Nonino - Lichior Prunella - 0.7L, Alc: 33%
COD: BDGNONPUNELLA
Descriere
DENUMIRE COMPLETA PRODUS: PRUNELLA MANDORLATA
TARA DE ORIGINE: ITALIA
CATEGORIE: LICHIOR DIN FRUCTE (PRUNE)
VOL. ALC.: 33%
Distileriile Nonino au fost infintate in 1897 de catre Orazio Nonino, in localitatea Ronchi di Pavia in nordul Italiei. Pe 4 Decembrie 2003, presedintele italiei Carlo Azeglio Ciampi, ofera ‘Premio Leonardo Qualita Italia’ lui Giannola si Benito Nonino pentru: ‘nivelul absolut de calitate, cercetare si inovatie… Nonino sunt recunoscuti ca adevaratii Ambasadori pentru Grappa Italiana in lume.’
NONINO LIQUEUR – PRUNELLA este un lichior de prune obtinut din suc de prune, distilat de prune, alcool si esente naturale.
NOTE DE DEGUSTARE: De o culoare placuta de ambra, are un parfum exceptional, fructat si imbietor. Gustul este delicat, lejer,
RECOMANDARE CONSUM: Lichiorul din prune, este recomandat a fi savurat dupa servirea mesei. Consumat moderat, pot fi o sursa de delectare si placere pe intreaga durata a zilei, servit rece sau ca long drink cu sifon; este excelent in asociere cu fructe uscate, ciocolata si produse de patisserie.
TEMP. DE SERVIRE RECOMANDATA: 18-20º C cand este consumat la finalul mesei, sau bine racit, servit peste cuburi de gheata, in serile calduroase de vara.
TARA DE ORIGINE: ITALIA
CATEGORIE: LICHIOR DIN FRUCTE (PRUNE)
VOL. ALC.: 33%
Distileriile Nonino au fost infintate in 1897 de catre Orazio Nonino, in localitatea Ronchi di Pavia in nordul Italiei. Pe 4 Decembrie 2003, presedintele italiei Carlo Azeglio Ciampi, ofera ‘Premio Leonardo Qualita Italia’ lui Giannola si Benito Nonino pentru: ‘nivelul absolut de calitate, cercetare si inovatie… Nonino sunt recunoscuti ca adevaratii Ambasadori pentru Grappa Italiana in lume.’
NONINO LIQUEUR – PRUNELLA este un lichior de prune obtinut din suc de prune, distilat de prune, alcool si esente naturale.
NOTE DE DEGUSTARE: De o culoare placuta de ambra, are un parfum exceptional, fructat si imbietor. Gustul este delicat, lejer,
RECOMANDARE CONSUM: Lichiorul din prune, este recomandat a fi savurat dupa servirea mesei. Consumat moderat, pot fi o sursa de delectare si placere pe intreaga durata a zilei, servit rece sau ca long drink cu sifon; este excelent in asociere cu fructe uscate, ciocolata si produse de patisserie.
TEMP. DE SERVIRE RECOMANDATA: 18-20º C cand este consumat la finalul mesei, sau bine racit, servit peste cuburi de gheata, in serile calduroase de vara.

