Nonino - Grappa Gran Riserva di Annata 26 yo - 0.7L, Alc: 45%
COD: BDGNONUEGRRIS26
Descriere
DENUMIRE COMPLETA PRODUS: GRAPPA GRAN RISERVA 26 YEARS OLD
TARA DE ORIGINE: ITALIA
CATEGORIE: GRAPPA
VOL. ALC.: 45%
Distileriile Nonino au fost infintate in 1897 de catre Orazio Nonino, in localitatea Ronchi di Pavia in nordul Italiei. Inca din 1952 Nonino foloseste butoaie mici de lemn pentru imbatranirea distilatelor. In ziua de astazi cramele gazduiesc 1750 de butoaie din lemn, fie din stejar din padurile Nevers, Limousin si Gresigne din Franta, sau butoaie folosite anterior la maturarea vinului de Xeres / Jerez din Spania, si chiar din lemn de salcam, sau din lemn de pomi fructiferi (cires salbatic, par).
Legislatia care reglementeaza pentru prima data productia de Grappa, exista inca din luna Februarie din 1933
NONINO GRAPPA – GRAN RISERVA DI ANNATA 26 Y.O. este o Grappa produsa din struguri proaspeti din soiurile Merlot, Pinot, Schioppenttino, Traminer, din productia anului 1986.
NOTE DE DEGUSTARE: Culoarea este de un chihlimbariu intens, cu accente aramii. Mirosul este puternic, cu arome lemnoase, de struguri si prune, de fructe confiate, de bomboane, de condimente, de ciocolata si migdale. Gustul bogat, confirma aromele identificate olfactiv, este catifelat si de o lunga persistenta a senzatiei remanente dupa inghitire.
RECOMANDARE CONSUM: Grappa invechita se recomanda a fi savurata la finalul mesei. Este exceptionala atunci cand este asociata cu tigari de foi sau trabuc, cu foie gras, produse de patiserie ce contin ciocolata neagra, sau cu ciocolata artizanala ce contine peste 60% cacao.
TEMP. DE SERVIRE RECOMANDATA: 18-20º C (Grappa invechita este recomandat a fi servita in pahare speciale de Grappa, mici de 80-120ml, cu balon / spatiu pt. aerare si picior). O Grappa de calitate nu se serveste niciodata congelata / inghetata.
TARA DE ORIGINE: ITALIA
CATEGORIE: GRAPPA
VOL. ALC.: 45%
Distileriile Nonino au fost infintate in 1897 de catre Orazio Nonino, in localitatea Ronchi di Pavia in nordul Italiei. Inca din 1952 Nonino foloseste butoaie mici de lemn pentru imbatranirea distilatelor. In ziua de astazi cramele gazduiesc 1750 de butoaie din lemn, fie din stejar din padurile Nevers, Limousin si Gresigne din Franta, sau butoaie folosite anterior la maturarea vinului de Xeres / Jerez din Spania, si chiar din lemn de salcam, sau din lemn de pomi fructiferi (cires salbatic, par).
Legislatia care reglementeaza pentru prima data productia de Grappa, exista inca din luna Februarie din 1933
NONINO GRAPPA – GRAN RISERVA DI ANNATA 26 Y.O. este o Grappa produsa din struguri proaspeti din soiurile Merlot, Pinot, Schioppenttino, Traminer, din productia anului 1986.
NOTE DE DEGUSTARE: Culoarea este de un chihlimbariu intens, cu accente aramii. Mirosul este puternic, cu arome lemnoase, de struguri si prune, de fructe confiate, de bomboane, de condimente, de ciocolata si migdale. Gustul bogat, confirma aromele identificate olfactiv, este catifelat si de o lunga persistenta a senzatiei remanente dupa inghitire.
RECOMANDARE CONSUM: Grappa invechita se recomanda a fi savurata la finalul mesei. Este exceptionala atunci cand este asociata cu tigari de foi sau trabuc, cu foie gras, produse de patiserie ce contin ciocolata neagra, sau cu ciocolata artizanala ce contine peste 60% cacao.
TEMP. DE SERVIRE RECOMANDATA: 18-20º C (Grappa invechita este recomandat a fi servita in pahare speciale de Grappa, mici de 80-120ml, cu balon / spatiu pt. aerare si picior). O Grappa de calitate nu se serveste niciodata congelata / inghetata.

