Vin & Şampanie

Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Litraj: 0,75L Eliminare
  2. Crama / Brand: Piper Heidsieck Eliminare
  • Piper Heidsieck - Sampanie brut 0,75L, Alc: 12% Piper Heidsieck - Sampanie brut 0,75L, Alc: 12%

    Piper Heidsieck - Sampanie brut 0,75L, Alc: 12%

    PRODUCATOR / PODGORIE: PIPER HEIDSIECK
    ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
    REGIUNE / TARA: A.O.C. CHAMPAGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY / PIONT NOIR / PINOT MEUNIER
    VOL. ALC.: 12%

    CHAMPAGNE BRUT / SEC

    ASPECT: De o excelenta limpiditate, stralucitor si de o culoare de un galben pai cu reflexii aurii.

    MIROS: Puternic si intens fructat, placut de mere verzi, pere si pepene galben.

    GUST: Extrem de proaspat, elegant fructat, un vin robust de o aciditate ridicata, corpolenta medie, extrem de imbietor si cu un gust final remanet lung si savuros.

    ASOCIERE CULINARA: Vinurile spumante / champagne, sunt de o extrema versatilitate in asocieri culinare, si pot fi servite de la aperitive sau consumate doar per se inaintea luarii mesei, langa amuse bouche, cu antreuri sau fel principal, si cu aproape orice tip de carne rosie, peste sau fructe de mare. Se asociaza extrem de bine cu stridii si crustacee, tartar sau carpaccio de peste, si face fata si la mancaruri mai grele din carne rosie. Se poate savura si langa platouri de branzeturi fine sau deserturi cu fructe neinsiropate, tarte sau salate.

    TEMP. DE SERVIRE: 4-6º C (Nu se recomanda decantarea)
    76,77 RON
  • Piper Heidsieck - Sampanie rose sauvage - 0,75L, Alc: 12% Piper Heidsieck - Sampanie rose sauvage - 0,75L, Alc: 12%

    Piper Heidsieck - Sampanie rose sauvage - 0,75L, Alc: 12%

    PRODUCATOR / PODGORIE: PIPER HEIDSIECK
    ANUL DE RECOLTA: NON VINTAGE
    REGIUNE / TARA: A.O.C. CHAMPAGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR / PINOT MEUNIER
    VOL. ALC.: 12%

    CHAMPAGNE BRUT / SEC ROSE

    ASPECT: Placut stralucitor, are o culoare roz deschis cu o nuanta de somon crud.

    MIROS: Este de o intensitate foarte mare, este puternic fructat (capsuni, mure, fragute, citrice) cu accente florale de trandafiri si crini regali.

    GUST: Foarte savuros, placut de fructe exotice (de mango, lime, lamaie, coaja de portocale) de capsuni si fragute, are o corpolenta medie, este bine structurat si de un gust remanent lung cu valente de bombonele de capsuni.

    ASOCIERE CULINARA: Spumantele sunt in genere foarte versatile. De asemenea vinurile rose sunt usor de asociat cu o mare varietate de preparate. Spumantele rose sunt cele mai usor de 'imperecheat' cu mancarea. Ele pot fi servite pe intreg parcursul mesei, de la amuse bouche si antreuri, si pana la felul principal. Sunt asocierea perfecta: tartar de somon, carpaccio de vita, mezeluri fine, file de pastrav, carne rosie de vita, porc sau oaie la grill, sushi, sashimi.

    TEMP. DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea)
    214,20 RON
Grilă Listă