Macallan - Reflexion Scotch single malt whisky- 0,7L, Alc: 43%
COD: BDGMACALLANREFL
Descriere
Decantorul in care este imbuteliat, este elegant, o capodopera din sticla, a carei fatete asemenea unei pietre pretioase reflecta lumina, astfel incat sa prezinte profunzimea culorii acestui Whisky. Inspirat si sculptat cu imaginea deja iconica a tringhiului The Macallan in minte, decantorul a fost realizat cu sase fatete reprezentand 6 stalpi, pietrele de temelie ale acestui Single Malt Scotch Whisky.
CULOARE: Intensa si profunda, de culoarea pulpei de portocale rosii, cu accente de lemn
de mahon.
AROMA: De o senzatie initiala de fructe proaspete si zest de fructe, de portocale si citrice, sustinute de arome delicate de ceara si mere verzi. Complexitatea se dezvaluie treptat, cu o caracteristica dulceaga de ciocolata, caramel, zahar ars si anason, completate de valente subtile de cacao si trufe de ciocolata. Impresia finala a mirosului, chiar inainte de degustare, este de echilibru, o imbinare placuta de lemn de stejar si banane coapte.
GUST: Savuros dar lejer la inceput, de zest de fructe citrice si o placuta lemnozitate, trece rapid cate o caracteristica suculenta, dulceaga si accentuata de lamaie si portocale, de stafide si mere coapte, rafinat condimentata (scortisoara si ghimbir). La final, perceptia se imbogateste cu o senzatie de lemn usor ars, si zahar caramelizat, intr-o remanenta
CULOARE: Intensa si profunda, de culoarea pulpei de portocale rosii, cu accente de lemn
de mahon.
AROMA: De o senzatie initiala de fructe proaspete si zest de fructe, de portocale si citrice, sustinute de arome delicate de ceara si mere verzi. Complexitatea se dezvaluie treptat, cu o caracteristica dulceaga de ciocolata, caramel, zahar ars si anason, completate de valente subtile de cacao si trufe de ciocolata. Impresia finala a mirosului, chiar inainte de degustare, este de echilibru, o imbinare placuta de lemn de stejar si banane coapte.
GUST: Savuros dar lejer la inceput, de zest de fructe citrice si o placuta lemnozitate, trece rapid cate o caracteristica suculenta, dulceaga si accentuata de lamaie si portocale, de stafide si mere coapte, rafinat condimentata (scortisoara si ghimbir). La final, perceptia se imbogateste cu o senzatie de lemn usor ars, si zahar caramelizat, intr-o remanenta

