Vin & Şampanie
Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.
Momentan Cumpărați după:
- Ţara de Origine: Franta Eliminare
-
PRODUCATOR / PODGORIE: LAURENT PERRIER
ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
REGIUNE / TARA: TOURS SUR MARNE A.O.C. CHAMPAGNE / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY / PINOT NOIR / PINOT MEUNIER
VOL. ALC.: 12%
CHAMPAGNE ULTRA BRUT echivalentul la Brut Zero sau Brun Nature, adica cu un continut de zahar rezidual chiar mai mic decat la Champagne Brut.
ASPECT: De o efervescenta eleganta, cu bule mici si fine, stralucitor si de o foarte buna limpiditate, are o culoare de un galben pal cu inflexiuni argintii.
MIROS: Foarte proaspat, placut floral, intens de fructe, distinct de mere verzi, pere si arome citrice, sustinute de note de drojdii fine.
GUST: Este foarte intens, floral si placut fructat (pere, mere verzi, caise si piersici, lamaie si lime), de o aciditate ridicata, elegant si lejer, de o corpolenta medie si cu o nota de drojdie subtila, de un gust remanent foarte lung.
ASOCIERE CULINARA: Se preteaza ca un excelent aperitiv, de savurat inainte de luarea mesei pentru a avea pofta de mancare, sau impreuna cu amuse bouche pe baza de fructe de mare, midii, stridi, carne de peste, caviar, legume sau mezeluri fine usoare. Este perfect langa salate exotice, imbogatite cu fructe proaspete si ierburi aromate, pe baza de pui de balta, picioare de crab oceanic, homar, langoustine sau creveti Tiger gigant. Se poate asocia si cu file de carne rosie, muschiulet de porc sau vita, pregatita simplu, cu sosuri usoare, cu garnitura de legume sotate si trufe albe.
TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)357,00 RON -
PRODUCATOR / PODGORIE: LAURENT PERRIER
ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
REGIUNE / TARA: TOURS SUR MARNE A.O.C. CHAMPAGNE / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY / PINOT NOIR / PINOT MEUNIER
VOL. ALC.: 12%
CHAMPAGNE DEMISEC
ASPECT: De o efervescenta eleganta, cu bule mici si fine, stralucitor, are o culoare de un galben pal cu inflexiuni argintii.
MIROS: Foarte proaspat, placut floral, intens de fructe, distinct de mere si pere supracoapte si are o paleta complexa de arome citrice, sustinute de note elegante de drojdii.
GUST: Este foarte intens, delicat floral si placut fructat (pere si mere coapte, caise si piersici confiate), de o aciditate ridicata, seducator si lejer, de o corpolenta medie si cu o nota de drojdie subtila, de un gust remanent foarte lung, ce lasa o senzatie de dulce.
ASOCIERE CULINARA: Se preteaza ca un excelent aperitiv, de savurat inainte de luarea mesei pentru a avea pofta de mancare, sau impreuna cu amuse bouche pe baza de midii, stridi, carne de peste si fructe de mare, caviar, legume sau mezeluri fine usoare, insotite de sosuri (salsa) dulci acrisoare. Este perfect langa salate exotice, imbogatite cu fructe proaspete (caise, piersici sau ananas insiropat) cu sosuri / dressing dulcege, pe baza de pui de balta, picioare de crab oceanic, homar, langoustine sau creveti Tiger gigant. Se poate asocia si cu file de carne rosie, muschiulet de porc sau vita, tinuta in bait cu miere si ierburi aromate, cu garnitura de legume sotate si stafide.
TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)267,75 RON -
PRODUCATOR / PODGORIE: LAURENT PERRIER
ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
REGIUNE / TARA: A.O.C. CHAMPAGNE / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY / PINOT NOIR / PINOT MEUNIER
VOL. ALC.: 12%
CHAMPAGNE BRUT / SEC ROSE
ASPECT: Seducator, stralucitor, de o culoare de un roz pal de zmeura cu accente de somon crud.
MIROS: Intens si proaspat, elegant floral, placut fructat, de capsuni, fragute, cirese si mure.
GUST: Bine structurat, echilibrat, extrem de proaspat si puternic fructat (capsuni, coacaze rosii si mure), are o corpolenta medie si o aciditate ridicata, este de un gust final remanent savuros si lung.
ASOCIERE CULINARA: Spumantele rose, sunt cele mai usor de asociat culinar, pentru ca se preteaza la mai toate preparatele din orice tip de carne, atata timp cat nu sunt foarte iuti, dulci sau de un gust extrem de intens (parmezan, trufe, chilli s.a.m.d). Datorita elegantei produsului se recomanda asocierea cu preparate rafinate, cu stridii sau caviar la amuse bouche, cu tartar de somon la antreu, cu Surf & Turf la felul principal (File Mignon de vita Wagyu din regiunea Kobe din Japonia si homar din Maine, America de Nord) si mousse de ciocolata belgiana nu foarte dulce, la desert.
TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Nu se recomanda decantarea)434,35 RON -
PRODUCATOR / PODGORIE: LAURENT PERRIER
ANUL DE RECOLTA: MILLESIME 2002
REGIUNE / TARA: TOURS SUR MARNE A.O.C. CHAMPAGNE / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY / PINOT NOIR / PINOT MEUNIER
VOL. ALC.: 12%
CHAMPAGNE BRUT / SEC
ASPECT: Stralucitor, de o buna limpiditate si de o culoare de un galben intens cu inflexiuni aurii si cu o prezenta evidenta de dioxid de carbon, cu bule mici, elegante.
MIROS: Mirosul este seducator, curat si extrem de proaspat, placut floral (accentuat de soc si tei), foarte intens fructat, distinct de pere Williams, mere verzi si citrice, complex si elegant.
GUST: Este foarte intens, floral si extrem de fructat (pere, mere verzi, caise, lamaie si lime), de o aciditate ridicata, abordabil si lejer dar totusi complex si rafinat, de o corpolenta medie si cu o nota de drojdie subtila, de un gust remanent foarte lung ce aminteste de vanilie si pere rascoapte.
ASOCIERE CULINARA: Se preteaza ca un excelent aperitiv, de savurat inainte de luarea mesei pentru a avea pofta de mancare, sau impreuna cu amuse bouche pe baza de midii, stridi, carne de peste (sushi si sasimi) si fructe de mare, caviar, legume si mezeluri fine usoare. Este perfect langa salate exotice, imbogatite cu fructe proaspete si ierburi aromate, pe baza de pui de balta, picioare de King crab oceanic de Alaska, homar de Maine in America de Nord, langoustine sau creveti (Jumbo, Tiger).
TEMP. DE SERVIRE: 11-13º C (Nu se recomanda decantarea)315,35 RON -
PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD
REGIUNE / TARA: A.O.C. BORDEAUX / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: 65% MERLOT / 20% CABERNET FRANC / 15% CABERNET SAUVIGNON
VOL. ALC.: 12.5%
VIN ROSE SEC, maturat timp de 4 luni inainte de lansarea pe piata. Vinificat dupa metoda traditionala “saignee”.
ASPECT: Culoare intensa si profunda de rose cu inflexiuni de grena.
MIROS: Intens din punct de vedere aromatic, culminand distinct cu arome de coacaze rosii si mure si intregind cu o reminiscenta de flori de salcam si capsuni strivite, sugerand parca savoarea ce v-a fi perceputa la gust.
GUST: De o mare corpolenta pentru un vin din categoria lui, rotund si intens pe paletin, bine structurat, este evident un rose pentru toate anotimpurile. Gustul final remanent, extrem de lung si plin de prospetime.
ASOCIERE CULINARA: Se asociaza cu o mare varietate de mancaruri de la feluri asiatice complex condimentate (fara a fi iuti) pana la mancaruri traditionale regiunii Provence in sudul Frantei. Este excelent langa ton, somon sau pui marinat cu ierburi si lamaie la grill, sau carne de porc servita dupa tipicul sasesc cu sosuri dulci acrisoare de fructe.
TEMP. DE SERVIRE: 12º C (Nu necesita decantare sau aerare)50,40 RON -
PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD
REGIUNE / TARA: A.O.C. BORDEAUX / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: 65% MERLOT / 20% CABERNET SAUVIGNON / 15% CABERNET FRANC
VOL. ALC.: 13.5%
VIN ROSU SEC. Maturat intre 6 si 10 luni. Mouton Cadet Rouge este cel mai vandut vin al anului 2002 (peste 15 milioane de sticle pe intreg mapamondul).
ASPECT: O culoare stralucitoare de rosu rubiniu.
MIROS: Un miros bogat si puternic de arome atragatoare, fructoase, distinct de visine si zmeura, dar mai ales de gem de capsuni, complectate subtil cu arome mentolate.
GUST: Rotund si corpolent pe palatin cu tanini discreti si eleganti, vinul este echilibrat, confirmand gama de arome fructoase descoperite-n miros. Gustul de final, remanent este exceptional de bogat si suculent, confirmand armonia cupajului.
ASOCIERE CULINARA: Se asociaza in mod clasic langa coaste de miel la tava si orice fel de carne rosie, gatita la cuptor sau pe grill; branzeturi moi (Banon - Franta) si semi-moi (Havarti - Danemarca). Alte preparate care-l pun in valoare: friptura de iepure cu ciuperci de padure si seminte de pin, Tournedos Rossini, tocana de miel, file de ton in sos de vin.
TEMP. DE SERVIRE: 18º C (Se recomanda decantarea chiar inainte de servire)58,91 RON -
PRODUCATOR / PODGORIE: PIPER HEIDSIECK
ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
REGIUNE / TARA: A.O.C. CHAMPAGNE / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY / PIONT NOIR / PINOT MEUNIER
VOL. ALC.: 12%
CHAMPAGNE BRUT / SEC.
ASPECT: De o excelenta limpiditate, stralucitor si de o culoare de un galben pai cu reflexii aurii.
MIROS: Puternic si intens fructat, placut de mere verzi, pere si pepene galben.
GUST: Extrem de proaspat, elegant fructat, un vin robust de o aciditate ridicata, corpolenta medie, extrem de imbietor si cu un gust final remanet lung si savuros.
ASOCIERE CULINARA: Vinurile spumante / champagne, sunt de o extrema versatilitate in asocieri culinare, si pot fi servite de la aperitive sau consumate doar per se inaintea luarii mesei, langa amuse bouche, cu antreuri sau fel principal, si cu aproape orice tip de carne rosie, peste sau fructe de mare. Se asociaza extrem de bine cu stridii si crustacee, tartar sau carpaccio de peste, si face fata si la mancaruri mai grele din carne rosie. Se poate savura si langa platouri de branzeturi fine sau deserturi cu fructe neinsiropate, tarte sau salate.
TEMP. DE SERVIRE: 4-6º C (Nu se recomanda decantarea)65,45 RON -
PRODUCATOR / PODGORIE: PIPER HEIDSIECK
ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
REGIUNE / TARA: A.O.C. CHAMPAGNE / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY / PIONT NOIR / PINOT MEUNIER
VOL. ALC.: 12%
CHAMPAGNE BRUT / SEC
ASPECT: De o excelenta limpiditate, stralucitor si de o culoare de un galben pai cu reflexii aurii.
MIROS: Puternic si intens fructat, placut de mere verzi, pere si pepene galben.
GUST: Extrem de proaspat, elegant fructat, un vin robust de o aciditate ridicata, corpolenta medie, extrem de imbietor si cu un gust final remanet lung si savuros.
ASOCIERE CULINARA: Vinurile spumante / champagne, sunt de o extrema versatilitate in asocieri culinare, si pot fi servite de la aperitive sau consumate doar per se inaintea luarii mesei, langa amuse bouche, cu antreuri sau fel principal, si cu aproape orice tip de carne rosie, peste sau fructe de mare. Se asociaza extrem de bine cu stridii si crustacee, tartar sau carpaccio de peste, si face fata si la mancaruri mai grele din carne rosie. Se poate savura si langa platouri de branzeturi fine sau deserturi cu fructe neinsiropate, tarte sau salate.
TEMP. DE SERVIRE: 4-6º C (Nu se recomanda decantarea)76,77 RON -
PRODUCATOR / PODGORIE: PIPER HEIDSIECK
ANUL DE RECOLTA: NON VINTAGE
REGIUNE / TARA: A.O.C. CHAMPAGNE / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR / PINOT MEUNIER
VOL. ALC.: 12%
CHAMPAGNE BRUT / SEC ROSE
ASPECT: Placut stralucitor, are o culoare roz deschis cu o nuanta de somon crud.
MIROS: Este de o intensitate foarte mare, este puternic fructat (capsuni, mure, fragute, citrice) cu accente florale de trandafiri si crini regali.
GUST: Foarte savuros, placut de fructe exotice (de mango, lime, lamaie, coaja de portocale) de capsuni si fragute, are o corpolenta medie, este bine structurat si de un gust remanent lung cu valente de bombonele de capsuni.
ASOCIERE CULINARA: Spumantele sunt in genere foarte versatile. De asemenea vinurile rose sunt usor de asociat cu o mare varietate de preparate. Spumantele rose sunt cele mai usor de 'imperecheat' cu mancarea. Ele pot fi servite pe intreg parcursul mesei, de la amuse bouche si antreuri, si pana la felul principal. Sunt asocierea perfecta: tartar de somon, carpaccio de vita, mezeluri fine, file de pastrav, carne rosie de vita, porc sau oaie la grill, sushi, sashimi.
TEMP. DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea)214,20 RON -
PRODUCATOR / PODGORIE: ROUX PERE & FILS
ANUL DE RECOLTA: 2009
REGIUNE / TARA: A.O.C. GEVREY CHAMBERTIN / BOURGOGNE / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR
VOL. ALC.: 13%
VIN ROSU SEC.
ASPECT: De o culoare de rosu rubiniu, cu nuante usoare de purpura, ce devin violete odata cu vrasta.
MIROS: Proaspat, puternic, de fructe rosii de padure, completat de valente rafinate lemnoase.
GUST: Placut si carnos, elegant, intens fructat, in special fragi, cirese, mure, floral de violete, cu o senzatie lemnoasa delicata, completata de accente vegetale, de asparagus, ardei gras si ierbozitate.
ASOCIERE CULINARA: Este un vin pentru consumatorii de carne, notele sale de fructe si rozmarin completand placut preparate din carne de vita si porc, exceland in savoare atunci când vinul este evoluat, imbatranit la sticla. Recomandat si cu friptură de coaste de miel, file de ton pregatit 'blue', rata la rotisor, si la finalul mesei langa branzeturi moi si semimoi (Cambazole, Danish Blue, Blue Castello) cu fructe uscate, stafide si curmale, cu crackers si nuci caju.
TEMP. DE SERVIRE: 15-17º C (Se recomanda decantarea, aerarea inainte de servire)76,44 RON