Kavalan - Podium - Taiwan single malt whisky - 0.7L , Alc: 46%
COD: OTHEKAVAPODIUM
Descriere
KAVALAN PODIUM SINGLE MALT WHISKY
PROVENIENTA: TAIWAN / REGIUNEA YI-LAN
CATEGORIE: TAIWAN SINGLE MALT WHISKY
VOL. ALC.: 46%
TIP / TIPURI BUTOAIE FOLOSITE LA MATURARE: Butoaie noi din stejar American si butoaie la a doua trecere din stocurile distileriei.
NOTE DE DEGUSTARE: De o culoare inchisa, aurie cu nuante de chihlimbar, are un miros puternic ce “solicita” simtul olfactiv in mod placut si seducator, de vanilie, cocos si lemn. Gustul este intens, savuros si bogat in accente lemnoase.
RECOMANDARE DE CONSUM: Se recomanda langa noddles preparate cu nuca, soia si carne de vita, dar si cu branzeturi maturate in coaja de copac.
TEMPERATURA DE SERVIRE RECOMANDATA: Ideal un single malt este cel mai bine savurat la “temperatura camerei” (circa 18-20º C) dintr-un pahar tip Glencairn, eventual adaugand cativa stropi de apla plata, tot la temperatura camerei.
INGVAR RHONDE (autor al Malt Whisky Yearbook)
"Este o rasa rara de whisky. Are un parfum de mango, care este o caracteritica exclusiva a Taiwanului. Whisky-ul este vivace si pasional, de un caracter distinct."
PROVENIENTA: TAIWAN / REGIUNEA YI-LAN
CATEGORIE: TAIWAN SINGLE MALT WHISKY
VOL. ALC.: 46%
TIP / TIPURI BUTOAIE FOLOSITE LA MATURARE: Butoaie noi din stejar American si butoaie la a doua trecere din stocurile distileriei.
NOTE DE DEGUSTARE: De o culoare inchisa, aurie cu nuante de chihlimbar, are un miros puternic ce “solicita” simtul olfactiv in mod placut si seducator, de vanilie, cocos si lemn. Gustul este intens, savuros si bogat in accente lemnoase.
RECOMANDARE DE CONSUM: Se recomanda langa noddles preparate cu nuca, soia si carne de vita, dar si cu branzeturi maturate in coaja de copac.
TEMPERATURA DE SERVIRE RECOMANDATA: Ideal un single malt este cel mai bine savurat la “temperatura camerei” (circa 18-20º C) dintr-un pahar tip Glencairn, eventual adaugand cativa stropi de apla plata, tot la temperatura camerei.
INGVAR RHONDE (autor al Malt Whisky Yearbook)
"Este o rasa rara de whisky. Are un parfum de mango, care este o caracteritica exclusiva a Taiwanului. Whisky-ul este vivace si pasional, de un caracter distinct."

