Piper Heidsieck - Sampanie rose sauvage - 0,75L, Alc: 12%
COD: PIPHEIDROSE0.75
Descriere
PRODUCATOR / PODGORIE: PIPER HEIDSIECK
ANUL DE RECOLTA: NON VINTAGE
REGIUNE / TARA: A.O.C. CHAMPAGNE / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR / PINOT MEUNIER
VOL. ALC.: 12%
CHAMPAGNE BRUT / SEC ROSE.
ASPECT: Placut stralucitor, are o culoare roz deschis cu o nuanta de somon crud.
MIROS: Este de o intensitate foarte mare, este puternic fructat (capsuni, mure, fragute, citrice) cu accente florale de trandafiri si crini regali.
GUST: Foarte savuros, placut de fructe exotice (de mango, lime, lamaie, coaja de portocale) de capsuni si fragute, are o corpolenta medie, este bine structurat si de un gust remanent lung cu valente de bombonele de capsuni.
ASOCIERE CULINARA: Spumantele sunt in genere foarte versatile. De asemenea vinurile rose sunt usor de asociat cu o mare varietate de preparate. Spumantele rose sunt cele mai usor de 'imperecheat' cu mancarea. Ele pot fi servite pe intreg parcursul mesei, de la amuse bouche si antreuri, si pana la felul principal. Sunt asocierea perfecta: tartar de somon, carpaccio de vita, mezeluri fine, file de pastrav, carne rosie de vita, porc sau oaie la grill, sushi, sashimi.
TEMP. DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea)
ANUL DE RECOLTA: NON VINTAGE
REGIUNE / TARA: A.O.C. CHAMPAGNE / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR / PINOT MEUNIER
VOL. ALC.: 12%
CHAMPAGNE BRUT / SEC ROSE.
ASPECT: Placut stralucitor, are o culoare roz deschis cu o nuanta de somon crud.
MIROS: Este de o intensitate foarte mare, este puternic fructat (capsuni, mure, fragute, citrice) cu accente florale de trandafiri si crini regali.
GUST: Foarte savuros, placut de fructe exotice (de mango, lime, lamaie, coaja de portocale) de capsuni si fragute, are o corpolenta medie, este bine structurat si de un gust remanent lung cu valente de bombonele de capsuni.
ASOCIERE CULINARA: Spumantele sunt in genere foarte versatile. De asemenea vinurile rose sunt usor de asociat cu o mare varietate de preparate. Spumantele rose sunt cele mai usor de 'imperecheat' cu mancarea. Ele pot fi servite pe intreg parcursul mesei, de la amuse bouche si antreuri, si pana la felul principal. Sunt asocierea perfecta: tartar de somon, carpaccio de vita, mezeluri fine, file de pastrav, carne rosie de vita, porc sau oaie la grill, sushi, sashimi.
TEMP. DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea)

