Nonino - Fruit Pirus Williams - 0,7L, Alc: 43%
COD: BDGNONPIRWILLIA
Descriere
DENUMIRE COMPLETA PRODUS: IL PIRUS DI NONINO – WILLIAMS
REGIUNE: VAL VENOSTA-ALTO ALDIGE
TARA DE ORIGINE: ITALIA
CATEGORIE: DISTILAT DIN FRUCTE (PERE WILLIAMS)
VOL. ALC.: 43%
Distileriile Nonino au fost infintate in 1897 de catre Orazio Nonino, in localitatea Ronchi di Pavia in nordul Italiei. Pe 4 Decembrie 2003, presedintele italiei Carlo Azeglio Ciampi, ofera ‘Premio Leonardo Qualita Italia’ lui Giannola si Benito Nonino pentru: ‘nivelul absolut de calitate, cercetare si inovatie… Nonino sunt recunoscuti ca adevaratii Ambasadori pentru Grappa Italiana in lume.’
NONINO FRUT – WILLIAMS este un distilat din pere Williams, produs prin fermentare in tancuri de inox cu temperatura controlata si distilat printr-un process lent, pentru a capta in intregime componentele aromatice volatile si pentru a pastra caracteristicile organoleptice tipice acestui fruct.
NOTE DE DEGUSTARE: Un distilat incolor, limpede, cu un miros intens, tipic perelor Williams. Gustul este puternic dar totusi molatec si fin (alcoolul fiind bine integrat), o expresie clara si distincta a acestei varietati de fructe.
RECOMANDARE CONSUM: Distilatele din fructe cu tarie alcoolica ridicata, sunt in genere recomandate a fi savurate dupa servirea mesei. Consumate moderat, pot fi o sursa de delectare si placere pe intreaga durata a zilei; sunt excelente in combinatie cu inghetata sau cu sorbet.
TEMP. DE SERVIRE RECOMANDATA: 11-13º C (Recomandat a fi servit in pahar mic de 80-120ml, de tip lalea cu picior, si lasat cateva minute in contact cu aerul pentru oxigenare inainte de a fi sorbit). Un distilat de fructe de foarte buna calitate, nu se serveste niciodata inghetat / de la congelator.
REGIUNE: VAL VENOSTA-ALTO ALDIGE
TARA DE ORIGINE: ITALIA
CATEGORIE: DISTILAT DIN FRUCTE (PERE WILLIAMS)
VOL. ALC.: 43%
Distileriile Nonino au fost infintate in 1897 de catre Orazio Nonino, in localitatea Ronchi di Pavia in nordul Italiei. Pe 4 Decembrie 2003, presedintele italiei Carlo Azeglio Ciampi, ofera ‘Premio Leonardo Qualita Italia’ lui Giannola si Benito Nonino pentru: ‘nivelul absolut de calitate, cercetare si inovatie… Nonino sunt recunoscuti ca adevaratii Ambasadori pentru Grappa Italiana in lume.’
NONINO FRUT – WILLIAMS este un distilat din pere Williams, produs prin fermentare in tancuri de inox cu temperatura controlata si distilat printr-un process lent, pentru a capta in intregime componentele aromatice volatile si pentru a pastra caracteristicile organoleptice tipice acestui fruct.
NOTE DE DEGUSTARE: Un distilat incolor, limpede, cu un miros intens, tipic perelor Williams. Gustul este puternic dar totusi molatec si fin (alcoolul fiind bine integrat), o expresie clara si distincta a acestei varietati de fructe.
RECOMANDARE CONSUM: Distilatele din fructe cu tarie alcoolica ridicata, sunt in genere recomandate a fi savurate dupa servirea mesei. Consumate moderat, pot fi o sursa de delectare si placere pe intreaga durata a zilei; sunt excelente in combinatie cu inghetata sau cu sorbet.
TEMP. DE SERVIRE RECOMANDATA: 11-13º C (Recomandat a fi servit in pahar mic de 80-120ml, de tip lalea cu picior, si lasat cateva minute in contact cu aerul pentru oxigenare inainte de a fi sorbit). Un distilat de fructe de foarte buna calitate, nu se serveste niciodata inghetat / de la congelator.

