Cognac & Brandy
Caracterul nobil si taria anumitor bauturi alcoolice te poarta intr-o calatorie a placerii care iti imbie toate simturile.
Diversitatea tipurilor de cognac si brandy este remarcata datorita unicitatii fiecarui produs disponibil in magazinul nostru online, iar intensitatea aromelor poate fi descoperita de toti cei care prefera sa experimenteze gustul unic al acestor bauturi fine, pe deplin apreciate in majoritatea tarilor din lume.
In plus, pentru momentul in care vrei sa economisesti timp si bani inainte de orice petrecere, poti alege oricand din selectia noastra de cognacuri si brandy-uri un cadou special. Poti comanda aceste bauturi online si poti sa oferi un plus de rafinament la orice ocazie petrecuta impreuna cu cei dragi.
Din gama noastra de brand-uri specializate in distilarea acestor baturi alcoolice poti alege urmatoarele pachete cadou: Metaxa Grand Fine, Metaxa Private Reserve, Remy Martin XO si pana la Remy Martin Luis XIII, nascut in 1874 si apreciat inca de atunci drept “regele” tuturor cognacurilor fine.
Cognacul este o bautura spirtoasa cu arome bogate si foarte diverse dedicate unei aventuri senzoriale cu adevarat unice. Aceasta bautura alcoolica este realizata prin distilarea vinurilor frantuzesti si conservarea produsului in butoaie de stejar.
O replica celebra intre cunoscatorii de bauturi fine este: „Orice cognac este brandy, dar nu orice brandy este cognac.” Acest lucru are o semnificatie aparte pentru cei care remarca diferentele subtile intre cele doua bauturi alcoolice, desi procesul de invechire este similar in ambele cazuri.
Insa gustul si taria brandy-ului este si mai accentuata odata cu descoperirea unui val de arome care iti rasfata simturile. Din magazinul BeiCeVrei poti comanda aceste bauturi online pentru a oferi un cadou elegant si plin de savoare.
Citește Mai Mult Afiseaza mai putine-
Otard VSOP 0.70 L
Aroma coniac-ului Otard VSOP Fine Champagne, combină mirosul puternic şi fineţea remarcabilă a florilor de tei, pere şi tutun, cu sclipiri de mirodenii şi vanilie.124,95 RONStoc epuizat
-
Metaxa - Brandy 12 stele - gift box - 0.7L, Alc: 40%
Creata de Constatinos Raptis, Maestru Metaxa de peste 25 de ani, Metaxa 12 Stele este un amestec de distilate petioase de vin, invechite in butoaie de stejar Limousin si vinuri Muscat, obtinute din podgoriile terasate ale insulei Samos din marea Egee. Gustul fin dezvaluie pe rand arome pline de cafea si caramel, note delicate de flori si plante mediteraneene completate de arome fructate de smochine, portocala si prune uscate. Gustul final este prelung, cu note de stejar si coaja de portocala, persistent si catifelat.
Placerea de a savura Metaxa 12 Stele este intotdeauna mai intesa in compania prietenilor impreuna pentru momente memorabile, demne de un toast.
Descopera-i aroma echilibrata si plina consumandu-l simplu sau cu gheata!147,21 RON -
Nimes Delclou - Armagnac 1975 - 0.7L , Alc: 40%
PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
ANUL DE RECOLTA: 1975
REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
VOL.ALC.: 40%
ARMAGNAC NIMES DELCLOU
Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou. In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.
ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.
TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.
RETETE:
Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.420,07 RON -
Nimes Delclou - Armagnac 1974 - 0.7L , Alc: 40%
PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
ANUL DE RECOLTA: 1974
REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
VOL.ALC.: 40%
ARMAGNAC NIMES DELCLOU
Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou. In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.
ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.
TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.
RETETE:
Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.437,92 RON -
Nimes Delclou - Armagnac 1973 - 0.7L , Alc: 40%
PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
ANUL DE RECOLTA: 1973
REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
VOL.ALC.: 40%
ARMAGNAC NIMES DELCLOU
Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou. In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.
ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.
TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.
RETETE:
Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.456,96 RON -
Nimes Delclou - Armagnac 1972 - 0.7L , Alc: 40%
PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
ANUL DE RECOLTA: 1972
REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
VOL.ALC.: 40%
ARMAGNAC NIMES DELCLOU
Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou. In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.
ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.
TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.
RETETE:
Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.500,99 RON -
Nimes Delclou - Armagnac 1971 - 0.7L , Alc: 40%
PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
ANUL DE RECOLTA: 1971
REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
VOL.ALC.: 40%
ARMAGNAC NIMES DELCLOU
Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou. In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.
ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.
TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.
RETETE:
Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.573,58 RON -
Nimes Delclou - Armagnac 1970 - 0.7L , Alc: 40%
PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
ANUL DE RECOLTA: 1970
REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
VOL.ALC.: 40%
ARMAGNAC NIMES DELCLOU
Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou. In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.
ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.
TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.
RETETE:
Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.627,13 RON -
Nimes Delclou - Armagnac 1966 - 0.7L , Alc: 40%
PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
ANUL DE RECOLTA: 1966
REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
VOL.ALC.: 40%
ARMAGNAC NIMES DELCLOU
Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou. In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.
ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.
TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.
RETETE:
Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.779,45 RON -
Nimes Delclou - Armagnac 1967 - 0.7L , Alc: 40%
PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
ANUL DE RECOLTA: 1967
REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
VOL.ALC.: 40%
ARMAGNAC NIMES DELCLOU
Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou. In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.
ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.
TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.
RETETE:
Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.788,97 RON -
Nimes Delclou - Armagnac 1976 - 0.7L , Alc: 40%
PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
ANUL DE RECOLTA: 1976
REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
VOL.ALC.: 40%
ARMAGNAC NIMES DELCLOU
Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou. In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.
ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.
TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.
RETETE:
Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.402,22 RON -
Remy Martin - Cognac XO Excelence Cannes Gift Box - 0.7L, Alc: 40%
Remy Martin XO Cannes - o ediție specială ce surprinde valorile commune ale brandului Rémy Martin și ale Festivalului de Film de la Cannes și anume, eleganța, savoir-faire și arta franceză de a trăi.
Decantorul este prezentat intr-un ambalaj exclusiv ce accentueaza aspectul rafinat si culoarea mahon inchis.
Creata special pentru Cannes, aceasta editie este dedicata atat iubitorilor de cinema cat si iubitorilor de coniac.
Cognac Fine Champagne
Strugurii din care este obţinut acest cognac provin din zona Champagne, situat în inima regiunii Cognac, 85% din zona Grande Champagne, 15% din zona Petite Champagne.
Remy Martin XO este un amestec de arome opulente şi textura de catifea cu note bogate şi onctuoase de smochine, prune şi iasomie.
Culoare: Mahon
Arome: Arome de fructe coapte la sfârşit de vară – prune, smochine şi portocale îmbinate cu note florale de iasomie şi iris şi note de scorţişoară şi alune
Textura: Catifelată
Finish: Bogat şi persistent, catifelat830,70 RONStoc epuizat
-
Metaxa - Brandy Angels’ Treasure gift box - 0.7L, Alc: 41%
METAXA ANGELS’ Treasure este o nouă creație a Casei Metaxa. Inspirat dintr-un fenomen aparte ce se petrecere in pivnitele din Attica, Maestrul Metaxa Constantinos Raptis a realizat un amestec de o complexitate și de o intensitate a aromelor neîntrecute.
Pentru că băuturile spirtoase se învechesc în butoaie de stejar, evaporarea este un fenomen natural, cunoscut ca „Angels' share“ - Partea îngerilor. În pivnițele întunecoase ale Casei Metaxa din regiunea Attica, Grecia, condițiile climatice sunt diferite de cele obișnuite acolo de unde provin majoritatea băuturilor alcoolice. Umiditatea este scăzută iar temperaturile sunt moderate pe tot parcursul anului. Aceste condiții au un efect specific asupra procesului de evaporare al băuturii. În Grecia îngerii iau o cantitate mai mare de apă decat de alcool, lăsând în urma lor o adevărată comoară: un amestec mai concentrat și cu paleta mai intensa de arome.
Astfel amestecul de vinuri Muscat și de distilate pretioase, selectate cu meticulozitate și lăsate la maturat timp de zeci de ani, se transforma intr-o băutură unică, diferită de oricare alta. Lichidul de culoarea chihlimbarului este înnobilat de un parfum intens de coajă amară de portocale, fructe uscate, mirodenii, ciocolata, stejar, vanilie de Bourbon, gem de prune și imortele. Gustul este catifelat, mătăsos și complex iar notele de final sunt intense, cu finish prelungit.
METAXA ANGELS’ Treasure are un decantor pe măsura băuturii complexe pe care o găzduiește, realizat cu atenție la detalii, cu linii ce amintesc de arcuirile aripilor de îngeri, încoronat cu un dop ce simbolizează o picătură din licoarea prețioasă.
METAXA Angels' Treasure este destinat cunoscatorilor de bauturi fine invechite si acelora care sunt in cautarea unui cadou desavarsit.
Note de degustare:
• Aspect: culoare de chihlimbar intens, cu reflexii arămii.
• Buchet de arome: Intensitate aromatică excelentă, cu un parfum pronunțat, dulceag. Arome de coajă amară de portocală, fructe uscate, prune și caise. Note de mirodenii dulci, scorțișoară, nucșoară, cuișoare, ciocolată, stejar, praline, vanilie de Bourbon, gem de prune și imortelă.
• Gust: Catifelat, mătăsos, plăcut și complex. Note de citrice, în special portocale amare, amestec de diferite soiuri de ardei, ciocolată amară, tutun și lemn de stejar.
• Final: Intens, complex și prelung, cu o prezență aproape palpabilă de portocale amărui și condimente dulci.
• ABV: 41°
Sugestii de servire:
Simplu sau cu un singur cub de gheață.642,60 RON -
Remy Martin - Cognac VSOP Tin Box - 0.7L, Alc: 40%
Timp de un an, această băutură este păstrată în butoaie de stejar cu o vechime de peste 20 de ani, fapt ce sporeşte aromele fructate şi îi dau notă de finish de butoi matur, aşa cum spun specialişti.232,02 RON -
Metaxa - Brandy 5 stele Gold Pack - 0.7L, Alc: 38%
Plină de viaţă, Metaxa 5* se află în inima familiei Metaxa. Cu o sticlă al cărei design a fost inspirat de Grecia antică, spiritul său surprinde căldura soarelui. Este indispensabilă, un clasic simplu!!53,27 RONStoc epuizat
-
Remy Martin - Cognac 1738 Accord Royal - 0.7L, Alc: 40%
Rémy Martin 1738 Accord Royal este obtinut dintr-un amestec de eaux-de-vie-uri provenite exclusiv din renumitele podgorii din Cognac: Grande Champagne si Petite Champagne. Aceste eaux-de-vie-uri au un potential exceptional de maturare si sunt cunoscute sub numele de Cognac Fine Champagne.
Rémy Martin 1738 Accord Royal celebreaza un moment important in istoria Rémy Martin. In 1738, la doar 14 ani dupa ce Rémy Martin a inceput productia de cognac, regele Louis al XV-lea, impresionat de calitatea cognacului sau i-a acordat lui Rémy autorizatia regala ‘Accord Royal’ de a planta vita de vie. O adevarata exceptie deoarece in acea perioadă acest lucru era interzis în Franţa.
Rémy Martin 1738 Accord Royal dezvaluie un gust fin incapsuland intregul savoir-faire Rémy Martin: arta distilarii, a selectiei butoaielor si a blendingului eaux-de-vie-urilor Fine Champagne.
Note de degustare : arome bogate de prune si dulceata de smochine imbogatite cu note de stejar, arome de paine prajita si toffee. Gustul este onctuos, bogat, fin, cu arome de toffee, mirodenii, ciocolata neagra si alune.
Recomandare de servire: simplu, cu gheata sau in cocktailuri clasice precum Side Car sau alte cocktailuri ce contin arome de citrice.279,65 RON -
Camus extra 0.7L
Camus Extra elegance - Un plus de eleganta Camus Extra este un cognac multiplu premiat pe scena internationala. El intruchipeaza reputatia perfecta a lui Camus "pentru excelenta in gust si design". Recent creat, acest coniac deosebit, este o incantare pentru toate simturile, de la transparenta pura de decantare, la greutatea linistitoare a dopului de metal, de la sunetul de coniac turnat in pahar, la aromele rafinate care se degaja in pahar. Note de degustare: Nasul: note subtile si elegante de vanilie, arome de patiserie, fructe confiate si o lumina de rancio.Gust: gem de portocale si fructe uscate (migdale si wallnut).1.727,88 RONStoc epuizat
-
Metaxa - Brandy 5 stele - 1L, Alc: 38%
Plină de viaţă, Metaxa 5* se află în inima familiei Metaxa. Cu o sticlă al cărei design a fost inspirat de Grecia antică, spiritul său surprinde căldura soarelui. Este indispensabilă, un clasic simplu!71,69 RON -
Remy Martin - Cognac VSOP + 2 pahare gift box - 0.7L, Alc: 40%
Remy Martin VSOP este obtinut din eaux-de-vie-uri provenite exclusiv din recoltele podgoriilor din regiunea Cognac, Grand Champagne si Petite Champagne, podgorii ce dau recolte cu un potential de maturare exceptional.
Denumirea de Mature Cask Finish este data de procedeul de maturare. Astfel, la finalul perioadei de maturare, amestecul eaux-de-vie-uri este pastrat timp de inca 1 an in butoaie de stejar Limousin, butoaie vechi de peste 20 de ani. Aceste butoaie imbogatesc gama de arome, in special gama de arome fructate.
Culoare: aurie
Arome: Note fructate de piersici si caise imbinate armonios cu arome florale de violeta si trandafir si note dulcegi de vanilie
Finish: Armonie perfecta de arome bine conturate
Textura: Matasoasa232,02 RON









