Kazanisto - Ouzo - 0.7L , Alc: 40%
COD: KAZANISTOOU0.7
Descriere
Chios este locul de naştere al poetului grec Homer, locul în care s-a deprins cu arta navigaţiei exploratorul italian Christofor Columb şi locul în care a fost produs pentru prima dată ouzo Kazanisto. Povestea începe în anul 1896, când această băutură a fost dusă din Chios către satele apropiate şi a ajuns până pe coasta asiatică a turciei. Anul1900 i-a adus lui Zannis Stoupakis un act oficial din partea Imperiului Otoman pentru producţia de ouzo în distileria din Dafnonas. În prezent, cazanele din cupru şi instalaţiile de care s-a îngrijit Yannis Stoupakis sunt păstrate la noua unitate de producţie, realizată cu tehnologie de ultimă generaţie.
Reţeta pentru ouzo Kazanisto păstrează a fost adusă la standardele europene şi este produs în laborator ultra-modern, echipat cu tehnologie de vârf, o echipă formată din chimişti, ingineri mecanici şi degustători. Numele Kazanisto este inspirat din vasele din cupru numite (kazania), folosite pentru procesul de distilare 100% modern şi eficace. Alcoolul pur este doar unul dintre ingredientele de bază pentru un ouzo de calitate.
Celălalt ingredient este condimentul principal, ce care scoate această licoare din mulţime. Anasonul, căci despre el este vorba, oferă notele definitive, în procesul de producţie şi transformă întregul amestec într-o băutură ce va oferi o experienţă divină.
Reţeta pentru ouzo Kazanisto păstrează a fost adusă la standardele europene şi este produs în laborator ultra-modern, echipat cu tehnologie de vârf, o echipă formată din chimişti, ingineri mecanici şi degustători. Numele Kazanisto este inspirat din vasele din cupru numite (kazania), folosite pentru procesul de distilare 100% modern şi eficace. Alcoolul pur este doar unul dintre ingredientele de bază pentru un ouzo de calitate.
Celălalt ingredient este condimentul principal, ce care scoate această licoare din mulţime. Anasonul, căci despre el este vorba, oferă notele definitive, în procesul de producţie şi transformă întregul amestec într-o băutură ce va oferi o experienţă divină.

