Vin & Şampanie

Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Crama / Brand: Baron Philippe de Rothschild Eliminare
  2. Ţara de Origine: Franta Eliminare
  • Mouton Cadet - Bordeaux blanc 2017 - 0,75L, Alc: 12% Mouton Cadet - Bordeaux blanc 2017 - 0,75L, Alc: 12%

    Mouton Cadet - Bordeaux blanc 2017 - 0,75L, Alc: 12%

    PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD
    REGIUNE / TARA: A.O.C. BORDEAUX / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: 65% SAUVIGNON BLANC / 30% SEMILLON / 5% MUSCADELLE
    VOL. ALC.: 12.5%

    VIN ALB SEC, creat inca din 1970 de catre legendarul vinificator si poet Baron Philipe de Rothschild ca o combinatie eleganta intre traditiile viticulturii in regiunea Bordeaux si valorile de autenticitate promovate de familia Rothschild.

    ASPECT: O culoare vibranta, de un galben pai cu tuse de auriu.

    MIROS: Prezinta o paleta de arome atractive, intense dar totusi rafinate, florale si de fructe proaspete; distinct de mere golden si grapefruit imbogatite cu arome delicate lemnoase, de talas facut din rindeaua .

    GUST: Un vin rotund a carui corpolenta este sustinuta de tipicitatea Semillon-ului, completat de prospetimea Sauvignon Blanc-ului si consistenta strugurilor de Muscadelle; are o aciditate mica si intensitate medie a buchetului. Gustul final remanent este lung si intens, savuros, de fructe citrice.

    ASOCIERE CULINARA: Se asociaza bine cu carnea de pui sau peste, pe plita sau pe gratar asezonata cu sosuri usoare si servita cu garnituri din legume trase la tigaie. De asemenea este o buna “companie” pentru carpaccio de ton, caracatita sau midi inabusite cu vin alb, patrunjel si usturoi, sau mancaruri vegetariene pe baza de praz si ardei gras.

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 9º C (Nu se recomanda decantarea sau aerarea)
    50,40 RON
  • Mouton Cadet - Bordeaux rose 2017 - 0,75L, Alc: 12% Mouton Cadet - Bordeaux rose 2017 - 0,75L, Alc: 12%

    Mouton Cadet - Bordeaux rose 2017 - 0,75L, Alc: 12%

    PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD
    REGIUNE / TARA: A.O.C. BORDEAUX / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: 65% MERLOT / 20% CABERNET FRANC / 15% CABERNET SAUVIGNON
    VOL. ALC.: 12.5%

    VIN ROSE SEC, maturat timp de 4 luni inainte de lansarea pe piata. Vinificat dupa metoda traditionala “saignee”.

    ASPECT: Culoare intensa si profunda de rose cu inflexiuni de grena.

    MIROS: Intens din punct de vedere aromatic, culminand distinct cu arome de coacaze rosii si mure si intregind cu o reminiscenta de flori de salcam si capsuni strivite, sugerand parca savoarea ce v-a fi perceputa la gust.

    GUST: De o mare corpolenta pentru un vin din categoria lui, rotund si intens pe paletin, bine structurat, este evident un rose pentru toate anotimpurile. Gustul final remanent, extrem de lung si plin de prospetime.

    ASOCIERE CULINARA: Se asociaza cu o mare varietate de mancaruri de la feluri asiatice complex condimentate (fara a fi iuti) pana la mancaruri traditionale regiunii Provence in sudul Frantei. Este excelent langa ton, somon sau pui marinat cu ierburi si lamaie la grill, sau carne de porc servita dupa tipicul sasesc cu sosuri dulci acrisoare de fructe.

    TEMP. DE SERVIRE: 12º C (Nu necesita decantare sau aerare)
    50,40 RON
  • Mouton Cadet - Bordeaux rouge 2016 - 0,75L, Alc: 13.5% Mouton Cadet - Bordeaux rouge 2016 - 0,75L, Alc: 13.5%

    Mouton Cadet - Bordeaux rouge 2016 - 0,75L, Alc: 13.5%

    PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD
    REGIUNE / TARA: A.O.C. BORDEAUX / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: 65% MERLOT / 20% CABERNET SAUVIGNON / 15% CABERNET FRANC
    VOL. ALC.: 13.5%

    VIN ROSU SEC. Maturat intre 6 si 10 luni. Mouton Cadet Rouge este cel mai vandut vin al anului 2002 (peste 15 milioane de sticle pe intreg mapamondul).

    ASPECT: O culoare stralucitoare de rosu rubiniu.

    MIROS: Un miros bogat si puternic de arome atragatoare, fructoase, distinct de visine si zmeura, dar mai ales de gem de capsuni, complectate subtil cu arome mentolate.

    GUST: Rotund si corpolent pe palatin cu tanini discreti si eleganti, vinul este echilibrat, confirmand gama de arome fructoase descoperite-n miros. Gustul de final, remanent este exceptional de bogat si suculent, confirmand armonia cupajului.

    ASOCIERE CULINARA: Se asociaza in mod clasic langa coaste de miel la tava si orice fel de carne rosie, gatita la cuptor sau pe grill; branzeturi moi (Banon - Franta) si semi-moi (Havarti - Danemarca). Alte preparate care-l pun in valoare: friptura de iepure cu ciuperci de padure si seminte de pin, Tournedos Rossini, tocana de miel, file de ton in sos de vin.

    TEMP. DE SERVIRE: 18º C (Se recomanda decantarea chiar inainte de servire)
    58,91 RON
  • Mouton Cadet - Bordeaux rouge 2014 - 0,75L, Alc: 13% Mouton Cadet - Bordeaux rouge 2014 - 0,75L, Alc: 13%

    Mouton Cadet - Bordeaux rouge 2014 - 0,75L, Alc: 13%

    PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD
    ANUL DE RECOLTA: 2014
    REGIUNE / TARA: A.O.C. MEDOC / BORDEAUX / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: 50% CABERNET SAUVIGNON / 45% MERLOT / 5% CABERNET FRANC
    VOL. ALC.: 13.5%

    VIN ROSU SEC, maturat timp de 12 luni.

    ASPECT: De o culoare rosu rubiniu, vibrant, luminos, cu tuse violacee.

    MIROS: Un miros bogat si complex de fructe coapte, rosii si negre, in special de cirese si foarte pregnant de mure negre, imbogatite cu arome delicate de condimente.

    GUST: De o mare intensitate, cu un buchet pe cat de proaspat pe atat de bogat, complex, savuros si expresiv, cu tanini fermi si de o eleganta onctuozitate, cu un potential bun de invechire la sticla.

    ASOCIERE CULINARA: Asociere clasica langa carnea de miel la cuptor, carnea de vita, mai ales antricot gatit dupa retetele traditionale din Bordeaux. De asemenea se potriveste elegant cu branzeturi moi sau semimoi (Camembert / Brie / Tome de Bordeaux / Tome des Recollets - Franta) si chiar cu desert din smochine proaspete asezonat cu o crema de nuci.

    TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20º C (Se recomanda decantarea cu aproximativ 15 - 20 de minute inainte de servire.)
    37,31 RON
  • Mouton Cadet - Reserve Graves blanc 2013 - 0,75L, Alc: 12.5% Mouton Cadet - Reserve Graves blanc 2013 - 0,75L, Alc: 12.5%

    Mouton Cadet - Reserve Graves blanc 2013 - 0,75L, Alc: 12.5%

    PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD
    REGIUNE / TARA: A.O.C. GRAVES / BORDEAUX / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: 50% SEMILLON / 45% SAUVIGNON BLANC / 5% MUSCADELLE
    VOL. ALC.: 12%

    VIN ALB SEC, maturat timp de 4 luni, produs in cantitati limitate. Este “perla” vinurilor albe a celui mai cunoscut brand al regiunii Bordeaux, Mouton Cadet produs de catre Baron Philipe De Rothschild.

    ASPECT: Stralucitor de un galben pai cu accente aurii.

    MIROS: Foarte floral si fructat, dezvolta, odata cu aerarea in pahar, caracteristici intense de minerale cu accente de silex si cremene atat de caracteristice subregiunii Graves.

    GUST: Perceptia initiala este de o prospetime fructata si florala, iar finalitatea este predominata de note minerale elegante cu un gust remanent placut si persistent.

    ASOCIERE CULINARA: Cu orice tip de fructe de mare sau peste, la grill sau crud fie ca si carpaccio sau sashimi. Se asociaza cu mancaruri vegan sau de post nu foarte intens condimentate, cu paste al pesto si seminte de pin sau asezonate cu sosuri albe usoare pe baza de smantana si branzeturi. Un bun partener al branzeturilor tari (Gruyere din Elvetia / Derby din Anglia).

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 9º C (Nu necesita decantare)
    62,83 RON
  • Mouton Cadet - Sauvignon Blanc 2014 - 0.75L, Alc: 12% Mouton Cadet - Sauvignon Blanc 2014 - 0.75L, Alc: 12%

    Mouton Cadet - Sauvignon Blanc 2014 - 0.75L, Alc: 12%

    PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD
    REGIUNE / TARA: A.O.C. BORDEAUX / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC
    VOL. ALC.: 12.5%

    VIN ALB SEC, creat inca din 1970 de catre legendarul vinificator si poet Baron Philipe de Rothschild ca o combinatie eleganta intre traditiile viticulturii in regiunea Bordeaux si valorile de autenticitate promovate de familia Rothschild.

    ASPECT: O culoare vibranta, de un galben pai cu tuse de auriu.

    MIROS: Prezinta o paleta de arome atractive, intense dar totusi rafinate, florale si de fructe proaspete; distinct de mere golden si grapefruit imbogatite cu arome delicate lemnoase, de talas facut din rindeaua .

    GUST: Un vin rotund a carui corpolenta este sustinuta de tipicitatea Semillon-ului, completat de prospetimea Sauvignon Blanc-ului si consistenta strugurilor de Muscadelle; are o aciditate mica si intensitate medie a buchetului. Gustul final remanent este lung si intens, savuros, de fructe citrice.

    ASOCIERE CULINARA: Se asociaza bine cu carnea de pui sau peste, pe plita sau pe gratar asezonata cu sosuri usoare si servita cu garnituri din legume trase la tigaie. De asemenea este o buna “companie” pentru carpaccio de ton, caracatita sau midi inabusite cu vin alb, patrunjel si usturoi, sau mancaruri vegetariene pe baza de praz si ardei gras.

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 9º C (Nu se recomanda decantarea sau aerarea)
    24,94 RON
  • Mouton Cadet - Sauvignon Blanc 2012 - 0.75L, Alc: 12.5% Mouton Cadet - Sauvignon Blanc 2012 - 0.75L, Alc: 12.5%

    Mouton Cadet - Sauvignon Blanc 2012 - 0.75L, Alc: 12.5%

    PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD
    REGIUNE / TARA: A.O.C. BORDEAUX / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: 65% SAUVIGNON BLANC / 30% SEMILLON / 5% MUSCADELLE
    VOL. ALC.: 12.5%

    VIN ALB SEC, creat inca din 1970 de catre legendarul vinificator si poet Baron Philipe de Rothschild ca o combinatie eleganta intre traditiile viticulturii in regiunea Bordeaux si valorile de autenticitate promovate de familia Rothschild.

    ASPECT: O culoare vibranta, de un galben pai cu tuse de auriu.

    MIROS: Prezinta o paleta de arome atractive, intense dar totusi rafinate, florale si de fructe proaspete; distinct de mere golden si grapefruit imbogatite cu arome delicate lemnoase, de talas facut din rindeaua .

    GUST: Un vin rotund a carui corpolenta este sustinuta de tipicitatea Semillon-ului, completat de prospetimea Sauvignon Blanc-ului si consistenta strugurilor de Muscadelle; are o aciditate mica si intensitate medie a buchetului. Gustul final remanent este lung si intens, savuros, de fructe citrice.

    ASOCIERE CULINARA: Se asociaza bine cu carnea de pui sau peste, pe plita sau pe gratar asezonata cu sosuri usoare si servita cu garnituri din legume trase la tigaie. De asemenea este o buna “companie” pentru carpaccio de ton, caracatita sau midi inabusite cu vin alb, patrunjel si usturoi, sau mancaruri vegetariene pe baza de praz si ardei gras.

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 9º C (Nu se recomanda decantarea sau aerarea)
    26,12 RON
  • BPHR - Mouton Cadet, rouge 0.75L - 2012 - Vintage Edition, Alc: 13.5% BPHR - Mouton Cadet, rouge 0.75L - 2012 - Vintage Edition, Alc: 13.5%

    BPHR - Mouton Cadet, rouge 0.75L - 2012 - Vintage Edition, Alc: 13.5%

    PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD
    ANUL DE RECOLTA: 2012
    REGIUNE / TARA: A.O.C. MEDOC / BORDEAUX / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: 50% CABERNET SAUVIGNON / 45% MERLOT / 5% CABERNET FRANC
    VOL. ALC.: 13.5%

    VIN ROSU SEC, maturat timp de 12 luni.

    ASPECT: De o culoare rosu rubiniu, vibrant, luminos, cu tuse violacee.

    MIROS: Un miros bogat si complex de fructe coapte, rosii si negre, in special de cirese si foarte pregnant de mure negre, imbogatite cu arome delicate de condimente.

    GUST: De o mare intensitate, cu un buchet pe cat de proaspat pe atat de bogat, complex, savuros si expresiv, cu tanini fermi si de o eleganta onctuozitate, cu un potential bun de invechire la sticla.

    ASOCIERE CULINARA: Asociere clasica langa carnea de miel la cuptor, carnea de vita, mai ales antricot gatit dupa retetele traditionale din Bordeaux. De asemenea se potriveste elegant cu branzeturi moi sau semimoi (Camembert / Brie / Tome de Bordeaux / Tome des Recollets - Franta) si chiar cu desert din smochine proaspete asezonat cu o crema de nuci.

    TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20º C (Se recomanda decantarea cu aproximativ 15 - 20 de minute inainte de servire.)
    37,31 RON
Grilă Listă