Dom’ Profesor - Palinca prune bruna - 0.7L, Alc: 50%
COD: BDGDOMPROPPRBRU
Descriere
REGIUNE: SATU MARE, TRANSILVANIA
TARA DE ORIGINE: ROMANIA
CATEGORIE: PALINCA BRUNA DIN 100% PRUNE
VOL. ALC.: 50%
PALINCA DOM'PROFESOR este un produs romanesc super premium din ingrediente 100% naturale, o bautura obtinuta prin fermentarea unui amestec ideal de soiuri de prune, desavarsita mai apoi prin dubla distilare. De la palinca de pruna culeasa tarziu la sticla faurita de mesteri sticlari prin suflare, Dom'Profesor traieste viata produsului autentic, unic prin excelenta.
NOTE DE DEGUSTARE: Are culoarea mierii de salcam, cu subtile tente de chihlimbariu. Mirosul este intens lemnos, cu o evidenta caracteristica de vanilie, imbogatita de note de cedru si pin. Gustul este onctuos si savuros, alcoolul fiind bine integrat, cu accente usoare de fructe (caise si prune uscate), completate de o lemnozitate puternica, distincta de stejar si cedru si imbogatita de delicate note de caramel si condimente (de piper negru si nucsoara). Senzatia remanenta dupa inghitire, este dulceaga, intens vanilata cu accente de piper.
OBICEIURI DE SERVIRE / CONSUM: Se consuma traditional la temperatura camerei in toiuri/pahare mici, alaturi de gustari din carne si produse de carmangerie, branzeturi traditionale si preparate grase tipice sezonului rece. Se poate servii si rece, un excelent 'chaser' turnat direct din congelator in pahare de shot inghetate, sau ca ingredient in mixologie (vezi retete de cocktail-uri in blog).
TARA DE ORIGINE: ROMANIA
CATEGORIE: PALINCA BRUNA DIN 100% PRUNE
VOL. ALC.: 50%
PALINCA DOM'PROFESOR este un produs romanesc super premium din ingrediente 100% naturale, o bautura obtinuta prin fermentarea unui amestec ideal de soiuri de prune, desavarsita mai apoi prin dubla distilare. De la palinca de pruna culeasa tarziu la sticla faurita de mesteri sticlari prin suflare, Dom'Profesor traieste viata produsului autentic, unic prin excelenta.
NOTE DE DEGUSTARE: Are culoarea mierii de salcam, cu subtile tente de chihlimbariu. Mirosul este intens lemnos, cu o evidenta caracteristica de vanilie, imbogatita de note de cedru si pin. Gustul este onctuos si savuros, alcoolul fiind bine integrat, cu accente usoare de fructe (caise si prune uscate), completate de o lemnozitate puternica, distincta de stejar si cedru si imbogatita de delicate note de caramel si condimente (de piper negru si nucsoara). Senzatia remanenta dupa inghitire, este dulceaga, intens vanilata cu accente de piper.
OBICEIURI DE SERVIRE / CONSUM: Se consuma traditional la temperatura camerei in toiuri/pahare mici, alaturi de gustari din carne si produse de carmangerie, branzeturi traditionale si preparate grase tipice sezonului rece. Se poate servii si rece, un excelent 'chaser' turnat direct din congelator in pahare de shot inghetate, sau ca ingredient in mixologie (vezi retete de cocktail-uri in blog).

