Vin & Şampanie

Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Crama / Brand: JP Chenet Eliminare
  1. JP Chenet - Cabernet Syrah rouge 2015 - 0.25 L, Alc: 12.5% JP Chenet - Cabernet Syrah rouge 2015 - 0.25 L, Alc: 12.5%
    Amestec de Cabernet Sauvignon (70%) şi Syrah (30%), ceea ce îl face foarte tipic. Vin din podgoriile Pays d'Oc, din sudul Franţei, regiunea Languedoc-Roussillon. Variat pe intreaga suprafaţă producătoare de vinuri Oc: soluri nisipoase, lutose, calcaroase şi soluri schistous. Strugurii se recoltează la maturitate, apoi sunt zdrobiţi, apoi fermentaţi timp de 6 până la 12 ore la o temperatură controlată (aproximativ 30 °C) şi presaţi uşor.Vinul este maturat în rezervoare din oţel inoxidabil pentru a conserva aromele bogate.
    Vin roşu, care poate fi servit cu un număr mare de feluri de mâncare: carne roşie, carne rece, salate şi multe tipuri de brânză.
    9,40 RON
  2. JP Chenet - Colombard Sauvignon blanc 2016 - 0.75L, Alc: 12% JP Chenet - Colombard Sauvignon blanc 2016 - 0.75L, Alc: 12%
    Podgoria Côtes de Gascogne. La poalele Pirineilor (sud-vestul Franţei). Teren văluros, în cea mai mare parte cu argile calcaroase. Strugurii se recoltează înainte de a fi copţi şi apoi sunt zdrobiţi rapid la o temperatura scăzută. Fermentaţi la o temperatura de (12 - 17 °C) pentru a păstra toate aromele. Rapid filtrat şi conservat la o temperatură scăzută.
    Vin delicat, ideal pentru a fi consumat cu peşte şi fructe de mare. Acesta poate fi, de asemenea, servit ca un aperitiv sau într-un wine bar.
    28,56 RON
  3. JP Chenet - Cabernet Syrah 2017 - 0.75L, Alc: 13% JP Chenet - Cabernet Syrah 2017 - 0.75L, Alc: 13%
    Vin roşu rubiniu,culoare intensă şi clară, note de cireşe, coacăze negre, ardei verde, lemn dulce şi condimente.
    Poate fi servit cu un număr mare de feluri de mâncare: carne roşie, carne rece, salate şi multe tipuri de brânză.
    28,56 RON
  4. JP Chenet - Cinsault rose 2017 - 0.75L, Alc: 12.5% JP Chenet - Cinsault rose 2017 - 0.75L, Alc: 12.5%
    Soiul de struguri: Amestec de 70% Cinsault şi 30% Grenache, ceea ce face din acest vin, un vin foarte tipic.
    Origine: Vin din podgoriile Pays d'Oc, sudul Franţei, regiunea Languedoc-Roussillon.
    Sol: Foarte variat: sol lutos, calcaros, nisipos, pietros şi schistous.
    Vinificaţie: Strugurii se recoltează atunci când boabele de struguri sunt foarte coapte. Macerarea are loc la temperaturi mici, urmată de o filtrare a
    impurităţilor rămase în urma presării. Fermentarea are loc la o temperatură scăzută pentru a conserva toate aromele. Maturarea se face la temperatură scăzută în rezervoare din oţel inoxidabil.

    Caracteristici

    Culoare: Transparentă şi strălucitoare.
    Note de degustare: Foarte expresiv, cu fructe roşii de vară, căpşuni şi note picante.
    Gust: De vară, revigorant, delicat, cu o aciditate echilibrată şi cu note de fructe, de vară, proaspat culese.
    Recomandări: Vinul rozé poate fi servit singur sau cu multitudine de preparate culinare : preparate din carne rece, carne la grătar, jambon, salate.
    28,56 RON
  5. JP Chenet - Merlot 2014 - 0.75L, Alc: 13% JP Chenet - Merlot 2014 - 0.75L, Alc: 13%
    Merlot - Vin de Pays d'Oc Roşu

    100% Merlot, ceea ce îl face tipic şi foarte aromat. Original din regiunea Bordeaux, dar s-a adaptat bine în sudul Franţei (peste 68.000 de hectare). Podgoriile Vin de Pays d'Oc pot fi găsite peste tot, regiunea Languedoc-Roussillon întinzându-se de la sud de Côtes du Rhône până la Carcassonne. Solul este variat pe întreaga suprafaţă de producţie. Stugurii din componenţa vinului au fost plantaţi în special pe soluri argilo-calcaroase şi pietroase.Strugurii se recoltează doar atunci când boabele sunt foarte coapte, apoi acestea sunt fermentate timp de 6 - 12 zile. Temperatura de fermentare este păstrată sub 32 °C, şi vinul este presat uşor. Este maturat în rezervoare. În cele din urmă este filtrat si îmbuteliat.

    Caracteristici

    Culoare: Transparentă, intensă, de culoarea granatului, roşu purpuriu.
    Note de degustare: Fructe roşii, coacăze negre, cireşe, gem de zmeură.
    Gust: Vin cu taninuri catifelate şi persistenţă îndelungată a gustului.
    Recomandări: Vin roşu, poate fi servit cu preparate din carne albă, carne de pasăre, carne la grătar, salate, mai multe tipuri de brânză.
    28,56 RON
  6. JP Chenet found reserve chardonnay 0.75 L JP Chenet found reserve chardonnay 0.75 L
    Vin de Pays d'Oc Alb.
    Chardonnay originar din Burgundia. Cel mai bun, calitativ soi de struguri albi. Este bine implantat în sudul Franţei de aproximativ 20 de ani.
    Podgoriile din Oc se întind de la ţărmurile Mediteranei până la dealurile Cévennes, de la delta Rhône la Pirinei. Acest Chardonnay provine exclusiv din zona de Limoux.
    Variat de-a lungul întregii suprafeţe de producţie a vinului din zona Oc: nisipos, argilo-calcaros, schistous.Strugurii se recoltează doar atunci când sunt foarte copţi, presaţi, apoi mustul este mutat (la temperaturi mici ) din butoi în butoi timp de 12 ore pentru a lasă în urmă impurităţile drojdiei. Fermentarea are loc la o temperatură scăzută(15 - 17 °C). Fermentarea alcoolică are loc timp de aproximativ o săptămâna. Maturat în butoaie de stejar.

    Transparentă şi strălucitoare, gălbui aurie, cu uşoare reflexe verzui. Foarte expresiv cu note de flori de salcâm, unt proaspăt, ananas, fructe tropicale, lemn de butoaie de stejar. Rotund, plăcut, fin, echilibrat cu note de grapefruit, vanilie. Se potriveşte cu preparate din peşte la grătar, carne albă, carne de pasăre, de asemenea, cu unele tipuri de brânză.
    31,42 RON
Grilă Listă