Kavalan - Taiwan single malt whisky - 0.7L , Alc: 40%
COD: OTHERSKAVALAGB
Descriere
KAVALAN CLASSIC SINGLE MALT WHISKY
PROVENIENTA: TAIWAN / REGIUNEA YI-LAN
CATEGORIE: TAIWAN SINGLE MALT WHISKY
VOL. ALC.: 40%
TIP / TIPURI BUTOAIE FOLOSITE LA MATURARE: Stejar american, butoaie folosite anterior la productia Bourbon-ului, la productia vinului fortifiat de Sherry Oloroso, si la productia de vin linistit din S.U.A.(California), Portugalia, Spania si Australia.
Elegant si catifelat, acest whisky este produsul de referinta a Distileriei Kavalan, demonstrand nivelul ridicat de calitate pe care aceasta il poate produce. Este creat prin amestecul de single malt-uri maturate in 8 tipuri de butoaie diferite.
NOTE DE DEGUSTARE: De culoarea ambrei, are un miros curat, elegant si floral (distinct de parfum de orhidee fluture), delicat fructat, de un gust seducator de savoarea fructului de mango copt, condimentat, si cu o senzatie finala placuta, uleioasa si citrica.
RECOMANDARE DE CONSUM: Producatorul il recomanda a fi consumat la masa in asociere cu fructe de mare. Este perfect langa un cigar de intensitate medie, sau cu deserturi pe baza de cafea (mousse, tiramisu).
TEMPERATURA DE SERVIRE RECOMANDATA: Producatorul recomanda si consumul de Kavalan Classic, cu cateva cuburi de gheata, usor diluat cu apa. Ideal un single malt este cel mai bine savurat la “temperatura camerei” (circa 18-20º C) dintr-un pahar tip Glencairn, eventual adaugand cativa stropi de apla plata, tot la temperatura camerei.
Stiati ca?
Orasul Yi-Lan este cunoscut si ca “Water Town” adica orasul apei… Apa din Yi-Lan este cea mai pura care se poate gasi in Taiwan, ea fiind captata dintr-o sursa directa din Muntii Snow (Muntii Xueshan). Alimentarea Distileriei Kavalan se face direct de la aceasta sursa.
PROVENIENTA: TAIWAN / REGIUNEA YI-LAN
CATEGORIE: TAIWAN SINGLE MALT WHISKY
VOL. ALC.: 40%
TIP / TIPURI BUTOAIE FOLOSITE LA MATURARE: Stejar american, butoaie folosite anterior la productia Bourbon-ului, la productia vinului fortifiat de Sherry Oloroso, si la productia de vin linistit din S.U.A.(California), Portugalia, Spania si Australia.
Elegant si catifelat, acest whisky este produsul de referinta a Distileriei Kavalan, demonstrand nivelul ridicat de calitate pe care aceasta il poate produce. Este creat prin amestecul de single malt-uri maturate in 8 tipuri de butoaie diferite.
NOTE DE DEGUSTARE: De culoarea ambrei, are un miros curat, elegant si floral (distinct de parfum de orhidee fluture), delicat fructat, de un gust seducator de savoarea fructului de mango copt, condimentat, si cu o senzatie finala placuta, uleioasa si citrica.
RECOMANDARE DE CONSUM: Producatorul il recomanda a fi consumat la masa in asociere cu fructe de mare. Este perfect langa un cigar de intensitate medie, sau cu deserturi pe baza de cafea (mousse, tiramisu).
TEMPERATURA DE SERVIRE RECOMANDATA: Producatorul recomanda si consumul de Kavalan Classic, cu cateva cuburi de gheata, usor diluat cu apa. Ideal un single malt este cel mai bine savurat la “temperatura camerei” (circa 18-20º C) dintr-un pahar tip Glencairn, eventual adaugand cativa stropi de apla plata, tot la temperatura camerei.
Stiati ca?
Orasul Yi-Lan este cunoscut si ca “Water Town” adica orasul apei… Apa din Yi-Lan este cea mai pura care se poate gasi in Taiwan, ea fiind captata dintr-o sursa directa din Muntii Snow (Muntii Xueshan). Alimentarea Distileriei Kavalan se face direct de la aceasta sursa.

