Vin & Şampanie

Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. An productie: 2017 Eliminare
  2. Tip dulce: Sec Eliminare
  1. Vin alb sec. Pentru că nu este soi de la care se doreşte o aciditate foarte ridicată, şi nu este apreciat în special pentru prospeţime ci mai degrabă pentru onctuozitate, feteasca albă s-a adaptat foarte bine în Dealu Mare, regiune în care se vinifică preponderent soiuri roşii.

    ASPECT: De o culoare galben pal, strălucitoare. MIROS: Intens de fructe verzi şi galbene coapte, în special mere golden şi pere cu valenţe delicate de gutui.

    GUST: Rotund şi onctuos, de o corpolenţă medie dar fără a fi extrem de cremos, păstrând totuşi o prospeţime binevenită unui vin de cursă lungă, ne reţine atenţia printr- un gust final remanent foarte lung.

    ASOCIERE CULINARĂ: Soi reprezentativ românesc, se asociază evident, cu feluri de mâncare româneşti mai mult sau mai puţin cunoscute: plachie de crap, caşcaval la capac, cartofi munteneşti la cuptor cu cimbru şi telemea de vacă. Totuşi, cel mai elegant completează feluri de mâncare de mare succes în perioada interbelică în Bucuresti, precum momiţe sau fudulii, şi de ce nu creier măcelăresc. TEMP. DE SERVIRE: 8-9º C (nu necesită decantare sau aerare)
  2. VIN: ECLIPSE

    PRODUCATOR / PODGORIE: CRAMA BASILESCU
    ANUL DE RECOLTA: 2011
    REGIUNE / TARA: I.G. DEALURILE MUNTENIEI / URLATI / ROMANIA
    SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC
    VOL. ALC.: 13.5 %

    Vin alb sec (zahăr rezidual de 2.9g/L) îmbuteliat în martie 2012. Un vin uşor, lejer, reprezentativ pentru soiul Sauvignon Blanc, cu o aciditate relativ ridicată pentru regiunea viticolă Dealu Mare, şi o caracteristică clasică, de arome ierboase şi fructe citrice.

    ASPECT: Luminos, de o culoare galben pai cu inflexiuni verzui.

    MIROS: Floral şi de fructe verzi şi fructe citrice, în special pomelo şi grapefruit cu valenţe delicate, vegetale şi ierboase.

    GUST: Cu o aciditate totală de 6g/L, vinul este de o prospeţime şi o vivacitate încântătoare, cu un gust fuctat de caise şi mere verzi completate de citrice şi ardei gras verde, îmbogăţit cu arome subtile de cimbru.

    ASOCIERE CULINARĂ: Completează elegant preparate din biban, crap sau păstrăv tras la tigaie în unt, stins cu vin alb şi asezonat cu verdeaţă proaspătă de sezon sau garnitură de legume sotate.

    TEMP. DE SERVIRE: 6-8º C (nu necesită decantare sau aerare)
  3. Vin Merlot nefiltrat, proaspat, elegant si fructos, amintind de coacaza si cirese negre cu accente de vanilie si ciocolata. Sec, vol alc 13,5%.
    22,31 RON
  4. O interpretare rară şi curajoasă a Feteştii Regale, considerată – până nu demult - un soi popular. Această varianta, îmbogăţită prin stagiul de maturare în butoaie de stejar, dovedeşte faptul că acest soi, născut spontan în urmă cu aproape un secol din încrucişarea a două soiuri tradiţionale româneşti – Fetească Albă şi Grasă - merită mai multă atenţie decât i se acordă de obicei. Arome untoase, cu nuanţe de seminţe prăjite şi caise confiate, anunţă corpul bogat, mătăsos, plin de senzaţii de fructe albe (piersici necoapte, ananas crud), dar atins şi de note picante şi de izuri delemn de salcâm.
    De asortat la o tigaie de crevete jumbo sau un peşte la grătar – barbun, calcan sau halibut.
  5. Recas - Sole - Sauvignon Blanc 2017 - 0.75 L, Alc: 12% Recas - Sole - Sauvignon Blanc 2017 - 0.75 L, Alc: 12%
    Un Sauvignon Blanc extrem de tipic – de la culoarea galben-pai strălucitoare la aromele dominante de şoc şi salcâm, însoţite de numeroase nuanţe secundare – citrice, caprifoi, flori uscate, polen şi miere. Gustat, se dezvăluie ca un vin lucrat cu atenţie, un vin luminos, solar, cu accente de fructe albe şi flori de salcâm, dar şi cu note untos-vanilate, cu un corp mai dens decât ar promite olfactiv şi cu o aciditate în perfectă armonie cu întregul. Finalul prelung este dominat de note florale, printre care se intercalează tuşe minerale.
    De savurat în sine, sau de aşezat lângă brânzeturi moi, inima de anghinare şi sparanghel la grătar, paste cu fructe de mare sau reţete cu ciuperci de pădure şi smântână.
    54,98 RON
  6. Recas - Sole - Rose 2017 - 0.75 L, Alc: 12.5% Recas - Sole - Rose 2017 - 0.75 L, Alc: 12.5%
    Roz-coral, strălucitor, cu arome de petale de trandafir uscat, cireşe dulci, merişoare bine coapte şi fragi încă necopţi, acest vin promite să ţină o companie excelentă serilor fierbinţi de vară, mai ales pentru iubitorii vinului roşu. Aceasta datorită faptului că, dincolo de aparenţă suavitate şi tinereţe, vinul ascunde arome intense, condensate aproape, asemănătoare unui vin roşu tânăr – fructe roşii bine definite, o urmă de condiment şi un zvâc de mineralitate, într-un ansamblu complex, cu final lung şi foarte viu.
    Pentru răcorit, se poate aşeza alături de un şerbet sau o îngheţată de fragi şi zmeură, însă la felul principal se poate alătura uşor unei fripturi cu gelatină sau sos de fructe roşii de pădure.
  7. Violet pur, deci încă tânăr, acest vin încearcă să obţină maximum de expresie şi maturitate din soiul port-drapel al României. Debutul este închis şi cernelos, semn al unui stagiu serios de maturare în butoaie de stejar, însă o jumătate de oră de aerisire îl aduce în zona de fructe negre de pădure, piele groasă şi curmale uscate. În ultimul stadiu, când depăşeşte 14-15ºC, vinul capătă tot spectrul clasic de arome ale Feteştii Negre, cu fructe roşii şi negre, prune afumate, magiun cu mieji de nucă, gem de căpşune şi condimente. Gustativ, se deschide la fel de greu, însă parcursul este similar până la identitate cu evoluţia olfactivă, cu un plus de intensitate în notele de cireşe şi o urmă de ierburi aromate în postgustul lung, echilibrat şi molcom agregat de senzaţii dulci.
    Taninurile încă vii, corpul dens şi gliceric şi aciditatea vie promit acestui vin o putere mare de învechire.
    65,45 RON
  8. Un vin cu o delicată culoare de rodie roz, cu un buchet complex, în care se disting nuanţe de cireşe negre, rodie şi caramel englezesc. Gustul debutează cu un atac foarte fructat, urmat de o aciditate perfecta, iar la final descoperim arome de fructe roşii.
  9. Jidvei - Mysterium alb 2017 - 0.75 L, Alc: 12.5% Jidvei - Mysterium alb 2017 - 0.75 L, Alc: 12.5%
    Un vin cu un buchet complex, care debutează cu arome de flori albe, specifice Sauvignonului, şi se dezvoltă apoi spre nuanţe de fructe galbene, piersici şi caise. Este dulce, la prima sorbire, dar gustul lui evoluează spre amăruiul uşor, specific Traminerului, pentru ca la final să ne copleşească cu arome de fructe, piersici, pepene galben şi ananas.
  10. PRODUCATOR: S.E.R.V.E.
    REGIUNE / TARA: DEALU MARE / ROMANIA
    SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC / RIESLING / CHARDONNAY

    2013 a fost un an deosebit pentru regiunea Dealu Mare, atât din punct de vedere al cantităţii, dar şi al calităţii recoltei, în special pentru vinurile albe. Astfel, pentru Cuvée Amaury 2013, oenologul nostru Aurel ROTǍRESCU a păstrat aceeaşi armonie, întărind personalitatea vinului și conturându-i stilul.
    Cuvée Amaury 2013, al doisprezecelea pe care îl producem, are o complexitate mai mare şi un echilibru deosebit, care îl va face să reziste mai bine în timp. Ne așteptăm să ne surprindă plăcut în anii ce vor urma, dar poate fi savurat încă de pe acum.

    Miros: citrice, coajă de pâine, vanilie şi flori de tei
    Gust: fagure, vanilie, echilibrat, persistent
    Cu ce meniu se serveşte: peşte, fructe de mare, curcan
    Temperatura de servire: 14oC
    Potențial de învechire: minimum 8 ani
    79,74 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă