Piper Heidsieck - Sampanie brut miniatura 0,2L, Alc: 12%
COD: PIHEIBABYBR0.2L
Descriere
PRODUCATOR / PODGORIE: PIPER HEIDSIECK
ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
REGIUNE / TARA: A.O.C. CHAMPAGNE / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY / PIONT NOIR / PINOT MEUNIER
VOL. ALC.: 12%
CHAMPAGNE BRUT / SEC.
ASPECT: De o excelenta limpiditate, stralucitor si de o culoare de un galben pai cu reflexii aurii.
MIROS: Puternic si intens fructat, placut de mere verzi, pere si pepene galben.
GUST: Extrem de proaspat, elegant fructat, un vin robust de o aciditate ridicata, corpolenta medie, extrem de imbietor si cu un gust final remanet lung si savuros.
ASOCIERE CULINARA: Vinurile spumante / champagne, sunt de o extrema versatilitate in asocieri culinare, si pot fi servite de la aperitive sau consumate doar per se inaintea luarii mesei, langa amuse bouche, cu antreuri sau fel principal, si cu aproape orice tip de carne rosie, peste sau fructe de mare. Se asociaza extrem de bine cu stridii si crustacee, tartar sau carpaccio de peste, si face fata si la mancaruri mai grele din carne rosie. Se poate savura si langa platouri de branzeturi fine sau deserturi cu fructe neinsiropate, tarte sau salate.
TEMP. DE SERVIRE: 4-6º C (Nu se recomanda decantarea)
ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
REGIUNE / TARA: A.O.C. CHAMPAGNE / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY / PIONT NOIR / PINOT MEUNIER
VOL. ALC.: 12%
CHAMPAGNE BRUT / SEC.
ASPECT: De o excelenta limpiditate, stralucitor si de o culoare de un galben pai cu reflexii aurii.
MIROS: Puternic si intens fructat, placut de mere verzi, pere si pepene galben.
GUST: Extrem de proaspat, elegant fructat, un vin robust de o aciditate ridicata, corpolenta medie, extrem de imbietor si cu un gust final remanet lung si savuros.
ASOCIERE CULINARA: Vinurile spumante / champagne, sunt de o extrema versatilitate in asocieri culinare, si pot fi servite de la aperitive sau consumate doar per se inaintea luarii mesei, langa amuse bouche, cu antreuri sau fel principal, si cu aproape orice tip de carne rosie, peste sau fructe de mare. Se asociaza extrem de bine cu stridii si crustacee, tartar sau carpaccio de peste, si face fata si la mancaruri mai grele din carne rosie. Se poate savura si langa platouri de branzeturi fine sau deserturi cu fructe neinsiropate, tarte sau salate.
TEMP. DE SERVIRE: 4-6º C (Nu se recomanda decantarea)

