Bendis Nadir - Vin spumant alb, 0.75L
COD: VINROPETRBENNAD
Descriere
PRODUCATOR / PODGORIE: BENDIS NADIR | CRAMA PETRO VASELO | RECAS
REGIUNE / TARA: DEALURILE BANATULUI / ROMANIA
SOIUL / SOIURILE: GLERA
VOL. ALC.: 12%
VIN SPUMANT BRUT obtinut prin metoda Charmat.
Crama Petro Vaselo este situata in localitatea cu acelasi nume din Judetul Timis si deține 172 de hectare, dintre care 42 sunt cu viță-de-vie. Aceste vițe de vie au fost cultivate în 2005 și 2009. Petro Vaselo este o vie biologic certificata unde strugurii, odată ajunși in pivnita, trec prin două selecții manuale pentru a îndepărta orice manunchi considerat impropriu. Dexteritatea vinificatorilor joaca un rol fundamental în evoluția de fermentație și rafinare. De-a lungul procesului de producție vinul este tratat în absența oricărui contact cu oxigenul; acest lucru permitand ca la sfârșitul fermentației sa nu se adauge nici un fel de antioxidant.
Bendis Nadir este un vin spumant, care se caracterizează prin rotunjimea și densitatea de exprimare. Nasul explodează note de cireșe și iasomie. Echilibrul armonios între aciditatea intensă, dar savuroasă, și densitatea organoleptică a soiului Pinot Noir lasă pe cerul gurii o textură uimitoare și atrăgătoare.
REGIUNE / TARA: DEALURILE BANATULUI / ROMANIA
SOIUL / SOIURILE: GLERA
VOL. ALC.: 12%
VIN SPUMANT BRUT obtinut prin metoda Charmat.
Crama Petro Vaselo este situata in localitatea cu acelasi nume din Judetul Timis si deține 172 de hectare, dintre care 42 sunt cu viță-de-vie. Aceste vițe de vie au fost cultivate în 2005 și 2009. Petro Vaselo este o vie biologic certificata unde strugurii, odată ajunși in pivnita, trec prin două selecții manuale pentru a îndepărta orice manunchi considerat impropriu. Dexteritatea vinificatorilor joaca un rol fundamental în evoluția de fermentație și rafinare. De-a lungul procesului de producție vinul este tratat în absența oricărui contact cu oxigenul; acest lucru permitand ca la sfârșitul fermentației sa nu se adauge nici un fel de antioxidant.
Bendis Nadir este un vin spumant, care se caracterizează prin rotunjimea și densitatea de exprimare. Nasul explodează note de cireșe și iasomie. Echilibrul armonios între aciditatea intensă, dar savuroasă, și densitatea organoleptică a soiului Pinot Noir lasă pe cerul gurii o textură uimitoare și atrăgătoare.

