Vin & Şampanie

Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 7
  2. 8
  3. 9
  4. 10
  5. 11
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Ţara de Origine: Franta Eliminare
  1. La Bastide Saint Dominique - Chateauneuf du Pape rouge 2015 - 0.75L, Alc: 15% La Bastide Saint Dominique - Chateauneuf du Pape rouge 2015 - 0.75L, Alc: 15%
    PRODUCATOR / PODGORIE: LA BASTIDE SAINT DOMINIQUE
    ANUL DE RECOLTA: 2015
    REGIUNE / TARA: A.O.C. CHATEAUNEUF DU PAPE / VALLEE DU RHONE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: GRENACHE / SYRAH / MOURVEDRE / CINSAULT
    VOL. ALC.: 14%

    VIN ROSU SEC.

    ASPECT: De un rosu purpuriu intens, opac, cu nuante de grena.

    MIROS: Distinct fructat si elegant de vegetale si de o lemnozitate dicreta, savuros de mure, dude rosii si afine, sustinut de arome delicate minerale.

    GUST: Placut, fructat si carnos (de o corpolenta medie spre mare, cu tanini eleganti si o aciditate bine integrata), distinct de coacaze, cirese negre, dude rosii si afine; are o lemnozitate fina, bine asimilata, un vin echilibrat, armonios si cremos, cu un gust remanent lung.

    ASOCIERE CULINARA: Un vin 'gourmet' ce necesita mancare pt. a fi pus in valoare. Perfect langa preparate elaborate din carne rosie sau maruntaie, pregatite la cuptor sau la ceaun: tocanite de ficat sau muschiulet de porc, cotlet de vita la tava, pulpa de miel sau prepelita la cuptor. Dintre branzeturi, se asociaza bine cu cele moi si semimoi (Gorgonzola, Danish Blue, Camembert).

    TEMP. DE SERVIRE: 14-16º C (Se recomanda decantarea, chiar inainte de servire)
    198,97 RON
  2. Chateau Les Ormez de Pez - Saint Estephe rouge 2009 - 0.75L, Alc: 13.5% Chateau Les Ormez de Pez - Saint Estephe rouge 2009 - 0.75L, Alc: 13.5%
    PRODUCATOR / PODGORIE: ORMEZ DE PEZ
    ANUL DE RECOLTA: 2009
    REGIUNE / TARA: A.O.C. SAINT-ESTEPHE / BORDEAUX / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CUPAJ CLASIC ROSU DE BORDEAUX
    VOL. ALC.: 13%

    VIN ROSU SEC.

    ASPECT: De o culoare intensa, stralucitoare, rubinie opaca cu infletiuni violacee.

    MIROS: Seducator, curat, de fructe rosii coapte, dominat de zmeura si mure, completat de accente lemnoase elegante, si delicate de condimente.

    GUST: Intens si extrem de fructat, o caracteristica bine evidentiata si in echilibru cu lemoziatea si notele de fum si vanilie. Acest cupaj, maturat in butoaie de stejar, este cremos. Vinul este echilibrat si bine structurat, are tanini moi si o aciditate medie. Gustul final ce ne ramane pe paletin, este lung si savuros.

    ASOCIERE CULINARA: Evidenta, cu carne rosie pregatita pe grill, protap, tigaie sau la gratar, invelita in prosciutto sau bacon, sau rulouri din carne de porc umplute cu legume si maruntaie, drob de miel sau haggis si chiar cu preparate in sos vanatoresc, sos brun cu Champignon brune de cultura. La finalul mesei langa branzeturi fine (Gorgonzola, Camembert) garnisite cu fructe uscate si nuca.

    TEMP. DE SERVIRE: 16-18º C (Se recomanda decantarea cu circa 30 de minute inainte de servire)
    315,47 RON
  3. La Bastide Saint Dominique - Cotes du Rhone rouge 2015 - 0.75L, Alc: 12.5% La Bastide Saint Dominique - Cotes du Rhone rouge 2015 - 0.75L, Alc: 12.5%
    PRODUCATOR / PODGORIE: LA BASTIDE SAINT DOMINIQUE
    ANUL DE RECOLTA: 2015
    REGIUNE / TARA: A.O.C. COTES DU RHONE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: GRENACHE / SYRAH
    VOL. ALC.: 14%

    VIN ROSU SEC.

    ASPECT: De o culoare placuta de un rosu intens, profund, cu nuante de grena.

    MIROS: Puternic, fructat si vegetal, savuros de coacaze si afine, sustinut de arome delicate minerale.

    GUST: Savuros, carnos, extrem de fructata, distinct de coacaze, cirese negre, mure si afine, de o lemnozitate subtila, bine incorporata, delicata de cedru, un vin cremos, cu tanini moi si un gust remanent lung si elegant.

    ASOCIERE CULINARA: Evident ca este pus in valoare langa preparate din carne rosie sau maruntaie, ca antreuri sau fel principal: scaricica, ficat sau ceafa de porc, muschiulet, fudulii sau cotlet de vita, pulpa de miel sau prepelita la tava. Dintre branzeturi, se asociaza bine cu cele moi si semimoi, branzeturi proaspete de oaie sau capra.

    TEMP. DE SERVIRE: 14-16º C (Nu se recomanda decantarea)
    70,69 RON
  4. Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut Jeroboam - 3L , Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut Jeroboam - 3L , Alc: 12%

    LAURENT PERRIER - SAMPANIE LA CUVEE BRUT SALMANAZAR  9L     Alc. 12%

     

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR, PINOT MEUNIER

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE. Brand-ul de șampanie Laurent Perrier și primele unități de producție au fost create în 1812 de André Michel Pierlot, care a luat numele Vve Laurent Perrier de la Mathilde Emilie Perrier. Mathilde, văduva lui Eugène Laurent, a decis să își unească numele cu Pierlot și să extindă afacerea.

     

     În 1939, fiica Mathildei a vandut afacerea către Marie-Louise Lanson de Nancourt. Bernard, unul dintre cei doi fii, a preluat afacerea și a învățat tot ceea ce se putea despre șampanie. În 1948 Bernard a fost numit directorul companiei, iar acest moment a marcat început expansiunii companiei Laurent Perrier.

     

    În anii ’50, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de peste 70 de ani, cu modernizările și regulile proprii stilului Laurent Perrier.

    La Cuvee Brut este produs în Tour sur Marne, regiunea Champagne, din soiurile Chardonay (peste 50%), Pinot Noir (peste 30%), Pinot Meunier (între 10-20%), și vinuri din reservă, în proporție de 20-30%.

     

     

    ASPECT:  O culoare clară de galben pal ce pune în evidență perlajul fin și persistent.

     

    MIROS: La Cuvee Brut oferă un parfum delicat și proaspăt de fructe, ce se ridică cu armonie în jurul paharului. Acest parfum creat să evoce natura și arta creației are nevoie de câteva momente pentrua dezvălui și notele de fructe cu sâmbure tare.  

     

    GUST: Fructe difuze, finețe și efervescență care determină o schimbare constantă a mixului de arome, cu un finish lung și satisfăcător.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O șampanie recomandată la aperitive, meniuri diverse din carne de pasăre și cele mai bune preparate din pește.

     

    TEMP. DE SERVIRE:  8 - 10°C

     

    1.124,55 RON
  5. Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut Magnum - 1.5L , Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut Magnum - 1.5L , Alc: 12%

    LAURENT PERRIER - SAMPANIE LA CUVEE BRUT SALMANAZAR  9L     Alc. 12%

     

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR, PINOT MEUNIER

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE. Brand-ul de șampanie Laurent Perrier și primele unități de producție au fost create în 1812 de André Michel Pierlot, care a luat numele Vve Laurent Perrier de la Mathilde Emilie Perrier. Mathilde, văduva lui Eugène Laurent, a decis să își unească numele cu Pierlot și să extindă afacerea.

     

     În 1939, fiica Mathildei a vandut afacerea către Marie-Louise Lanson de Nancourt. Bernard, unul dintre cei doi fii, a preluat afacerea și a învățat tot ceea ce se putea despre șampanie. În 1948 Bernard a fost numit directorul companiei, iar acest moment a marcat început expansiunii companiei Laurent Perrier.

     

    În anii ’50, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de peste 70 de ani, cu modernizările și regulile proprii stilului Laurent Perrier.

    La Cuvee Brut este produs în Tour sur Marne, regiunea Champagne, din soiurile Chardonay (peste 50%), Pinot Noir (peste 30%), Pinot Meunier (între 10-20%), și vinuri din reservă, în proporție de 20-30%.

     

     

    ASPECT:  O culoare clară de galben pal ce pune în evidență perlajul fin și persistent.

     

    MIROS: La Cuvee Brut oferă un parfum delicat și proaspăt de fructe, ce se ridică cu armonie în jurul paharului. Acest parfum creat să evoce natura și arta creației are nevoie de câteva momente pentrua dezvălui și notele de fructe cu sâmbure tare.  

     

    GUST: Fructe difuze, finețe și efervescență care determină o schimbare constantă a mixului de arome, cu un finish lung și satisfăcător.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O șampanie recomandată la aperitive, meniuri diverse din carne de pasăre și cele mai bune preparate din pește.

     

    TEMP. DE SERVIRE:  8 - 10°C

     

    520,03 RON
  6. De Ladoucette - Comte Lafond Grand Cuvee Blanc Sancerre Magnum2014- 1.5L, Alc: 12.5% De Ladoucette - Comte Lafond Grand Cuvee Blanc Sancerre Magnum2014- 1.5L, Alc: 12.5%
    PRODUCATOR / PODGORIE: DE LADOUCETTE
    ANUL DE RECOLTA: 2014
    REGIUNE / TARA: A.O.C. SANCERRE / LOIRE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC
    VOL. ALC.: 12.5%

    VIN ALB SEC.

    ASPECT: Culoare delicata de galben pal cu accente aurii.

    MIROS: Placut, citric si vegetal, de iarba proaspat cosita, bame si ardei gras verde.

    GUST: Puternic si placut, citric si vegetal, delicat cremos, un vin de o corpolenta medie, o aciditate relativ ridicata si un gust remanent lung si savuros.

    ASOCIERE CULINARA: Cu legume la gratar, cu peste oceanic servit cu sosuri usoare pe baza de fructe exotice, cu preparate din fructe de mare sau crustacee, asezonate cu salate usoare de vara. Este perfect langa branzeturi tari si semitari, delicat aromate, servite langa fructe proaspete (struguri albi, pere) si alune de pamant crude.

    TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Se recomanda aerarea prin decantare)
    225,93 RON
  7. Laurent Perrier - Sampanie Grand Siecle + 2 pahare - 0.75L , Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie Grand Siecle + 2 pahare - 0.75L , Alc: 12%

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE. Brand-ul de șampanie Laurent Perrier și primele unități de producție au fost create în 1812 de André Michel Pierlot, care a luat numele Vve Laurent Perrier de la Mathilde Emilie Perrier. Mathilde, văduva lui Eugène Laurent, a decis să își unească numele cu Pierlot și să extindă afacerea.

     

     În 1939, fiica Mathildei a vândut afacerea către Marie-Louise Lanson de Nancourt. Bernard, unul dintre cei doi fii, a preluat afacerea și a învățat tot ceea ce se putea despre șampanie. În anii ’50, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute.

     

    Grand Siecle înseamnă anul perfect, un concept bazat pe o singură observație: probabil că natura nu va oferi în nici un an acele soiuri pentru vinul perfect, dar mulțumită artei cupajului, maeștrii din vinaria Laurent Perrier, reușesc să atingă perfecțiunea. Grand Siecle este rezultatul amestecului dintre soiuri culese în urmă cu 20 de ani, 50 ani, sau chiar 100 de ani (numite vitage), și alese special pentru acest sortiment. Fiecare cupaj este compus din generații diferite și perioade de maturare diferite, de aceea, fiecare șampanie va avea caracteristici ușor diferite.

     

     

    ASPECT:  O culoare clară de galben pal ce pune în evidență perlajul fin și persistent.

     

    MIROS: Parfumul șampaniei Grand Siecle este compus din note de fructe proaspete și călite, însoțite de o tentă, aproape insesizabilă, de miere.

     

    GUST: Această iterare combină subtilitatea cu puterea, într-un echilibru greu de imitat. Floral si extrem de fructat (pere copate, mere golden coapte, caise și piersici, lămâie și lime).

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Terină din somon afumat, plăcintă cu carne de porc, creveți, midii, stridi și alte fructe de mare, caviar, legume sau mezeluri fine, ușoare. Se poate asocia și cu file de carne roșie, muschiuleț de porc sau vită (Wagyu din Kobe sau Angus), pregătite simplu, cu sosuri ușoare, cu garnitură de legume sote și trufe albe, sau piure de morcovi și brocoli.

     

    TEMP. DE SERVIRE:  8 - 10°C

     

    428,40 RON
  8. Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut+6 pahare - 6 buc x 0,75L, Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut+6 pahare - 6 buc x 0,75L, Alc: 12%

    LAURENT PERRIER - SAMPANIE LA CUVEE BRUT SALMANAZAR  9L     Alc. 12%

     

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR, PINOT MEUNIER

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE. Brand-ul de șampanie Laurent Perrier și primele unități de producție au fost create în 1812 de André Michel Pierlot, care a luat numele Vve Laurent Perrier de la Mathilde Emilie Perrier. Mathilde, văduva lui Eugène Laurent, a decis să își unească numele cu Pierlot și să extindă afacerea.

     

     În 1939, fiica Mathildei a vandut afacerea către Marie-Louise Lanson de Nancourt. Bernard, unul dintre cei doi fii, a preluat afacerea și a învățat tot ceea ce se putea despre șampanie. În 1948 Bernard a fost numit directorul companiei, iar acest moment a marcat început expansiunii companiei Laurent Perrier.

     

    În anii ’50, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de peste 70 de ani, cu modernizările și regulile proprii stilului Laurent Perrier.

    La Cuvee Brut este produs în Tour sur Marne, regiunea Champagne, din soiurile Chardonay (peste 50%), Pinot Noir (peste 30%), Pinot Meunier (între 10-20%), și vinuri din reservă, în proporție de 20-30%.

     

     

    ASPECT:  O culoare clară de galben pal ce pune în evidență perlajul fin și persistent.

     

    MIROS: La Cuvee Brut oferă un parfum delicat și proaspăt de fructe, ce se ridică cu armonie în jurul paharului. Acest parfum creat să evoce natura și arta creației are nevoie de câteva momente pentrua dezvălui și notele de fructe cu sâmbure tare.  

     

    GUST: Fructe difuze, finețe și efervescență care determină o schimbare constantă a mixului de arome, cu un finish lung și satisfăcător.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O șampanie recomandată la aperitive, meniuri diverse din carne de pasăre și cele mai bune preparate din pește.

     

    TEMP. DE SERVIRE:  8 - 10°C

     

    1.570,80 RON
Pagina:
  1. 7
  2. 8
  3. 9
  4. 10
  5. 11
Grilă Listă