Nonino - Grappa Tradizione Optima Invecchiata - 0,7L, Alc: 41%
COD: BDGNONACQAOPTIM
Descriere
DENUMIRE COMPLETA PRODUS: GRAPPA OPTIMA INVECCHIATA
REGIUNE: COLLI DEL FRIULI & GRAVE
TARA DE ORIGINE: ITALIA
CATEGORIE: GRAPPA
VOL. ALC.: 41%
Distileriile Nonino au fost infintate in 1897 de catre Orazio Nonino, in localitatea Ronchi di Pavia in nordul Italiei. Inca din 1952 Nonino foloseste butoaie mici de lemn pentru imbatranirea distilatelor. In ziua de astazi cramele gazduiesc 1750 de butoaie din lemn, fie din stejar din padurile Nevers, Limousin si Gresigne din Franta, sau butoaie folosite anterior la maturarea vinului de Xeres / Jerez din Spania, si chiar din lemn de salcam, sau din lemn de pomi fructiferi (cires salbatic, par).
Legislatia care reglementeaza pentru prima data productia de Grappa, exista inca din luna Februarie din 1933.
NONINO GRAPPA - TRADIZIONE OPTIMA INVECCHIATA este o Grappa obtinuta din soiuri de struguri rosii si albi din regiunile Grave si Colli del Friuli din nordul Italiei, fermentati in tancuri de inox cu temperatura controlata, distilata artizanal si imbatranita timp de 12-18 luni in barrique de stejar.
NOTE DE DEGUSTARE: Culoarea are nuanta mierii de salcam. Mirosul fructat este imbogatit de note delicate lemnoase. Gustul placut si dulceag, este lemnos si vanilat, imbogatit de accente de fructozitate. Senzatia la final, este savuroasa si persistenta.
RECOMANDARE CONSUM: Grappa invechita se recomanda a fi savurata la finalul mesei, sau in asociere cu branzeturi maturate, foie gras, ciocolata, dulciuri pe baza de cacao, sau chiar cu tigari de foi sau trabuc.
TEMP. DE SERVIRE RECOMANDATA: 18-20º C (Grappa invechita este recomandat a fi servita in pahare speciale de Grappa, mici de 80-120ml, cu balon / spatiu pt. aerare si picior). O Grappa de calitate nu se serveste niciodata congelata / inghetata.
REGIUNE: COLLI DEL FRIULI & GRAVE
TARA DE ORIGINE: ITALIA
CATEGORIE: GRAPPA
VOL. ALC.: 41%
Distileriile Nonino au fost infintate in 1897 de catre Orazio Nonino, in localitatea Ronchi di Pavia in nordul Italiei. Inca din 1952 Nonino foloseste butoaie mici de lemn pentru imbatranirea distilatelor. In ziua de astazi cramele gazduiesc 1750 de butoaie din lemn, fie din stejar din padurile Nevers, Limousin si Gresigne din Franta, sau butoaie folosite anterior la maturarea vinului de Xeres / Jerez din Spania, si chiar din lemn de salcam, sau din lemn de pomi fructiferi (cires salbatic, par).
Legislatia care reglementeaza pentru prima data productia de Grappa, exista inca din luna Februarie din 1933.
NONINO GRAPPA - TRADIZIONE OPTIMA INVECCHIATA este o Grappa obtinuta din soiuri de struguri rosii si albi din regiunile Grave si Colli del Friuli din nordul Italiei, fermentati in tancuri de inox cu temperatura controlata, distilata artizanal si imbatranita timp de 12-18 luni in barrique de stejar.
NOTE DE DEGUSTARE: Culoarea are nuanta mierii de salcam. Mirosul fructat este imbogatit de note delicate lemnoase. Gustul placut si dulceag, este lemnos si vanilat, imbogatit de accente de fructozitate. Senzatia la final, este savuroasa si persistenta.
RECOMANDARE CONSUM: Grappa invechita se recomanda a fi savurata la finalul mesei, sau in asociere cu branzeturi maturate, foie gras, ciocolata, dulciuri pe baza de cacao, sau chiar cu tigari de foi sau trabuc.
TEMP. DE SERVIRE RECOMANDATA: 18-20º C (Grappa invechita este recomandat a fi servita in pahare speciale de Grappa, mici de 80-120ml, cu balon / spatiu pt. aerare si picior). O Grappa de calitate nu se serveste niciodata congelata / inghetata.

