Vin & Şampanie

Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă
Filtru
  1. Chateau D`Esclans - Whispering Angel rose 2017 - 0.75L, Alc: 13% Chateau D`Esclans - Whispering Angel rose 2017 - 0.75L, Alc: 13%
    PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU D’ESCLANS
    ANUL DE RECOLTA: 2016
    REGIUNE / TARA: A.O.C. COTES DE PROVENCE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: GRENACHE / ROLLE / CINSAULT / SYRAH / MOURVEDRE
    VOL. ALC.: 13.5%

    VIN ROSE SEC, clasic din regiunea Provence, este primul vin al Chateau D’Esclans ce a reusit sa obtina un punctaj de 17/20 de la Matthew Jukes si 16.5/20 de la Steven Spurrier, Medalia de Argint - Decanter World Wine Awards 2013.
    Nascut in Bordeaux, Sacha Lichine si-a inceput cariera in tinerete la Chateau Prieure Lichine (clasificat Quatriemes Crus din 1855), domeniu pe care-l administra deja la varsta de 27 de ani. Momentul de rascruce in cariera-i de vinificator a fost in 2006 cand a achizitionat Chateau D’Esclans, punand astfel umarul la popularizarea rose-urilor de mare valoare din Provence.

    ASPECT: Are o culoare de roz delicat si pal, cu nuante de somon si infletiuni aurii, clasica pentru rose-urile din sudul Frantei.

    MIROS: Placut si proaspat, fructat, evident de fructe rosii, in special de cirese, mure si capsuni salbatice.

    GUST: Catifelat, lejer si totusi intens floral si fructat, accentuat de cirese, grapefruit si capsuni; un vin lejer de mica corpolenta si savuroasa mineralitate. Are o structura buna, o prospetime sustinuta de aciditate, si un gust final remanent lung si placut.

    ASOCIERE CULINARA: De consumat si ca aperitiv, dar si in asociere cu antreuri sau feluri principale pe baza de carne alba, in special peste si fructe de mare; dar 'face fata' cu brio si preparatelor din carne rosie, daca nu sunt extrem de condimentate sau iuti. Un vin versatil care poate fi servit de la amuse-bouche si pana dupa felul principal, cu branzeturi tari si semitari, sau la desert, langa tartine sau salate cu fructe neinsiropate.

    TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)

    + 0,50 RON warranty

  2. Chateau D`Esclans - Le Poussin rose 2017- 0.75L , Alc: 12% Chateau D`Esclans - Le Poussin rose 2017- 0.75L , Alc: 12%
    PRODUCATOR / PODGORIE: SACHA LICHINE
    ANUL DE RECOLTA: 2017
    REGIUNE / TARA: LANGUEDOC-ROUSSILLON / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: GRENACHE / CINSAULT / SYRAH / VERMENTINO
    VOL. ALC.: 12.5%

    VIN ROSE SEC, produs dupa cele mai moderne si riguroase metode tehnologice, ghidate de cunostintele despre vinificare, tradititional dobandite in Franta.
    “Ca și tatăl meu, cred de vinul trebuie savurat și nu idolatrizat. Am creat acest cupaj cu o bucurie pura de hedonist în minte.” Sacha Lichine - vinificator

    ASPECT: Limpede si stralucitor de o culoare de roz pal cu reflexii de piersica.

    MIROS: Fructat, de capsuni si mure, delicat floral.

    GUST: Foarte fructat si placut, cu tanini moi, proaspat si cremos in acelasi timp, de o corpolent amedie si o aciditate echilibrata, cu un gust final perceput de papilele gustative, lejer si lung.

    ASOCIERE CULINARA: Un excelent aperitiv, servit inainte de masa sau langa gustari din carne alba si carne rosie fiarta sau inabusita la tigaie. Absolut superb langa un steak de tuna la tigaie, asezonat cu masline verzi, sau sandwich cu carne de crab. La finele mesei, langa un tort de morcovi, nu foarte dulce sau o portie de fructe proaspete tinute la rece cu frisca lichida fara zahar, si nu in ultimul rand cu spuma de capsuni.

    TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Nu se recomanda decantarea)
    39,27 RON
  3. Mouton Cadet - Bordeaux rose 2017 - 0,75L, Alc: 12% Mouton Cadet - Bordeaux rose 2017 - 0,75L, Alc: 12%
    PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD
    REGIUNE / TARA: A.O.C. BORDEAUX / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: 65% MERLOT / 20% CABERNET FRANC / 15% CABERNET SAUVIGNON
    VOL. ALC.: 12.5%

    VIN ROSE SEC, maturat timp de 4 luni inainte de lansarea pe piata. Vinificat dupa metoda traditionala “saignee”.

    ASPECT: Culoare intensa si profunda de rose cu inflexiuni de grena.

    MIROS: Intens din punct de vedere aromatic, culminand distinct cu arome de coacaze rosii si mure si intregind cu o reminiscenta de flori de salcam si capsuni strivite, sugerand parca savoarea ce v-a fi perceputa la gust.

    GUST: De o mare corpolenta pentru un vin din categoria lui, rotund si intens pe paletin, bine structurat, este evident un rose pentru toate anotimpurile. Gustul final remanent, extrem de lung si plin de prospetime.

    ASOCIERE CULINARA: Se asociaza cu o mare varietate de mancaruri de la feluri asiatice complex condimentate (fara a fi iuti) pana la mancaruri traditionale regiunii Provence in sudul Frantei. Este excelent langa ton, somon sau pui marinat cu ierburi si lamaie la grill, sau carne de porc servita dupa tipicul sasesc cu sosuri dulci acrisoare de fructe.

    TEMP. DE SERVIRE: 12º C (Nu necesita decantare sau aerare)
    50,40 RON
  4. JP Chenet - Cinsault rose 2017 - 0.75L, Alc: 12.5% JP Chenet - Cinsault rose 2017 - 0.75L, Alc: 12.5%
    Soiul de struguri: Amestec de 70% Cinsault şi 30% Grenache, ceea ce face din acest vin, un vin foarte tipic.
    Origine: Vin din podgoriile Pays d'Oc, sudul Franţei, regiunea Languedoc-Roussillon.
    Sol: Foarte variat: sol lutos, calcaros, nisipos, pietros şi schistous.
    Vinificaţie: Strugurii se recoltează atunci când boabele de struguri sunt foarte coapte. Macerarea are loc la temperaturi mici, urmată de o filtrare a
    impurităţilor rămase în urma presării. Fermentarea are loc la o temperatură scăzută pentru a conserva toate aromele. Maturarea se face la temperatură scăzută în rezervoare din oţel inoxidabil.

    Caracteristici

    Culoare: Transparentă şi strălucitoare.
    Note de degustare: Foarte expresiv, cu fructe roşii de vară, căpşuni şi note picante.
    Gust: De vară, revigorant, delicat, cu o aciditate echilibrată şi cu note de fructe, de vară, proaspat culese.
    Recomandări: Vinul rozé poate fi servit singur sau cu multitudine de preparate culinare : preparate din carne rece, carne la grătar, jambon, salate.
    28,56 RON
  5. Cei care preferă vinurile rosé vor îndrăgi cu siguranţă caracterul vibrant al sortimentului, pe care îl putem anticipa la prima vedere datorită ambalajului cu design aproape hipnotizant. Creat dintr-un amestec de struguri Cinsault 60% şi Grenache Noir 40%, acest rosé franţuzesc expresiv cucereşte de la prima degustare cu buchetul său proaspăt, armonios şi bine echilibrat. Servit ca aperitiv, sortimentul Emotion Rosé de Provence este ideal pentru vară, însă se potriveşte foarte bine şi cu friptură la grătar sau salate de sezon. Temperatura ideală de servire este de 8 - 10°C. Se consumă imediat.

    Notele degustării:

    Culoare: Roz pal.
    Miros: Un buchet predominant fructat, unde se remarcă note bogate de fructe de pădure.
    Gust: Arome bogate şi captivante de fragi, zmeură şi căpşune proaspăt culese.
    48,79 RON
  6. Chateau D`Esclans - Whispering Angel cupaj rose Magnum 2018 - 1.5L, Alc: 13% Chateau D`Esclans - Whispering Angel cupaj rose Magnum 2018 - 1.5L, Alc: 13%
    PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU D’ESCLANS
    ANUL DE RECOLTA: 2017
    REGIUNE / TARA: A.O.C. COTES DE PROVENCE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: GRENACHE / ROLLE / CINSAULT / SYRAH / MOURVEDRE
    VOL. ALC.: 13.5%

    VIN ROSE SEC, clasic din regiunea Provence, este primul vin al Chateau D’Esclans ce a reusit sa obtina un punctaj de 17/20 de la Matthew Jukes si 16.5/20 de la Steven Spurrier, Medalia de Argint - Decanter World Wine Awards 2013.
    Nascut in Bordeaux, Sacha Lichine si-a inceput cariera in tinerete la Chateau Prieure Lichine (clasificat Quatriemes Crus din 1855), domeniu pe care-l administra deja la varsta de 27 de ani. Momentul de rascruce in cariera-i de vinificator a fost in 2006 cand a achizitionat Chateau D’Esclans, punand astfel umarul la popularizarea rose-urilor de mare valoare din Provence.

    ASPECT: Are o culoare de roz delicat si pal, cu nuante de somon si infletiuni aurii, clasica pentru rose-urile din sudul Frantei.

    MIROS: Placut si proaspat, fructat, evident de fructe rosii, in special de cirese, mure si capsuni salbatice.

    GUST: Catifelat, lejer si totusi intens floral si fructat, accentuat de cirese, grapefruit si capsuni; un vin lejer de mica corpolenta si savuroasa mineralitate. Are o structura buna, o prospetime sustinuta de aciditate, si un gust final remanent lung si placut.

    ASOCIERE CULINARA: De consumat si ca aperitiv, dar si in asociere cu antreuri sau feluri principale pe baza de carne alba, in special peste si fructe de mare; dar 'face fata' cu brio si preparatelor din carne rosie, daca nu sunt extrem de condimentate sau iuti. Un vin versatil care poate fi servit de la amuse-bouche si pana dupa felul principal, cu branzeturi tari si semitari, sau la desert, langa tartine sau salate cu fructe neinsiropate.

    TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)
    229,08 RON
  7. Domaine Des Aspras - Les Trois Freres rose 2018 - 0.75L, Alc: 13.5% Domaine Des Aspras - Les Trois Freres rose 2018 - 0.75L, Alc: 13.5%
    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

    REGIUNE / ȚARĂ: PROVENCE / FRANŢA

    SOIUL / SOIURILE: GRENACHE, CINSAULT & ROLLE

    VOL. ALC.: 13%

    VIN ROSE SEC.


    Les Trois Frere este obținut din strugurii organici, crescuți și recoltati în localitatea Correns, din regiunea Provence, FRANȚA. Acest rosé este unul dintre vinurile mature, ales să fie în centrul atenţiei în fiecare an, pentru a oferi aroma și savoarea unui vin bio, perfect echilibrat.

    ASPECT: În sticlă proprie sau într-un pahar clasic, Les Trois Freres, se prezintă mereu cu un roz plăcut, caracteristic vinului tânăr de primăvară.

    MIROS: Mirosul este mereu o experienţă revelatoare pentru identitatea unui rosé francez. În acest caz, un finisaj din căpșuni, zmeură, mentă și piersici, desăvârșit de note florale, proaspete.

    GUST: Gustul aduce compoziția fructată în prim plan, păstrată cu tandreţe și eleganţă la orice degustare.

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12 ºC.

    ASOCIERE CULINARĂ: Ideal alături de aperitive spaniole reci sau calde, salate de vară, file la grătar sau peşte alb.
    85,08 RON
  8. Chateau D`Esclans - Les Clans rose 2009 - 0.75L, Alc: 14% Chateau D`Esclans - Les Clans rose 2009 - 0.75L, Alc: 14%
    .PRODUCATOR / PODGORIE: DOMAINES SACHA LICHINE
    ANUL DE RECOLTA: 2009
    REGIUNE / TARA: A.O.C. COTES DE PROVENCE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: GRENACHE / ROLLE
    VOL. ALC.: 13.6%

    VIN ROSE SEC.

    ASPECT: Culoare de roz placut cu nuanta de coaja de piersica supracoapta.

    MIROS: proaspat, seducator de fructe rosii completat de note florale, imbietor si subtil deaccente minerale.

    GUST: Elegant si echilibrat, un vin armonios de o corpolenta medie, proaspat si fructat, mineral si cu un gust final remanent, prelung si delicat citric (pomelo. grapefruit rosu).

    ASOCIERE CULINARA: Ca aperitiv langa amuse bouche din mezeluri fine din carne de porc, vita sau curcan (jambon, Mortadella, salam de Sibiu, carnati de vara, ceafa afumata, bacon de curcan) sau branzeturi proaspete de oaie si capra, din legume crude servite langa sosuri albe, usoare si nu foarte condimentate, si de asemenea langa antreuri si salate mediteraneene pe baza de peste si fructe de mare. Este perfent langa preparate din file de peste oceanic, garnisit cu legume pregatite la Wok, crude in mijloc (brocoli, ardei gras verde, asparagus, conopida, morcovi).

    TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Nu se recomanda decantarea)
    238,00 RON
  9. Chateau D`Esclans - D`Esclans rose Methuselah 2013 - 6L, Alc: 13.5% Chateau D`Esclans - D`Esclans rose Methuselah 2013 - 6L, Alc: 13.5%
    VIN: CHÂTEAU D’ESCLANS
    PRODUCĂTOR / PODGORIE: DOMAINES SACHA LICHINE
    REGIUNE / ŢARA: A.O.C. COTES DE PROVENCE / FRANŢA
    SOIUL / SOIURILE: GRENACHE / SYRAH / MOURVEDRE / CINSAULT

    VOL. ALC.: 13.5%

    VIN ROSE SEC, clasic din regiunea Provence, ce a reuşit să obţină 90 de puncte în Wine Enthusiast, 17/20 de la Jancis Robinson, 18.5/20 de la Matthew Jukes şi 17/20 de la Steven Spurrier.
    Născut în Bordeaux, Sacha Lichine şi-a început cariera în tinereţe la Château Prieure Lichine (clasificat Quatriemes Crus din 1855), domeniu pe care-l administra deja la vârsta de 27 de ani. Momentul de răscruce în cariera-i de vinificator a fost în 2006 când a achiziţionat Château D’Esclans, punând astfel umărul la popularizarea rose-urilor de mare valoare din Provence.

    ASPECT: De o culoare rose pal, somonat, clasică pentru rose-urile din sudul Franţei.

    MIROS: Îmbietor de fructe roşii în special de căpşuni sălbatice.

    GUST: Îmbătrânit în butoaie de stejar şi “suferind” un proces delicat de batonnage, vinul prezintă o mare complexitate şi o foarte bună structură şi corpolenţă. Aromele puternice şi intense de fructe roşii completate de o rafinată mineralitate se păstrează mult pe paletin, gustul final remanent fiind bogat şi extrem de lung.

    ASOCIERE CULINARĂ: Poate fi consumat şi savurat ca un excelent aperitiv, dar şi în asociere cu mâncăruri tradiţionale din sudul Franţei, pe bază de fructe de mare şi peşte, bogat înmiresmate în ierburi de Provence. Înobilează salatele uşoare de vară din legume proaspete cu roşii uscate şi brânzeturi cremoase (St. Andre, Franţa sau Cream Cheese, S.U.A), şi salatele şi tartinele de fructe fără frişcă sau sosuri dulci.

    TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Nu se recomandă decantarea)
    1.190,00 RON
  10. Chateau D`Esclans - Whispering Angel cupaj rose Magnum 2016 - 1.5L, Alc: 13% Chateau D`Esclans - Whispering Angel cupaj rose Magnum 2016 - 1.5L, Alc: 13%
    PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU D’ESCLANS
    ANUL DE RECOLTA: 2016
    REGIUNE / TARA: A.O.C. COTES DE PROVENCE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: GRENACHE / ROLLE / CINSAULT / SYRAH / MOURVEDRE
    VOL. ALC.: 13.5%

    VIN ROSE SEC, clasic din regiunea Provence, este primul vin al Chateau D’Esclans ce a reusit sa obtina un punctaj de 17/20 de la Matthew Jukes si 16.5/20 de la Steven Spurrier, Medalia de Argint - Decanter World Wine Awards 2013.
    Nascut in Bordeaux, Sacha Lichine si-a inceput cariera in tinerete la Chateau Prieure Lichine (clasificat Quatriemes Crus din 1855), domeniu pe care-l administra deja la varsta de 27 de ani. Momentul de rascruce in cariera-i de vinificator a fost in 2006 cand a achizitionat Chateau D’Esclans, punand astfel umarul la popularizarea rose-urilor de mare valoare din Provence.

    ASPECT: Are o culoare de roz delicat si pal, cu nuante de somon si infletiuni aurii, clasica pentru rose-urile din sudul Frantei.

    MIROS: Placut si proaspat, fructat, evident de fructe rosii, in special de cirese, mure si capsuni salbatice.

    GUST: Catifelat, lejer si totusi intens floral si fructat, accentuat de cirese, grapefruit si capsuni; un vin lejer de mica corpolenta si savuroasa mineralitate. Are o structura buna, o prospetime sustinuta de aciditate, si un gust final remanent lung si placut.

    ASOCIERE CULINARA: De consumat si ca aperitiv, dar si in asociere cu antreuri sau feluri principale pe baza de carne alba, in special peste si fructe de mare; dar 'face fata' cu brio si preparatelor din carne rosie, daca nu sunt extrem de condimentate sau iuti. Un vin versatil care poate fi servit de la amuse-bouche si pana dupa felul principal, cu branzeturi tari si semitari, sau la desert, langa tartine sau salate cu fructe neinsiropate.

    TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)
    229,08 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă