Mouton Cadet - Bordeaux rose 2017 - 0,75L, Alc: 12%
COD: BDGVINMOUCADERO
Descriere
PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD
REGIUNE / TARA: A.O.C. BORDEAUX / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: 65% MERLOT / 20% CABERNET FRANC / 15% CABERNET SAUVIGNON
VOL. ALC.: 12.5%
VIN ROSE SEC, maturat timp de 4 luni inainte de lansarea pe piata. Vinificat dupa metoda traditionala “saignee”.
ASPECT: Culoare intensa si profunda de rose cu inflexiuni de grena.
MIROS: Intens din punct de vedere aromatic, culminand distinct cu arome de coacaze rosii si mure si intregind cu o reminiscenta de flori de salcam si capsuni strivite, sugerand parca savoarea ce v-a fi perceputa la gust.
GUST: De o mare corpolenta pentru un vin din categoria lui, rotund si intens pe paletin, bine structurat, este evident un rose pentru toate anotimpurile. Gustul final remanent, extrem de lung si plin de prospetime.
ASOCIERE CULINARA: Se asociaza cu o mare varietate de mancaruri de la feluri asiatice complex condimentate (fara a fi iuti) pana la mancaruri traditionale regiunii Provence in sudul Frantei. Este excelent langa ton, somon sau pui marinat cu ierburi si lamaie la grill, sau carne de porc servita dupa tipicul sasesc cu sosuri dulci acrisoare de fructe.
TEMP. DE SERVIRE: 12º C (Nu necesita decantare sau aerare)
REGIUNE / TARA: A.O.C. BORDEAUX / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: 65% MERLOT / 20% CABERNET FRANC / 15% CABERNET SAUVIGNON
VOL. ALC.: 12.5%
VIN ROSE SEC, maturat timp de 4 luni inainte de lansarea pe piata. Vinificat dupa metoda traditionala “saignee”.
ASPECT: Culoare intensa si profunda de rose cu inflexiuni de grena.
MIROS: Intens din punct de vedere aromatic, culminand distinct cu arome de coacaze rosii si mure si intregind cu o reminiscenta de flori de salcam si capsuni strivite, sugerand parca savoarea ce v-a fi perceputa la gust.
GUST: De o mare corpolenta pentru un vin din categoria lui, rotund si intens pe paletin, bine structurat, este evident un rose pentru toate anotimpurile. Gustul final remanent, extrem de lung si plin de prospetime.
ASOCIERE CULINARA: Se asociaza cu o mare varietate de mancaruri de la feluri asiatice complex condimentate (fara a fi iuti) pana la mancaruri traditionale regiunii Provence in sudul Frantei. Este excelent langa ton, somon sau pui marinat cu ierburi si lamaie la grill, sau carne de porc servita dupa tipicul sasesc cu sosuri dulci acrisoare de fructe.
TEMP. DE SERVIRE: 12º C (Nu necesita decantare sau aerare)

