Vin & Şampanie

Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Grilă Listă
Filtru
  • Lanson - Sampanie Black Label brut - 0.75L, Alc: 12.5% Lanson - Sampanie Black Label brut - 0.75L, Alc: 12.5%

    Lanson - Sampanie Black Label brut - 0.75L, Alc: 12.5%

    Dacă există o şampanie Non-Vintage Brut apreciată universal, această este cu siguranţă Lanson Black Label, un mare clasic ce întruchipează ideile şi caracterul unei Case excelente. O şampanie plăcută cu un buchet aromat şi gust persistent. Potrivit pentru toate ocaziile. Lanson Black Label este un blend ce conţine 35% Chardonnay, 50% Pinot Noir şi 15% Pinot Meunier cu struguri selectaţi din 50 până la 60 de zone viticole, învechită 3 ani.
    220,28 RON
  • Lanson - Black Label brut Magnum - 1.5L, Alc: 12.5% Lanson - Black Label brut Magnum - 1.5L, Alc: 12.5%

    Lanson - Black Label brut Magnum - 1.5L, Alc: 12.5%

    Dacă există o şampanie Non-Vintage Brut apreciată universal, această este cu siguranţă Lanson Black Label, un mare clasic ce întruchipează ideile şi caracterul unei Case excelente. O şampanie plăcută cu un buchet aromat şi gust persistent. Potrivit pentru toate ocaziile. Lanson Black Label este un blend ce conţine 35% Chardonnay, 50% Pinot Noir şi 15% Pinot Meunier cu struguri selectaţi din 50 până la 60 de zone viticole, învechită 3 ani.
    451,96 RON
  • Pommery - Sampanie brut rose - 0,75L, Alc: 12.5% Pommery - Sampanie brut rose - 0,75L, Alc: 12.5%

    Pommery - Sampanie brut rose - 0,75L, Alc: 12.5%

    Un sampanie eleganta si plina de finete, incanta papilele gustative ale pasionatilor de peste 130 de ani. Domeniul Pommery este unul dintre cele mai cunoscute din regiunea Champagne, detinand 18 km de crame aflate la 30 de metri adancime, crame in care se afla aproximativ 20 de milioane de sticle
    244,31 RON
  • Mumm - Cordon Rouge sampanie Magnum - 1,5L, Alc: 12% Mumm - Cordon Rouge sampanie Magnum - 1,5L, Alc: 12%

    Mumm - Cordon Rouge sampanie Magnum - 1,5L, Alc: 12%

    Sampania Mumm Cordon Rouge este produsa numai din struguri proveniti din zona Champagne,Franta.Pe eticheta apare simbolul celei mai inalte decoratii franceze "Marele Cordon al Legiunii de Onoare".
    374,83 RON
  • Armand de Brignac - Sampanie Brut Gold bottle Methuselah - 6L , Alc: 12.5%

    PRODUCATOR / PODGORIE: ARMAND DE BRIGNAC
    ANUL DE RECOLTA: NON VINTAGE
    REGIUNE / TARA: A.O.C. CHAMPAGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY / PINOT NOIR / PINOT MEUNIERE
    VOL. ALC.: 12.5%
    CHAMPAGNE BRUT / SEC

    ASPECT: De foarte intensa stralucire, si o culoare de un galben pai cu inflexiuni aurii, perlat, carbogazos.
    MIROS: Foarte puternic si proaspat, floral si delicat vegetal (de soc, de flori de camp si tei), placut fructat, cu accente seducatoare de citrice.
    GUST: Complex dar lejer si savuros, extrem de proaspat, lasa chiar o senzatie de "crocant", delicat vegetal si foarte intens fructat (de grapefruit si lamaie, de caise si piersici, mere verzi, ananas, mere golden), are o foarte buna aciditate, o corpolenta medie, si un gust la final dupa inghitire, lung si intens.

    ASOCIERE CULINARA: Se poate savura doar per se pe sezlongul unui lounge pe marginea oceanului, servit foarte rece ca aperitiv inainte de luarea mesei, sau se poate aprecia langa preparatele antreu din stridi proaspete, crustacee (crab oceanic, homar, langoustine), fructe de mare, carne de peste in preparate rafinate (sushi, sashimi, file de peste pe pat de piure de mazare si pesto, Mahi Mahi sau Dorada pregatita in frunze de palmier cu fructe exotice si orez salbatic).
    TEMP. DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea)
    37.485,00 RON
  • Veuve Clicquot - Sampanie La Grande Dame - 0.75L, Alc: 12.5%

    Sampania Veuve Clicquot Grande Dame este varianta Haute Couture a casei Veuve Clicquot.
    La Grande Dame este compusa din opt Grand Crus - Ay, Verzenay, Verzy, Ambonnay, Bouzy si Avige, Oger si Le Mesnil-sur-Oger.
    Are un continut de 64% Pinot Noir si 36% Chardonnay.
    E nevoie sa stea minim opt ani pentru a-si dezvalui pe deplin frumusetea si rafinamentul.
    1.007,31 RON
  • Veuve Clicquot - Sampanie rose - 0.75L, Alc: 12.5% Veuve Clicquot - Sampanie rose - 0.75L, Alc: 12.5%

    Veuve Clicquot - Sampanie rose - 0.75L, Alc: 12.5%

    Veuve Clicquot Rose este rezultatul dorintei de a crea o sampanie rose cu un farmec seducator, incantator, pe baza de fructe.
    Aparuta in 1772 in Reims a jucat un rol decisiv, alaturi de Moet, in impunerea sampaniei ca bautura favorita a marii burghezii si a aristocratiei din Europa.
    Din 1987 este parte a concernului LVMH, alaturi de concurentul sau de-o viata Moet Chandon
    Mirosul este unul elegant si generos cu arome initiale de fructe proaspete (zmeura, capsuni salbatice, cirese) pana la note de fructe uscate ( migdale, caise).
    397,48 RON
  • Moet & Chandon - Sampanie nectar cutie - 0.75L, Alc: 12% Moet & Chandon - Sampanie nectar cutie - 0.75L, Alc: 12%

    Moet & Chandon - Sampanie nectar cutie - 0.75L, Alc: 12%

    PRODUCATOR / PODGORIE: MOET & CHANDON
    REGIUNE / TARA: A.O.C. CHAMPGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY / PINOT NOIR / PINOT MEUNIER
    VOL. ALC.: 12.5%

    VIN SPUMANT SEC (CHAMPAGNE BRUT). Moët & Chandon este unul dintre cei mai mari producători mondiali de champagne. Parte din imperiul de produse de lux LVMH (Louis Vuitton Moet Hennessy) ce actualmente deţine circa 1000 de hectare de vie şi produce anual aproape 26 de milioane de sticle. Succesul acestei case a devenit fulminant în secolul 19, când Napoleon a avut ocazia să guste aceasta champagne şi s-a îndrăgostit de ea. Vrând-nevrând vestea adicţiei sale pentru această băutură s-a extins foarte repede şi, dintr-o dată, toată lumea bună a Europei dorea să o guste. În 1872 Moet vindea aproximativ 2 milioane de sticle, iar în 1880, 2.5 milioane, cifre colosale pentru acea vreme luând în cosiderare faptul că era considerată un produs de lux.
    A primit 91 puncte din partea Wine Spectator, si 90 de puncte din partea Stephen Tanzer's International Wine Cellar.

    Sampania Nectar Imperial defineste stilul expresiv, delicios al casei Moët & Chandon, un stil unic caracterizat de fructuozitatea evidenta, paleta aromatica si maturitate eleganta.
    Cupajul folosit reflecta diversitatea si complementaritatea celor trei varietati de struguri:
    -Structura Pinot Noir-ului : 40- 50%
    -Corpolenta Pinot Meunier-ului: 30- 40%
    -Prospetimea adusa de Chardonnay: 10- 20%
    la acesta adaugandu-se o proportie de 20 - 30% de vinuri de rezerva, atent alese, pentru a intensifica bogatia aromatica si structura acesteia.

    ASPECT: Culoare intensa
    GUST: Explozie aromatica de fructe exotice (ananas, mango), corpolenta data de „fructe de piatra” ( corcodus, caise), o nota usoara de vanilie
    MIROS: O paleta aromatica senzuala cremoasa si vibranta: data de captivanta densitate a fructelor exotice( ananas, mango), fermitatea matasoasa a „fructe de piatra” ( corcodus, caise), prospetime care te invioreaza data de note de grepfrut.

    ASOCIERE CULINARA: Ca oricare spumant, este foarte versatil in asocieri culinare. Poate fi asociat cu aperitive / amuse bouche / mizilicuri servite inaintea mesei, cu antreuri sau cu felul principal, pregatite din aproape orice tip de carne, din peste, crustacee sau fructe de mare, atata timp cat preparatele nu sunt extrem de iuti, dulci, sau nu au sosuri brune, foarte intens aromate. Se asociaza elegant cu stridii, tartar de peste spada, capsuni trase in ciocolata alba, File Mignon din vita Kobe, carpaccio din vita Angus, sushi si sashimi din Bluefin Tuna. La finalul mesei 'face fata' intr-un mod reusit la platourile de branzeturi fine, garnisite cu nuci pecan, crackers si fructe poaspete (caise, struguri proaspeti).

    TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)
    339,28 RON
  • Armand de Brignac - Sampanie Brut Gold bottle Magnum - 1.5L , Alc: 12.5% Armand de Brignac - Sampanie Brut Gold bottle Magnum - 1.5L , Alc: 12.5%

    Armand de Brignac - Sampanie Brut Gold bottle Magnum - 1.5L , Alc: 12.5%

    PRODUCATOR / PODGORIE: ARMAND DE BRIGNAC
    ANUL DE RECOLTA: NON VINTAGE
    REGIUNE / TARA: A.O.C. CHAMPAGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY / PINOT NOIR / PINOT MEUNIERE
    VOL. ALC.: 12.5%
    CHAMPAGNE BRUT / SEC

    ASPECT: De foarte intensa stralucire, si o culoare de un galben pai cu inflexiuni aurii, perlat, carbogazos.
    MIROS: Foarte puternic si proaspat, floral si delicat vegetal (de soc, de flori de camp si tei), placut fructat, cu accente seducatoare de citrice.
    GUST: Complex dar lejer si savuros, extrem de proaspat, lasa chiar o senzatie de "crocant", delicat vegetal si foarte intens fructat (de grapefruit si lamaie, de caise si piersici, mere verzi, ananas, mere golden), are o foarte buna aciditate, o corpolenta medie, si un gust la final dupa inghitire, lung si intens.

    ASOCIERE CULINARA: Se poate savura doar per se pe sezlongul unui lounge pe marginea oceanului, servit foarte rece ca aperitiv inainte de luarea mesei, sau se poate aprecia langa preparatele antreu din stridi proaspete, crustacee (crab oceanic, homar, langoustine), fructe de mare, carne de peste in preparate rafinate (sushi, sashimi, file de peste pe pat de piure de mazare si pesto, Mahi Mahi sau Dorada pregatita in frunze de palmier cu fructe exotice si orez salbatic).
    TEMP. DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea)
    2.975,00 RON
  • Armand de Brignac - Sampanie Brut Blanc de Blancs box - 0.75L , Alc: 12.5% Armand de Brignac - Sampanie Brut Blanc de Blancs box - 0.75L , Alc: 12.5%

    Armand de Brignac - Sampanie Brut Blanc de Blancs box - 0.75L , Alc: 12.5%

    PRODUCATOR / PODGORIE: ARMAND DE BRIGNAC
    ANUL DE RECOLTA: NON VINTAGE
    REGIUNE / TARA: A.O.C. CHAMPAGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: 100% CHARDONNAY

    2.261,00 RON
  • Armand de Brignac - Sampanie Trilogie 3 buc x 0,75L, Alc: 12.5% Armand de Brignac - Sampanie Trilogie 3 buc x 0,75L, Alc: 12.5%

    Armand de Brignac - Sampanie Trilogie 3 buc x 0,75L, Alc: 12.5%

    PRODUCATOR / PODGORIE: ARMAND DE BRIGNAC
    ANUL DE RECOLTA: NON VINTAGE
    REGIUNE / TARA: A.O.C. CHAMPAGNE / FRANTA


    ARMAND DE BRIGNAC ACES OF SPADES BRUT GOLD
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY / PINOT NOIR / PINOT MEUNIERE
    VOL. ALC.: 12.5%
    CHAMPAGNE BRUT / SEC

    ASPECT: De foarte intensa stralucire, si o culoare de un galben pai cu inflexiuni aurii, perlat, carbogazos.
    MIROS: Foarte puternic si proaspat, floral si delicat vegetal (de soc, de flori de camp si tei), placut fructat, cu accente seducatoare de citrice.
    GUST: Complex dar lejer si savuros, extrem de proaspat, lasa chiar o senzatie de "crocant", delicat vegetal si foarte intens fructat (de grapefruit si lamaie, de caise si piersici, mere verzi, ananas, mere golden), are o foarte buna aciditate, o corpolenta medie, si un gust la final dupa inghitire, lung si intens.

    TEMP. DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea)

    ARMAND DE BRIGNAC ACES OF SPADES BRUT ROSE
    SOIUL / SOIURILE: 50% PINOT NOIR / 40% PINOT MEUNIER / 10% CHARDONNAY
    VOL. ALC.: 12.5 %
    CHAMPAGNE BRUT / SEC ROSE, produsa dintr-un “assemblage” din 12% vin linistit din pinot noir adaugat peste un vin spumant cuvee, alb. Produsul a zece generatii a aceleasi familii de proprietari de podgorii din regiunea Champagne, Franta, inca din 1763, si recunoscuta ca una din cele mai bune sampanii din lume de catre Robert Parker, Tom Stevenson si Jancis Robinson... Armand de Brignac Rose este un simbol al apartenentei unei clase sociale unde rafinamentul si eleganta fac legea. Produs in cantitati foarte limitate.

    ASPECT: Culoare delicata de un roz pal cu tuse de somon, de o buna limpiditate, stralucitor.
    MIROS: O aroma eleganta dar totusi proaspata de capsuni, cirese si mure, imbogatita de o caracteristica de drojdie si paine coapta proaspat scoasa din cuptor.
    GUST: Un buchet bogat, complex de fructe rosii proaspete, imbogatit spre final cu nuante de subtile de fum, aluat de paine si paine prajita. Are o aciditate foarte ridicata ce-i confera prospetime, o corpolenta medie, elegant, echilibrat si cu un gust final remanent extrem de lung.

    TEMP. DE SERVIRE: 7 - 9º C (Nu se recomanda decantarea sau aerarea.)

    ARMAND DE BRIGNAC ACES OF SPADES BRUT SILVER BLANC DE BLANCS
    SOIUL / SOIURILE: 100% CHARDONNAY
    VOL. ALC.: 12.5 %
    CHAMPAGNE BRUT / SEC vinificata doar din struguri albi, de unde si denumirea de Blanc de Blancs (vin alb din soiuri de struguri albi). Desi legislatia permite si folosirea altor soiuri (Pinot Blanc/ Blanc Vrai, Pinot Gris, Petit Meslier), Armand de Brignac Blanc de Blancs este vinificat doar din struguri de Chardonnay, cluesi din localitatile catalogate Grand Cru, printre care: Armand, Oger si Avize.

    ASPECT: Sclipitor, de un galben intens, cu note delicate aurii.
    MIROS: Elegant si seducator, extrem de fructat (fructe proaspete: mar galben, piersica, caise), mineral, completat de usoare accente de drojdie.
    GUST: Complex, savuros, proaspat si rafinat. Confirma paleta aromatica indentificata prin apreciere olfactiva; are o corpolenta medie, este cremos si de un gust remanent extrem de persistent.

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10º C (Nu se recomanda decantarea sau aerarea.)
    6.545,00 RON
  • Dom Perignon - Sampanie rose cutie - 0,75L, Alc: 12.5% Dom Perignon - Sampanie rose cutie - 0,75L, Alc: 12.5%

    Dom Perignon - Sampanie rose cutie - 0,75L, Alc: 12.5%

    PRODUCATOR / PODGORIE: MOET & CHANDON
    ANUL DE RECOLTA: NV ( NON VINTAGE)
    REGIUNE / TARA: HAUTVILLERS A.O.C. CHAMPGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY / PINOT NOIR / PINOT MEUNIER
    VOL. ALC.: 12.5%

    VIN SPUMANT SEC (CHAMPAGNE BRUT). Pierre Perignon, un călugăr ce se ocupa de cramele mănăstirii Benedictine din Hautvillers, in regiunea Champagne – Franţa, este creditat cu perfecţionarea tehnicii realizării acestei băuturi. Celebra afirmaţie a lui Dom Perignon "Văd stele" a fost pronunţată de acesta când a degustat această magnifică licoare, vinul spumant din Champagne.

    ASPECT: Superb, fascinant si stralucitor, de o culoare de un galben pai cu accente de un argintii.

    MIROS: Intens si foarte placut, extrem de fructat, de piersici si pere, sustinut de arome florale si delicate de drojdie.

    GUST: Placut, proaspat, puternic fructat, de caise, pere, mere verzi, delicat de biscuiti si drojdii fine, are o aciditate ridicata, este de o corpolenta medie, cremos si cu un gust final remanet foarte lung de o caracteristica minerala.

    ASOCIERE CULINARA: Ca oricare spumant, este foarte versatil in asocieri culinare. Poate fi asociat cu aperitive / amuse bouche / mizilicuri servite inaintea mesei, cu antreuri sau cu felul principal, pregatite din aproape orice tip de carne, din peste, crustacee sau fructe de mare, atata timp cat preparatele nu sunt extrem de iuti, dulci, sau nu au sosuri brune, foarte intens aromate. Se asociaza elegant cu stridii, tartar de peste spada, capsuni trase in ciocolata alba, File Mignon din vita Kobe, carpaccio din vita Angus, sushi si sashimi din Bluefin Tuna. La finalul mesei 'face fata' intr-un mod reusit la platourile de branzeturi fine, garnisite cu nuci pecan, crackers si fructe poaspete (caise, struguri proaspeti).

    TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Nu se recomanda decantarea)
    2.116,76 RON
  • Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut Jeroboam - 3L , Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut Jeroboam - 3L , Alc: 12%

    Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut Jeroboam - 3L , Alc: 12%

    LAURENT PERRIER - SAMPANIE LA CUVEE BRUT SALMANAZAR  9L     Alc. 12%

     

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR, PINOT MEUNIER

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE. Brand-ul de șampanie Laurent Perrier și primele unități de producție au fost create în 1812 de André Michel Pierlot, care a luat numele Vve Laurent Perrier de la Mathilde Emilie Perrier. Mathilde, văduva lui Eugène Laurent, a decis să își unească numele cu Pierlot și să extindă afacerea.

     

     În 1939, fiica Mathildei a vandut afacerea către Marie-Louise Lanson de Nancourt. Bernard, unul dintre cei doi fii, a preluat afacerea și a învățat tot ceea ce se putea despre șampanie. În 1948 Bernard a fost numit directorul companiei, iar acest moment a marcat început expansiunii companiei Laurent Perrier.

     

    În anii ’50, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de peste 70 de ani, cu modernizările și regulile proprii stilului Laurent Perrier.

    La Cuvee Brut este produs în Tour sur Marne, regiunea Champagne, din soiurile Chardonay (peste 50%), Pinot Noir (peste 30%), Pinot Meunier (între 10-20%), și vinuri din reservă, în proporție de 20-30%.

     

     

    ASPECT:  O culoare clară de galben pal ce pune în evidență perlajul fin și persistent.

     

    MIROS: La Cuvee Brut oferă un parfum delicat și proaspăt de fructe, ce se ridică cu armonie în jurul paharului. Acest parfum creat să evoce natura și arta creației are nevoie de câteva momente pentrua dezvălui și notele de fructe cu sâmbure tare.  

     

    GUST: Fructe difuze, finețe și efervescență care determină o schimbare constantă a mixului de arome, cu un finish lung și satisfăcător.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O șampanie recomandată la aperitive, meniuri diverse din carne de pasăre și cele mai bune preparate din pește.

     

    TEMP. DE SERVIRE:  8 - 10°C

     

    1.124,55 RON
  • Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut Magnum - 1.5L , Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut Magnum - 1.5L , Alc: 12%

    Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut Magnum - 1.5L , Alc: 12%

    LAURENT PERRIER - SAMPANIE LA CUVEE BRUT SALMANAZAR  9L     Alc. 12%

     

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR, PINOT MEUNIER

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE. Brand-ul de șampanie Laurent Perrier și primele unități de producție au fost create în 1812 de André Michel Pierlot, care a luat numele Vve Laurent Perrier de la Mathilde Emilie Perrier. Mathilde, văduva lui Eugène Laurent, a decis să își unească numele cu Pierlot și să extindă afacerea.

     

     În 1939, fiica Mathildei a vandut afacerea către Marie-Louise Lanson de Nancourt. Bernard, unul dintre cei doi fii, a preluat afacerea și a învățat tot ceea ce se putea despre șampanie. În 1948 Bernard a fost numit directorul companiei, iar acest moment a marcat început expansiunii companiei Laurent Perrier.

     

    În anii ’50, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de peste 70 de ani, cu modernizările și regulile proprii stilului Laurent Perrier.

    La Cuvee Brut este produs în Tour sur Marne, regiunea Champagne, din soiurile Chardonay (peste 50%), Pinot Noir (peste 30%), Pinot Meunier (între 10-20%), și vinuri din reservă, în proporție de 20-30%.

     

     

    ASPECT:  O culoare clară de galben pal ce pune în evidență perlajul fin și persistent.

     

    MIROS: La Cuvee Brut oferă un parfum delicat și proaspăt de fructe, ce se ridică cu armonie în jurul paharului. Acest parfum creat să evoce natura și arta creației are nevoie de câteva momente pentrua dezvălui și notele de fructe cu sâmbure tare.  

     

    GUST: Fructe difuze, finețe și efervescență care determină o schimbare constantă a mixului de arome, cu un finish lung și satisfăcător.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O șampanie recomandată la aperitive, meniuri diverse din carne de pasăre și cele mai bune preparate din pește.

     

    TEMP. DE SERVIRE:  8 - 10°C

     

    520,03 RON
  • Laurent Perrier - Sampanie Grand Siecle + 2 pahare - 0.75L , Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie Grand Siecle + 2 pahare - 0.75L , Alc: 12%

    Laurent Perrier - Sampanie Grand Siecle + 2 pahare - 0.75L , Alc: 12%

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE. Brand-ul de șampanie Laurent Perrier și primele unități de producție au fost create în 1812 de André Michel Pierlot, care a luat numele Vve Laurent Perrier de la Mathilde Emilie Perrier. Mathilde, văduva lui Eugène Laurent, a decis să își unească numele cu Pierlot și să extindă afacerea.

     

     În 1939, fiica Mathildei a vândut afacerea către Marie-Louise Lanson de Nancourt. Bernard, unul dintre cei doi fii, a preluat afacerea și a învățat tot ceea ce se putea despre șampanie. În anii ’50, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute.

     

    Grand Siecle înseamnă anul perfect, un concept bazat pe o singură observație: probabil că natura nu va oferi în nici un an acele soiuri pentru vinul perfect, dar mulțumită artei cupajului, maeștrii din vinaria Laurent Perrier, reușesc să atingă perfecțiunea. Grand Siecle este rezultatul amestecului dintre soiuri culese în urmă cu 20 de ani, 50 ani, sau chiar 100 de ani (numite vitage), și alese special pentru acest sortiment. Fiecare cupaj este compus din generații diferite și perioade de maturare diferite, de aceea, fiecare șampanie va avea caracteristici ușor diferite.

     

     

    ASPECT:  O culoare clară de galben pal ce pune în evidență perlajul fin și persistent.

     

    MIROS: Parfumul șampaniei Grand Siecle este compus din note de fructe proaspete și călite, însoțite de o tentă, aproape insesizabilă, de miere.

     

    GUST: Această iterare combină subtilitatea cu puterea, într-un echilibru greu de imitat. Floral si extrem de fructat (pere copate, mere golden coapte, caise și piersici, lămâie și lime).

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Terină din somon afumat, plăcintă cu carne de porc, creveți, midii, stridi și alte fructe de mare, caviar, legume sau mezeluri fine, ușoare. Se poate asocia și cu file de carne roșie, muschiuleț de porc sau vită (Wagyu din Kobe sau Angus), pregătite simplu, cu sosuri ușoare, cu garnitură de legume sote și trufe albe, sau piure de morcovi și brocoli.

     

    TEMP. DE SERVIRE:  8 - 10°C

     

    428,40 RON
  • Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut+6 pahare - 6 buc x 0,75L, Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut+6 pahare - 6 buc x 0,75L, Alc: 12%

    Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut+6 pahare - 6 buc x 0,75L, Alc: 12%

    LAURENT PERRIER - SAMPANIE LA CUVEE BRUT SALMANAZAR  9L     Alc. 12%

     

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR, PINOT MEUNIER

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE. Brand-ul de șampanie Laurent Perrier și primele unități de producție au fost create în 1812 de André Michel Pierlot, care a luat numele Vve Laurent Perrier de la Mathilde Emilie Perrier. Mathilde, văduva lui Eugène Laurent, a decis să își unească numele cu Pierlot și să extindă afacerea.

     

     În 1939, fiica Mathildei a vandut afacerea către Marie-Louise Lanson de Nancourt. Bernard, unul dintre cei doi fii, a preluat afacerea și a învățat tot ceea ce se putea despre șampanie. În 1948 Bernard a fost numit directorul companiei, iar acest moment a marcat început expansiunii companiei Laurent Perrier.

     

    În anii ’50, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de peste 70 de ani, cu modernizările și regulile proprii stilului Laurent Perrier.

    La Cuvee Brut este produs în Tour sur Marne, regiunea Champagne, din soiurile Chardonay (peste 50%), Pinot Noir (peste 30%), Pinot Meunier (între 10-20%), și vinuri din reservă, în proporție de 20-30%.

     

     

    ASPECT:  O culoare clară de galben pal ce pune în evidență perlajul fin și persistent.

     

    MIROS: La Cuvee Brut oferă un parfum delicat și proaspăt de fructe, ce se ridică cu armonie în jurul paharului. Acest parfum creat să evoce natura și arta creației are nevoie de câteva momente pentrua dezvălui și notele de fructe cu sâmbure tare.  

     

    GUST: Fructe difuze, finețe și efervescență care determină o schimbare constantă a mixului de arome, cu un finish lung și satisfăcător.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O șampanie recomandată la aperitive, meniuri diverse din carne de pasăre și cele mai bune preparate din pește.

     

    TEMP. DE SERVIRE:  8 - 10°C

     

    1.570,80 RON
  • Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut+frapiera - 6 buc x 0,75L, Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut+frapiera - 6 buc x 0,75L, Alc: 12%

    Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut+frapiera - 6 buc x 0,75L, Alc: 12%

    LAURENT PERRIER - SAMPANIE LA CUVEE BRUT SALMANAZAR  9L     Alc. 12%

     

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR, PINOT MEUNIER

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE. Brand-ul de șampanie Laurent Perrier și primele unități de producție au fost create în 1812 de André Michel Pierlot, care a luat numele Vve Laurent Perrier de la Mathilde Emilie Perrier. Mathilde, văduva lui Eugène Laurent, a decis să își unească numele cu Pierlot și să extindă afacerea.

     

     În 1939, fiica Mathildei a vandut afacerea către Marie-Louise Lanson de Nancourt. Bernard, unul dintre cei doi fii, a preluat afacerea și a învățat tot ceea ce se putea despre șampanie. În 1948 Bernard a fost numit directorul companiei, iar acest moment a marcat început expansiunii companiei Laurent Perrier.

     

    În anii ’50, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de peste 70 de ani, cu modernizările și regulile proprii stilului Laurent Perrier.

    La Cuvee Brut este produs în Tour sur Marne, regiunea Champagne, din soiurile Chardonay (peste 50%), Pinot Noir (peste 30%), Pinot Meunier (între 10-20%), și vinuri din reservă, în proporție de 20-30%.

     

     

    ASPECT:  O culoare clară de galben pal ce pune în evidență perlajul fin și persistent.

     

    MIROS: La Cuvee Brut oferă un parfum delicat și proaspăt de fructe, ce se ridică cu armonie în jurul paharului. Acest parfum creat să evoce natura și arta creației are nevoie de câteva momente pentrua dezvălui și notele de fructe cu sâmbure tare.  

     

    GUST: Fructe difuze, finețe și efervescență care determină o schimbare constantă a mixului de arome, cu un finish lung și satisfăcător.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O șampanie recomandată la aperitive, meniuri diverse din carne de pasăre și cele mai bune preparate din pește.

     

    TEMP. DE SERVIRE:  8 - 10°C

     

    1.570,80 RON
  • Armand de Brignac - Sampanie - La Collection - 6 bucati x 0,75L, Alc: 12.5% Armand de Brignac - Sampanie - La Collection - 6 bucati x 0,75L, Alc: 12.5%

    Armand de Brignac - Sampanie - La Collection - 6 bucati x 0,75L, Alc: 12.5%

    Armand de Brignac brut gold este primul sortiment de sampanie produs din aceasta gama. Aceasta sampanie reprezinta un cuvee de exceptie din trei soiuri representative: Pinot Noir, Chardonnay si Pinot Meunier din trei ani diferiti: 2009, 2010 si 2012. Sticlele sunt pastrate in conditii ideale, cu temperatura controlata si ferite de lumina. Din toate acestea rezulta o sampanie ce impresioneaza cu caracterul sau unic si sofisticat.

    ASPECT: De foarte intensa stralucire, si o culoare de un galben pai cu inflexiuni aurii, perlat, carbogazos.
    MIROS: Proaspat, floral si usor vegetal, imbina notele de piersica si caisa cu cele de fructe rosii coapte, urmate de note citrice, portocale si briose.
    GUST: Fructat, ce aduce in prim plan arome de cirese, fructe exotice si o usoara aroma de lamaie, acestea fiind urmate de minunatele arome de vanilie si miere facand aceasta sampanie sa fie mai catifelata si ii ofera o cremozitate aparte. Post gustul este lung cu usoare note de paine prajita provenite de la butoiul de stejar frantuzesc.
    ASOCIERE CULINARA: Se poate savura ca atare sau pe sezlongul unui lounge pe marginea oceanului, servit foarte rece ca aperitiv inainte de luarea mesei, sau se poate aprecia langa preparatele antreu din stridii proaspete, crustacee (crab oceanic, homar, langoustine), fructe de mare, carne de peste in preparate rafinate (sushi, sashimi, file de peste pe pat de piure de mazare si pesto, Mahi Mahi sau Dorada pregatita in frunze de palmier cu fructe exotice si orez salbatic).
    TEMP. DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea).



    Armand de Brignac Golfer’s Limited Edition este un veritabil cuvee brut, vibrant, cu o eleganta aparte. Aceasta sampanie este un cupaj de Pinot noir, Chardonnay si Pinot Meunier din trei ani diferiti: 2009, 2010 si 2012. Aceasta este sampania perfecta pentru a incheia o zi minunata de golf. Acest sortiment comemoreaza turneul de golf “ Master Golf Tournament”, iar in fiecare an , Armand de Brignac ofera cadou castigatorului o sticla de Armand de Brignac Golfer’s Edition.


    ASPECT: Galben auriu.
    MIROS: Cu un buchet proaspat si vibrant, in prim plan se regasesc notele de briose proaspat scoase din cuptor, vanilie completate ulterior de note de fructe rosii, pere, piersica si note florale.
    GUST: Echilibrat si fructat ce combina perfect aromele de fructe exotice, lamaie cu cele de vanilie, lasand in post gust sa se regaseasca aromele de paine prajita provenit de la butoiul de stejar frantuzesc.
    ASOCIERE CULINARA: Poate fi servit ca atare sau langa preparate din peste proaspat.
    TEMP. DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea).



    Armand de Brignac Rose este o sampanie cuvee, proaspata si complexa din Pinot Noir, Pinot Meunier si Chardonnay din trei ani diferiti: 2009, 2010 si 2012. Vibranta culoare este data de asamblajul vinului spumant cu 15% vin rosu provenit din struguri Pinot Noir culesi manual din vii cultivate special pentru aceasta sampanie. Acest lucru aduce un plus de arome de fructe rosii, facand-o perfecta pentru a fi savurata pe toata durata mesei.


    ASPECT: Culoare delicata de un roz pal cu tuse de somon, de o buna limpiditate, stralucitor.
    MIROS: Fructat, viu si vibrant, notele de capsuni, coacaze si cirese inunda simturile lasand notele florale si cele dulci de migdala sa se regaseasca ulterior.
    GUST: Aromele de fructe rosii si cirese sunt bine evidentiate inca de la inceput, aromele de Chardonnay intervin ulterior, aducand un plus de eleganta.
    ASOCIERE CULINARA: Evident ca este un excelent aperitiv servit inainte de luarea mesei, dar totodata se poate asocia cu mancaruri rafinate din fructe de mare, peste sau cu icre de somon in compozitie. Este un vin versatil care se asociaza foarte bine cu o gama larga de feluri de mancare, de la carne rosie gatita delicat cu sosuri usoare pana la cele asiatice si chiar o mare varietate de branzeturi (Chevre sau Brie - Franta / Cheddar - Anglia / Colby - S.U.A. / Edam - Olanda).
    TEMP. DE SERVIRE: 7 - 9º C (Nu se recomanda decantarea sau aerarea.)



    Armand de Brignac Demi Sec a fost la inceput o simpla curiozitate impartita vizitatorilor la casa din Chighy-les-Roses din Franta, dar mai tarziu a fost lansata pentru minunata asociere cu preparatele exotice. Aceasta sampanie este un cupaj din Pinot Noir, Chardonnay si Pinot Meunier din trei ani diferiti: 2009,2010 si 2012.


    ASPECT: Galben auriu.
    MIROS: Se regasesc usor notele de grapefruit, compot de fructe, gutuie balansate perfect cu cele de caramel si briose.
    GUST: Bogatele arome de mure se imbina cu aromele citrice si cu cele de miere. Perlajul fin si delicat face ca post gustul sa fie lung si dulceag.
    ASOCIERE CULINARA: Se poate servi alaturi de foie gras, branzeturi si mancaruri usor picante. Poate fi servit si alaturi de un platou de fructe exotice sau desert.
    TEMPERATURA DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea).



    Armand de Brignac Blanc de Blanc aduce in prim plan principalele carateristici ale terroir-ului regiunii Champagne. Aceasta sampanie contine 100% Chardonnay Cuvee, strugurii fiind culesi manual din zonele Cote des Blanc si Montagne de Reims iar pentru aceasta sampanie este folosit doar primul must. Sticlele sunt pastrate in conditii ideale, cu temperatura controlata si ferite de lumina. Din toate acestea rezulta o sampanie ce impresioneaza cu caracterul sau unic si sofisticat.


    ASPECT: Galben auriu.
    MIROS: Minunatele note de para si unt se imbina perfect cu cele de alune de padure si usoare note de turta dulce.
    GUST: Aromele de fructe exotice ca guava, piersica si agrisa sunt ulterior completate de arome de mirodenii dulci, lasand post gustul sa fie proaspat si mineral.
    ASOCIERE CULINARA: Poate fi servit ca atare sau langa carpaccio, sashimi, peste la gratar sau branza usoara.
    TEMPERATURA DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea).



    Armand de Brignac Blanc de Noirs este un cupaj de Pinot Noir din trei ani diferiti: 2008, 2009 si 2010. Strugurii provin din zona Montagne de Reims si sunt atent selectati manual. Sticlele sunt pastrate in conditii ideale, cu temperatura controlata, ferite de lumina si sunt numerotate manual.

    ASPECT: Galben auriu.
    MIROS: Notele inconfundabile de fructe rosii coapte, fructe de padure, mure, coacaze negre, se imbina perfect cu cele de condimente dulci.
    GUST: Aromele de mure si coacaze negre sunt aduse in prim plan de perlajul catifelat lasand ca in post gusul lung si delicat sa putem regasi aromele subtile de menta.
    ASOCIERE CULINARA: Ideal pentru preparate din carne de rata, miel la gratar, dar poate fi servit si ca atare.
    TEMPERATURA DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea).


    22.015,00 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Grilă Listă