Vinuri de import
Vinurile sunt unele dintre cele mai indragite bauturi alcoolice din lume. Fiecare picatura de vin transmite eleganta, iar un singur pahar este suficient pentru a te incarca cu un sentiment de rasfat si placere. Acestea sunt produse in fiecare colt al lumii, dar daca vrei sa extragi lozul castigator si sa bei un vin cu totul si cu totul deosebit, te poti lasa cu incredere pe mana expertilor Beicevrei. Ti-am pregatit o selectie impresionanta de vinuri importate din cele mai populare tari: Franta, Italia, Spania, Chile si Portugalia.
Franta produce vinuri inca din secolul al VI-lea i.e.n.. Pogdoriile franceze produc peste 12 sortimente de struguri, varietatea de vinuri fiind absolut complesitoare. In catalogul nostru vei regasi o selectie fina de vinuri frantuzesti albe, rose si rosii de care te vei indragosti cu siguranta de la prima, pana la ultima picatura.
Desigur, din catalogul de bauturi Beicevrei nu puteau sa lipseasca vinurile produse in Italia, Spania, Chile sau Portugalia. Italia detine cele mai vechi regiuni producatoare de vinuri din lume, traditia datand inca din al II-lea secol i.e.n, fiind initiata de greci si etrusci. Spania este cunoscuta pentru aromele imbatatoare, datorate varietatii impresionante de soiuri de struguri.
Studiaza oferta de vinuri de import Beicevrei. Suntem distribuitori oficiali ai tuturor bauturilor pe care le vei regasi in catalogul nostru, asa ca poti sa fii sigur ca produsele noastre sunt originale, iar preturile accesibile.
Citește Mai Mult Afiseaza mai putine-
Chateau D`Esclans - Whispering Angel rose 2017 - 0.75L, Alc: 13%
PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU D’ESCLANS
ANUL DE RECOLTA: 2016
REGIUNE / TARA: A.O.C. COTES DE PROVENCE / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: GRENACHE / ROLLE / CINSAULT / SYRAH / MOURVEDRE
VOL. ALC.: 13.5%
VIN ROSE SEC, clasic din regiunea Provence, este primul vin al Chateau D’Esclans ce a reusit sa obtina un punctaj de 17/20 de la Matthew Jukes si 16.5/20 de la Steven Spurrier, Medalia de Argint - Decanter World Wine Awards 2013.
Nascut in Bordeaux, Sacha Lichine si-a inceput cariera in tinerete la Chateau Prieure Lichine (clasificat Quatriemes Crus din 1855), domeniu pe care-l administra deja la varsta de 27 de ani. Momentul de rascruce in cariera-i de vinificator a fost in 2006 cand a achizitionat Chateau D’Esclans, punand astfel umarul la popularizarea rose-urilor de mare valoare din Provence.
ASPECT: Are o culoare de roz delicat si pal, cu nuante de somon si infletiuni aurii, clasica pentru rose-urile din sudul Frantei.
MIROS: Placut si proaspat, fructat, evident de fructe rosii, in special de cirese, mure si capsuni salbatice.
GUST: Catifelat, lejer si totusi intens floral si fructat, accentuat de cirese, grapefruit si capsuni; un vin lejer de mica corpolenta si savuroasa mineralitate. Are o structura buna, o prospetime sustinuta de aciditate, si un gust final remanent lung si placut.
ASOCIERE CULINARA: De consumat si ca aperitiv, dar si in asociere cu antreuri sau feluri principale pe baza de carne alba, in special peste si fructe de mare; dar 'face fata' cu brio si preparatelor din carne rosie, daca nu sunt extrem de condimentate sau iuti. Un vin versatil care poate fi servit de la amuse-bouche si pana dupa felul principal, cu branzeturi tari si semitari, sau la desert, langa tartine sau salate cu fructe neinsiropate.
TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)104,72 RON Începând cu: 98,44 RON+ 0,50 RON warranty
-
Regnard - Pouilly Fuisse L’Ancien Prieure 2017 - 0.75L, Alc: 13%
ANUL DE RECOLTĂ: 2017
REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANŢA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
VOL. ALC.: 13%
VIN ALB SEC
Casa Regnard este una dintre cele mai vechi şi mai prestigioase case de Burgundia, apreciată pentru calitatea şi originalitatea vinurilor albe. Domeniul pe care se cultiva soiul de Chardonnay pentru vinurile fine Pouilly Fuisse, provine din parcelele cu acelaşi nume cunoscute din 1755 sub numele de Clos de Pavillion.
ASPECT: Vinul de culoare galben pai, cu reflexii verzui, rezultată din procesul de filtrare şi depozitare.
MIROS: Buchetul acestui Pouilly Fuisse din 2017 denotă un compus extravagant de flori galbene, fructe, miere, iarba prospăt tăiată şi cedru.
GUST: Gustul este proaspăt şi revigorant, graţie mineralelor extrase din solul calcaros, specific regiunii viticole din Burgundia.
TEMP. DE SERVIRE: 8-10 ºC.
ASOCIERE CULINARĂ: Aperitive din peşte afumat, peşte prăjit, paste cu peşte, paste cu sos din legume, peşte sau scoici aburite.196,35 RON -
Regnard - Chablis Saint Pierre 2017 - 0.75L, Alc: 12.5%
ANUL DE RECOLTĂ: 2017
REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANŢA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
VOL. ALC.: 12.5%
VIN ALB SEC
Saint Pierre face parte din vinurile Regnard, obţinute din soiul Chardonnay, cultivat într-un microclimat de excepţie ce oferă vinuri cu virtuţi câştigate în timp din solul fertil, procesul de recoltare, selecţie şi vinificare.
ASPECT: Chardonnay de culoare deschisă și luminoasă, cu reflecții de aur.
MIROS: Saint Pierre degajă parfumul natural al boabelor de Chardonnay, acompaniat de citrice şi caise, unite cu note subtile de unt.
GUST: Gustul este o un amalgam decent, manifestat printr-o aciditate scăzută, un procent de minerale răspândite armonios, arome de flori albe, fructe uscate şi migdale.
TEMP. DE SERVIRE: 8-10 ºC.
ASOCIERE CULINARĂ: Regnard Saint Pierre este vinul potrivit pentru multe dintre bucătăriile Europei: bucate din porc, peşte (somon, ton), scoici, brânzeturi moi şi tari.163,63 RON -
Regnard - Macon Lugny - Chardonnay 2017 - 0.75L, Alc: 12.5%
ANUL DE RECOLTĂ: 2017
REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANŢA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
VOL. ALC.: 12.5%
VIN ALB SEC
Macon Lugny este produs în zona rurală Macon, formată din 43 de sate. Vinul comercializat sub această denumire de origine controlată este obţinut din culturi ce se întind pe aproximativ 615 hectare (1.520 acri). Dintr-un singur hectar se obţin 6000 de litri de vin, ce iau calea pivniţelor şi cramelor în care maeştrii francezi le oferă o identitate aparte.
ASPECT: Vin de culare galben pai, uşor verzui.
MIROS: Mirosul este dominat de flori albe, muşeţel, grapefruit şi alune de Pecan.
GUST: Pentru acest vin gusturile sunt într-adevăr discutate. La o degustare în tihnă se simte amestecul de lămâie, miere, ghimbir, unt din butoaiele de stejar, folosite la maturare, şi finish cules din ierburi aromatice.
TEMP. DE SERVIRE: 8-10 ºC.
ASOCIERE CULINARĂ: Macon-Lugny este un vin pentru sezonul cald. Oricând doriţi să încercaţi acest Chardonnay, îl puteţi savura din plin alături de aperitive reci, foie gras, porc, pui, peşte, fructe de mare şi desert cu ciocolată.111,27 RON -
Domaine Grossot - Chablis BIO 2017 - 0.75L, Alc: 12.5%
ANUL DE RECOLTĂ: 2017
REGIUNE / ȚARĂ: Bourgogne / FRANȚA
SOIUL / SOIURILE: Chardonnay
VOL. ALC.: 12.5%
VIN ALB SEC
Parcelele domeniilor Grossot sunt situate în localitățile Fleys, Chichée și Fontenay, orientate spre nord și nord-vest. Culturile Grossot oferă struguri bogați din soiul Chardonnay, pentru producția unui vin de calitate superioară, de peste 35 de ani.
ASPECT: După așezare, fermentație și maturare, vinul filtrat are culoare pal-gălbuie, limpede.
MIROS: Note prelungite de flori de lămâie verde, cu o tentă de granit umed.
GUST: După o maturare de câteva luni în sticle, acest Chablis oferă o prospețime frumoasă, câștigată din fuziunea aromelor de fructe, flori albe și minerale extrase de vița soiului Chardonnay.
TEMP. DE SERVIRE: 10-12 ºC.
ASOCIERE CULINARĂ: Un Chablis generos cu preparatele din porc, pește (somon, ton), scoici și diferite tipuri de brânzeturi.137,45 RON -
Domaine H&G Buisson - Sous la Chateau blanc BIO 2017 - 0.75L, Alc: 13%
ANUL DE RECOLTĂ: 2017
REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANȚA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
VOL. ALC.: 13%
VIN ALB SEC
Sous le Chateau vine din pitorescul şi fermecatorul Saint-Romain, acolo unde familia Buisson cultivă viţă de vie din secolul al XII-lea. Vinul de Chardonnay este obţinut din viticultura organică, realizată prin culegerea manuală a ciorchinilor, depozitare în lăzi şi maturare naturală.
ASPECT: Vin galben pai cu tentă verzuie, clar.
MIROS: Un Chardonnay classic, ce se diferenţiază prin buchetul de flori albe, miasmă de pâine prăjită şi fructe coapte (prune mirabelle, piersici).
GUST: Un vin cu accente fructate si aciditate mică, pentru o degustare prelungită şi satisfacătoare, la temperatura recomandată.
TEMP. DE SERVIRE: 12-14 ºC.
ASOCIERE CULINARĂ: Un vin pentru mese de nota 10, alături de foie gras, ştiucă, crustacee în sos, tocană, cârnăciori şi brânzeturi (în special Munster şi Roquefort).229,08 RON -
Chateau D`Esclans - La Poule blanche 2017 - 0.75L, Alc: 12%
PRODUCATOR / PODGORIE: SACHA LICHINE
ANUL DE RECOLTA: 2017
REGIUNE / TARA: LANGUEDOC-ROUSSILLON / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: VERMENTINO / CHARDONNAY / SAUVIGNON BLANC / SEMILLON
VOL. ALC.: 13%
VIN ALB SEC. Acest vin este produs dupa cele mai moderne si riguroase metode tehnologice, ghidate de cunostintele despre vinificare, tradititional dobandite in Franta. Dupa o fermentare la temperaturi scazute, 20% din vin a fost imbatranit in butoaie de stejar.
“Ca și tatăl meu, cred de vinul trebuie savurat și nu idolatrizat. Am creat acest cupaj cu o bucurie de hedonist în minte.” Sacha Lichine - vinificator
ASPECT: Stralucitor, de o culoare galben pai cu reflexe aurii.
MIROS: Fructat de piersici, grapefruit, banane si mango, delicat lemnos.
GUST: Extrem de echilibrat, de corpolenta medie, proaspat si fructat, de caise, piersici, delicat de citrice si intens de fructe tropicale, de o aciditate medie, cu un gust final remanent lung si subtil lemnos.
ASOCIERE CULINARA: Se potriveste perfect langa carne de pasare, pui, curcan, rata sau gasca, trasa la tigaie sau inabusite in vin alb, cu garnitura de sparanghel sau brocoli, sau preparate pe grill servite in salate; cu peste si fructe de mare pregatite ca aperitive, sau cu paste (linguine cu fructe de mare, spaghete cu scoici in sos de tomate). Langa orice tip de salata vegetariana cu crutoane sau cu rucola si parmesan.
TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Nu se recomanda decantarea)39,27 RON -
Chateau D`Esclans - Le Coq rouge 2017 - 0.75L , Alc: 13.5%
PRODUCATOR / PODGORIE: SACHA LICHINE
ANUL DE RECOLTA: 2017
REGIUNE / TARA: LANGUEDOC-ROUSSILLON / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: GRENACHE ROUGE / SYRAH / MERLOT
VOL. ALC.: 13.5%
VIN ROSU SEC. Acest vin este produs dupa cele mai moderne si riguroase metode tehnologice, ghidate de cunostintele despre vinificare, tradititional dobandite in Franta. Dupa o fermentare la temperaturi scazute, 20% din vin a fost imbatranit in butoaie de stejar.
“Ca și tatăl meu, cred de vinul trebuie savurat și nu idolatrizat. Am creat acest cupaj cu o bucurie de hedonist în minte.” Sacha Lichine - vinificator
ASPECT: De o culoare aproape opaca de un rosu purpura.
MIROS: Complex, cu note de fructe salbatice de padure si condimente.
GUST: Un mix placut de vanilie, chocolata, coacaze negre, mure, dude negre si o senzatie usor lemnoasa, de o corpolenta medie spre mare, cu o buna aciditate si un gust final prelung si condimentat.
ASOCIERE CULINARA: Cu Penne all’Arrabbiata, pui in sos Piri Piri, Chilli cu fasole neagra, vitel Scaloppine cu ciuperci si Marsala, fasole cu ciolan in sos de tomate, Tartar de vita, Tortellini Pomodoro, snitel de porc umplut cu sunca si cascaval in crusta de parmezan si alune, coaste la cuptor, sarmale cu ciolan, sau platouri de porcarii: jumari, sorici, carnati prajiti, mici, sangerete.
TEMP. DE SERVIRE: 15-17º C (Nu se recomanda decantarea)39,27 RON -
Chateau D`Esclans - Le Poussin rose 2017- 0.75L , Alc: 12%
PRODUCATOR / PODGORIE: SACHA LICHINE
ANUL DE RECOLTA: 2017
REGIUNE / TARA: LANGUEDOC-ROUSSILLON / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: GRENACHE / CINSAULT / SYRAH / VERMENTINO
VOL. ALC.: 12.5%
VIN ROSE SEC, produs dupa cele mai moderne si riguroase metode tehnologice, ghidate de cunostintele despre vinificare, tradititional dobandite in Franta.
“Ca și tatăl meu, cred de vinul trebuie savurat și nu idolatrizat. Am creat acest cupaj cu o bucurie pura de hedonist în minte.” Sacha Lichine - vinificator
ASPECT: Limpede si stralucitor de o culoare de roz pal cu reflexii de piersica.
MIROS: Fructat, de capsuni si mure, delicat floral.
GUST: Foarte fructat si placut, cu tanini moi, proaspat si cremos in acelasi timp, de o corpolent amedie si o aciditate echilibrata, cu un gust final perceput de papilele gustative, lejer si lung.
ASOCIERE CULINARA: Un excelent aperitiv, servit inainte de masa sau langa gustari din carne alba si carne rosie fiarta sau inabusita la tigaie. Absolut superb langa un steak de tuna la tigaie, asezonat cu masline verzi, sau sandwich cu carne de crab. La finele mesei, langa un tort de morcovi, nu foarte dulce sau o portie de fructe proaspete tinute la rece cu frisca lichida fara zahar, si nu in ultimul rand cu spuma de capsuni.
TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Nu se recomanda decantarea)39,27 RON -
Mouton Cadet - Bordeaux rose 2017 - 0,75L, Alc: 12%
PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD
REGIUNE / TARA: A.O.C. BORDEAUX / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: 65% MERLOT / 20% CABERNET FRANC / 15% CABERNET SAUVIGNON
VOL. ALC.: 12.5%
VIN ROSE SEC, maturat timp de 4 luni inainte de lansarea pe piata. Vinificat dupa metoda traditionala “saignee”.
ASPECT: Culoare intensa si profunda de rose cu inflexiuni de grena.
MIROS: Intens din punct de vedere aromatic, culminand distinct cu arome de coacaze rosii si mure si intregind cu o reminiscenta de flori de salcam si capsuni strivite, sugerand parca savoarea ce v-a fi perceputa la gust.
GUST: De o mare corpolenta pentru un vin din categoria lui, rotund si intens pe paletin, bine structurat, este evident un rose pentru toate anotimpurile. Gustul final remanent, extrem de lung si plin de prospetime.
ASOCIERE CULINARA: Se asociaza cu o mare varietate de mancaruri de la feluri asiatice complex condimentate (fara a fi iuti) pana la mancaruri traditionale regiunii Provence in sudul Frantei. Este excelent langa ton, somon sau pui marinat cu ierburi si lamaie la grill, sau carne de porc servita dupa tipicul sasesc cu sosuri dulci acrisoare de fructe.
TEMP. DE SERVIRE: 12º C (Nu necesita decantare sau aerare)50,40 RON -
JP Chenet - Cabernet Syrah 2017 - 0.75L, Alc: 13%
Vin roşu rubiniu,culoare intensă şi clară, note de cireşe, coacăze negre, ardei verde, lemn dulce şi condimente.
Poate fi servit cu un număr mare de feluri de mâncare: carne roşie, carne rece, salate şi multe tipuri de brânză.28,56 RON -
JP Chenet - Cinsault rose 2017 - 0.75L, Alc: 12.5%
Soiul de struguri: Amestec de 70% Cinsault şi 30% Grenache, ceea ce face din acest vin, un vin foarte tipic.
Origine: Vin din podgoriile Pays d'Oc, sudul Franţei, regiunea Languedoc-Roussillon.
Sol: Foarte variat: sol lutos, calcaros, nisipos, pietros şi schistous.
Vinificaţie: Strugurii se recoltează atunci când boabele de struguri sunt foarte coapte. Macerarea are loc la temperaturi mici, urmată de o filtrare a
impurităţilor rămase în urma presării. Fermentarea are loc la o temperatură scăzută pentru a conserva toate aromele. Maturarea se face la temperatură scăzută în rezervoare din oţel inoxidabil.
Caracteristici
Culoare: Transparentă şi strălucitoare.
Note de degustare: Foarte expresiv, cu fructe roşii de vară, căpşuni şi note picante.
Gust: De vară, revigorant, delicat, cu o aciditate echilibrată şi cu note de fructe, de vară, proaspat culese.
Recomandări: Vinul rozé poate fi servit singur sau cu multitudine de preparate culinare : preparate din carne rece, carne la grătar, jambon, salate.28,56 RON -
Mouton Cadet - Bordeaux blanc 2017 - 0,75L, Alc: 12%
PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD
REGIUNE / TARA: A.O.C. BORDEAUX / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: 65% SAUVIGNON BLANC / 30% SEMILLON / 5% MUSCADELLE
VOL. ALC.: 12.5%
VIN ALB SEC, creat inca din 1970 de catre legendarul vinificator si poet Baron Philipe de Rothschild ca o combinatie eleganta intre traditiile viticulturii in regiunea Bordeaux si valorile de autenticitate promovate de familia Rothschild.
ASPECT: O culoare vibranta, de un galben pai cu tuse de auriu.
MIROS: Prezinta o paleta de arome atractive, intense dar totusi rafinate, florale si de fructe proaspete; distinct de mere golden si grapefruit imbogatite cu arome delicate lemnoase, de talas facut din rindeaua .
GUST: Un vin rotund a carui corpolenta este sustinuta de tipicitatea Semillon-ului, completat de prospetimea Sauvignon Blanc-ului si consistenta strugurilor de Muscadelle; are o aciditate mica si intensitate medie a buchetului. Gustul final remanent este lung si intens, savuros, de fructe citrice.
ASOCIERE CULINARA: Se asociaza bine cu carnea de pui sau peste, pe plita sau pe gratar asezonata cu sosuri usoare si servita cu garnituri din legume trase la tigaie. De asemenea este o buna “companie” pentru carpaccio de ton, caracatita sau midi inabusite cu vin alb, patrunjel si usturoi, sau mancaruri vegetariene pe baza de praz si ardei gras.
TEMP. DE SERVIRE: 8 - 9º C (Nu se recomanda decantarea sau aerarea)50,40 RON -
Gitana - Classico - Chardonnay 2017 - 0.75L, Alc: 13%
REGIUNE / TARA: VALUL LUI TRAIAN SAT ROMANOVCA / REPUBLICA MOLDOVA
SOIUL: CHARDONNAY
VOL. ALC.: 13.5%
Se respectă tehnologia vinificarii vinurilor albe, cu utilizarea unui utilaj performant. Strugurii colectaţi sunt desciorchinaţi, după care este aplicată tehnica criomacerării, ce constă în menţinerea mustului în contact cu boștina timp de 6 de ore, la o temperatură de 2°C. După limpezire, mustul este supus unei fermentaţii alcoolice supravegheate la o temperatură controlată de 12-14°C. Maturarea vinului se petrece în vase de inox.
Vinul are o culoare galben pai.
Aromele intense de caise bine coapte, pepene și grapefruit se completează cu cele dulci de miere .
Gust este proaspăt, elegant dar corpolent, cu arome de flori de salcâm şi tei, alune de pădure şi ananas.
Servit la 8-10° C, va face companie buna cu puiul sau pestele la gratar, cu fructele de mare sau branzeturile.36,00 RON Începând cu: 33,84 RON -
Gitana - Classico - Saperavi 2017 - 0.75L, Alc: 14%
REGIUNE / TARA: VALUL LUI TRAIAN / REPUBLICA MOLDOVA
SOIUL / SOIURI: SAPERAVI
VOL. ALC.: 13.5%
Strugurii sunt recoltaţi manual, iar fermentaţia are loc timp de 20 de zile, în căzi mari de stejar. În timpul fermentării nu sunt folosite produse chimice, fermenteaza sub actiunea drojdiilor indigene. Aceste lucruri permit îmbogăţirea maximă a vinului cu elemente care să-i asigure o culoare intensă și o structură echilibrată
Vizual: roşu rubiniu intens, cu nuanţe purpurii.
Olfactiv: aromă fină, complexă și bogată de fructe și prune uscate, la care se adaugă nuanţele de ciocolată.
Gustativ: gust intens și complex, cu o astringenţă bine temperată, taninuri bogate și un post-gust rafinat prelung, cu note de piper.
Recomandari culinare: Se potrivește cu carnea de miel sau de vânat, cu legume proaspete și brânzeturi mature sau semimature
Temperatura recomandata de consum: 16-18 ° C
Potential de invechire: Se poate consuma cu o uşoară învechire (2-3 ani). Maturarea necesită timp, dar calităţile vinului se păstrează foarte bine (7 ani si mai mult) și se intensifică gustul de frișcă în buchetul său complex.65,19 RON -
Tenuta Rapitala - Nero d’Avola rosso 2017 - 0.75L, Alc: 13%
PRODUCATOR / PODGORIE: TENUTA RAPITALA
ANUL DE RECOLTA: 2017
REGIUNE / TARA: I.G.T. SICILIA, ITALIA
SOIUL / SOIURILE: 100% NERO D'AVOLA
VOL. ALC.: 13%
VIN ROSU SEC produs din soiul cel mai reprezentativ pentru Sicilia, culesi la mijlocul lunii Septembrie si vinificati in tancuri de inox cu temperatura controlata. Parcelele sunt situate la 300-400m deasupra nivelului marii.
ASPECT: De o culoare de un rosu rubiniu, intens si seducator.
MIROS: Bogat, de fructe rosii coapte.
GUST: Intens si echilibrat, extrem de fructat si de un gust remanent lung, placut si suculent.
ASOCIERE CULINARA: Perfect in asociere cu preparate la gratar, rotisor sau grill din carne rosie, porc sau vita, sau cu platori reci de mezeluri fine. La sfarsitul mesei, este excelent in asociere cu branzeturi maturate, garnisite cu stafide si samburi de rodie.
TEMP. DE SERVIRE: 14-16º C (Nu se recomandă aerarea; recomandat a fi servit usor racit pe perioada verii)48,43 RON -
Purcari - Feedom Blend rosu 2017 - 0.75L, Alc: 14.5%
Freedom Blend este un cupaj vibrant, modern si curajos, care se adreseaza in special persoanelor dornice sa experimenteze gusturi noi. Expresia spiritului liber, un cupaj curajos, plin de caracter, din trei soiuri de struguri autohtoni regiunii. Are inima Georgiei, terroir-ul din Moldova și spiritul liber din Ucraina. Cele trei soiuri care compun sortimentul (Bastardo 60%, Saperavi 35% si Rara Neagra 5%) se completeaza reciproc excelent pentru a contura un buchet extrem de expresiv. Vinul este invechit timp de un an in barrique frantuzesc, unde capata o profunzime aparte, definitivandu-si personalitatea.
ASPECT: Rubiniu intens, cu reflexii migdalate.
MIROS: Buchetul complex, dominat de visine, mure si coacaze, este completat de prune uscate, piper rosu si note savuroase de lemn umed si piele.
GUST: Gustul plin si fructos surprinde prin eleganta si rafinament, dar si un postgust de catifea.
ASOCIERE CULINARA: Cu preparate pe baza de carne rosie, branzeturi fermentate sau deserturi cu ciocolata amaruie.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 18-20 °С.39,27 RON -
Purcari - Cabernet Sauvignon2017 - 0.75L, Alc: 13.5%
Fondat in 1827 Chateau Purcari reprezinta unul dintre cele mai valoroase si renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile noastre au fost servite la Curtile Regale din Europa de peste 150 de ani. Prima sa medalie de Aur a fost acordata in 1878 la Expozitia Mondiala de la Paris, cand expertii francezi au fost profund impresionati de aroma bogata si culoarea intensa a lui Negru de Purcari, care a depasit chiar vinurile Bordeaux. De-a lungul timpului, vinurile Purcari au castigat peste 300 de medalii si distinctii la cele mai prestigioase concursuri internationale ca Decanter, Concours Mondial de Bruxelles, Challenge International du Vin, precum si recunoasterea Casei Regale a Marii Britanii.
Cabernet-Sauvignon de Purcari este un vin roşu cu atitudine: viguros, viril şi robust.
ASPECT: Rubiniu intens, cu reflexe purpurii.
MIROS: Bogat, dominat de cirese negre, completat in timp de note fine de condimente exotice.
GUST: Plin, complex, cu note de fructe coapte, ciocolata, vanilie si stafide. Taninii moi ii subliniaza rotunjimea si catifelarea pana in postgustul de lunga durata, cu nuante de maturare.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 18-20 °C.
ASOCIERE CULINARA: Acest vin se potriveste foarte bine cu branzeturi cu mucegai, muschi de vita cu sos Gorgonzola. Nu este indicata asocierea acestui vin cu ciocolata, deoarece aceasta inhiba notele fructate ale vinului.34,03 RON -
Purcari - Merlot de Purcari 2017 - 0.75L, Alc: 13.5%
Fondat in 1827 Chateau Purcari reprezinta unul dintre cele mai valoroase si renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile noastre au fost servite la Curtile Regale din Europa de peste 150 de ani. Prima sa medalie de Aur a fost acordata in 1878 la Expozitia Mondiala de la Paris, cand expertii francezi au fost profund impresionati de aroma bogata si culoarea intensa a lui Negru de Purcari, care a depasit chiar vinurile Bordeaux. De-a lungul timpului, vinurile Purcari au castigat peste 300 de medalii si distinctii la cele mai prestigioase concursuri internationale ca Decanter, Concours Mondial de Bruxelles, Challenge International du Vin, precum si recunoasterea Casei Regale a Marii Britanii.
Merlot de Purcari este asemenea catifelei – delicat la atingere, dar cu o structura complexa, care impresioneaza.
ASPECT: Rosu-rubiniu.
MIROS: Fin de micsunea si saftian.
GUST: Catifelat, cu o astringenta placuta si cu nuante de stejar, mure şi trandafir este accentuat printr-un postgust de durata.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 18-20 °C.
ASOCIERE CULINARA: Sortimentul se potriveste foarte bine cu preparate pe baza de carne, cum ar fi piept de rata afumat, biftec de porc sau aperitive cu prosciutto.34,03 RON Începând cu: 31,99 RON -
Purcari - Pinot Noir de Purcari 2017 - 0.75L, Alc: 13%
Fondat in 1827 Chateau Purcari reprezinta unul dintre cele mai valoroase si renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile noastre au fost servite la Curtile Regale din Europa de peste 150 de ani. Prima sa medalie de Aur a fost acordata in 1878 la Expozitia Mondiala de la Paris, cand expertii francezi au fost profund impresionati de aroma bogata si culoarea intensa a lui Negru de Purcari, care a depasit chiar vinurile Bordeaux. De-a lungul timpului, vinurile Purcari au castigat peste 300 de medalii si distinctii la cele mai prestigioase concursuri internationale ca Decanter, Concours Mondial de Bruxelles, Challenge International du Vin, precum si recunoasterea Casei Regale a Marii Britanii.
Pinot Noir de Purcari – un vin usor si delicat, asemenea matasurilor fine.
ASPECT: Rosu-purpuriu.
MIROS: Buchet specific soiului, unde se remarca note bogate de capsune, zmeura si violete.
GUST: Catifelat, plin, persistent, trece intr-un postgust cu nuante fine de maturare.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 18-20 °C.
ASOCIERE CULINARA: Vinul se potriveste foarte bine alaturi de preparate pe baza de carne de vanat, sparanghel si ciuperci.34,03 RON Începând cu: 31,99 RON