Chateau Confidence de Prieure - Margaux rouge 2009 - 0.75L, Alc: 14%
COD: BDGGRCRUPRIEMAR
Descriere
PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU PRIEURE LICHINE
ANUL DE RECOLTA: 2009
REGIUNE / TARA: A.O.C. MARGAUX / BORDEAUX / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: MERLOT / CABERNET SAUVIGNON
VOL. ALC.: 13%
VIN ROSU SEC
ASPECT: Are o culoare de de rosu purpura cu reflexii de grena.
MIROS: Intens, placut si elegant de fructe negre de padure si delicat vegetal, completat de arome lemnoase subtile.
GUST: Pronuntat de fructe (visine amare, coacaze rosii, prune uscate), un vin catifelat si cu tanini discreti si de mica medie si de un gust final remanent, lung si seducator.
ASOCIERE CULINARA: Este bine pus in valoare langa preparate din carne rosie la gratar sau pe plita, gatita simplu, rustic, foarte putin condimentata, servita cu cartofi taranesti, rumeniti, cu bacon prajit. De asemenea acompaniaza elegant mezeluri fine: chorizo, prosciutto, babic si giudem, salam de vara din carne de vanat. La finalul mesei se recomanda in asociere cu branzeturi moi si semimoi: Saint Agur, Acapella.
TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Se recomanda decantarea cu circa 30 minute inainte de servire)
ANUL DE RECOLTA: 2009
REGIUNE / TARA: A.O.C. MARGAUX / BORDEAUX / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: MERLOT / CABERNET SAUVIGNON
VOL. ALC.: 13%
VIN ROSU SEC
ASPECT: Are o culoare de de rosu purpura cu reflexii de grena.
MIROS: Intens, placut si elegant de fructe negre de padure si delicat vegetal, completat de arome lemnoase subtile.
GUST: Pronuntat de fructe (visine amare, coacaze rosii, prune uscate), un vin catifelat si cu tanini discreti si de mica medie si de un gust final remanent, lung si seducator.
ASOCIERE CULINARA: Este bine pus in valoare langa preparate din carne rosie la gratar sau pe plita, gatita simplu, rustic, foarte putin condimentata, servita cu cartofi taranesti, rumeniti, cu bacon prajit. De asemenea acompaniaza elegant mezeluri fine: chorizo, prosciutto, babic si giudem, salam de vara din carne de vanat. La finalul mesei se recomanda in asociere cu branzeturi moi si semimoi: Saint Agur, Acapella.
TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Se recomanda decantarea cu circa 30 minute inainte de servire)

