Kyoto Beer Flavor Of Sake Brewery 0.33L x 20
COD: OTHEKYOFLSBREWE
Descriere
DENUMIRE: KYOTO BEER - FLAVOR OF SAKE BREWERY
PRODUCATOR: KIZAKURA CO. KYOTO
TARA DE ORIGINE: JAPONIA / KYOTO
TIP / STIL: LIGHT ALE
VOL. ALC.: 4%
Kizakura Co. este un producator de succes de sake ce reuseste sa combine secretele metodelor de fermentare traditionala transmise din generatie in generatie, si tehnica moderna de fabricatie, ce asigura adaptarea la o piata a carui gusturi si trenduri sunt intr-o continua evolutie. In 1995, Kizakura, incepe pentru prima data productia de bere artizanala (printre primii in Japonia), in a carei preparare folosesc aceiasi sursa de apa pura ca si pentru productia de sake.
NOTE DE DEGUSTARE: De o culoare de un galben deschis, cu o aroma usor florala, si de un gust bogat, intens si usor amarui; are o savoare distincta de sake, datorata procesului de fermentare in care au fost utilizate drojdii de sake.
RECOMANDARE DE CONSUM: Recomandat a fi consumat in asociere cu preparate pe baza de carne de pasare (snitel de pui, crispy strips) sau vita pregatita tataky, in asociere cu legume trase la tigaie / wok, usor crude.
TEMP. DE SERVIRE RECOMANDATA: 6-8 ℃ (recomandat a fi consumat intr-un pahar mare, tip rock / old fashioned / bucket)
PRODUCATOR: KIZAKURA CO. KYOTO
TARA DE ORIGINE: JAPONIA / KYOTO
TIP / STIL: LIGHT ALE
VOL. ALC.: 4%
Kizakura Co. este un producator de succes de sake ce reuseste sa combine secretele metodelor de fermentare traditionala transmise din generatie in generatie, si tehnica moderna de fabricatie, ce asigura adaptarea la o piata a carui gusturi si trenduri sunt intr-o continua evolutie. In 1995, Kizakura, incepe pentru prima data productia de bere artizanala (printre primii in Japonia), in a carei preparare folosesc aceiasi sursa de apa pura ca si pentru productia de sake.
NOTE DE DEGUSTARE: De o culoare de un galben deschis, cu o aroma usor florala, si de un gust bogat, intens si usor amarui; are o savoare distincta de sake, datorata procesului de fermentare in care au fost utilizate drojdii de sake.
RECOMANDARE DE CONSUM: Recomandat a fi consumat in asociere cu preparate pe baza de carne de pasare (snitel de pui, crispy strips) sau vita pregatita tataky, in asociere cu legume trase la tigaie / wok, usor crude.
TEMP. DE SERVIRE RECOMANDATA: 6-8 ℃ (recomandat a fi consumat intr-un pahar mare, tip rock / old fashioned / bucket)

