Alte soiuri
- 
                        
   PRODUCATOR / PODGORIE: VILLA RAIANO PRODUCATOR / PODGORIE: VILLA RAIANO
 ANUL DE RECOLTA: 2010
 REGIUNE / TARA: D.O.C.G. FIANO DI AVELLINO / CAMPANIA / ITALIA
 SOIUL / SOIURILE: FIANO
 VOL. ALC.: 13%
 
 VIN ALB SEC ce exista inca din 1996 (primul an de productie), si este vinificat din 100% struguri Fiano, din podgoriile din Candida, Lapio, San Michele di Serino si Montefredane, situate la altitudini intre 450m - 600m, pe soluri calcaroase, argiloase si nisipoase.
 ASPECT: De o culoare intensa de un galben pai cu reflexii verzui.
 MIROS: Delicat, de ierburi aromate (menta si salvie) si fructe, distinct de piersici, completat de arome de ciocolata alba si citrice, si note minerale.
 GUST: Are o corpolenta medie, este elegant si cremos cu o aciditate echilibrata, mineral si placut fructat, de o senzatie usor salina la final dupa inghitire.
 
 ASOCIERE CULINARA: Un vin echilibrat ce merita asociat cu preparate simple din bucataria mediteraneana din file de peste sau fructe de mare, cu legume trase in unt, usor condimentate cu ierburi aromate sau langa platouri din mezeluri fine (sunca si parizer) garnisite cu masline si branzeturi proaspete, nematurate (urda, cascaval Swiss, telemea nesarata). Perfect langa branza Camembert, cu fructe uscate si nuci caju.
 TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Nu se recomanda decantarea)36,22 RONStoc epuizat 
- 
                        
   28,60 RON Începând cu: 26,88 RON 28,60 RON Începând cu: 26,88 RONStoc epuizat 
- 
                        
   28,60 RON Începând cu: 26,88 RON 28,60 RON Începând cu: 26,88 RONStoc epuizat 
- 
                        
   46,21 RON Începând cu: 43,44 RON 46,21 RON Începând cu: 43,44 RONStoc epuizat 
- 
                        
   PRODUCATOR / PODGORIE: SAN POLO - ALLEGRINI PRODUCATOR / PODGORIE: SAN POLO - ALLEGRINI
 ANUL DE RECOLTA: 2012
 REGIUNE / TARA: D.O.C.G. BRUNELLO DI MONTALCINO / TOSCANA / ITALIA
 SOIUL / SOIURILE: SANGIOVESE
 VOL. ALC.: 14.5%
 VIN ROSU SEC, 'nascut' la 80km in sud de Florenta, in Toscana, acest Brunello di Montalcino este 'mosit' 100% din soiul Sangiovese (cunoscut si sub denumirea de Nielluccio in Corsica). San Polo in Montalcino, o podgorie ce apartine de marele producator Allegrini, si a carui Brunello a fost in mod constant cotat foarte bine de criticii de vin (18/20 de Jancis Robinson pt. cel din 2004; 94 de puncte de catre Wine Spectator pt. 2010; pentru 2008, medalia de Argint de la Decanter World Wine Awards; pentru 2005 medalia de Argint la International Wine Challenge.), este unul din producatorii de marca din regiune.
 ASPECT: De o culoare opaca de un rosu caramiziu cu accente de brun.
 MIROS: Arome puternice sunt cele clasice, tipice soiului de: violete, fructe rosii de padure, arome lemnoase de stejar, scortisoara, vanilie, subtile de cafea si dominante de gem de fructe.
 GUST: Foarte complex, extrem de puternic si savuros cu o caracteristica 'carnoasa'. un vin ce se poate 'mesteca'. Confirma aromele identificate prin miros. De o mare corpolenta, are tanini bine integrati si este de o mare vascozitate. Persistenta gustul remanent este foarte lunga, un vin cu o mare capacitate de imbatranire la sticla.
 ASOCIERE CULINARA: Perfect langa preparate elaborate din carne de vanat mediu si mare, din file de carne rosie (Waguy beef sau vita argentiniana) cu trufe negre sau albe, acoperite in sosuri vanatoresti pe baza de ciuperci salbatice sau din fructe de padure. La finalul mesei, poate fi servit langa branzeturi: Roquefort, Gorgonzola, Monchego Viejo, Asiago Stravecchio.
 TEMP. DE SERVIRE: 19-21º C (Se recomanda decantare cu circa 40 min. inainte de consum, intr-un decantor larg; se serveste in pahare mari de vin rosu, de tip Bordeaux)276,20 RON
- 
                        
   PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD
 ANUL DE RECOLTA: 2012
 REGIUNE / TARA: A.O.C. MEDOC / BORDEAUX / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: 50% CABERNET SAUVIGNON / 45% MERLOT / 5% CABERNET FRANC
 VOL. ALC.: 13.5%
 VIN ROSU SEC, maturat timp de 12 luni.
 ASPECT: De o culoare rosu rubiniu, vibrant, luminos, cu tuse violacee.
 MIROS: Un miros bogat si complex de fructe coapte, rosii si negre, in special de cirese si foarte pregnant de mure negre, imbogatite cu arome delicate de condimente.
 GUST: De o mare intensitate, cu un buchet pe cat de proaspat pe atat de bogat, complex, savuros si expresiv, cu tanini fermi si de o eleganta onctuozitate, cu un potential bun de invechire la sticla.
 ASOCIERE CULINARA: Asociere clasica langa carnea de miel la cuptor, carnea de vita, mai ales antricot gatit dupa retetele traditionale din Bordeaux. De asemenea se potriveste elegant cu branzeturi moi sau semimoi (Camembert / Brie / Tome de Bordeaux / Tome des Recollets - Franta) si chiar cu desert din smochine proaspete asezonat cu o crema de nuci.
 TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20º C (Se recomanda decantarea cu aproximativ 15 - 20 de minute inainte de servire.)37,31 RONStoc epuizat 
 
                     
                                     
                            
									                                                                            					 
                                     
                            
									                                                                            					 
                                     
                            
									                                                                            					 
                                    