Macallan - No.6 Scotch single malt whisky - 0,7L, Alc: 43%
COD: BDGMACALLANNO6E
Descriere
Imbuteliat in decantorul creat de Lalique, o adevarata capodopera din cristal, este creat din Whisky-uri maturate in butoaie din stejar provenite de la vinurile de Sherry (vinuri fortifiate din sudul Spaniei), si produse de o singura dogherie din Jerez. No 6 imbina elegant mestesugul dus la rang de arta a Whisky Maker-ului cu manufacturarea cristalului de Lalique, intruchipat in cel mai stilat decantor, ce aduce un omagiu prin incorporarea triunghiului The Macallan devenit deja celebru si prin existenta celor sase fatete ce reprezinta cei 6 stalpii de temelie a acestui brand.
CULOARE: Placuta si seducatoare, de nuanta apusului de soare in Spania
AROMA: Butoaiele din stejar spaniol, imbogatesc prin note elegante si rafinate. Fructele uscate (stafide si smochine) domina perceptia initiala, ca mai apoi aromele de zahar candel, caramel si mere zaharisite coapte, sa cucereasca prin complexitate, arome completate de valente de scortisoara si ghimbir uscat. In final, remanenta este vanilata, lunga si savuroasa, cu o caracteristica maiestuoasa de ciocolata.
GUST: Greu, vascos si somptuos, ca un tort de fructe bogat in stafide, curmale si smochine, mere coapte, portocale, si aromat cu scortisoara, ghimbir, nucsoara si cuisoare. Impresia finala, dupa inghitire, este lunga, lemnoasa, savuroasa si catifelata.
CULOARE: Placuta si seducatoare, de nuanta apusului de soare in Spania
AROMA: Butoaiele din stejar spaniol, imbogatesc prin note elegante si rafinate. Fructele uscate (stafide si smochine) domina perceptia initiala, ca mai apoi aromele de zahar candel, caramel si mere zaharisite coapte, sa cucereasca prin complexitate, arome completate de valente de scortisoara si ghimbir uscat. In final, remanenta este vanilata, lunga si savuroasa, cu o caracteristica maiestuoasa de ciocolata.
GUST: Greu, vascos si somptuos, ca un tort de fructe bogat in stafide, curmale si smochine, mere coapte, portocale, si aromat cu scortisoara, ghimbir, nucsoara si cuisoare. Impresia finala, dupa inghitire, este lunga, lemnoasa, savuroasa si catifelata.

