Dom’ Profesor - Palinca prune clara - 0.7L, Alc: 50%
COD: BDGDOMPROFPPRCL
Descriere
REGIUNE: SATU MARE, TRANSILVANIA
TARA DE ORIGINE: ROMANIA
CATEGORIE: PALINCA CLARA DIN 100% PRUNE
VOL. ALC.: 50%
PALINCA DOM'PROFESOR este un produs romanesc super premium din ingrediente 100% naturale, o bautura obtinuta prin fermentarea unui amestec ideal de soiuri de prune, desavarsita mai apoi prin dubla distilare. De la palinca de pruna culeasa tarziu la sticla faurita de mesteri sticlari prin suflare, Dom'Profesor traieste viata produsului autentic, unic prin excelenta.
NOTE DE DEGUSTARE: Lichidul este clar si de o excelenta limpiditate. Mirosul este cel clasic de palinca curata de prune, seducator, suav dar intens fructat, de caise, prune, gutui si piersici. Gustul este placut si cremos; se remarca prin caracteristica catifelata alcoolul fiind bine integrat, si confirma paleta aromatica fructoasa identificata prin aprecierea olfactiva. Senzatia la final dupa inghitire, este foarte persistenta, usor dulceaga si condimentata (piper alb si negru).
OBICEIURI DE SERVIRE / CONSUM: Se consuma traditional la temperatura camerei in toiuri/pahare mici, alaturi de gustari din carne si produse de carmangerie, branzeturi traditionale si preparate grase tipice sezonului rece. Se poate servii si rece, un excelent 'chaser' turnat direct din congelator in pahare de shot inghetate, sau ca ingredient in mixologie (vezi retete de cocktail-uri in blog).
TARA DE ORIGINE: ROMANIA
CATEGORIE: PALINCA CLARA DIN 100% PRUNE
VOL. ALC.: 50%
PALINCA DOM'PROFESOR este un produs romanesc super premium din ingrediente 100% naturale, o bautura obtinuta prin fermentarea unui amestec ideal de soiuri de prune, desavarsita mai apoi prin dubla distilare. De la palinca de pruna culeasa tarziu la sticla faurita de mesteri sticlari prin suflare, Dom'Profesor traieste viata produsului autentic, unic prin excelenta.
NOTE DE DEGUSTARE: Lichidul este clar si de o excelenta limpiditate. Mirosul este cel clasic de palinca curata de prune, seducator, suav dar intens fructat, de caise, prune, gutui si piersici. Gustul este placut si cremos; se remarca prin caracteristica catifelata alcoolul fiind bine integrat, si confirma paleta aromatica fructoasa identificata prin aprecierea olfactiva. Senzatia la final dupa inghitire, este foarte persistenta, usor dulceaga si condimentata (piper alb si negru).
OBICEIURI DE SERVIRE / CONSUM: Se consuma traditional la temperatura camerei in toiuri/pahare mici, alaturi de gustari din carne si produse de carmangerie, branzeturi traditionale si preparate grase tipice sezonului rece. Se poate servii si rece, un excelent 'chaser' turnat direct din congelator in pahare de shot inghetate, sau ca ingredient in mixologie (vezi retete de cocktail-uri in blog).

