Vin & Şampanie
Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.
Momentan Cumpărați după:
- Culoare: Vin alb Eliminare
-
Domaine du Castel - C Blanc du Castel 2008 - 0.75L, Alc: 13.5%
PRODUCATOR / PODGORIE: DOMAINE DU CASTEL
ANUL DE RECOLTA: 2008
REGIUNE / TARA: JUDEAN HILS / ISRAEL
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
VOL. ALC.: 13%
VIN ALB SEC (Khoser for Passover)
ASPECT: Culoare galben pai cu accente auriu.
MIROS: Imbietor de fructe exotice rascoapte (ananas, mango, pere si mere golden), completate de arome elegante de mineralitate si drojdii fine.
GUST: Un vin echilibrat de o aciditate placuta, onctuos si cremos, cu o caracteristica de fructe exotice rascoapte, de o lemnozitate eleganta si o mineralitate discreta. Gustul final este persistent si savuros.
ASOCIERE CULINARA: Cu preparate / salate antreu, usoare pe baza de verdeturi si legume, in special fasole verde si mazare, castraveti cu smantana degresata, completate cu carne de pui la gratar, homar, fructe de mare si chiar de curcan. La finalul mesei, este excelent langa branzeturi semitari si tari, servite cu struguri albi si nuca.
TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Se recomanda aerarea prin decantare)380,80 RON -
Avincis - Muscat Ottonel & Sauvignon Blanc 2016 - 0.75L, Alc: 13.5%
AVINCIS - Muscat OTTONEL + SAUVIGNON BLANC
PRODUCATOR / PODGORIE: AVINCIS VINURI
Acest cupaj special a fost creat prin valorificarea celor mai bune caracteristici ale celor două soiuri de struguri: Muscat Ottonel, un soi născut pe Valea Loirei, în 1839 şi care a poposit la începutul secolului XX la Drăgășani şi Sauvignon Blanc, un soi apărut în Franţa medievală, când era cunoscut sub numele Fiers, fiind consemnat ca atare încă din anul 1534, de nimeni altul decât François Rabelais, în cartea sa “Gargantua & Pantagruel” şi care a ajuns la Drăgăşani la sfărşitul secolului XIX.
Delicateţea soiului Muscat Ottonel și prospeţimea soiului Sauvignon dau echilibru acestui vin proaspăt și îmbietor creat de AVINCIS.
Culoarea sa este verde deshis, cu nuanţe aurii. Acest vin are un buchet floral, cu note de trandafiri, iar gustul său dezvăluie note de fructe exotice și arome citrice proaspete.
A se degusta foarte rece la 7 °C, alături de peşte la grătar sau fructe de mare.
Tipul vinului: Sec36,30 RON Începând cu: 34,12 RON -
De Ladoucette - Baron de L blanc Magnum 2008 - 1.5L, Alc: 12.5%
PRODUCATOR / PODGORIE: DE LADOUCETTE
ANUL DE RECOLTA: 2008
REGIUNE / TARA: A.O.C.POUILLY FUME / LORIE / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC
VOL. ALC.: 12.5%
VIN ALB SEC.
ASPECT: Culoare delicata de galben pal, cu reflexii argintii.
MIROS: Placut, delicat floral si rafinat vegetal, de bame, praz si ardei gras verde, de iarba proaspat cosita completat de arome minerale.
GUST: Intens, lejer, elegant, fructat (pere si mere verzi, agrise si grapefruit) si vegetal, seducator, de o corpolenta mica si o aciditate ridicata. Gustul remanent, este lung, citric si mineral..
ASOCIERE CULINARA: Cu preparate vegan sau lacto-vegetariene, cu sote-uri de legume, risotto cu ciuperci Champignon de cultura si conopida gratinata langa peste slab de balta servit cu sos de lamaie si chives, si de ce nu cu varza de Bruxelles sotata cu bacon prajit. La finalul mesei, langa branzeturi tari si semitari (Swiss Cheese, Bavarian Bergkase, Zamorano) garnisite cu fructe proaspete, struguri, mere verzi, pere, cu fistic si nuci caju.
TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)59,50 RON -
Young Liliac - Fresh, Sauvignon Blanc + Feteasca Alba 2017 - 0.75L, Alc: 12%
Soi de struguri: Sauvignon Blanc & Feteasca Alba
Specialitati recomandate: Este un vin racoritor recomandat sa acompanieze bucataria mediteraneeana bazata pe peste si fructe de mare. Este o alegere excelenta si pt branzeturile fine sau cele maturate.
Temperatura de servire: 10 grade Celsius
Continut de alcool : 12,5 Vol. %31,42 RON -
LacertA - Cuvee X 2015 - 0.75L, Alc: 13.5%
PRODUCATOR: LACERTA WINERY
REGIUNE: DEALU MARE
SOI STRUGURE: CHARDONNAY, SAUVIGNON BLANC, PINOT GRIS, RHEIN RIESLING, FETEASCA ALBA
Vin alb cu nuante de citrice, mere, grapefruit, banane si iarba proaspat cosita. Gust proaspat, cu un echilibru deosebit intre alcool, aciditate si restul de zahar.
Temperatura optima de consum: 8 - 10°C.
Recomandat cu: Preparate din peste, fructe de mare, carne alba.70,69 RON -
LacertA - Chardonnay 2017 - 0.75L, Alc: 14%
PRODUCATOR: LACERTA WINERY
REGIUNE: DEALU MARE
SOI STRUGURE: CHARDONNAY
Vin cu personalitate puternica, cu aroma de citrice, banana si fructe tropicale. In gust se regasesc nuante de unt proaspat care dau onctuozitate vinului.
Temperatura optima de consum: 8-10 °C
Recomandat cu:
Pui si peste la gratar, fructe de mare, carne alba, branzeturi53,90 RON -
Corcova - Sauvignon Blanc 2016 - 0.75L, Alc: 13.5%
Aflat printre puţinele soiuri albe care se pretează învechirii, Chardonnay este în această ipostază un vin cu multă personalitate. Galben deschis cu reflexii argintii, reuneşte într-o asamblare armonioasă nuanţe de citrice, unt şi migdale, ce îi conferă un grad de complexitate ridicat. Finalul este plăcut, uşor condimentat şi cu atât mai favorabil unor asocieri gastronomice îndrăzneţe, din universul alcătuit de aperitive, peşte şi carne de pasăre. Se serveşte la 12-14 grade Celsius.38,50 RON -
Poggio Al Tesoro - Solosole Vermentino doc bianco Bolgheri 2015 - 0.75L, Alc: 14.5%
Un vin galben-pai cu nuanţe strălucitoare, proaspăt, delicat şi echilibrat. Combinaţie de arome tipică acestui soi cu nuanţe florale (flori albe şi de salcâm ) şi fructe galbene( banane şi caise ). Îl recomandăm impreună cu aperitive, peşte sau legume.97,53 RON -
Corte Giara - Pinot Grigio delle Venezie igt, bianco 2016 - 0.75L, Alc: 12.5%
PRODUCATOR / PODGORIE: CORTE GIARA
ANUL DE RECOLTA: 2016
REGIUNE / TARA: I.G.T. VENEZZIE / VENETO / ITALIA
SOIUL / SOIURILE: PINOT GRIGIO
VOL. ALC.: 12.5%
VIN ALB SEC.
ASPECT: Are o culoare de un galben pai cu usoare tente de argintii.
MIROS: Subtil si suav, cu arome placute florale imbogatite de accente de fructe si vegetale.
GUST: Proaspat si racoritor, un vin lejer de corpolenta medie, floral si vegetal, si cu un gust remanent persistent, placut citric; perfect pentru serile calduroase de vara.
ASOCIERE CULINARA: Perfect ca aperitiv servit inainte de luarea mesei, dar si langa antreuri sau preparate fel principal vegan, vegetariene sau pe baza de fructe de mare sau peste oceanic (spanac sote cu seminte de pin, mix de salata cu nuca si sos Thousand Islands, paella cu fructe de mare). La finalul mesei, poate fi servit langa branzeturi tari (Emmentaler, Cheddar) garnisite cu struguri albi proaspeti si felii de mar verde.
TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda aerarea / decantarea)41,89 RON -
Avincis - Cramposie Selectionata 2018 - 0.75L, Alc: 13%
AVINCIS - CUVEE PETIT - SAUVIGNON BLANC
PRODUCATOR / PODGORIE: AVINCIS VINURI
Recoltarea se face manual, în lădiţe de numai 18 kg, pentru ca strugurii să rămână cât mai intacţi posibil. Culegătorii noştri aleg numai strugurii buni şi sănătoşi. Urmărirea maturării strugurilor şi a dezvoltării aromei are loc în mod regulat, pentru a se identifica data ideală de recoltare.
Strugurii sunt sortaţi pentru a doua oară pe bandă transportoare pentru a ne asigura că au fost culeşi numai cei copţi şi sănătoşi.
Strugurilor li se îndepărtează ciorchinii şi sunt maceraţi într-o presă pneumatică închisă, sub atmosferă protectoare.
Fermentarea se face în cisterne de inox, cu controlul permanent al temperaturii, folosindu-se drojdii selectate pentru păstrarea aromelor.
Degustare:
Culoarea sa este galben foarte deschis, cu discrete reflexii verzi.
Acest vin are un buchet proaspăt şi expresiv de pară şi măr verde.
Gustul său este plin de viaţă, cu note citrice şi de măr verde combinate cu o mineralitate persistentă.
Acest vin poate fi consumat imediat dar îşi va păstra prospeţimea şi în următorii 2 -3 ani.
Recomandări privind servirea:
- A se servi la 7 ̊C.
- Este un vin potrivit oricărei ocazii.
- Acompaniază foarte bine aperitivele.
- Vă recomandăm să îl consumaţi alături de peşte la grătar saufructe de mare.45,10 RON -
Gitana - Autograf - Feteasca Regala 2016 - 0.75L, Alc: 13.5%
GITANA WINERY - AUTOGRAF FETEASCA REGALA
REGIUNE / TARA: VALUL LUI TRAIAN / REPUBLICA MOLDOVA
SOIUL: FETEASCA REGALA
VOL. ALC.: 13%
Strugurii colectați sunt desciorchinați și trimiși la criomacerare. Tehnica criomacerării constă în menținerea mustului în contact cu boștina timp de 24 de ore, la o temperatură de 2°C. După limpezire, mustul este supus unei fermentații alcoolice supravegheate, la o temperatură controlată de 16-18°C. Acest proces permite extragerea substanțelor aromatice din pielița strugurilor, oferind vinului o aromă tipică. Maturat în vase tehnologice cu batonnage timp de 4 luni.
Note de degustare:
- Vizual: limpede cristalin, galben pai.
- Olfactiv: delicat, cu arome de floare de salcâm și flori de câmp.
- Gustativ: vioi, proaspăt, cu o aciditate plăcută, armonios, nobil, cu nuanțe de fructe și un post-gust fin de caramel.
Recomandări culinare: Însoțește foarte bine mâncărurile cu fructe de mare, pește și bucatele din carne albă.
Temperatura / recomandare de consum: 14-16 ° C
Potențial de învechire: Mediu
Premii:
- CHIȘINĂU WINES AND SPIRITS CONTESTS 2012 – diplomă de merit pentru Fetească Regală 2011
- CHIȘINĂU WINES AND SPIRITS CONTEST 2013 – medalie de argint pentru Fetească Regală 201241,89 RON -
Avincis - Cuvee Amelie Tamaioasa Romaneasca, dulce 2015 - 0.375L, Alc: 12.5%
Recoltarea se face manual în lădiţe de numai 18 kg, pentru ca strugurii să ramana cât mai intacţi posibil. Culegătorii noştri aleg numai strugurii buni şi sănătosi.
Strugurii, atent selecţionaţi, sunt culeşi târziu in Octombrie. Urmărirea maturării strugurilor şi a dezvoltării aromei are loc în mod regulat, pentru a se identifica data ideală de recoltare. Strugurii sunt sortaţi pentru a doua oară pe banda transportoare pentru a ne asigura ca au fost culeşi numai cei foarte copţi şi sănătoşi. Fermentaţia alcoolică are loc timp 4 luni în baric. Timpul total de învechire este de 14 luni în baric.
Degustare:
- Culoarea acestui vin este galben pai cu tentă aurie.
- Buchetul său este puternic şi elegant, cu arome de mango, piersici, caise şi miere.
- Gustul vinului este echilibrat, puternic aromat, dulce şi armonios cu aciditate ridicată care susţine prospeţimea vinului.
- Poate fi consumat de acum şi până în anul 2025.
Recomandări privind servirea:
- A se servi rece la 10-12˚ C.
- A se savura ca un aperitiv cu prietenii, împreună cu biscuiți și produse de patiserie sau ca un digestiv rafinat într-o companie bună.64,90 RON Începând cu: 61,01 RON -
Avincis - Vila Dobrusa (fr+pg+tr) rosu, demisec 2017 - 0.75 L, Alc: 12.5%
PRODUCATOR: AVINCIS
REGIUNE: DRAGASANI
SOI STRUGURE: FETEASCA REGALA – PINOT GRIS & TAMAIOASA ROMANEASCA
Acest cupaj are o culoare galben deschis cu reflexe verzui. Gustul sau este viu cu aciditate intepatoare si arome delicate de miere. Cupajul este format din Feteasca Regala, Pinot Gris si Tamaioasa Romanească. Vinul prezinta un buchet cu note de piersica si lamaie.
Va sfatuim sa degustati acest vin foarte rece, la 7˚C, alaturi de branza de capra sau aperitive, salate de sezon si peste la gratar.28,80 RON Începând cu: 27,07 RON -
Avincis - Vila Dobrusa Sauvignon Blanc 2017 - 0.75L, Alc: 13%
PRODUCATOR: AVINCIS
REGIUNE: DRAGASANI
SOI STRUGURE: SAUVIGNON BLANC
Acest vin are o culoare galben transparent, cu reflexii verzui si un buchet cu arome de fructe exotice. Gustul acestui vin este proaspat si rotund, cu arome de lamaie.
Va recomandam sa il serviti foarte rece, la 7˚C, alaturi de branza de capra, gustari si aperitive. Acompaniaza, de asemenea, foarte bine salatele proaspete de sezon sau pestele la gratar.28,80 RON -
Davino - Revelatio 2018 - 0.75L, Alc: 13%
VIN: DAVINO REVELATIO
PRODUCATOR / PODGORIE: UNICOM PRODUCTION
REGIUNE / TARA: D.O.C. DEALU MARE / CEPTURA / ROMANIA
SOIUL / SOIURILE: FETEASCA ALBA + SAUVIGNON BLANC
Se obtine din Sauvignon Blanc si Feteasca Alba. Soiuri vinificate separat. Strugurii de Sauvignon Blanc provin din cele mai valoroase parcele din plaiul “Valea Gardului”, fiind selectionati in proportie de 70% din plantatii cu varsta mai mare de 25 de ani, iar 30% din colectia de vie tanara de peste 5 ani ce cuprinde 3 din cele mai valoroase clone de origine franceza. Tehnologia de vinificatie de tip reductiv, prin care s-a urmarit pastrarea aromelor primare varietale, a fost completata cu tehnici traditionale de maturare pe depozit fin de drojdie (“battonage”), in scopul completarii profilului aromatic cu arome secundare elaborate.103,41 RON Începând cu: 97,21 RON -
Davino - Faurar Alb de Ceptura 2018 - 0.75L, Alc: 13%
VIN: DAVINO FAURAR ALB DE CEPTURA
PRODUCATOR / PODGORIE: UNICOM PRODUCTION
REGIUNE / TARA: D.O.C. DEALU MARE / CEPTURA / ROMANIA
SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC, RIESLING, FETEASCA ALBA
Un cupaj elegant, impunator, in care cele trei soiuri isi fac simtita prezenta si se pun reciproc in valoare. Mirosul aduce a flori de vita de vie, grapefruit, ananas, drojdii si acea nota specifica vinurilor albe Davino, mineral-calcaroasa. Atacul propune niste senzatii dulci, care se perpetueaza pe tot parcursul gustativ, echilibrand tonurile efervescente si aciditatea ridicata. Finalul vine cald, lung si intens, de un verde-crud, aproape crocant.
Soiurile sunt vinificate separat printr-o tehnologie menajata de prelucrare, de la strugure si pana la vinul imbuteliat. Presarea menajata cu tehnologie pneumatica la max 1 bar, urmata de deburbare stabulatie la frig 24 ore.
Fermentatia alcoolica in vase de inox de 100 hl , la temperaturi de 10-12 grade, cu drojdii selectionate pentru fiecare sortiment in parte. Maturare in vase de inox.
Miros caracteristic soiurilor, intens si persistent, floral si note usor minerale.
Gust proaspat, fructuos, echilibrat, fin dar amplu, extractiv si persistent.27,49 RON Începând cu: 25,84 RON -
Davino - Iacob alb 2017 - 0.75L, Alc: 13%
VIN: DAVINO IACOB ALB
PRODUCATOR / PODGORIE: UNICOM PRODUCTION
REGIUNE / TARA: D.O.C. DEALU MARE / CEPTURA / ROMANIA
SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC, FETEASCA ALBA
Cupaj de Sauvignon Blanc si Feteasca Alba, Iacob pastreaza aromele acestor struguri de soi romanesc. Pe langa, aromele florale, minerale si acide se fac simtite odata cu prima inghititura, carora li se alatura note subtile de citrice si corcoduse zemoase. Este un vin elegant, fin, potrivit oricarui eveniment.49,74 RON Începând cu: 46,76 RON -
LacertA - Blanc de Noir, alb 2017 - 0.75L, Alc: 13.7%
PRODUCATOR: LACERTA WINERY
REGIUNE: DEALU MARE
SOI STRUGURE: PINOT NOIR
Vin obtinut prin vinificarea in alb a strugurilor de Pinot Noir, cu aroma de mere verzi, piersica si pepene galben si un gust vioi cu nuante de grapefruit si agrise.
Temperatura optima de consum: 8-10 °C
Recomandat cu:
salate, peste slab, fructe de mare, sarmale53,90 RON Începând cu: 50,68 RON -
LacertA - Chardonay Reserva 2013 - 0.75L, Alc: 14.2%
PRODUCATOR: LACERTA WINERY
REGIUNE: DEALU MARE
SOI STRUGURE: CHARDONNAY
Vin cu aroma usor florala si nuante de citrice, banane si barrique fin. In gust impresia de pepene galben si ananas echilibreaza in mod fericit vanilia provenita in urma maturarii in vas de stejar.
Temperatura optima de consum: 8-10 °C
Recomandat cu:
Pui si peste la gratar, fructe de mare, carne alba, branzeturi64,90 RON Începând cu: 56,05 RON