sunt o plăcere excepțională pentru cei care caută unicitatea și rafinamentul. Inspirate de noblețea numelui latin, vinurile Livia sunt seci sau demiseci, puternice și rafinate, din soiurile cele mai bune.
Aceste vinuri combină tradiția locurilor vrâncene cu metodele moderne de vinificație pentru a crea gusturi subtile și armonioase. Sunt vinuri cu caracter, puternice, cu fructuozitate și unicat – cum este strălucitoarea Sarbă.
Soi de strugure autohton realizat din incrucisarea vitelor de Tamaioasa Romaneasca si Riesling. Acest vin sec este unul sprinten cu o aciditate ridicata, culoare galben – verzuie stralucitoare si un parfum intens de flori de cires.21,60 RON -
D. Samburesti - Chardonnay 2017 - 0.75L, Alc: 13.5%
Adevaratul rege al vinurilor albe, Chardonnay de Samburesti, prin culoarea vesela și luminoasa galben-aurie, devine memorabil datorita aromei tandre si discrete a vaniliei, a miresmei florilor de pomi fructiferi și onctuozitatii care persista intr-un gust innobilat de migdale. Veselia culorii si a gustului este intrecuta doar de placerea de a-l avea la mese usoare, cu preparate culinare de pui, peste si fructe de mare, servit rece.26,23 RON -
Senator Hereditas - Feteasca Alba 2010 - 0.75L, Alc: 12%
PRODUCATOR: SENATOR WINE
SOI STRUGURE: FETEASCA ALBA
Vin de culoare galben auriu, cu buchet complex, care te duce cu gandul la iarba proaspat cosita si flori de camp. Obtinut din struguri cultivati organic pe cea mai intinsa plantatie bio din sud-estul Europei: Insuratei, IG Terasele Dunarii.
Asociere culinara: Perfect alaturi de peste la gratar, fructe de mare sau curcan.
Temperatura de servire recomandata: 10-12 grade Celsius.28,42 RON Începând cu: 24,54 RON -
Vinul Cavalerului - Feteasca Alba 2017 - 0.75L, Alc: 12.5%
VINUL CAVALERULUI
PRODUCATOR: S.E.R.V.E.
REGIUNE / TARA: COLINELE DOBROGEI / ROMANIA
SOIUL: FETEASCA ALBA
Anul 2016 a fost un an special, cu o concentrare de zahar peste media anilor anteriori, cu struguri cu boabe de dimensiuni mici din care am obtinut musturi structurate si complexe.
Vinul Cavalerului Fetească Albă 2016 este obținut din struguri recoltați dintr-o plantație tânără cu puritate 100 %. Vinificatia s-a realizat in vase de inox la o temperatura de fermentare de 16° C . Ușor de băut, aceasta Feteasca Alba exprimă caracteristicile tipice soiului datorită tehnicilor de cultură, selecţiei strugurilor la recoltare şi vinificaţiei la temperatura controlata.
Degustat la 11°C, aromele sale de citrice si flori de prun, prospeţimea şi echilibrul său general vor impresiona din primul moment. Vă recomandăm să îl consumați alături de preparate din peste, pui sau preparate usoare de vara – branza proaspata, salate, paste sau ca aperitiv.
Pastrat in conditii optime de temperatura, lumina si umiditate, acest vin are un potenţial de învechire de minimum 3 ani.
Miros: proaspat, arome florale, citrice, flori de prun
Gust: proaspat, crocant, vioi, gust de pomelo si caise necoapte, ușor de băut cu final mediu revigorant, echilibrat
CU CE MENIU SE SERVESTE ca aperitiv sau cu preparate din peste, pui, branza proaspata, salate, paste
Temperatura de servire: 11-12°C28,88 RON Începând cu: 27,15 RON -
Vinul Cavalerului - Riesling 2016 - 0.75L, Alc: 13.5%
VINUL CAVALERULUI
PRODUCATOR: S.E.R.V.E.
REGIUNE / TARA: COLINELE DOBROGEI / ROMANIA
SOIUL: RIESLING
Riesling-ul este faimosul soi de struguri care sta la originea celor mai renumite vinuri albe germane și alsaciene. Pornind de la strugurii recoltaţi cu grijă din viile plantate în 2003, acest vin a fost fermentat in conditii potrivite de temperatura si sub controlul permanent al enologului nostru, Aurel Rotărescu. Riesling recolta 2016 este un vin alcătuit din Riesling Italian (50%) si Riesling de Rhin ( 50%), iar asamblajul s-a facut ulterior vinificarii.
În recolta 2016, datorită condițiilor meteorologice extreme (vara a fost marcată de perioade lungi de seceta), vinurile albe din regiunea Muntenia sunt caracterizate de aciditate ridicata si arome intense. Vinul Cavalerului Riesling 2015 este un vin romanesc premiat ce a depășit asteptările noastre: un Riesling tipic, proaspat, cu accente minerale si usor vegetale, caracterizat prin arome incantatoare și proaspete de pere şi miere. Un vin cu un caracter puternic, proaspăt şi foarte bine echilibrat. Degustat la 12°C, acest vin este un insotitor ideal pentru creveti, peste cu sos, schweizer şi carne albă.
Riesling 2016 este un vin romanesc premiat, ce provine din podgoria Dealul Mare, renumită pentru producerea de cele mai bune vinuri romanesti.
Miros: nas proaspat, mineral, cu note de para de vara si piersici albe
Gust: proaspat, crocant, cu atac acid, mineral, miere, para proaspata, elegant, echilibrat, un vin de „cursa lunga”
CU CE MENIU SE SERVESTE aperitive usoare, peste la cuptor, creveti, pui.
Temperatura de servire: 12°C28,88 RON -
Vinul Cavalerului - Rezerva Contelui Alb 2016 - 0.75L, Alc: 13.8%
VINUL CAVALERULUI - REZERVA CONTELUI
PRODUCATOR: S.E.R.V.E.
REGIUNE / TARA: COLINELE DOBROGEI / ROMANIA
SOIUL: SAUVIGNON BLANC, FETEASCA ALBA, CHARDONNAY
Rezerva Contelui este o colecţie de vinuri ce sintetizează experienţa SERVE. Astfel, după 23 de ani de activitate, ne-am propus să marcăm o nouă piatră de hotar în istoria SERVE.
Începând cu anul 2016 oferim sub această etichetă vinuri de foarte bună calitate, realizate din plantatiile inființate de noi in anul 2005 in Dealu Mare. Strugurii, culeși manual la primele ore ale zilei, sunt transportați în cramă și păstrați în containere frigorifice până ce ajung la temperatura optimă pentru prelucrare.
Mustul, obținut prin presare în prese pneumatice, este fermentat la temperaturi controlate, apoi stabilizat si imbuteliat, pentru a păstra intacte aromele si prospețimea.
Rezerva Contelui Alb recolta 2016 înglobează esența fiecăruia dintre cele trei soiuri pe care le reunește: Sauvignon Blanc, Fetească Albă, Chardonnay.
Vinul Cavalerului Rezerva Contelui este o colecţie ce vă oferă o experienţă SERVE și nu o rețetă prestabilită. Aurel ROTÃRESCU, enologul nostru, are astfel libertatea de a asambla fiecare an de recoltă după inspiraţie. Rezultatul vă lăsăm să îl evaluați singuri.
MIROS proaspat, citric, floral (flori de lamai si salcam)
GUST arome de citrice (grapefruit, pomelo) si mar ionathan, mineral, crocant
CU CE MENIU SE SERVESTE ca aperitiv , salate usoare de vara, fructe de mare, peste, carne alba, pizza, paste sau branzeturi usoare
TEMPERATURA DE SERVIRE 12 -13°C31,35 RON -
Issa - Sauvignon Blanc 2017 - 0.75L, Alc: 12.5%
PRODUCATOR: LA SALINA
REGIUNE: DEALURILE TRANSILVANIEI
SOI STRUGURE: SAUVIGNON BLANC
Vinurile ISSA s-au născut lângă Turda, în inima Transilvaniei, zonă cu o puternică vocație pentru vinuri albe. Mergând pe o paralelă imaginară a așteptărilor, le-am putea plasa în vestita Burgundie. Terroirul specific Văii Ariesului vine însă cu amprenta identității sale și transformă oferta Cramei La Salina într-o experiență unică, similară, dar nu identică cu cea burgundă. Tocmai de aceea, aceste vinuri poartă numele ISSA, ca un omagiu adus tradițiilor viticole milenare formate aici încă de când localitatea purta numele Potaissa.
ISSA Sauvignon Blanc
Sauvignonul Blanc, aduce în pahar o plăcută vioiciune. Cu o culoare plăcută, galben pal, strălucitoare, dezvăluie arome proaspete, dominate de citrice și flori de soc, continuate de note de ardei gras.
Gustul surprinde plăcut printr-o bună aciditate, aflată în perfect echilibru cu alcoolul. Structura de ansamblu este armonioasă, fiind completată de notele ușoare de mineralitate, cu tentă vagă de dulce (deși e sec), prezente în postgustul mediu spre lung.
Recomandări culinare: ca aperitiv, alături de salate de vară; preparate din pește sau orice carne slabă; brânzeturi proaspete.
Temperatura de servire: 10° - 12°C.39,27 RON -
Issa - Chardonnay Barrique 2018 - 0.75 L, Alc: 13%
PRODUCATOR: LA SALINA
REGIUNE: DEALURILE TRANSILVANIEI
SOI STRUGURE: CHARDONNAY
Vinurile ISSA s-au născut lângă Turda, în inima Transilvaniei, zonă cu o puternică vocație pentru vinuri albe. Mergând pe o paralelă imaginară a așteptărilor, le-am putea plasa în vestita Burgundie. Terroirul specific Văii Ariesului vine însă cu amprenta identității sale și transformă oferta Cramei La Salina într-o experiență unică, similară, dar nu identică cu cea burgundă. Tocmai de aceea, aceste vinuri poartă numele ISSA, ca un omagiu adus tradițiilor viticole milenare formate aici încă de când localitatea purta numele Potaissa.
ISSA Chardonnay Barrique
Este caracterizat prin finete, aromă discretă florală, note de miere, maia si coaja de paine proaspata. Este moale, onctuos, rotund, catifelat, amplu, cu un anume caşeu care te face să crezi că muşti din unt proaspăt (intins pe paine).
Gustul mediu uşor lemnos se combină perfect cu persistenţa aromatica, puterea soiului si aciditatea foarte bine integrata. Este fermentat în barrique de stejar Romanesc, timp de 1 luna, pastrat la maturare tot in barrique timp de 4 luni si 30 de zile la sticla.43,20 RON Începând cu: 43,07 RON -
D. Bogdan - Primordial - Muscat Ottonel 2014 - 0,75L, Alc: 13%
Arome de miere de salcâm, piersici pârguite și măr verde definesc savoarea unui Primordial Muscat Ottonel. Din struguri culeși manual, cu grijă și iubire, reușim să descoperim culori de galben-pai într-un corp sprinten, dublat de o aciditate voioasă. Stratul aromatic de flori de câmp și fructe de vară dulci trezesc simțiri nedeslușite.
Recomandăm servirea Primordial Muscat Ottonel împreună cu cei mai buni prieteni, în timpul oricărui eveniment din viața ta, alături de scoici trase în unt cu sos de vin sau un desert de bucătărie tartă cu brânză de vacă și reducție de cremă de vanilie.28,80 RON Începând cu: 27,07 RON -
D. Bogdan - Reserva - Chardonnay & Sauvignon Blanc 2015 - 0.75L, Alc: 13%
Asamblajul împletește Chardonnay-ul cu Sauvignon-ul Blanc. Fermentat și maturat îndelung în baricuri noi din lemn de stejar și salcâm franțuzesc, dobândește o aromatică complexă de la citrice și flori albe, flori de tei, la vanilie, caramel, ceai verde și urzică.
Reserva Chardonnay și Sauvignon Blanc este un vin ce îmbină atent perfecțiunea naturii cu pasiunea noastră pentru vin, într-o culoare caldă de galben-pai.
Recomandăm servirea Reserva Chardonnay & Sauvignon Blanc alături de pulpe de rață, preparate mai complexe din carne alba cu sosuri albe și diverse garnituri, plăcintă de casă cu brânza și stafide.39,27 RON Începând cu: 36,91 RON